Jump to content

Bjoolz

Medlemmer
 • Content Count

  857
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

311 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De finnes jo forundringspakker i alt slags butikker i Norge. Ellers ser jeg ikke problemet med lootboxes. Er nå valgfritt hva du vil bruke pengene dine på. Problemet er når det markedsføres mot barn som har mye dårligere impulskontroll enn voksne. Det står i rapporten at de ikke vil ha lootboxes i spill som barn kan spille, men at de kan være i andre spill så lenge de er transparente om sjansen for å vinne og at prisen vises i ekte penger.
 2. Når du ser på andre anmeldelser så er det kun én som syntes combat i spillet var virkelig bra så hvor godt du liker dette spillet kommer nok an på hvor mye du liker gamle samuraifilmer og hvor viktig det visuelle er for deg i spill.
 3. Russere driver jo ikke med piratkopiering av spill så dette svir nok skikkelig.
 4. Spørs helt avtalen Activision har med Sony. Mest sannsynlig så vil Microsoft ha det eksklusivt til Xbox ASAP. Microsoft har jo gått i den fella før med Rare når de trodde Rare eide mye mer intellektuell eiendom enn de gjorde. Ikke akkurat det samme her da.
 5. Til katten i bildet: Blink twice if you need help.
 6. Halv pris nå. Kanskje Komplett så anmeldelsen?
 7. Jeg synes at reklameplakatene har blitt gitt for mye plass. Det føles veldig klaustrofobisk å bruke siden nå. Gamer.no har vært en av de få sidene jeg har whitelistet fra adblock på grunn av at det har vært moderat, men det kan hende endrer seg nå. Jeg har ikke noen direkte sammenligning fra den gamle siden, det kan hende at det bare føles ut som at de har blitt gitt mer plass på grunn av at alt nå er hvitt og reklamene sklir mer inn i designet.
 8. Dette er ikke for å pirke, jeg fant rett og slett ikke klippet når jeg søkte på "Guds Utvalgte" på NRK sine nettsider. Det er nynorsk produksjon så den heter "Guds Utvalde" fra Brennpunkt hvis andre skal søke opp.
 9. Jeg har sett at mange har sterkt kritisert den engelske oversettelsen. Hvis du ikke har lest bøkene på originalspråket så blir det litt rart å kritisere forfatteren.
 10. Har det vært noe mer info om dette kommer til Switch?
 11. Den svenske regjering har fått så mye pepper for deres håndtering at jeg er ekstremt tvilsom på at de lar dette gå. Hvis det kommer et utbrudd fra dette så ville det komme enorm kritikk mot de som bestemmer. Tror ingen vil ta den risikoen.
 12. Genial tittel. Prøvde å søke det opp på google, bindestrek foran strive gjorde at den fjernet alle søk som inneholdt strive.
 13. "Cyberpunk 2077 ble fjernet fra PlayStation-butikken like før jul, som følge av spillets problemer på PlayStation 4." Teknisk sett var det vel på grunn av at Playstation ikke hadde noe system for at folk kunne få refusjon for kjøpet mens det fortsatt var i salg?
 14. Off topic, men likte også godt Divinity 2. Spilte riktignok kun den oppdaterte utgaven. Spillet var også ganske "eurojank", men det hadde flere elementer som var utrolig morsomme. Som å kunne lese tankene til NPCer, noe som kostet XP så du kunne ikke bruke det hele tiden. Det var noen innbyggere i en landsby som skulle ha meg nedi en brønn for å drepe noe greier, leste tankene deres og det viste seg at de lurte reisende ned dit for å ofre dem til guden deres.
×
×
 • Create New...