Jump to content

Bjoolz

Medlemmer
 • Content Count

  849
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

308 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har sett at mange har sterkt kritisert den engelske oversettelsen. Hvis du ikke har lest bøkene på originalspråket så blir det litt rart å kritisere forfatteren.
 2. Har det vært noe mer info om dette kommer til Switch?
 3. Den svenske regjering har fått så mye pepper for deres håndtering at jeg er ekstremt tvilsom på at de lar dette gå. Hvis det kommer et utbrudd fra dette så ville det komme enorm kritikk mot de som bestemmer. Tror ingen vil ta den risikoen.
 4. Genial tittel. Prøvde å søke det opp på google, bindestrek foran strive gjorde at den fjernet alle søk som inneholdt strive.
 5. "Cyberpunk 2077 ble fjernet fra PlayStation-butikken like før jul, som følge av spillets problemer på PlayStation 4." Teknisk sett var det vel på grunn av at Playstation ikke hadde noe system for at folk kunne få refusjon for kjøpet mens det fortsatt var i salg?
 6. Off topic, men likte også godt Divinity 2. Spilte riktignok kun den oppdaterte utgaven. Spillet var også ganske "eurojank", men det hadde flere elementer som var utrolig morsomme. Som å kunne lese tankene til NPCer, noe som kostet XP så du kunne ikke bruke det hele tiden. Det var noen innbyggere i en landsby som skulle ha meg nedi en brønn for å drepe noe greier, leste tankene deres og det viste seg at de lurte reisende ned dit for å ofre dem til guden deres.
 7. Den første Mortal Kombat filmen er helt korrekt dårlig, men sammenlignet med oppfølgeren Mortal Kombat: Annihilation fra 1997 er den et mesterverk. Jeg så denne filmen med to kamerater når vi var 13-14 år (Dette var riktig nok en del år etter at den kom ut så effektene så enda dårligere ut enn det som kanskje var rettferdig for tiden den ble gitt ut) og samtlige syntes det var smertefullt å komme seg gjennom filmen.
 8. Kjøpte HyperX Cloud Alpha når det var på 40 eller 50% tilbud på Elkjøp etter at mine ATH-M50 røyk. Selv på ca halv pris var jeg ikke fornøyd med lydkvalitet i forhold til pris. ATH-M50 er jo også budsjett orienterte hodetelefoner, men fortsatt syns jeg de var mye bedre enn Cloud Alpha selv om de skal koste ca det samme når det ikke er tilbud. Er ingen lydsnobb og har stort sett bare hatt billige hodetelefoner, men disse var virkelig skuffende.
 9. Alle ekstratjenester hos Blizzard koster alt for mye og er kun der for å melke spillerne. For en del år siden når League of Legends fortsatt var det mest populære spillet generelt så tjente fortsatt Blizzard mer på kun mikrotransaksjonene i WoW enn Riot gjorde på League of Legends.
 10. Jeg tror du har samme problem som jeg hadde. Skytespill hvor fiendene tåler så mye blir bare kjedelig for min del.
 11. Det var aldri snakk om 1.0, men siste patchen fra vanilla. Du bestemmer også selv om du vil ha med din character på en TBC server eller holde deg på en vanilla server.
 12. Har egentlig ikke vært veldig fornøyd med et BF spill siden Bad Company 2.
 13. Grunnen til at Sony fjernet det var fordi de ikke hadde noe system for refusjon hvor spillet fortsatt var til salgs. Sony selger mye verre ting enn Cyberpunk.
 14. Hvis det er en dump fil så vil den ta med det du har lagret i minnet (Relevant for prosessen), men 1-2GB per dump er ikke så uvanlig ved en full dump.
×
×
 • Create New...