Jump to content

Bjoolz

Medlemmer
 • Content Count

  773
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

264 :)
 1. To av tre punkter de tar opp er sentrale elementer når man skal forsvare sin copyright i eventuelle fremtidige søksmål. Det er hovedgrunnen til at fan remakes/remasters blir tatt ned. Potensielt tre av tre siden mulig tapt inntekt på prosjekter du har latt gå også er del av bedømmingen av hvor sterkt du eier en IP. Denne takedownen er hovedsaklig for å styrke sin copyright i fremtiden.
 2. Dette er et spill som mange kommer til å enten elske eller syntes er utrolig kjedelig.
 3. Er det kart som viser hvor du skal gå? Kjøpte det Let's Go Evee til nevøen og selv om han elsket spillet måtte det hjelpes til mye på grunn av at all tekst er på engelsk og eneste måten å vite hvor man skal gå er å prate med NPCer. Skulle ønske Nintendo la inn mer resurser på lokalisering i spill som er noe teksttunge. Her er Sony flinkere. Han har hatt det lettere med Breath of the Wild pga det vises på kartet hvor man skal gå.
 4. Jeg ser ikke helt hvordan de skal kunne bevise tap fra dette? Jeg vet det kom en del negativitet etter disse opplysningene, men den negativiteten hadde jo kommet uansett ettersom de ikke har planer om å endre noe av dette. Faktisk kan man vel argumentere at det er vinst at det kommer såpass tidlig. Vi vet jo at folk er kort sinte på internett. Hvis dette hadde kommet ut rett før release kan man jo argumentere for at sinnet er ferskt noe som ville resultert i færre salg.
 5. Hadde Asterix & Obelix på SNES. Digga det som barn, men når jeg prøvde det i nyere tid var det fullt av fiender som kom fra andre siden av skjermen i tilnærmet lik lysets hastighet for å slå deg tilbake ned i en grop som dreper deg umiddelbart.
 6. Det er ikke så lenge siden manusforfatteren til HL3 sluttet siden det var null interesse for å lage spillet. Angivelig fordi ansatte var redde for reaksjonen til fans. Han lakk jo også hele plottet på nettet så de må jo begynne på nytt der også.
 7. Det er mye mer fristende å ha det på en tjeneste som Steam hvor du kan ha det installert på maskinene hjemme for når du er der eller bare streame det på telefonen når du er på toget. Vet du kan streame fra maskinen hjemme ganske enkelt nå, men det er mye lettere å aldri tenke på å sette opp noe og at det alltid er klart. Det som blir litt vegring for meg er månedsprisen i tillegg til å betale for spillene, noe man nesten må ha for at dette skal være levedyktig for selskapene.
 8. Det her virker som at det gikk veldig fort. Ble fort skeptisk.
 9. Folk i Taiwan er ikke akkurat fan an Kina etter at de begynte å påstå at Taiwan tilhører Kina og boikotter alle som sier noe annet. NBA viste jo dette bildet live på TV hvor Taiwan er innlemmet i Kina etter at noen tweets fra styreformenn brakte Kina sitt sinne mot dem:
 10. Ray tracing har vært tilgjengelig i Quake 2 i flere måneder. 3kliksphilip som vanligvis lager CS:GO innhold lagde denne videoen om Quake 2 med ray tracing på sin alternative kanal. Med et 2080 Ti hadde han ca 80 FPS i 1080p. 22 FPS i 4K.
 11. Dragon Age Inquisition føltes ut som et single player MMO. Når du leser at ansatte håpte at det skulle feile så lederne skulle få opp øynene for hvor elendig arbeidsforholdene var så frister det lite å gi de flere sjanser.
 12. Det ble jo ikke merket i det hele tatt her i kommentarfeltet at Zelda fans er rabiate mennesker når anmelderen ikke var storfan av BotW, så dette er rett og slett sjokkerende nyheter.
×
×
 • Create New...