Gå til innhold

stamkunde

Medlemmer
  • Innlegg

    1 143
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

4 523 profilvisninger

stamkunde sine prestasjoner

127

Nettsamfunnsomdømme

  1. så hvilken verktøy er den unike, som skaper en rund skjøtehylse?
  2. Takk. Da må jeg satse på skjøtehylse. Men krympetang og dens funksjon med? bør vel bruke krympetang og med de skjøtehulsene som passer til det, og deretter skjøtehylse? Føler det blir ryddigere og koble dem sammen?
  3. Skjøtehylse eller kabelsko. Hva anbefales? Hva er forskjellen? Benyttes dem til to forskjellige områder?
  4. så var det kabelsko, kjøpe en boks som har forskjellige størrelser? for å sikre at jeg gjør det riktig? Samt tape, og annen tape isolasjon for å sikre arbeidet?
  5. er dette delux versjon? ser denne også har mulighet å montere til kabelsko
  6. så var det å koble alle ledningene i hop, for jeg regner med det er veldig mange der. Så hvordan finner fargene hverandre, er det tilsvarende?
  7. hvilken størrelse har de tynne ledningene med forskjellige farger? jeg vil gjerne gjøre det raskt og effektivt. Får inntrykk bilde nummer 3, 4 og 5 er bra.
  8. hvilke verktøy er riktig å fjerne isolasjon på strømledning? da tenker jeg i forbindelse med å få ny kontakt på tilhenger. Jeg vurderer å ha kontakten på tilhenger, og en ekstra ledning fra bil til tilhenger når tilhenger benyttelse. Hvordan vet jeg tykkelsen på ledningen? Hvordan fjerne den svarte tykke isolasjonen, og de mindre som regel har ulike farger.
  9. men ledningen har også fått sine skader, så jeg må bytte noe av ledningen også, eller kan jeg rett og slett kappe av der, og tilrettelegge at jeg skrur kontakten i stålet og bruker annen metode å få strøm fra bilen?
  10. Jeg kjørte et lite stykke med tilhengeren, og glemte å plugge i kontakten på bilen. Dermed fikk den en liten skade. Det er kontakten på tilhenger som er skadet, så hva bør man gjøre? Finnes det kontakt punkt i tilhengeren der man lett kan koble av uten å måtte ta hele systemet vekk? Jeg kjører en tysse tilhenger.
  11. hvis det finnes bedre utgaver så vil jeg bruke det. Men hvis jeg forstår det riktig så finnes det kun microsoft og apple? Hvis jeg kjøper pc så forstår jeg at det er microsoft jeg har allerede fått innstallert der. Eller om jeg kjøper apple, så er det deres system som eksisterer.
  12. Jeg har benyttet microsoft sine tjenester, for jeg regner med dem er tilknyttet windows. Jeg bruker en bærbar pc. Jeg tror også det er samkjørt med mobiltelefonen siden alt blir knytet sammen til en e-post. Jeg har outlook.com i slutten av e-post adresse. Jeg benyttet word tjenesten, og da måtte jeg betale månedsbidrag til microsoft, og ser at alt jeg tar bilder blir automatisk lagret i sky tjenesten, uten at jeg selv vet hvorfor det har blitt sånn. På pc er det 128 gb lagringskapasitet, men jeg tror ikke mye er benyttet der. Det står jeg har gratis 5 gb hos microsoft skylagring og er nå på 8 gb. Derfor har dem fryst den tjenesten tilknyttet e-post adressen. Jeg ønsker ikke å betale hver måned mer.
  13. Jeg trenger ikke skylagring, men jeg ser har overskredet det jeg kan lagre med skylagring. Så hvordan få det jeg har i skylagring til å bli kun i pc. Det er ikke interessant å betale hver måned for å lagre ting mer. Trenger hjelp.
×
×
  • Opprett ny...