Jump to content

Rolf_X

Medlemmer
 • Content Count

  1167
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

575 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

7764 profile views
 1. Jeg kjører selv en Hyundai Santa Fe CM 2.2CRDi. Har jo testa den på autobahn og der så lå jeg nært 0,7 på mila med fart over 100km/t... Ikke vært i Tyskland i år takka været covid19, men håper på tur sørover. Men da med noe som ikke er laget for de store hastighetene. Fiat Ducato minibuss 😛 . Må nok se hva jeg kjøper når Hyundaien ikke duger lenger. Enn så lenge med en km på 250k så er det null problemer. Fiksa det meste av dritet som oppsto på den i fjor. Den fikk litt elektriske "gremlins" med sensorer som paia med mer. Men det igjen er jo å forvente med en alder på over 10år uansett. Må nok uansett ha noe med 4x4 og minst 2t hengervekt når jeg kjøper neste bil. Hyundaien er jo godkjent frem til høsten 2022 uansett.
 2. Rolf_X

  Trafikalsk klagemur

  Jeg brukte det for å karakterisere bilførern. Du som nå har hengt deg opp i dette i etterkant ;) . Så det er du som har noe å slite med tydeligvis
 3. Rolf_X

  Trafikalsk klagemur

  Føler du deg krenka?? Er jo den klassiske sjåføren som kjører i tåka og ikke følger med pluss er hissig. Hvorfor henger du deg opp i tåkelysa når det er det at sjåføren ligger alt for nærme som er problemet. Gjetter du er en av de som er helt tåkelagte i trafikken da 🤣🤣
 4. Rolf_X

  Trafikalsk klagemur

  Ja... og når det er en 30 sone så må en også kjøre deretter. Det er ikke lovbrudd å bremse ned ved en fartsdump. 30 dumper er ganske skarpe. Verste lovbruddet er jo faktisk å ligge så tett oppi bilen forran at det ikke er mulig å se verken regnr. eller biltypen. Og at fyren faktisk ringer etterpå å er hissig... Det viser bare at den personen da er en person som er farlig i trafikken. Tydelig at det er akseptabelt å ligge klint inntil forranliggende kjøretøy for noen her... Og... dette er på kvelden i mørket i tilleggg...
 5. Rolf_X

  Trafikalsk klagemur

  Sent på kvelden.. Audi så det ut som... kjører med tåkelys med kjørelys uten at det er tåke og ligger klint oppi ræva på bilen min i 30 sone selv om jeg ligger i 30 (gps måling). Blir tydeligvis sur når det blir bremsa hardt ved en fartsdump så får telefon fra idiot etterpå som sutrer.
 6. Ja, samme her. Brukte først det for å ha ett enkelt mobilmodus under kjøring med en spiller som ikke støttet det, men hadde da tlf i holder ved siden av ratttet. Nå i år ble det en nyere 2 din spiller fra Kenwood i en bil her og nå ligger tlf skjult koblet til med alle funksjonaliteter. Rart og synd det ikke er offisielt er lansert når stemmestyring og alle funksjoner fungerer slik de skal.
 7. For å gjøre det enkelt forklart. I android 10 så får man ikke åpnet android auto som ligger preinstallert annet enn når tlf er tilkoblet en enhet som støtter dette. Unntaket er om man legger inn "Android auto for phone screens" . Denne APK filen finner man lett. Det er en enkel måte å åpne opp å sjekke innstillinger på.
 8. Ja, den bilen din har kjede Antonie
 9. Skal gå helt fint det. Maks for personbil er 9 seter og ikke 8 btw. Har en 9 seter her som jeg har ett sete nr. 10 jeg kan sette inn om den skulle bli reg. som minibuss.
×
×
 • Create New...