Jump to content

Darkbill

Medlemmer
 • Content Count

  3606
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1948 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

10814 profile views
 1. Hatt Teslaen én uke og dette er første fangst. Skulle skaffet meg dashcam før på mine andre biler... Opplever slikt flere ganger månedlig når man kjører 5000km pr mnd. 27.05.20.mp4
 2. Type 2 tror jeg. Ikke helt fordypet meg på det enda. Gratis supercharging dog.
 3. For meg som er 23 vil jo bare forsikringa utgjøre rundt 1500 i måneden tipper jeg. Service her dekker også slitedeler og reparasjoner mellom EU feks. og andre ting som kan bli ødelagte. Det er en mellomting mellom leasing og leiebil, som testes i Norge nå. Swapacar.no
 4. Impulsen tok overhånd og leaset meg visst en nesten ny Model S 100D noen dager siden for å prøve. Ikke direkte leasing, men leasing uten bindingstid. Nytt konsept som begynner å rulle ut. Ikke så gærn pris heller faktisk ettersom alt er inkludert av service, nye dekk ved behov, leiebil, forsikring osv, uten innskudd. Så langt fornøyd/imponert med utstyret og bilen. Er egentlig et prøveprosjekt for meg å se hvor mye forskjell det utgjør med drivstoffpris for meg som kjører så mye, i biler som alle bruker en liter på lila eller mer.
 5. Står i kø på kiwi med bare en melk. Køen blir lenger. Jeg står nr2 eller 3. En ansatt går til ny kasse, men jeg er høflig og venter til han sier ledig kasse. I det han så vidt åpner munnen vrenger han som står inntil og bak meg og løper bort med full vogn mens jeg går med 2 melk. Sier bestemt unnskyld og peker på melka og han slipper meg forbi. Mens de blir scannet ser jeg på han og sier irritert og tydelig "det finnes andre i kø foran deg og altså, det er ikke noe kappløp uten folkeskikk"... Jeg spør alltid de foran meg/gjør de oppmerksom på ny ledig kasse. De står tross alt foran meg.
 6. Følte meg litt flau, men også helt på plass i ettertid. Max Burger, var ganske skittent på alle borda. Ikke travelt, og alle bare lo bal disken. Når jeg henter maten spør jeg bare pent "er det travelt? For alle borda er nedgrisa og det ligger mat på hele gulvet og ser ikke så travelt ut med all den latteren her". Altså, jeg betaler blodpris for en liten burgermeny, da kan i det minste borda være rene. Selv rydder jeg opp og tørker bordet etter meg, så var absolutt ikke ment som et "jeg er bedre enn deg, rydd opp"
 7. Å? Men hvor mange ganger mener du de skal forsøke å levere?
 8. Som deltids bilbutikk har jeg nå skjønt greia, eller egentlig ikke. Hvorfor leser omtrent halvparten av folk ingenting i annonsen? Helt seriøst, så blar mer enn halvparten rett ned etter å se et bilde, og sender melding eller ringer. Uten å lese noe som helst i teksten. Med idiotiske spørsmål som allerede er ramset opp i annonsen. Alle mine annonser begynner med "ubemannet kontor, send sms eller melding så ringer vi deg" - likevel blir jeg ringt flere ganger om dagen, og spurt om hvor lenge jeg har åpent. "Som det står i annonsen er vi kun åpne etter avtale" "åja, jeg leste egentlig ikke noe, bare ringte"
 9. Hvordan skal du bruke §22 flere måneder frem i tid? Du skjønner vel selv det ikke lar seg gjennomføre juridisk da situasjonen kan endre seg dag for dag.
 10. Ikke noe mer enn en samfunnsstraff på det aller strengeste ihvertfall.
 11. Huseier har ikke grunnlag for å si deg opp en gang med ordinær oppsigelse, og ihvertfall ikke heving. Jeg er selv utleier, noen utleiere tror dessverre de forsatt eier utleieobjektet og alt rundt. Leier man ut må man tåle andre mennesker. Stå på ditt og ikke stress i verste fall, har du 3 måneder på deg for flytte uansett.
 12. Bare å overse slike trusler. Folk skal alltid prøve seg, men sjeldent de tar det lenger. Tar de det lenger kan du alltid ombestemme det da. Bare svar at "sykkelen ble overlevert til deg i samme tilstand som du besiktiget, uten kjente feil og mangler, og da solgt som den er. Jeg tar da ikke ansvar for eventuelle feil oppstått utenfor min kontroll, og avviser dermed ditt forslag om heving av kjøp."
 13. Fikk tak i en W211 320CDI idag på forhandlersiden min for 28k bare. Kupp i mine øyne. Godt vedlikeholdt med 330k km, men mye utstyr jeg ikke har sett på en så gammel 2003 modell før. Distronic adaptiv cruise, Airmatic, elseter med memory begge sider osv
 14. Allerede luftet sykkelen. Nytt bakdekk, og overhalt bremsene foran. Kawasaki GPZ1100 '97
 15. Sliter litt med å forstå hvordan linken du sendte beviser noe som helst om et verksted er ulovlig. Det er jo bare masse viss vass på den sida/linken. For det første har NAF ingenting med noe som helst å gjøre. De godkjenner ikke verksted eller noe som helst. For det andre er det ofte faglærte som driver slikt verksted, siden sida skriver det eksplisitt ikke kan være det. Og hva er egentlig "ulovlige" bildeler? Enten man drar til mekonomen eller sjappa på hjørnet brukes akkurat samme verktøy og deler som oftest, eneste forskjell er skatten.
×
×
 • Create New...