Gå til innhold

G

Medlemmer
 • Innlegg

  38 080
 • Ble med

 • Dager vunnet

  1

G vant dagen sist 20. november 2018

G hadde mest likt innhold!

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

G sine prestasjoner

10,5k

Nettsamfunnsomdømme

10

Hjelpsomme svar

 1. Kan de ha slipt/boret ned veggtykkelsen og latt tid pluss trykket gjøre resten av arbeidet?
 2. Oi, skal si. Det vanligste svaret er jo egentlig "vi følger situasjonen nøye". Men her skjerpes altså sikkerhet i Nordsjøen hva nå enn det betyr. Man har jo en færre fregatt da å bruke sånn evt.: https://www.nrk.no/norge/skjerpar-beredskapen-pa-norsk-sokkel-etter-gasslekkasje-1.16119109
 3. Interessant video om hvorfor Ukraine ikke forsøker hardere å ta ut broen over Krim-halvøya. Den kan tjene som en fluktrute for russerne, slik at disse soldatene slipper å krige til siste mann. Sånn sett så kan Ukraina tjene på det ved å slippe å sloss så hardt mot disse:
 4. Jeg hadde vurdert med EVGA PSU, på tross av at de har lagt Nvidia salg bak seg snart. Det kan ikke være så vanskelig å lage en PSU for 3.0 for EVGA.
 5. Om D-vitamin. Er det så nøye å redusere dosen på sommerhalvåret i grunn? Det lurer jeg på. Selvsagt kan du spare noen ører i måneden på å la være å ta like mange piller. Men, kroppen skulle vel tåle høy sommerdosering også. For ordensskyld så fikk jeg testet blodkalsiumet mitt heller sist, enn å bry meg om hvor D-vitamin nivået lå hen. Tror det er viktigere for organer og det som er som ikke tåler høy kalsiumutvikling. Så på 3000 IE så var blodkalsiumet mitt gullfint innenfor normalen. Det er litt betryggende. Men, jeg tar en ca. 100 mikrogram Vitamin K2 MK7 for ordensskyld. Verdt å nevne for de som bryr seg om detaljer rundt hvordan forholde seg til D-vitamin.
 6. Jeg tror sånn i utgangspunktet at det er høyere risiko for at en som meg kunne tenkes å dø pga. følger etter høyt blodtrykk, eller havne i kreftlotteriet etterhvert som årene går, enn at jeg skulle daue av covid nå. Men, man kan aldri vite. Det jeg er mest opptatt av er hvordan long covid har dreid over de siste månedene. Lenge siden en har hatt noen oppdateringer rundt long covid. For det er nå en litt større risiko for livsforringelse enten kortvarig eller langvarig, enn at en skulle daue.
 7. https://www.google.com/search?q=cr2022 Høres ut som en type lithium-batteri Gerilja vs. systematisk krig, hva er mest effektivt for soldatens overlevelse? Mer friendly fire i et av scenario?
 8. Oi, det klovneriet i fra Hagen hadde jeg ikke fått med meg: https://www.nettavisen.no/norsk-politikk/carl-i-hagen/frp/sylvi-listhaug-tar-sterk-avstand-fra-carl-i-hagens-nyeste-facebook-innlegg-om-ukraina/s/5-95-662558 Synes at Hagen har hatt mange smarte populistiske ord i politikken jeg. Jeg er ikke stormforelsket i Frp, på ingen måte. Men, også Listhaug farer med mye fornuftig som andre ikke tør si. Jeg har dyp respekt for Hagen sin eldrepolitikk, gitt at det ikke er er spill for galleriet da. Andre partier ønsker gamlingene inn på håpløst dårlige institusjoner. Norske politikere har generellt en svært uverdig eldrepolitikk. Ap'ene driver å river i stykker helsevesenet bit for bit i disse dager. Sitter på kammerset gjør de, og sier "gjør ingenting, bare la forfallet skje". Samtidig sitter Vedum og storflirer/hånflirer når han blir stilt til veggs om at han skulle gå av dersom bensinprisen bikket .. var det ikke noe sånn?
 9. Jeg håper at de får et våpen hver. At det kan bidra til at de gjør opprør i mot sitt eget regimé etterhvert. Men, det er vel bare en våt drøm. Tenker at de skal ha et 5 dagers kurs i Jujitsu ala Puteen. At det er oppskriften. Amerikanerne sender Chuck Norris som respons:
 10. Jeg kan være enig med deg at det er litt fucked up at en stat skal kunne tvinge mennesker til å krige. Utover det så lever en altså i samfunn med andre mennesker som har forventninger til at man stiller opp kollektivt og litt samlende i kriser. At du ikke ser ut til å kanskje evne å se at Russland er en voksende kreftsvulst, eller kanskje du ser det, men bare gir beng. Du håper at kreftsvulsten er rolig nok såpass lenge at den ikke når deg før du dauer av alderdom?
 11. Synd at det skal være slik med Kina. De har jo all mulighet til å bli et enda bedre land. Folkeslagene i Asia har en over normalt respektfull atferd vanligvis. Jeg har nesten ikke møtt noe asiatere som ikke kan oppføre seg som mennesker. Selv om en vet at det er et diktatur med jernhånd, så er de ganske besinnet på overflaten, selv om det er noen kjeftekjerringer på kinesisk TV som kritiserer vestlige. Jeg ville ikke levd i landet selv naturligvis siden jeg ikke er oppvokst med hvordan de styrer på å undertrykker mennesker. Men, sånn i fra avstand så virker de litt ok også i blant den skjulte galskapen som av og til blir omtalt om dette diktaturet. Dersom de igjen kunne ha styrt litt på befolkningseksplosjonen og holdt seg innenfor egne grenser, og ikke behandlet taiwanere som kinesere, men som vestlige, så kunne de kanskje levd i harmoni med Taiwan og nydt godt av hverandre? Nei, dette ble for rosenrødt.
 12. Like herlig hver gang noen som har truet, lyver om at de ikke har truet.
 13. Vanskelig å si bombesikkert. Men, jeg har observert svært lite hosting og nysing i butikker jeg har frekventert de siste ukene. Det synes jeg at er en positiv stille-før-stormen greie ihvertfall.
 14. Vet ikke så mye om Italia der. Men han der "Cohen" hos Dr. Campbell som var vert, sa jo at selv israelere som har mer enn nok sol kan ha D-vitaminunderskudd. Det kan være fryktelig mange forklaringer. Du holder deg inne i et aircondition-klima vekk i fra solskinnet. Du har for mørk hud til å ha høyt nok opptak naturlig. Og sikkert andre forklaringer folk kan koke i hop. Uansett så er det ikke kun folk nordpå som har D-vitaminproblematikk. Det som nok er viktigst er å ikke komme for lavt. Altså at om dersom du sikrer deg å komme litt opp, så har kroppen normalt nok til å vedlikeholde immunforsvaret. Men, vi behøver nok mange flere studier før en kan konkludere endelig?
×
×
 • Opprett ny...