Gå til innhold

metallfil - hva gjøre?


Anbefalte innlegg

Jeg kjøpte en stol som betyr jeg kun trengte å skrue på deler for at den skulle være i bruk, men selve setet får jeg ikke ned i røret siden det virker som at sveise punktet har gjort at det stenger at jeg kan få ned setet i rørstangen. Dermed må jeg spørre, hva benytte av verktøy som bidrar at sveise punktet blir mindre eller helst i flukt med selve rørhullet. I nåværende tidspunkt er ikke stolen klar til å brukes siden setet blir veldig vinglete og ikke kommer godt ned i selve røret. Det er en stol som har fem hjul som bidrar at man kan bevege stolen i sittende funksjon. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
xClaymanx skrev (23 timer siden):

Hva med å høre med de hvor du kjøpte stolen fra? Setet skal jo passe ned i basen uten at du må frem med verktøy for å fikse det selv

Den kommer fra Sverige. Riktig base er uttrykket jeg ikke kjente til. For meg virker det som at sveisingen ikke er den beste, for jeg klarer ikke å presse ned i røret. Jeg vil påstå sveiseklumpen er iallfall 5 mm, og det sier seg selv at med den klumpen som har jeg ingen sjanse å presse ned. 

Hva er sveisetråd av? hva er best å slipe det ned. Det første jeg tenker på er en fil. 

Lenke til kommentar
trikola skrev (22 timer siden):

Kan ikke du legge inn et bilde?

Om det er en snurre-kontorstol (5 hjul) så skal vel akslingen låses i basen. Kanskje denne låsen er allerede på plass og må bare tas ut for at akslingen skal settes inn.

Ja, om den skal låses vet jeg ikke. Godt mulig jeg kan ta et bilde, slik at dere får se. Men jeg har iallfall skrudd basen i setet, og det er pendel som er der som skal bidra at jeg kan løfte opp setet. 

Det er snurrestol med 5 hjul, stemmer. Basen og akslingen er hver for seg. Det fulgte ikke med noe bruksanvisning eller tegning. 

Lenke til kommentar

Litt kontroversiell tanke: Kan det hende at produsenten mener at det ytterste røret skal varmes opp før montering - akkurat nok utvidelse av metallet til at innerste røret lar seg presse inn ?

Disclaimer: Ikke bruk ild/gass el.l. innendørs da, ta møbelet ut i snøen, badekaret el.l. hvis du prøver dette. Kanskje det tom. funker med hårføner.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...