Jump to content

stamkunde

Medlemmer
 • Content Count

  323
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 :)

Recent Profile Visitors

713 profile views
 1. Benytter man rensemaskin eller støvsuger til å rengjøre interiør og seter og alt det andre i en bil? Hva foretrekker du?
 2. eu-kontroll hvor ta den? i merkeverksted? og deretter utføre eventuelle reparasjoner i samme verksted? eller to forskjellige verksteder? Hva er naf verksted?
 3. Det er på tide at selvstendige mennesker tar ansvar og skriver det barn i Russland må lære.Vi fikk en gal mann i presidentrollen, en post han aldri skulle hatt.
 4. Forstår ikke at media ikke bruker sensur på navnet til presidenten i Russland. Han må jo tas og fjernes vekk fra posten han ikke passer til noen stillingsbeskrivelse.
 5. jeg er strålende fornøyd med bigblue, det anbefales å sette den på vinduet på utsiden. Det følger med brakett som du limer på vinduet, og du har suveren god dekning.
 6. jeg finner ikke det riktige navnet på tilbehøret. Men du har det under tilhenger presenningen som bidrar at når tilhenger er tom så ville ikke vann fylles over trekket og synke, men istedenfor fordrive vannet ut over kanten...
 7. ja, fordi jeg er blank når det gjelder el-bil og ikke minst hvilke merke man bør velge, og hvilke biler/merker som egentlig oppnår minst 400 km kjørelengde på en lading. Og prising og ventetid på ladestasjon ute på felt.
 8. Er det langt billigere å lade hjemme? Hvor mye billigere? Hva heter ladestasjonen du benytter hjemme?
 9. Var det hurtiglading? Og hvor lang distanse oppnår du med batteriet?
 10. Bevarer batteriet selv om du ikke kjører på 3 dager? Eller lader du hverdag selv om du har 400km igjen?
 11. Ser etter en praktisk og anvennnelig telt å benytte seg ved bilturer. Noen gode erfaringer der ute?
 12. er det tidspunkt før Russland selv blir angrepet av 40 nasjoner?
 13. har du mer konktrete eksempler? hva bruker din bil?
×
×
 • Create New...