Jump to content

Fnix

Medlemmer
 • Content Count

  1385
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

373 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

7487 profile views
 1. Ser ut som folk blir satt på pine/ventebenken en god stund ja.
 2. Elkjøp kan ha vært ganske slu og putta mange 3080 inn i de beste gamingriggene de har til 20k+ kroner. Ser ut som de og ble revet bort.
 3. Om folk er interessert.. Live, starta for 5-6min siden
 4. Om du har veldig dårlig med plass, er vel spørsmålet heller om du faktisk vil ha sidedøra på PC'n igjen. Det er omtrent en varmeovn du setter inn i PC'n i forhold til mange tidligere geforce kort. Noen kommer nok til å våkne opp etter å ha fått kortet og må oppgradere kjøling og PSU. Men gigabyte kort har jeg hvertfall god erfaring med, både med og uten overklokking.
 5. De frykter nok Biden om han skulle kunne greie å samle NATO, men Biden har ikke noen spesielle tiltak som jeg har hørt. Og Kina er jo blitt et massivt valgkampsmateriale. Biden vil nok prøve å gjemme seg bak EU på kinapolitikk, men det er veldig godt at både demokrater og republikanere er enig i at Kina er et problem. Men jeg er redd Biden kommer til å skyve problemet unna, som alle andre presidenter enn Trump har gjort. Og samme som EU gjør. Trump kan godt starte WW3 om han blir pressa opp i et hjørne, spesielt i en andre termin uten noe å tape. Og det tror jeg de andre supermaktene faktisk vet. Kina forbereder seg jo på krig og ondskapen til vesten går jo daglig på TV der borte til befolkninga.
 6. Visste du at illuminati ikke er en gammel organisasjon som alle vil du skal tro, men en helt splitter ny organisasjon dannet langt inn i fremtiden og sendt tilbake til fortiden for å ta over verden? Og at Qanon er en gren av illuminati? Helt sant, no lies! 🙄
 7. Venstresiden kommer til å gå helt bananas om Trump vinner, noe jeg ser på som mest sannsynlig. Og det er trist om det skjer for de kommer til å bli skikkelige drama queens og prøve alle metoder for å bli kvitt Trump. Det vil dra fokuset forferdelig mye på Amerika, mens "motpolen mot vesten" (russland, Kina, Iran osv) kommer til å bli vinnere. Men meningsmålingene er ihvertfall ikke helt ute på viddene nå slik de var tidligere. Tidlige målinger i 2016 viste jo at trump umulig kunne vinne. Men om Biden vinner tror jeg vi kan få en ny børskollaps og Kina kan fort overkjøre Amerika. Spennende tider!
 8. Du sier noe der, vi blir vel aldri fornøyd på internett.
 9. Hadde bare Ngreedia valgt taiwanske TSMC og betalt bittelitt mer for hvert kort hadde vi hatt et enda bedre kort på 7nm og vi hadde hatt massive partier med kort og det hadde mest sannsynlig vært mer en nok til alle. Så jeg ønsker egentlig at de skal få en smekk på fingrene, for detta var et dårlig valg for å spare penger.
 10. Blir spennende å se hva AMD kommer med og her tror jeg de kanskje har spilt kortene sine rett i hånda på AMD. I følge ryktene er det helt elendig yield på waffere på samsung sin 8nm prosess. Og AMD har greid å lage kraftige CPU'er så de har nok egenskapen og trenger bare å overføre kunnskapen til GPU'er.. Om jeg skulle komme med en spådom så tror jeg faktisk AMD kan vinne på ren kraft, så lenge ikke dlss 2.0 er aktivert. Skal ha et 3080 kort selv med mindre AMD kommer med noe som kan være bedre. Men jeg kan vel bare drømme om å få det før Cyberpunk 2077, noe som er ganske kjipt.
 11. Noen som vet hvorfor power.no har så dårlige priser / utvalg? Likner ikke helt dem å være så bakpå sin argeste konkurrent elkjop.no 🤔
 12. Spørsmålet er om man ikke burde laste opp med allerede overprisede nvidia aksjer nå, og sitte med et stort glis om 10 år. Nvidia har nok interesser i å lage bedre grafikk til arm over tid uansett. Kanskje Nvidia tar en "omvendt amd" og blir konkurransedyktig i det vanlige cpu markedet og. De har hvertfall kunnskapen.
 13. Enda en grunn til å kjøpe 3090 er jo at man ikke får sli på 3080 og under. Så det er ikke "bare" å kjøpe en 3080 til om 3 år om man trenger mer krefter. Men sli har vel fått så dårlig scaling og med årene. Var andre tider når gtx 690 var kongen. 🤔
 14. De spekulerer også andre veien, amd har jo begge de kommende konsollene. Så nvidia vil tape omsetning om de ikke gjør PC gaming mer populært igjen.
 15. Toms hardware spekulerer i om nvidia vet at de henger etter og hva amd kan levere, siden de nye kortene er så aggressivt priset. https://www.tomshardware.com/news/amd-big_navi-rdna2-all-we-know Skal hvertfall bli spennende å se hva amd pisker opp. Ryktene er jo at det er kraftige saker.
×
×
 • Create New...