Gå til innhold
Spørsmål om koronaviruset? Still spørsmål her ×

Donald Trump smittet av coronaviruset


xRun

Anbefalte innlegg

 

Reg2000 skrev (22 minutter siden):

Han burde jo bruke en kombinasjon av bleach og hydroxychloroquine.

Har du et like stort hat til FHI også da eller som faktisk sa at dem frarådet bruk av ansiktsmasker da dem virket mot sin hensikt?

De var også imot å stenge ned samfunnet og grensene.

Eller har du tenkt å kritisere Ursula von der Leyen for at Sverige er så hardt rammet med så mange dødsfall, på lik linje du kritiserer Trump for at det er så mange døde i New York?

 

Syntes faktisk at Trump har tatt corona på det største alvor, eller i hvert fall på et større alvor enn mange av de europeiske motpartene
Han var den første til å stenge grensene noe som medførte at de fikk sykdommen senere og de fikk tid til til å bygge opp en buffer med medisiner og smittevernsutstyr.

Blir også idiotisk å kritisere Trump for at mange er døde i new york osv, da smittevernstiltak blir innført på delstatsnivå.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
freddy85 skrev (1 time siden):

Syntes faktisk at Trump har tatt corona på det største alvor,

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/trump-coronavirus-us-response-tweets-a9409436.html

https://www.vox.com/policy-and-politics/2020/3/9/21171582/coronavirus-trump-tweets-stock-market-denial

Kort oppsummert: Nei, det har han ikke gjort. Hadde han tatt pandemien på «det største alvor» hadde han ikke nærmest mobbet Biden og andre for å bruke masker.

Redigert: Kom over dette passende sitatet i denne artikkelen:

Sitat

Researchers at Cornell University published a study this week showing that Mr. Trump was the single largest driver of false and misleading information about the coronavirus. Mentions of Mr. Trump made up nearly 38 percent of the overall “misinformation conversation,” the researchers said.

Mr. Trump has also stated on at least 34 separate occasions since February that the coronavirus would go away.

Endret av Runar
  • Liker 7
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
7 hours ago, Morromann said:

Får tilgang til ny behandling:

https://www.cbsnews.com/live-updates/president-trump-covid-19-positive-test-latest-news-2020-10-02/?ftag=CNM-00-10aab7e&linkId=101057870

Det er forskjell på kong Salomo og Jørgen Hattemaker ja. Som vanlig.

Hadde du forventet en annerledes respons for den amerikanske presidenten?

 

  

7 hours ago, Morromann said:

Jeg håper dette betyr at folk her i Norge slutter å håne folk dem ser i butikker og lignende som tar ansvar og bruker munnbind da. Jeg har nå sett, f.eks her på diskusjon.no folk som hånlig forteller at de skyr folk de ser med munnbind i offentligheten selv om de tar ansvar for andre rundt seg. Husk at munnbind først og fremst beskytter andre rundt deg og ikke deg selv i like stor grad. Man skal faktisk være glad om man ser andre mennesker rundt seg som i verste fall kan være asymptomatiske smittebærere men som med munnbind OG sosial avstand har mindre risiko for å spre sine spyttedråper over på deg.

Janteloven, much!?

Endret av G
  • Liker 1
Lenke til kommentar
6 hours ago, Guest 8f57c...270 said:

Og hva skal det til for å teste positivt for corona på høsten?
Tørr hals, snufsete nese og hodepine?

ÅH HUTTETU! VI SKAL ALLE DØ NÅ!

Alle må holdes inne og overvåkes av paramilitære styrker og droner!

Våkn opp!

Anonymous poster hash: 8f57c...270

Nå må du ta deg litt i sammen :rofl:

Lenke til kommentar
6 hours ago, xRun said:

Det mistenkes at Trump og en rekke andre som har testet positivt ila. de siste par dagene kan ha blitt smittet under Trumps nomineringsevent i rosehagen uten smittevern forrige lørdag.

Han glemte å putte rosene i nebbet av en slik:

plague-doctor-1.jpg

Endret av G
Lenke til kommentar
2 hours ago, Fnugle said:

Helt ærlig tror jeg faktisk ikke det. Skal selv innrømme at jeg har vært innom tanken som en desperat vei til å prøve å vinne/få utsatt valgkampen, men det virker for sprøtt. Husk nå at mange i nettverket har testet positivt nå, det hele kommer jo veldig negativt ut også.

Så smittsomt som vi vet at viruset er, når de har sluntret unna på smittevernregler osv. så er det jo et under at de ikke har blitt smittet før. Timingen virker betimelig ja, men det er nesten sånn det må gå når man begynner å iverksette nesten vanlig aktivitet med folkemøter, debatter, valgkampanje osv. Da øker sjansen for smitte betraktelig. 

