Jump to content

G

Medlemmer
 • Content Count

  37972
 • Joined

 • Days Won

  1

G last won the day on November 20 2018

G had the most liked content!

Community Reputation

10458 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Blir umulig å følge med for min del. Kom over noe info som underbygger påstandene mine om at vi er fucked ved atomkrig. 75 % av verdens befolkning ville ha dødd av sult påstår kilden, i tilfelle en stor nok bombe/ bomber utløses i verden: https://eu.usatoday.com/story/news/nation/2022/08/15/billions-dead-nuclear-war-us-russia/10328429002/
 2. .. En annen forklaring på at noen ikke blir smittet, er at de har et raskt og effektivt immunforsvar i nesa. 34 ble smittet i forskningsprosjekt I en avsluttet studie brukte britiske forskere mennesker som hverken var vaksinert eller hadde hatt covid. Studien fikk stor oppmerksomhet til tross for at den bare hadde 34 deltakere. Deltakerne fikk sprøytet inn små doser koronavirus i nesa. Så ble de holdt isolert og testet flere ganger om dagen. Bare halvparten fikk covid. Av de som ikke ble syke, hadde de fleste ingen spor av virussmitte, mens noen hadde lave nivåer av virus som raskt ble nedkjempet av immunforsvaret deres. Forskerne tror årsaken er rask respons fra immunforsvaret, men skal jobbe videre for å finne svar. .. https://www.abcnyheter.no/stemmer/2022/08/06/195862791/hva-er-det-med-oss-som-ikke-er-smittet-av-korona-viruset Endelig skjer det noe, eller at nå er de muligens på sporet av noe viktig? Studien som ABCnyheter har lenke til i sin artikkel: https://www.nature.com/articles/s41590-021-01030-z
 3. @hfthomas hvor lenge har du observert over? Jeg vil tro at vaksineringen kan ha hatt mye å si for noen måneder siden. Men det du forteller er vel for å underbygge hvor dårlig vaksinene beskytter i mot de nyere omikronvariantene i det minste?
 4. Har oppdaget flere senfølger etter coronasmitte: Hårtap og potensproblemer
 5. Ser ut som vi kanskje kan ha fått et nytt symptom fra BA.5 som er hyppig urinering.
 6. Men det er nok like smittsom ved kontakt antar jeg. Men, det mangler jo det å smitte via luft på en like effektiv måte. Sånn sett så kan apeviruset ikke bli like smittsomt som covid.
 7. https://www.nrk.no/urix/norsk-diplomat-i-russland_-_-provokasjon-fra-russisk-etterretning-1.16053312 Nice! Hun har skikkelig norsk-i-engelsken sin da.
 8. Kan man egentlig få til dette uten å ruste opp i verdensrommet, iom. at de ballistiske missilene gjerne tar en omvei via verdensrommet (engelsk: space) før de slår ned på et annet sted i verden? Et våpenkappløp som inkluderer verdensrommet er kanskje framtidig forestående, men ønsker man en slik utvikling?
 9. Er da man kan lure litt på hva utnevnelser ala æresdoktor ved universiteter går ut på egentlig. Altså hvor dyp analyse som ligger bak slike utnevnelser. Sikter til det nordlige universitetet i Norge ang. Lavrov da.
 10. Lurer på hva Zelenskyj legger i det å beseire Russland. Drive dem ut av Ukraina og Krim, eller å beseire dem i retning mer totalt, eller til de vifter med det hvite flagget?
 11. Fikk pengene tilbake, da Sparebank1 ikke ønsker å legge opp til støtte av krigshandlinger. Oh the irony. Sant det På generell basis. Men, det nevnt så vil det jo fortsatt skje fæle pengemisbruk selv i organisasjoner som skal være ganske så rene og ryddige. Har hørt noen slike historier. Møtte en bosnisk flyktning en gang som fortalte en slik skremmende historie. Så noe risiko tar man uansett hvem som er mellommann. Selv hos "folkehjelpen" eller hva man nå finner på å kalle seg. Det vil alltid være litt fristelser rundt det å sitte på en større porsjon penger. Selv hos folk som normalt oppfører seg ganske så ryddig og bra til vanlig, så kan fristelsen komme til slutt.
 12. Er en egen apekopptråd på forumet for en god stund siden. Men dersom det er noe å sammenlikne i mot covid, så tror jeg de største likhetene da blir smittsomheten, samt tanker om at også dette viruset kan være plantet av folk med ondsinnede motiver (laboratorieskapt) ?? Ellers så vil det være svært ulike egenskaper fra ulike virus og bakterier. Covid og apekopper forsvinner jo fort, men smitter videre. Mens, f.eks. Klamydia (bakterie) kan være i kroppen i veldig lang tid, men det smitter jo også seksuellt. Selv blant helt vanlige mennesker som har et uheldig møte med en ukjent partner på et ordinært bybesøk (nattklubber og sånt noe), eller helt andre settinger.
 13. Tror egentlig at du har rett. Men, det er jo en valuta fundert på digitalt utregnede "innløsningsnøkler". Altså "luft. Men selv FIAT (fjatt) -currencies som NOK er jo nesten "luft" det også. Er vel noen statslovnader i form av obligasjoner bakom, er det ikke sånn det fungerer for NOK? EDIT: Det er sikkert gøy for mange å hoppe i kryptoens hoppeslott en stund. Og selvsagt ekstra gøy å bygge hoppeslottduken om du har ASICs el. skjermkort. En er avhengig av at folk ikke får panikk, at det er et grått og et svart marked valutaen fortsetter å brukes på. Selv "hvite" investorer tjener jo penger ved å hoppe litt i hoppeslottet da. Regner med at salget av kryptovalutaen foregår 24/7 slik at man unngår voldsomme svingninger unntatt ved panikk, eller trege ledger kalkulasjoner? Har rett og slett ikke for mye peiling på helheten med krypto. Krypto leverer jo til et marked som normale banker ikke kan levere til. Ergo har krypto en nisje. Samtidig så er det verre enn aksje- og valutahandel egentlig.
 14. Faren til Brian har jo jobbet med kjernekraft. Hva vet vel vi om at det står en minireaktor i kjelleren til Brian?
×
×
 • Create New...