Jump to content

G

Medlemmer
 • Content Count

  29016
 • Joined

 • Days Won

  1

G last won the day on November 20 2018

G had the most liked content!

Community Reputation

6501 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tror jeg har hørt at dersom noen tappet om og byttet alt blodet ditt med et annet blod, så mister du mange av vaksinebeskyttelsene du har opparbeidet deg. Det er nok nokså sjeldent at sykdommer finner vei inn i arvestoffet vårt, selv om det også skjer. Det finnes f.eks. enkeltindivider som har opparbeidet seg immunitet mot HIV. Slik at de kan ryggmargtransplantere denne immuniteten over til HIV-sårbare mennesker. Ellers takk for et langt og interessant innlegg. Det er tydeligvis mye jeg ikke kan om medisin, jeg heller Man kan ha livslang immunitet, men det er nok ofte mer fordi immunforsvaret på enkelte sykdommer er flinkere å huske det. Hvordan hukommelsen fungerer i immunforsvaret er sikkert veldig komplisert. Har ingen tidlere erfaring med hvordan immunforsvaret fungerer. Men, ser at han fyren her (har kun sett første episode selv til nå) kan være ganske lærerik:
 2. Takker. Det er jo ganske utrolig at en så ufaglært person som meg likevel kan ha en viss kroppslig forståelse etter simple videregående skole fag: http://www.bioteknologiradet.no/filarkiv/2016/07/Regulering-av-RNA-og-DNA-vaksinerte-dyr.pdf
 3. Husker jeg leste og skumleste litt i en svensk bok en gang. Skjer ikke så ofte da.. Fikk merkelig nok øye på et ord jeg ikke klarer å huske hva var nå. Men, jeg klarer å huske at det svenske ordet hadde språklige røtter som ga mer mening enn det norske ordet (jeg er vestlending). Så det kan faktisk også skje. Når jeg snakker rogalandsk til svensker så må jeg av og til legge om til engelsk. De forstår ofte kun 15 % av det jeg sier (på rogalandsk). Tipper det for dem oppleves som når vi nordmenn støter på en inder som prater "bolle-i-halsen" engelsk til oss nordmenn. Er jo klin umulig å henge med..
 4. Noe av det du forteller er opplysende for meg, andre deler har jeg vel fått med meg. Altså dette med hvor genialt det kan være. Men oppi dette så har jeg en naturlig skepsis mot ting som er helt nytt. Altså: A. Vil vaksinen spre seg ut over hele kroppen, eller vil vaksinen kun trenge inn og endre arvestoffet i den armmuskulaturen gitt at det er intramuskulært som velges. Gitt at det blir injisert i blodstrøm, så vil jo flere organer i kroppen muligens få endret arvestoffet i sine celler. Vil intramuskulær mRNA-vaksine da gjøre det vanskeligere å sette en ny type virusbeskyttende mRNA-vaksine i omtrentlig samme muskel? Fordi cellene allerede har tatt opp et arvestoff tidligere og at det kanskje ikke er plass til neste vaksine? Gitt at immunforsvaret da aldri dreper vertscellen til proteinfabrikken den nå har blitt. B. Vil normal produksjon av andre stoffer som er nødvendige for kroppen stenges av fordi cellen har blitt en form for spesialprodusent av dette virusproteinet? Kan en for stor vaksinedose da ta over så mange celler at man kan dø av "underernæring på annen stoffproduksjon"? Jeg har sikkert flere dype spørsmål rundt dette egentlig. Men, det holder å begynne her.
 5. Eller at 21 millioner mobilkunder tok turen litt uti ødemarka, slo av mobilen sin og holdt den slått av, så reiste hjem igjen. Montro om myndighetene ville fått panikk? Hadde blitt mange steder å oppspore hvor folk befant seg da, enten det var i ødemarka eller i heimen.
 6. Har ikke for store ølpupper enda, bør jeg tildekke dem utendørs synes du? 😁
 7. Er vokst opp med Pippi, Emil, Tjorven og "sydenferier" i Sverige jeg. Men fader, det har ikke seget inn, hehe
 8. Kan denne lenken servert av en annen forumbruker ha noe svar? At COVID-19 pasienter har mykere lunger noe lengre, enn en når det når ARDS, som tar skade av for høye lufttrykk? Jakten på optimale blodverdier for oksygen som dreper pasientene? Slik den italienske legen også advarte oss med. https://www.statnews.com/2020/04/08/doctors-say-ventilators-overused-for-covid-19/ Den italienske legen:
 9. Det er vel ikke så lenge til at man kan kalle dette for populasjonskontroll?
 10. Nå er det ingen som har besvart spørsmålet mitt om mRNA-vaksiner er trygge. Men, jeg mener å ha sett påstander om at disse kan skape høyere immunitet enn tradisjonelle vaksiner. Selvsagt så er det jo kun tiden som kan besvare begge disse spørsmål. Jeg synes det kunne vært greit å få avklart det første spørsmålet om trygghet på mRNA-vaksinekonseptet lenge før de når markedet. Slik at en som forbruker kan velge mellom å gå for mRNA-basert eller tradisjonellt basert vaksine mot COVID-19 når disse når markedet. Spørsmålet mitt om trygghet er nokså enkelt. Om immunforsvaret kommer til å fjerne disse virusproduserende kroppscellene etterhvert, eller om en må tåle å ha den etterhvert unødvendige proteinproduksjonen livet ut? En "snakker om" å endre på arvestoffet i celler. Da synes jeg spørsmålet har relevans rundt dette om trygghet.
 11. wtf, hva for noe sa "du"? Hva i all verden er det for noe. Blir stadig imponert over disse rare svenske ord. Betyr visst "winter holiday makers"
 12. Utover det du allerede har nevnt, så tenker jeg at det skjer alt for mange magesekk og andre slike slankeoperasjoner. Det er nokså hårreisende at leger for lett kan komme til å gi folk slike operasjoner, som ødelegger dem for alltid.
 13. Tidligere i diskusjonstråden så har det vært tatt opp temaet virusbelastning. F.eks. så burde jo barn i barnehage ha en mye større risiko enn barn som bor med og leker med få barn. Dersom hypotesen om fra han som studerte meslinger har noe å fare med da ift. COVID-19. https://videnskab.dk/krop-sundhed/dansker-loeste-mysterium-om-doedelig-maeslinge-epidemi-kan-hans-teori-bruges-til-at
 14. Merket meg en svakhet i engelsken hos Erna. Hun pratet om at "children learn their parents", når riktig ordvalg er "children teach their parents" hehe
×
×
 • Create New...