Det går jo bra med de fleste, man har blitt vant med viruset og dermed har man nok ufarliggjort det hele. Trump har i tillegg uttrykt liten bekymring for det, og virker ikke å ha vært særlig bekymret for å få det selv og sett en del av tiltakene som overdrevet. Nå ser det ut som han får smake sin egen medisin. 

Akkurat nå så synest jeg det virker som Biden og hans parti kommer definitivt best ut av det som hele veien har tatt smittevern på alvor. Det at Trump har stått og hånet og mobbet Biden for munnbindbruk ser definitivt ikke bra ut nå.

Det ser ut som Trump virkelig får merke viruset på kroppen nå, så er spent på hvordan han stiller seg til viruset i ettertid.

Det tror jeg vi alle er litt spent på. Tviler på at det endrer Trumps innerste vesen i særlig stor grad. Han kan fortsatt lyve og forsøke å gjøre situasjoner vridd til sin fordel. Han kan fortsatt lyve og si at det var et mildt forkjølelsesvirus. Legene hans har vel taushetsplikt som alle andre?

Endret av G
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nå har konspirasjonsteoriene begynt å komme:

Misinformation spikes as Trump confirms COVID-19 diagnosis
https://apnews.com/article/election-2020-virus-outbreak-donald-trump-conspiracy-theories-melania-trump-50bfad6b0d2fef7ba65f54b7b8ea2a98

Ikke overraskende er det Trump-kulten QAnon som står for det villeste.

Sitat

Tweets shared thousands of times claimed Democrats might have somehow intentionally infected the president with the coronavirus during the debates. Others speculated in Facebook posts that maybe the president was faking his illness. And the news also ignited constant conjecture among QAnon followers, who peddle a baseless belief that Trump is a warrior against a secret network of government officials and celebrities that they falsely claim is running a child trafficking ring. (...)

Roughly 10,000 of those retweets touted the drug hydroxychloroquine, an unproven treatment for COVID-19, as a treatment for the president. Another 13,000 retweets were related to a QAnon conspiracy theory that the president is going into quarantine while mass arrests of high-profile politicians like Trump’s former Democratic nominee Hillary Clinton are carried out, according to the company’s analysis.

 

Endret av Snikpellik
  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (15 minutter siden):

Nå har konspirasjonsteoriene begynt å komme:

Misinformation spikes as Trump confirms COVID-19 diagnosis
https://apnews.com/article/election-2020-virus-outbreak-donald-trump-conspiracy-theories-melania-trump-50bfad6b0d2fef7ba65f54b7b8ea2a98

Ikke overraskende er det Trump-kulten QAnon som står for det villeste.

 

Dette var vel omtrent som forventet, bare et lite hakk værre. Det der om massearrestasjoner var en smule drøyt, selv for QAnon. Men hva annet kan man vente av disiplene til Alex Jones....*sukk*

Lenke til kommentar

Mer fra Fox News' debattleder Chris Wallace, som sier at Trump-familien nektet å bruke munnbind under debatten, selv om dette altså var en regel. De hadde på seg munnbind da de kom inn i lokalet, men tok de av seg da de satt seg på plassene sine. Han sier Trump-familien heller ikke fulgte regelen under generalprøvene, og at den uavhengige debattkommisjonen ikke var fornøyd med dette:

Video: Chris Wallace: Trump family rejected masks at Cleveland debate
Debate moderator tells 'Bill Hemmer Reports' president's party seemed to disregard risks of coronavirus
https://video.foxnews.com/v/6196977500001#sp=show-clips

Som vi ser av VGs bilde med firkanter rundt de to kandidatenes familier og folk:

8e04308f-9ca6-47c8-b61e-34fc4fc784ad?fit

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Nok en republikansk senator er bekreftet smittet. Denne gangen er det Ron Johnson.

EDIT: CNN skriver at det kan skape trøbbel for innsettelsen av Amy Barrett til høyesterett.

Senate GOP's third positive covid case threatens quick Barrett confirmation
If the three senators remain out this month, it would effectively prevent Barrett from being confirmed to the Supreme Court -- given Republicans' 53-47 majority in the chamber -- until they return, which could be after the November elections during a lame-duck session. A lame-duck confirmation is a situation that GOP leaders are eager to avoid in case they lose control of the chamber next month.
https://edition.cnn.com/2020/10/03/politics/ron-johnson-coronavirus/index.html

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Om han blir veldig syk og kommer tilbake (noe ala BorisJohnson), så blir det noe enda mer avfyring i retning Kina. Og utsatt avstemning eller noe i den duren kan godt hende om han blir skikkelig syk.

