Jump to content

G

Medlemmer
 • Content Count

  34500
 • Joined

 • Days Won

  1

G last won the day on November 20 2018

G had the most liked content!

Community Reputation

8862 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det aberet jeg kan se. Da gjetter jeg at de barna som har mottatt vaksine som det snakkes om er i en form for risikogruppe. Kanskje noen av disse har et svekket immunforsvar og sånn sett tåler vaksinen bedre enn en med et normalt immunforsvar. Er det spørsmålet der besvart enda?
 2. https://www.jpost.com/health-science/covid-some-jabbed-people-have-7-time-less-antibodies-than-others-study-675206
 3. https://www.prevention.com/health/a34357270/alyssa-milano-covid-19-long-hauler-symptoms/ (artikkel fra 27. mai 2021)
 4. Tenkte å dele min oppfattelse av hvorfor det kan bli kødannelse. Som jeg lærte på førerkortundervisningen. At dersom en bil foran deg senker farten med 10 km/t i en 90-sone, så vil dette forplante seg bakover slik at noen få biler bakover så vil det gå i regelrett sneglefart. Ingen førere av bil er helt synkrone så derfor blir det en dominoeffekt. Og når du har slike grensepasseringer som du nevner hvor bilene faktisk må helt ned til krypefart der kontroll skjer, så blir det jo mye verre resultater enn en slik nevnt 10 km/t reduksjon. Det skal altså veldig lite til før det kan flaske seg i trafikkbildet.
 5. Det er bare et forslag. Gitt at forslaget ville ha en hensiktsmessig gevinst stor nok, så er det jo ikke feil å lufte tanken. Folk akker og bærer seg jo tydeligvis selv i disse dager når man får lov å reise på sydenferie og alskens. Når smittetrykket evt. slår tilbake over oss (eventuellt) så forventer jeg minst forståelse for tiltak blant de som akker og bærer seg over å ha rett til å reise på sydenferie i disse dager.
 6. @OlavEH Fordi det er hos de unge det smitter mest nå. De er uvaksinerte og venter nå som neste pulje uti september på å få. Ventetiden er bare noen uker. For at man ikke får et unødvendig smitteoppsving nå.
 7. Mange barn klarer å fylle fritiden sin selv med de nærmeste venner og interesser da. Ser ikke helt problemet. Hjemmet blir jo ikke mindre dysfunksjonellt på kveldstid av at de går på skolen. Lærere har jo resten av året på seg til å fange opp signaler om dysfunksjonelle hjem. En snakker kun om et par-tre uker kanskje senere oppstart.
 8. Nå har jeg smålyttet litt til informasjonen fra myndighetene. Det nevnes noe risiko forbundet med skoleåpningen fordi vaksineringen ikke kommer før uti september. Kan de ikke bare utsette skoleoppstarten bittelitt da? Det er jo ikke så fantastiske ting de lærer på skolen likevel. For mange elever så er det kjedelig og ting som forsvinner fra hukommelsen raskt etter at de har pugget det likevel. Så tapet med noen ukers senere oppstart er liten. Dessuten så slipper de et semester som er ekstra langt før jul, som jo må være befriende for disse elevene som skal ha mange år utdannelse med i baggasjen.
 9. Sa jeg heller ikke. Ønsket bare å vise spekteret. Tenker som så at en slik melding fra deg om seig forkjølelse kan gi den typen mennesker ved til bålet sitt. Det var derfor jeg lurte på om du hadde kommet over noen artikler som kunne si noe om hyppighet av mildere og alvorligere tilfeller. Seig forkjølelse er forsåvidt en grei betegnelse dersom det foreligger tall som underbygger det. Men, så har man noen som har det verre enn seig forkjølelse. Da er det jo vesentlig å se noen tall på hvor stor denne gruppen som har det verre måtte være.
 10. Dette her er jo faktisk litt fascinerende. Leger som sier de ikke er enige med hverandre. Kollegialt så er jo dette normalt sett totalt uakseptabel oppførsel får man inntrykk av. Men, nå når så mye står på spill så tør de likevel.
 11. Ok, takk for oppklaringen. Jeg vet at andre som ikke tror på pandemien er virkelig, eller som har en agenda om å motsi det som vi får som konsensus fra helsemyndighetene og selv konspiratorikere bruker retorikken at det er ikke verre enn en influensa. Så det var derfor jeg reagerte på at du hadde brukt betegnelsen en seig forkjølelse. Når det kommer til åpning så er jeg like interessert som deg at vi når dette, bare det er trygt nok vel og merke.
 12. Jeg ble informert om at 1. dose har mindre vaksinedose enn 2. dose. Men når jeg luftet den informasjonen her, så ble jeg banket med Felleskatalogen om at det ikke kunne stemme. Jeg var da bare et relé på info jeg hadde hørt fra selve vaksinatøren min.
 13. Her fant jeg innlegget ditt. Det står til og med at du er over det verste her etter en uke.
 14. Nei jeg vet at du ikke skrev det i dette innlegget, men du har skrevet det nokså nylig, muligens i går eller for få dager siden i et annet innlegg. Men det går jo stort sett i det samme da med tolkningen du gjør av hvordan det utarter seg, hvordan vi har det.. Det dukker nok opp igjen at du kaller det en seig forkjølelse eller liknende snart. Kan godt forsøke å lete det innlegget fram om du var i tvil over hva du har ytret? Jeg gadd ikke å ta dette opp i går.
 15. Dersom kommuneoverlegen i Luster har rett, så har åpenbart helsemyndighetene vært for tamme med opplysningsarbeidet i og med at mange nordmenn har feriert og ferierer de glade dager nå
×
×
 • Create New...