Jump to content

bruker-540634

Medlemmer
 • Content Count

  1194
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

817 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 99,9% multikulturelle og multietniske land er dysfunksjonelle, detter inkluderer USA, England, Russland og Frankrike. Norge var et bedre sted å leve før det ble multikulturelt.
 2. Har selv en to eldre SSD i raid 0 som har blitt veldig trege(kun skrivehastighet) selv om smart dataene sier at dem har rundt 70% gjenværende levetid, så det er ikke alltid til å stole på. Hwinfo kan lese av dataene om jeg ikke husker feil. Vet ikke om noen bærbare er avhengig av batteri for å fungere optimalt, men det er ikke helt usannsynlig.
 3. Elbil poltikken er et så ufattelig dårlig eksempel, kan ikke drive av å subsidiere forbruk. Absolutt ingen andre land driver av med dette. Jeg ønsker meg ny pc med intel alder lage og nvidia rtx 3090, hvor er det jeg skal henvende meg for å få dette momsfritt?
 4. Utifra innlegget så får det meg til å tru at du oppholder deg i et annet land enn Norge, men så skriver du: "men noen nettsteder så står det at en bare kan kjøre dirtbike på offentlige godkjente plasser som høres helt fjernt ut, men vi bor jo i Norge, land of the Karens så vil ikke forundre meg om det stemmer" Så det er litt forvirrende.. Generelt i Norge så må sykkelen være registrert og det er ikke lov å kjøre i utmark, dette inkl traktor og turveier. Dette er meget strengt i Norge. De sykkelen til 12 til 14k er vel noe Kina skrot
 5. Olja har gjort oss sløve og for stor offentlig sektor, at Danmark har en bedre velferd enn oss til tross for at de ikke har olje burde være en vekker over hvor vanstyrt dette landet er.
 6. Før i tiden så trengte man ikke sikkerhetstiltak på offentlige institusjoner som nav, så rart og stusselig hvordan tidene endrer seg i dette multikulturelle hølet. Var inne hos et nav kontor for noen år siden og de har satt en lang pult mellom klient og rådgiver som deler rommet i to, bak rådgiver så er det en dør. Dette er bevist, da pulten fungerer som en barriere slik rådgiver kan raskt forsvinne ut døren hvis det blir nødvendig. Trist samfunn.
 7. Som kjent så stoppet Japan vaksineringen ved funn av metall partikler i moderna vaksinen, ifølge denne artikkelen https://steigan.no/2021/09/tyske-forskere-fant-udeklarerte-metallfragmenter-i-vaksinene/ så er også tilsvarende partikler funnet i Europa uten at de har foretatt seg noe som helst.
 8. Atomkraftverk er ingen quick fix, enormt dyrt og komplisert. Trur faktisk at mange av fagpersonene som drev av med dette på 60 tallet er pensjonert for lengst eller ligger i grava. Ikke at det er umulig, men når man ser de enorme konstruksjonene så skjønner man det er ikke er en billig løsning (men muligens den eneste om målet er å begrense CO2 utslipp) For Norges del er det best å kutte utenlandskablene og bygge et gasskraftverk å ha i reserve om det noen gang kommer til å bli bruk for. Vannkrafta er en helt ufattelig stor konkurransefordel som vi har gitt bort for slikk å ingenting.
 9. Kan vel være at istedenfor å undervise i fysikk, matematikk, kjemi og naturvitenskap så satser de heller på krigsmanualen Koranen, et annet problem er at Afghanistan er og alltid har vært veldig multikulturelt.
 10. Behøver ikke å bli til at strømmen forsvinner brått, men at den blir så dyr at man ikke har råd til å ha på varmen. Brukte kun varmepumpe og gulvvarme i fjor, da det er mest behagelig(varmt dag og natt) og minst jobb. Nå fyre jeg kun med ved pga strømprisene, får ved gratis.
 11. Besøkte søskenbarnet mitt i Sveits som jobbet som au pair der, dette var vel for 20 år siden og kan huske at de sa at dem var så misunnelig på de lave norske strømprisene.. Regner med at denne misunnelsen også gjaldt flere europeiske land og at de nå har fått viljen sin ved å få integrert det norske strømnettet til det europeiske.
 12. Var dette jeg svarte på ref: Krim er ukrainsk territorium, det er udiskutabelt. Grønland i Oslo er ikke pakistansk område kun pga det bor så mange pakistanere der. Vi er heller ikke Svensk pga vi tildligere var en del av Sverige.
 13. Du får sjekke hva østeuropeiske land mener om russisk gasseksport, de har en helt annen oppfatning og erfaring om dette enn deg.
 14. Dem ofret økonomien sin ved okkupasjonen av krim
 15. At russerne på et eller annet tidspunkt kommer til å bruke gassoverføringen som et politisk verktøy om situasjonen tilsier det er vel nærmest garantert
×
×
 • Create New...