Jump to content

Rolf_X

Medlemmer
 • Content Count

  1165
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

609 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

7464 profile views
 1. Rolf_X

  Trafikalsk klagemur

  Føler du deg krenka?? Er jo den klassiske sjåføren som kjører i tåka og ikke følger med pluss er hissig. Hvorfor henger du deg opp i tåkelysa når det er det at sjåføren ligger alt for nærme som er problemet. Gjetter du er en av de som er helt tåkelagte i trafikken da 🤣🤣
 2. Rolf_X

  Trafikalsk klagemur

  Ja... og når det er en 30 sone så må en også kjøre deretter. Det er ikke lovbrudd å bremse ned ved en fartsdump. 30 dumper er ganske skarpe. Verste lovbruddet er jo faktisk å ligge så tett oppi bilen forran at det ikke er mulig å se verken regnr. eller biltypen. Og at fyren faktisk ringer etterpå å er hissig... Det viser bare at den personen da er en person som er farlig i trafikken. Tydelig at det er akseptabelt å ligge klint inntil forranliggende kjøretøy for noen her... Og... dette er på kvelden i mørket i tilleggg...
 3. Rolf_X

  Trafikalsk klagemur

  Sent på kvelden.. Audi så det ut som... kjører med tåkelys med kjørelys uten at det er tåke og ligger klint oppi ræva på bilen min i 30 sone selv om jeg ligger i 30 (gps måling). Blir tydeligvis sur når det blir bremsa hardt ved en fartsdump så får telefon fra idiot etterpå som sutrer.
 4. Ja, samme her. Brukte først det for å ha ett enkelt mobilmodus under kjøring med en spiller som ikke støttet det, men hadde da tlf i holder ved siden av ratttet. Nå i år ble det en nyere 2 din spiller fra Kenwood i en bil her og nå ligger tlf skjult koblet til med alle funksjonaliteter. Rart og synd det ikke er offisielt er lansert når stemmestyring og alle funksjoner fungerer slik de skal.
 5. For å gjøre det enkelt forklart. I android 10 så får man ikke åpnet android auto som ligger preinstallert annet enn når tlf er tilkoblet en enhet som støtter dette. Unntaket er om man legger inn "Android auto for phone screens" . Denne APK filen finner man lett. Det er en enkel måte å åpne opp å sjekke innstillinger på.
 6. Ja, den bilen din har kjede Antonie
 7. Skal gå helt fint det. Maks for personbil er 9 seter og ikke 8 btw. Har en 9 seter her som jeg har ett sete nr. 10 jeg kan sette inn om den skulle bli reg. som minibuss.
 8. Kunne vært spennende å prøvre ut denne. Jeg bruker telefone mye gjennom dagen med diverse apper, ta bilder, samtaler og annet nødvendig. Er jo nysgjerrig på ny teknologi å liker å utforske å prøve nye ting. En ting som er litt spennende er hvordan en telefon som ikke har play store vil fungrere i det daglige kontra en telefon som har det. Hvilke apper vil man få tak og hvilke får man ikke tak i. Hvordan vil dette gi utslag i den daglige bruken. Hvor godt er kamera på natt og vanlige bilder kan og vil være spennende å prøve ut. Hvordan den kobler seg opp mot hjemmeautomatastjon, får man app til dette f.eks. Hvordan batteriet holder gjennom en dag med aktiv bruk med musikkavspilling, youtube, mailer og nettlesing og annet forfallende. Samtidig som den er med på jobb inne på ett kjølelager og inn i varme i pauser. Hvordan vil dette påvirke mobilen?. Hvordan ligger den i hånden og hvor lett er det å betjene med en hånd... mange ting man kan utforske å teste ut og som jeg vil da prøvfe å få utforsket om jeg skulle være en av de heldige som blir trukket ut.
 9. Ja, er det ikke morro da... Ofte ikke så vanskelig som man først skulle tru. Har jo hatt det morro med litt bil siste tiden selv. Når det som skal være ett enkelt bytte av bærebruer ender opp med gassveis å så og si smelte bolten og hylsa den går gjennom da de har rusta seg så bra sammen takka være det fantastiske veisaltet vi har her.
 10. Ville vært fornøyd med lånebil uansett her. Hatt en i10 65hk bensin som lånebil i Tyskland i forbindelse en verkstedtur der. Litt trang og ikke den sprekeste på autobahn, men fungerte å gjorde det den skulle.
 11. Ikke vært med på betaen og har den. Noen andre som ikke får Google Pay til å fungere etter oppdatering til android 10?
 12. Du søker ett oppdatering... Du har den funksjonen i den appen
 13. Lite tips for å få den raskere er å åpne "HiCare" appen å søke etter oppdatering via den. Kan gøre at du får den raskere
 14. Emui 10 skal visstnok ha blitt påbegynt utrulling. Noen som har fått det enda her? Laster ned her nå faktisk. Dukka opp plutselig nå.
 15. Rolf_X

  Trafikalsk klagemur

  https://www.dt.no/nyhet/drammen/politi/politiet-reagerer-etter-bot-bonanza-det-er-sa-slovt/s/5-57-1261670 Ja, her har de tatt en haug i dag... jeg skjønner hvorfor man den dag i dag absolutt sitter med telefonen mot øret når man kjører bil. Har selv handsfree integrert i bilene jeg kjører daglig og er det ikke i bilen jeg kjører så er telefonen på lydløs.
×
×
 • Create New...