Jump to content

xClaymanx

Medlemmer
 • Content Count

  5995
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1098 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du får dual bokser, men for å se hvor mye hver enkelt har ladet må du ha vel ha de på to kurser
 2. Nei, da er jeg litt rådvill. Men siden det fungerer på det ene og ikke det andre vil jeg tro at det er noe med måten de komprimerer lyden på. Har du prøvd å koble til en PC å sett? Evt en ps4/xbone?
 3. Da skulle det eventuelt være over hele fjøla Kan det ha noe med dts eller noe slikt å gjøre?
 4. Kan det være at disney og hbo bruker en annen type video/lydstream enn hva netflix bruker?
 5. Dessverre så skjelver de norske politikerene i buksa når EØS kommer med krav. Så jeg kan nesten garantere at de kommer til å etterfølge kravene de stiller.
 6. Hei Har en Fortigate som ikke vil boote. Når jeg kobler til CLI etter å ha satt i strømmen starter boot sekvensen, men det slutter der. Om jeg avbryter boot sekvensen har jeg flere valg, bl.a å formatere lagringen, eller pushe inn ny firmware. Ingen av disse funksjonene virker å fungere som de skal. De bare står å går i all evighet uten at det skjer noe. Jeg har vært innom tanken at det kan være en defekt lagringschip eller noe i den retningen som gjør dette. Noen som har vært borti det samme? Føler jeg har googla meg langt utpå viddene uten å komme noe videre.
 7. xClaymanx

  Tesla - kaféen

  Standardbil har vel 1-3 mnd levering. Så om det ikke kommer noe i appen, er det nok det du må forvente. Husker ikke selv hvor lang tid det tok før det kom dato i min app ved bestilling
 8. xClaymanx

  Tesla - kaféen

  Næh, den skal vel bare vise at man ligger nær veikanten. Kamera eller den pucken i front som er tildekt av et eller annet. Om ikke kan du jo prøve en omstart av bilen ved å holde nede begge knappene på rattet samtidig til skjermen blir sort.
 9. xClaymanx

  Tesla - kaféen

  Møkk på sensor er ofte synderen for denne feilmeldingen
 10. Mulig tidligere eier har vært borti noe, eller har feilplassert jekk under dekkskifte. Burde ikke være umulig å rette ut igjen, men skitt samler seg der uansett om glipen er liten eller stor.
 11. Alle tv'er har slikt. Du må nok bare lete etter denne funksjonen under instillinger.
 12. Skal ikke være nødvendig med nyere bios for å få 1070ti til å fungere. Kan jo selvsagt være defekt kort du har fått.
 13. Høres ut som problemet folk opplever i O365 med MFA som nå er påkrevd av Microsoft. Sjekk om du har tilgang til Legitimasjonsbehandling og slett eventuelle lokale lagrede kontoer for xbox og prøv på nytt, selvsagt etter en omstart.
×
×
 • Create New...