Gå til innhold

stamkunde

Medlemmer
  • Innlegg

    1 114
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av stamkunde

  1. trenger å få ledning dit som skal styre strøm til dashcam. Hva gjør jeg?
  2. Lysene opptrer normalt. Men jeg leste det angår når du svinger, da skal lysene også bevege seg i samme retning.
  3. såpass. Hvor finner man det under panseret?
  4. hvor under panseret finner man afs styreenhet.
  5. AFS Inoperative - Check manual Kommer opp på dashbordet.
  6. Afs styreenhet får jeg inntrykk er gåen på passaten. På dashbord står det noe med AFS. Men alle lysene virker på bilen. Men afs styreenhet har vel med at lysene beveger seg i retning du svinger. Kan man bytte det selv? Ser det koster 999 kr per enhet.
  7. Denne virker veldig sannsynlig. Takk.
  8. Jeg har hatt veldig slitte bremseklosser før også, da ble det skrape lyd som signal på at bremseklossene er slitte, men da lyste det aldri på dashbordet.
  9. ja, stemmer. For meg virker det som den prøver å fortelle at bremseklossene er slitte. Men skjedde nøyaktig når jeg kjørte over en vannplaning.
  10. Har fått symbol på dashbord jeg ikke har sett før, men det har visstnok med bremser å gjøre. Kjørte over en vannplaning, og lyset kom opp. Det er sirkel, med streker på begge sider rundt sirkelen. Bremsebelegg? Regner med jeg må til verksted direkte. Men har ikke følt bremseklossene er slitte.
  11. jeg har igjen trukket ut dusjkabinett. Denne gang igjen løftet opp trekkspill røret opp fra i sluk i gulv som fult med vann i vannlås. Det jeg ser når jeg trekker opp trekkspill røret fra vannlås, men lar istedenfor vann renne "fritt" ut fra røret, er at dusjkabinett ikke fulles opp. Så problemet slik jeg ser det er at rør ikke kan være i vannlås vannet for da klarer ikke vannet raskt og fritt renne ut av seg selv. Jeg har også trukket helt ut trekkspill røret slik at røret ble lengre, for å få bedre sving i røret, og tillater at røret ligger mer langs gulvet. Da er det å få det til når jeg igjen skal flytte på dusjkabinett tilbake i posisjon, at røret ikke faller ned i vannet i vannlåsen på gulv.
  12. ja, det var akkurat dette jeg tenkte som kunne være årsak til problemet, fordi tuten i fra trekkspillrøret er langt nede i vannlåsen at det virker som problematisk at vannet går fritt frem. Derfor tok jeg opp tuten fra vannet, og lot den være på overflaten, altså på kanten av sluket, og heller ikke det virket. Vannet fylles opp i dusjkabinett. Men det jeg prøver å forstå, hvorfor i alle dager, på "første forsøk" når jeg dro ut dusjkabinett, og løftet opp tuten i fra sluk i gulv, så fosset vannet ut fra dusjkabinett, og ble ingen vannansamling. Derfor tenkte jeg automatisk kanskje det var noe med vinkelen og fallet i trekkspillrøret som var årsak.
  13. "sila" i sluken på dusjkabinett er renset. Vannlåsen fra gulv var ikke tett. Men ser det som avansert om jeg skal trekke enda mer opp fra gulvet, det er iallfall fullt av vann der nå, og blir aldri overfull, at vannet går over gulvoverflaten. Vinkelen er bra slik jeg ser det under dusjkabinettet.
  14. fant løsning til slutt, der jeg valgte å trykke WPS på ruteren, altså holde denne til det blinket, da ble det endelig kontakt med printer og ruter og kan endelig printe ut fra printeren igjen.
  15. jeg lot vannet renne i samme tempo fra dusjhodet. Da hadde jeg flyttet dusjkabinett fra post, til å lirke opp sluk lokket fra gulv, og løftet opp trekkspill røret fra vannlås i gulvet, og lot den hvile på kant av sluk i gulv uten å være tilknyttet i vannlås. Da prøvde jeg dusjen med dusjhodet med full kraft, all vannet rant ned i super fart, og ikke noe vann med igjen i dusjkabinett. Jeg putter tilbake vannlås i sluk, og trekkspill rør og lokk tilbake til gulvsluk, og prøver på nytt å ha full trøkk i dusj fra dusjhodet, da skjer det igjen, vannet fylles i dusjkabinett og igjen i en ikke fungerende stand. Dermed prøver jeg å forstå helheten hvorfor dette skjer. Da jeg flytter på dusjkabinett fra post og løfter opp lokk fra gulv til sluk, så er det oppsamlet vann i vannlås, og prøver å forstå om det har medvirkende årsak? jeg prøver også så langt det lar seg gjør å prøve å få et fall fra sluk i fra dusjkabinett til sluk i gulv. Dessuten da jeg tok ut vannlåsen før det igjen, så var ikke noe som skulle hindre at vannet ikke skulle gå ut. Den var åpen.
  16. Har flyttet på dusjkabinett, løftet opp røret fra dusjkabinett til sluk i gulv. Det har vært sakte gående vann i dusjkabinett sluk, og jeg flyttet på dusjkabinett, og løftet opp slange fra sluk i gulv, og når jeg bruker vannet, så virker alt som normalt, vannet går veldig raskt ned, når jeg setter tilbake rør i sluk i gulv, og flytter tilbake dusjkabinett, så er det i gammel standard, vannet går veldig sakte ned, og fylles heller i dusjkabinett med vann. Jeg ser det er vann i vannlåsen, og vet ikke hva som hindrer at vannet noen ganger går bra ned, og andre ganger (de fleste ganger) sakte. Får ikke inntrykk det er røret som er tett fra dusjkabinett til sluk i gulv. Erfaringer der ute?
  17. på mobil bruker jeg appen epson smartpanel, heller ikke der klarer jeg å knyte til printer og wifi og mobil.
  18. Har flyttet og fått nytt ruter og passord, men appen sier at den ikke finner produktet til printer selv om jeg har skrevet til riktig passord til tilhørende ruter. Skriveren ET-2850 har fungert ypperlig på forrige ruter. Hva skal jeg gjøre? får jeg fjernet forrige oppsett til printer? ser jo at det er signal element på printeren, men godt mulig henger fra forrige ruter?
  19. jeg ser for meg at det er i innstillingene i apple telefonen som blokkerer, men kan ikke konkret sette fingeren på hvor det skal være. Vi prøvde å ringe telenor selv, men de sier at alt er i orden fra deres side.
  20. Telenor. Det må sies vi har gjort det alle i familien, for oss virker det. Men til en person i familien kan man ikke ringe til, da får man bare en stemme som sier som om telefonen er slått av.
  21. Hvis jeg får 2 % pensjonssparing via bedriften jeg jobber i, såkalt OTP sparing, kan jeg be bedriften trekke 5 % fra egen lønn til OTP sparing siden 7 % er maks.
  22. hva er årsaken at mobil du ringer ikke tar imot innringninger? hva på Apple telefonen må man endre i innstillinger for at mobilen takler å ta imot innringninger? Vi har nylig byttet sim card.
  23. Jeg har en samsung A5. Men hvis jeg har en ladekabel som takler 120W, vil mobiltelefonen lade raskere?
  24. er det denne jeg skal benytte meg av dremel verktøy
×
×
  • Opprett ny...