Gå til innhold

Trafikalsk klagemur


Opus

Anbefalte innlegg

Jeg gjør akkurat det samme med rundkjøringen her. Hadde trafikken i venstre felt klart å følge på, slik at det ikke plutselig var 50 meter mellom bilene, så hadde man blitt tvunget til å kjøre over lokket. Rundkjøringen på lokket er også fryktelig dårlig utformet. Hele løsningen er elendig. Det flyter bedre enn tidligere, men selve rundkjøringen på lokket er mye dårligere enn den gamle. Det burde bare vært 4 felt under, og bare mulighet til å kjøre til Mindevegen via Kanalvegen. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

så lå det et greit lag med snø på veien igjen og folk virker like overrasket i år også. det at folk med 4WD og fancy biler klarer å kjøre seg fast i bakker jeg kommer meg opp uten problem i min 98 avensis med slitne piggdekk er det eneste som fortsatt overrasker meg.

 

Om de ikke kommer seg frem på de dyre piggfrie vinterdekka sine så kan de kjøpe seg ett sett piggdekk å prøve på nytt.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Sett det stadig vekk selv. Har foretatt forbikjøring av biler med en 83modell Peugeot jeg kjørte for noen år tilbake når det var folk som ikke kom opp bakker :p .

I går var jeg på veg fra Kongsvinger og da var en dust i en Hiace med unger i bilen som bedrev rævsniffing og forbikjøring med møtende trafikk. Virkelig bra forbilde for ungene det.

Lenke til kommentar

Her lå trafikken i ca. 90km/t i en 80sone så ingen vits å kjøre idiot da.

 

Men som du sier er det jævlig irriterende med folk som ligger godt under fartsgrensa. Var på veg med henger til Mandal for noen år tilbake. Kjørte en mindre trafikert veg og endte opp med en tulling som lå rundt 20km/t under fartsgrensa minst. Etter noen kilometer bak det og med henger er det jo ikke bare bare å foreta en forbikjøring fikk jeg nok. Da endte jeg med å legge meg på hornet for å vekke tullingen. Fungerte sia den da svingte inn på første busslomme. Og det var tørr asfalt og sommerføre.

Endret av Rolf_X
Lenke til kommentar

Jeg tror ikke folk er overrasket over at det kommer snø. Spesielt ikke i slutten av november. Det er heller det at de har null respekt for vinterføre og undervurderer hvor glatt det faktisk er. Dessuten er enkelte med firehjulstrekk såpass dumme at de tror de er helt immune mot avkjøringer og kjører dermed som om det skulle vært sommer.

 

Forresten så kan man ikke skylde på de som kjører sakte for idiotiske forbikjøringer. Man har selv ansvar for å foreta en trygg forbikjøring, uansett hvor irriterende det måtte være å ligge bak en sinke.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Så mange piggdekk, så lite is.... har sittet i bilen i 10min på parkeringsplassen her, 8 av 10 biler har piggdekk. Det er Tønsberg det er snakk om, ingenting man kan kalle bakker, is finner du kun på parkeringsplassen, og resten blir gruset og saltet...

Kanskje noen kjører litt mer en bare rundt i Tønsberg da :p

Kjører selv med piggdekk på vinteren. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Skuddpremie på de som ikke har vinterdekk på bilene sine til nå. Er det for å spare penger eller, helt utrolig. Spesielt når man ser glatte områder rundt om i landet, spesielt der med Bærum, og folk har sommerdekk på fortsatt ...?

Har vært nesten sommerdekkføre egentlig overalt unntatt i nabolagene under en time sør for Oslo

Lenke til kommentar

 

Skuddpremie på de som ikke har vinterdekk på bilene sine til nå. Er det for å spare penger eller..

 

Tror nok LATSKAP er hovedgrunnen til at folk ikke bytter

 

 

 Og at de synes det er teit å kjøre med piggdekk på tørr asfalt (- i hvert fall is- og snøfri asfalt).

Så blir de tatt på senga av det første vinterføret ...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg var litt sen med å legge om kg ble overssket når det begynte å snø, så måtte kjøre halvparten av fartsgrensa tilbake, spesielt siden det ikke ble måket enda. Var ut på natta så gjorde ikke noe å kjøre såpass sakte. Funker fjell å komme seg fram med AWD, men bremseeffekten blir ikke bedre. Fikk kjøpt billige piggfrie Gislaved Soft Frost 3 med 7mm igjen til 1200kr, koster 1500kr stk nye så var jo knallkjøp. Betalte 600kr for å få de på sommerfelgene

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...