Jump to content
Øystein.F.

ANMELDELSE: Final Fantasy VII Remake

Recommended Posts

Akkurat hva jeg fryktet. Forbanna episodisk skvip. Skjønner at det koster penger å lage spill, men nå har de faktisk tapt penger på meg ved å hale ut med episoder. Ff15 var også bra, hadde det ikke vært for disse elendige fetchquestene de insisterer på å prakke inn. Solid pass, ser sammendraget på YouTube.

 • Like 1

Share this post


Link to post

Det er et gledelig gjensyn for min del så langt. Men som det skrives kan det vel diskuteres om det er et gjensyn eller en refleksjon. Føler det er lagt inn gode pauser mellom bullshitten. Er ca 10 timer på vei. Forventningene var lave på forhånd og ventetiden altfor lang. Hadde det vært et annet spill hadde vært mye mer kritisk. Er fanboy og biased. Dette er bare mine tanker så langt. God påske ?

Share this post


Link to post

Tror man må være forsiktig med å dømme et spill basert på én enkelt manns vurdering. Synd for Øystein sin del, som helt sikkert har gledet seg like mye til dette spillet som alle oss andre, at det ikke levde helt opp til forventningene.

I skrivende stund ligger spillet på 87/100 på metacritic etter ca 65 anmeldelser, noe som vil si at det er godt mottatt.

Edited by Olorinmaia
 • Like 3

Share this post


Link to post

Hvem i all verden har urinert i frokostblandingen din i dag?

Du later til å ha misforstått premisset med en remake, siden du umiddelbart forteller oss at du ikke likte Midgar i originalen.

Fantastisk tenker jeg, da er jo tonen satt for artikkelen.

Og hvorfor i huleste skriver du Midgar med en ekstra d på slutten, har du tastatourettes?

Stedsnavn skal ikke oversettes til nynorsk, meg bekjent.

Jeg gir anmeldelsen din 2/10 for ekstremt slett arbeid og tydelig mangel på objektivitet.

 • Like 3

Share this post


Link to post

Veldig delte reviews ser jeg. Noen sier dette er tidenes beste spill og beste FF spill noensinne og andre klager.  Jeg smilte bredt av demoen ihvertfall. Brukte 100 timer på å fullføre orginalen og å få oppleve det nå så mange år etter i en remake er veeeeldig spesielt :D  Toucha såvidt innom Midgar i orginalen så kult at vi kan lære mer om områdene vi var kjapt innom. Men dette kjem til å ta tid.... det var 100 timer gameplay i orginalen og verdenskart. Midgar var jo bare 1 by av maaaaaaange. I dette detaljnivået så tror jeg ikke de blir ferdig før 2025.

Edited by Avean

Share this post


Link to post
1Ravn skrev (8 minutter siden):

Og med det siste ordet har du lagt alt du har skrevet i grus. En anmeldelse er ikke, har aldri vært og kommer aldri til å være objektiv.

Selv om det er akkurat det de burde prøve å være.

 • Like 1

Share this post


Link to post

Vi har retta opp Midgard -> Midgar. Det glapp dessverre gjennom korrekturen. Resten av innlegget ditt ser jeg egentlig ingen grunn til å svare på. Håper du liker spillet hakket bedre en vår anmelder, selv om han også likte spillet veldig godt. :)

 • Like 2

Share this post


Link to post

Skjønner ikke hvordan man kan være skuffa. Jeg er ca 17 timer inn og er kjempefornøyd! Synes de ekstra historiene bare farger universet enda mer. Veldig glad for at de ellers også har vært veldig tro til orginalen ift story (så langt iallefall). Sikkert noen purister som er uenig men det er greit. Jeg koser meg iallefall massivt :)

 • Like 1

Share this post


Link to post

Litt rolig og "kjipe " quests er ganske greit for min del som er rimelig nabb og lite bevandret innenfor sjangeren, jeg er i hvert fall kjempe underholdt så langt i spillet!

Jeg har ikke nostalgien å sammenligne  opp mot, så jeg forstår at forventningene til blodfans stiller seg i ett annet lys og opplevelsen deretter, men disse kan jeg ikke bry meg om ?

Edited by Mala

Share this post


Link to post

Står over gitt.

Plukker opp samleboksen om noen år, dette er bare tull og tøys.

Share this post


Link to post

Dessverre enig. Venter til samleboks når spillet faktisk er ferdig, på PS5 sikkert. Svært skuffet over dette med episodisk oppdeling.

Share this post


Link to post

Folk er forskjellige,noen er mer konservative og andre er åpen for nyere ting. Etter å ha spilt det en stund skjønte jeg at ikke alle fans av serien kom til å like det nye innholdet, men jeg satte stor pris på det. Man blir bedre kjent med enkelte karakterer som man ikke fikk så mye tid med i originalen. Man får også mye større innblikk i Midgar og forskjellige områder som man ikke fikk besøke tidligere. Skjønner jo at SE vil gjøre noen endringer for å modernisere spillet og om hver episode i serien blir såpass mye ekspandert med ekstrainnhold så har jeg ingen problem med å vente. Fantastisk spill i mine øyne.

 • Like 2

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...