Men her på diskusjon.no synes jeg vi burde følge Twitter sitt eksempel på å få bort hat som dette:

6 minutes ago, Granca said:

Er det EN person i verden som fortjener å bli smittet, så er det Donald Trump!

Rapportert!

Lenke til kommentar
Morromann skrev (9 timer siden):

Får tilgang til ny behandling:

https://www.cbsnews.com/live-updates/president-trump-covid-19-positive-test-latest-news-2020-10-02/?ftag=CNM-00-10aab7e&linkId=101057870

Det er forskjell på kong Salomo og Jørgen Hattemaker ja. Som vanlig.

det er ikke noe av det Trump putter i seg, som ikke andre også har fått.

Den omtalte Regeneron antibody cocktail, er det 275 andre corona-smittede som hittil har prøvd (hvilket er uhyre få) Med andre ord er Trump ei forsøkskanin på linje med de øvrige. Medikamentet er ikke godkjent av FDA, men leger kan søke om unntak for sine egne pasienter, og det må undertegnes

Når det gjelder Remdesivir, er det tusenvis av innlagte pasienter worldwide (inkl. Norge) som har vært med i utprøvning.

Men personlig kan jeg ikke skjønne det er noe å stå etter å få i seg dette. Vil si det nærmest er hasardiøst at de lar (en president) Trump gnåle seg til dette, for jeg regner med det er han sjøl som er pådriveren. Han har nærmest en barnslig og naiv beundring for dette feltet. Helt ukritisk.

Alternativet ville selvsagt vært å gå gjennom sykdomsfasen for egen maskin, slik tusenvis av andre (majoriteten) gjør. Han er riktignok forholdsvis gammel, men har vel i øvrig god helse, såvidt jeg vet. Sånn sett er det stor sjanse for at han ville klart seg uten å sette i gang alt dette.

Nå derimot, kan det like gjerne hende han går rett i dørken med en eller annen "uforutsett bivirkning".

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Media og venstrefolk er helt rabiate når det gjelder Trump. De kritiserer ham uansett hva han sier eller gjør. Media og norske sosialdemokrater kritiserte Trump for å stenge grensene, i begynnelsen av covid-19 utbruddet. Da var han rasist. Og så kritiserte de ham da han åpnet dem. Da brydde han seg ikke om egen befolkning. 

Det er primitiv tribalisme. "Orange man bad". Men det er også noe annet. Innerst inne er sosialdemokrater og sosialister sjalu. Trump er verdens største stjerne. En superstjerne. Og han skinner ganske så klart. Venstresiden av politikken har ingen som kan matche ham. Og nå som Hollywoodstjernene og popstjernene er borte, er liksom Trump helt alene på stjernehimmelen. Jeg kan ihvertfall ikke huske å ha sett noe lignende siden "Hollywood-kjendis kulturen" forsvant på midten av 2000-tallet. 

 

 

 

Lenke til kommentar
29 minutes ago, Granca said:

Er det EN person i verden som fortjener å bli smittet, så er det Donald Trump!

Nåja. Hvor stor påvirkning har han på oss i vårt land? Kanskje mer velfortjent om pengepredikanter får det? Er vel samme menighet som tar COVID-19 svært lite seriøst. Vet ikke hvor deres ståsted er pr. i dag da, men likevel:

https://nb-no.facebook.com/NRKBrennpunkt/videos/brennpunkt-pengepredikanten/10155503538155069/

 

Endret av G
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Mr.M skrev (24 minutter siden):

Den omtalte Regeneron antibody cocktail, er det 275 andre corona-smittede som hittil har prøvd (hvilket er uhyre få) Med andre ord er Trump ei forsøkskanin på linje med de øvrige.

De 275 andre er deltagere i en dobbel-blind studie, hvor det også er en kontrollgruppe som mottar placebo, og kan gjerne kalles prøvekaniner i denne studien. Trump er ikke på linje med disse, det er ingen som ikke vet om det er han eller en placebo-deltager som mottar dette.
Det er som tidligere nevnt ikke tilgjengelig for publikum generellt utenom i helt spesielle tilfeller hvor man i mangel av andre alternativer kan prøve medikamenter som en siste utvei i samråd med lege, uten dokumentert effekt, i håp om at det kan redde livet deres. Det er en ganske annen situasjon enn Trump med hans rapporterte "milde symptomer" er i.

Endret av xRun
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...