Jump to content

Bjoolz

Medlemmer
  • Content Count

    770
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

264 :)
  1. Er det kart som viser hvor du skal gå? Kjøpte det Let's Go Evee til nevøen og selv om han elsket spillet måtte det hjelpes til mye på grunn av at all tekst er på engelsk og eneste måten å vite hvor man skal gå er å prate med NPCer. Skulle ønske Nintendo la inn mer resurser på lokalisering i spill som er noe teksttunge. Her er Sony flinkere. Han har hatt det lettere med Breath of the Wild pga det vises på kartet hvor man skal gå.
  2. Jeg ser ikke helt hvordan de skal kunne bevise tap fra dette? Jeg vet det kom en del negativitet etter disse opplysningene, men den negativiteten hadde jo kommet uansett ettersom de ikke har planer om å endre noe av dette. Faktisk kan man vel argumentere at det er vinst at det kommer såpass tidlig. Vi vet jo at folk er kort sinte på internett. Hvis dette hadde kommet ut rett før release kan man jo argumentere for at sinnet er ferskt noe som ville resultert i færre salg.
  3. Hadde Asterix & Obelix på SNES. Digga det som barn, men når jeg prøvde det i nyere tid var det fullt av fiender som kom fra andre siden av skjermen i tilnærmet lik lysets hastighet for å slå deg tilbake ned i en grop som dreper deg umiddelbart.
  4. Det er ikke så lenge siden manusforfatteren til HL3 sluttet siden det var null interesse for å lage spillet. Angivelig fordi ansatte var redde for reaksjonen til fans. Han lakk jo også hele plottet på nettet så de må jo begynne på nytt der også.
×
×
  • Create New...