Jump to content

xClaymanx

Medlemmer
 • Content Count

  5163
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

859 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Må si jeg synes det er rart at dere ikke har nevnt Raid Shadow Legends enda. Et spill som man absolutt ikke trenger å betale noe som helst for å ha det skikkelig morro. Har sunket flere hundre timer inni spillet og har ikke brukt en krone så langt. Mye utvalg i både characters og våpen. PvP er heller ikke verst.
 2. Tåka var der pga begrensninger på N64. Om du ser på klippet av Turok2 som ble spillt under AGDQ2018: https://www.youtube.com/watch?v=YAEWuYB5F7Y Rundt 35:20 snakker han om akkurat dette.
 3. Vet ikke helt jeg. Min PG279Q har grønne striper på denne wallpaper siden til Asus. Min sekundære billig samsung skjerm har den normale grå bakgrunnen.
 4. Virker som man kan kontake OCZ å få tilsendt kabler, men siden OCZ ikke egentlig eksisterer lengre så blir det nok lettere å skaffe ny PSU
 5. Ser ivertfall ikke at bilen blir møkkete med den folieringen der
 6. Messi selger sin gamle golf med R32 Stayling. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=99323758
 7. Hvorfor tillater de dette når enkelte selskaper til og med ikke tillater at skybackup lagres i utlandet.
 8. Kan det være så enkelt som at du har på windows zoom? Windows er elendig på skalering, selv i windows 10. Høyreklikk på skrivebordet og velg skjermegenskaper. Her har du en zoom bar som du kan dra til høyre(mer) og venstre(mindre) zoom. Sett denne til 100% og se om det blir bedre. Mener at nesten alle laptoper kjører på med 125 eller 150% fra fabrikk.
 9. Hvem er det som vil bruke tid å penger på å rustsveise en gammel camry da? Så veldig spessiell er den vel ikke
 10. Når man trenger sata portene til disker så er saken enkel
 11. Det kan nok ta litt tid Min ISP merket ikke at jeg hadde mer enn dobbelt hastighet før det hadde gått 8 mnd
 12. Er det et borettslag med felles internett? Kan jo være at de har glemt å stenge porten fra ISP sin side.
 13. Hei Jeg skal reise til vietnam. Jeg har visa undertegnet og stemplet på tidligere ambasade i oslo (som ikke lengre eksisterer) Det jeg lurer på om dette fortsatt vil gjelde som gyldig visa? På selve siden i passet står det at visaet er gyldig for "multiple entries" frem til 22.11.17. Vil dette holde, eller må jeg søke om e-visa på nytt før avreise? På forhånd takk.
×
×
 • Create New...