Jump to content

Bjoolz

Medlemmer
 • Content Count

  808
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

285 :)
 1. Ja. Du kan avslutte det, men hvis du spille så må du starte maskinen på nytt.
 2. Skulle ønske de bare kunne bruke et vanlig kampsystem som i tidligere spill før Sticker Star/Color Splash.
 3. De sendte innspillingen til CNN live. De var idioter. Det var CNN som sendte ut takedown til Twitch.
 4. Spilluvikler satt igjen med mye mindre før. Det har vel aldri kommet offisielle tall på det, men har hørt at Nintendo skulle ha mellom 20 og 40 dollar per kassett. Når Super Nintendo kom med spesialbrikker i kasettene kunne de koste veldige mye også. Fra en utvikler på N64: "In the end on a $55 cartridge, a profit of $6-7 was made by the developer. Nintendo got all the rest. This is why nintendo didn't abandon cartridges for CDS. They were addicted to the money." "For playstation costs were much less and profits much higher, sometimes as much as $27 per disc for the developer/publisher." Dette inkluderer også manual og resten av innpakningen.
 5. Ghost of a Tale er et spill hvor én person har gjort 90% av kunsten, designet og kodingen av spillet. Det er et fantastisk lite spill på rundt 10 timer og det ser ganske bra ut.
 6. At Ellie liker jenter var jo en del av det første spillet. Du hatet det første også da?
 7. Jeg skjønner ikke interessen bak dette konseptet. Virker utrolig kjedelig.
 8. Det kommer nok på PS Now etterhvert som kan kjøres fra PC.
 9. Hvordan spillet ser ut er vel ganske likegyldig. Spillet kjører vel 30 fps uansett.
 10. Spillet var litt som et single player MMO, men når jeg spilte det ville jeg gitt det et 7/10. Det var også alt for mange quests i spillet. Jeg mener å huske at spillet hadde fem soner hvor du valgte mellom hvilken sone du skulle gjøre av sone tre og fire eller to og tre. Problemet var at jeg nådde max level lenge før siste sone.
 11. Hvordan er det da CS:GO sin? Og mengden cheaters i Valorant er ekstrem. Det virker som at anticheaten deres er middels minus selv om den er Ring 0.
 12. Problemet her er at det er veldig lite i et spill du har rettigheter på. Det er lite rettssaker rundt det, men på brettspill har det vært flere og de fleste regner med at de samme reglene vil være i dataspill (Amerikansk lov). Fra rettsaker angående brettspill så er det eneste du har copyright på: Art assets (fant ikke noe bedre norsk ord enn kunst og syntes det var litt svakt) og regelboken. Regelboken er da ordrett, en omskrivning med nøyaktig samme regler er fullt lovlig. Å ha det nøyaktig samme brettspillet bare med egne art assets er fullt lovlig. EDIT: Og navnet på spillet selvfølgelig har du copyright på.
 13. Bioware pitchet spillet til EA. De ble solgt på grunn av at man kunne fly i spillet. Dette var ikke en bestilling fra EA. Hele denne fiaskoen ligger utelukkende på Bioware.
 14. Han ble jo tatt i å bryte reglene for så å lyve om det etterpå. Han har vel fortsatt ikke innrømt det. Ganske farlig å gå til rettssak når bevisene er så sterke mot deg hvis det er ryktet ditt du tenker på.
×
×
 • Create New...