Gå til innhold

bruker-540634

Medlemmer
  • Innlegg

    2 026
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av bruker-540634

  1. Hvis du laster ned techpowerup sin gpuz programvare så kan du se under perfcap reason om det er spenningsrelatert, samt skjermkortets utnyttelsesgrad .
  2. Står ikke et eneste sted der at man skal gi flyktninger varig opphold og statsborgerskap, hvis det hadde det så ville vel ikke et eneste land utenom Norge og Sverige ratifisert flyktningkonvensjonen.
  3. Eneste formålet til norsk presse er å advokere for mest mulig masseinnvandringen til Norge og minst mulig lokal demokrati, å de får viljen sin å vel så det med hinsides 42 000 statsborgerskap i 2021.
  4. Dem er vel avhengig av å selge mange da de har priset maskinen til samme nivå som ps4, til tross for høy prisstigning på komponentnivå. Dvs at det er innholdet de skal tjene penger på.
  5. I japan så er det også betraktelig mindre sukker i brusen, de liker den veldig søte smaken.
  6. Største problemet er avfallet, levetiden og de høye kostnadene som fører til varig dyr strøm. At produksjonen er ustabil som f. krever et eget kapittel.
  7. Man skal være litt forsiktige å gi psykiske diagnoser/merkelapper på bakgrunn av folks fysisk utseende og vekt
  8. Når vi først er inne å på celicaer, denne kommer garanter til å bli en fremtidig klassiker. 150 000 nå, om 5-10 år 500 000 https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=231745694
  9. Jo like viktig det, derfor tryggere å spare over tid. I USA så har de inflasjon, i Norge så er det stagflasjon. Derfor mener jeg det tryggeste nå er å sette pengene i usd da den amerikanske økonomien har rom for å øke rentene mer enn den norske. Noe de kommer til å gjøre, høyere rente så vil folk heller ha pengene på sparekonto eller øke innbetaling på lån noe som gjør at aksjemarkedet vil bli mindre attraktivt. En annen ting er at det er så høy olje og spesielt gasspris at hvis den norske økonomien hadde vært styrt av rasjonelle mennesker så burde usd vært 4 mot kronen. Men når gassprisene normaliserer seg så vil kronen svekkes. Er det jeg har gjort, solgte for en uke siden aksjene mine i equinor og kjøpte usd.
  10. Fond svinger i verdi, så hvis man investerer når markedet er på vei ned så kan det ta lang tid før man får igjen det man taper. Akkurat nå så er børsene på vei ned, men kan godt være at enkelte fond vil ha en positiv utvikling. Det tryggeste nå er å opprette en valutakonto i usd, det er i hvert fall min mening. Pga strenge innvandringsregler i usa så har dem en høy lønnsøkning og dertil høy inflasjon/etterspørsel, denne positive utviklingen gjør at sentralbanken i usa i motsetning til norge kommer til å sette opp renten meget raskt med dertil styrking av dollarens verdi.
  11. Du får satse mer når markedet er på bunn, ellers vil det ta langt tid å innhente det du taper nå. Er en grunn til at dem anbefaler å spare langsiktig med faste trekk hver måned når det gjelder fond.
  12. Tror alle disse overskridelsene er med vilje, de juger om kostnadene for å få prosjektet igangsatt. Alternativet er at de er udugelige.
  13. For hver dag som går så virker det som mer og mer sannsynlig at Russland vil ta i bruk atomvåpen, det er ihvertfall åpenbart at de leker med tanken. Og det ikke bare defensivt. Jeg tror dog ikke det blir brukt atomvåpen, men heller ikke at det fullstendig kan utelukkes.
  14. Panasonic er sikker bra det, men ville selv ha gått for en mitsubishi pumpe.
  15. Skulle likt at han satte opp et tilsvarende regnestykke for lavtlønte
  16. Ja denne uansvarlige regjeringen ga jo bort 42 000 statsborgerskap i fjor, så skulle ikke tro at vi mangler penger. Spesielt med tanke på hvor lite verdt de er.
  17. Rubelen har nå styrket seg 25% mot kronen siden krigen startet, usd har styrket seg veldig mot nok også på 7%.
  18. Hvordan kan du være så sikker på at du ikke har blitt smitta?
  19. Har ikke peiling på hva det koster, husker at jeg leste for noen uker siden på en youtube video at det var vanlig å betale rundt 200 000 for å male et hus i new zealand, så åpenbart at arbeidskraft begynner å bli skikkelig billig her i norge.
  20. Spør om han kan ta den røyken ute på balkongen isteden.
  21. Olja er det eneste som holder dette vanstyrte korthuset i sammen
  22. Kan være fjærbeinslager, evnt servopumpe, strammer eller reim.
  23. Vi gir fra oss suverenitet på viktige samfunnsområder og samtidig så er vi ikke med på å bestemme engang, kun ola dunk ville ha funnet seg i noe så idiotisk. Vi stemte til å med nei, haha for et nisseland https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/P1Gbz/ukip-lederen-til-vg-det-norske-folk-er-blitt-bedratt
×
×
  • Opprett ny...