Gå til innhold

stamkunde

Medlemmer
 • Innlegg

  823
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

2 689 profilvisninger

stamkunde sine prestasjoner

80

Nettsamfunnsomdømme

 1. jeg har fått sett på boligen i dag, og jeg kan vel trygt si grunnmuren, som er 2,4 høy i kjelleretasje har blitt trykt 0,5 meter inn i boligen (betong) fra ene lang siden. Så ikke spør meg hvorfor de som selger boligen ikke har gjort noe med dette før, og man skulle tro dette var forsikringssak for deres del. Alt virket skjevt. Selv garasjen som er bygd 20 år etter var skjev. Så det må da være mye bevegelser i grunnen. Slik jeg ser det for å gå i gang med sånn restaurerings prosjekt, så er det ikke vits å starte på det andre(altså alt) før man har opprettet en god grunnmur. Slik jeg ser det så er prisantydningen altfor høy, og ikke dette tilfellet vil jeg si for en oppegående person så finnes det ikke skambud. Jeg vet ikke hvor jeg skal starte en gang å tenke på et slikt prosjekt. Det er jo kostnader i alle retninger, og jeg vet ikke hva det koster å heise en hel enebolig, og kan man virkelig mure en helt ny langside av grunnmur med boligen over seg?
 2. marine leire. Har lest det er bra å dyrke på slik jord. Men samtidig gir takstmann karakter TG3 på grunnforholdene.
 3. takk for oppklaring, jeg blander nok ordene. Takstmannen har satt en markedsverdi. Samt hva boligen vil koste om man gjøre alle grep at boligen kommer i god stand.
 4. hvis han svarer ja? blir budet akseptert? eller må han vente om andre byr over meg?
 5. Jeg forstår det. Men jeg får inntrykk alt er ikke gjort riktig når dem bygget på den tid. For det er visstnok bevegelse i grunnmur i betong, dører blir vanskelig å åpne på vinteren.
 6. En bolig har fått markedsverdi. Hvilke spilleregler finnes i budrunde? hvor mye lavere kan jeg gå enn prisantydning, da i perspektiv med boligens tilstand i dag, uten noen oppussing siden boligen ble bygget?
 7. Det står boligen er satt opp på leirgrunn, og det er i en boligfelt. Og det er en del bevegelser mot grunnmur. Spørsmålet er hvilke tiltak man kan gjøre når en grunnmur allerede er satt. Jeg forstår jo såpass at når man bygger nytt, da fjerner man leiren og fyller med pukk deretter. Vet ikke hva dem har gjort i dette tilfellet.
 8. Da er det vel lite man kan gjøre? Bør man grave rundt? for å få fjernet leire? Annet?
 9. om jeg forstår det riktig, så tar han ut av plugghetten, og drar forsiktig i snoren til det ikke er mulig mer, dermed har du lukket åpninger for dere bensin kan dryppe ut.
 10. utrolig at det er mulig, da må jeg se på klippet hans der også. Da lettere det på mye. Da jeg vippet den i dag, så dryppet det veldig raskt. Ikke fra selve lokket, men via andre steder.
 11. da må jeg se enda nærmere om jeg finner akkurat den benevnelsen i morgen. Takk for informasjon. Men jeg kom over noen youtube klipp som egentlig bidratt til å finne ut hvor selve drivreimen er. Så jeg tolker som at den har hoppet av eller røket.
 12. jeg får kjøre innom et verksted.
 13. Når jeg tok ut sikringen, så anså jeg det som ikke brudd noen steder. Hvis vi snakker om den relativt brede metallet inne i plastikken.
×
×
 • Opprett ny...