Jump to content

Fnix

Medlemmer
 • Content Count

  1451
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

401 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8039 profile views
 1. Synes det er bra de utsetter så det faktisk er spillbart når det først kommer. Lei av å være beta tester. Men spillet kommer nok til å få mye syting, rett og slett fordi folk misforstår konseptet. De vil ha et mmorpg pirat spill ála sea of thieves, men får et world of warships med crafting.
 2. Når man må kjøpe et eget spill kun for Stadia, så måtte det bare feile. Med konkurransen som er på markedet, så er det steder hvor man kan strømme spill man eier fra før. Hadde google skjønt dette hadde det hvertfall levd noen år til.
 3. Mindre konkurranse i markedet er alltid dårlig for oss som forbrukere. Og EVGA leverer kvalitet rett igjennom. Problemet her er at Nvidia bestemmer alle premisser i forhold til hva en produsent kan lage - OG er en konkurrent i seg selv. Så produsenter får ikke lov til å lage "bedre" kort enn Nvidia sine egne.
 4. Et slags sykkel pokemon go. For all del, jeg er med på ideen ettersom pokemon kan man ikke gå over 10km/t, da slutter mange funksjoner i spillet å fungere som egg klekking og andre ting. Så sykling er veldig uegnet til pokemon. Men Niantic har millioner av spillere som frivillig vedlikeholder all data som gir klirrende mynt i kassa. Spillet er dødt uten pokestops - eller Points of interests. Så lurer på hvordan de har tenkt å løse dette.
 5. Tipper spillet her kommer til å få ufortjent kritikk med at det er mange som kommer til å gå i baret her med å tenke sjørøverspill som sea of thieves, mens det egentlig er et sjørøver world of warships. Og ikke minst fokus på flerspiller fremfor solo. Spillet har hatt så mye problemer at jeg forventer at det blir dårlig men skal nok kjøpes fra start. Tar det som en massiv bonus om ting faktisk fungerer som de skal.
 6. Hadde de bare skrevet det lille ordet BETA i tittelen, hadde alt vært helt greit.
 7. Håper dette blir bransjestandarden, at alle spilleselskap som slipper uferdige spill som er ferdig produkt åpnes for saftige søksmål. Får håpe CD project red går på en skikkelig smell i rettsapparatet og setter en presedens for bransjen generelt. Ingenting kan rydde opp mer effektivt i bransjen en massive tap av penger. Egentlig trenger vi et nytt "videospill krakk" som i 1983, men det er altfor mye penger og spillere i verden til at noe slikt kan noensinne skje igjen. Hadde de dog markert spillet som en beta hadde egentlig alt vært greit. Rett skal tross alt få lov til å være rett.
 8. Kommunistpartiet er noe av det skumleste som eksisterer i denne verden, synd at CD project red ikke tør å ta et standpunkt.
 9. Godt de får smekk for å rushe spillet kun for å selge flere kopier i juletiden. Råttent gjort av dem, de burde utsatt spillet til minst mars - april. Mange visste at dette var en dårlig avgjørelse, og "told you so" er på sin plass.
 10. Etter mye frem og tilbake på datoene har omsider min også blitt sendt. Imponerende, hadde forventa januar 🤔
 11. Vel, tanken min var om markedet begynner å mettes av 3090 vil kanskje mer av produksjonen omdirigeres til 3080. Er vel lov å håpe, hvertfall 🤷🏻‍♀️
 12. Bugsa som jeg hører dem får spillet til å fremstå akkurat slik jeg trodde: rushet. Får håpe det meste er fiksa til release, og får håpe alt er fikset en måned etter release. Leser også at mange testere sliter med ytelsen på spillet, selv med rtx 3080 og all raytracing av. Dette skremmer meg ettersom jeg ikke sitter på et next gen skjermkort enda.
 13. Ser ut som komplett også har 3090 inne nå. Begynner å tømme etterspørselen etter 3090 kort da, noe som kan være positivt.
 14. På tide å ta et standpunkt mot den kulturen nå før det går på ytringsfriheten løs. Jeg tviler hardt på at spøken i filmen var MENT rasistisk med rasistiske motiver..
 15. Jeg er så lei av krenkelseskulturen, at om noen lager demonstrasjonstog mot den skal jeg komme på flekken!
×
×
 • Create New...