Jump to content

Feenyx

Medlemmer
 • Content Count

  116
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

110 :)

About Feenyx

 • Birthday 03/10/1983

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Spillet som er så bra at det den dag i dag har et gigantisk og aktivt miljø for romhacks. Bare sjekk ut SMW-kategorien på Twitch, eller smwcentral. Det er et spill som har en enorm oppslutning enda, fordi det er så mye artig man kan gjøre med game mechanics at folk blir ikke lei av å lage nye nivåer, eller å spille dem
 2. Har Facebook ødelagt moroa? Absolutt: https://www.theverge.com/2020/10/15/21518194/oculus-quest-2-headset-facebook-account-suspension-problems
 3. Testet kun demoen, konkluderte med at det var gøy nok til at jeg ville spille det, men venter på å se hva de gjør med resten av spillet før jeg faktisk gir dem penger. Jeg vet ikke hva det endelige produktet faktisk blir, hvor mange episoder, hvor mange år vi må vente, og den usikkerheten gjør at jeg ikke vil kjøpe før seinere. Kommer jeg til å spille det en vakker dag? Høyst sannsynlig. Men ikke før jeg vet om vi faktisk får hele FF7-sagaen. Jeg orker ikke å spille starten på noe sabla bra, og så kommer aldri fortsettelsen.
 4. Hvem i all verden har urinert i frokostblandingen din i dag? Du later til å ha misforstått premisset med en remake, siden du umiddelbart forteller oss at du ikke likte Midgar i originalen. Fantastisk tenker jeg, da er jo tonen satt for artikkelen. Og hvorfor i huleste skriver du Midgar med en ekstra d på slutten, har du tastatourettes? Stedsnavn skal ikke oversettes til nynorsk, meg bekjent. Jeg gir anmeldelsen din 2/10 for ekstremt slett arbeid og tydelig mangel på objektivitet.
 5. Denne artikkelen er skrevet av noen som (åpenbart) ikke vet stort om hverken tastatur, biler eller metaforer. Om det virkelig var Rolls Royce av tastaturer så burde de være håndlaget, og det ville vært hundrevis av materialvalgmuligheter ved bestilling. Om jeg først skal svi av 2 lapper på et tangentbord så blir det langt mere custom enn dette.
 6. Merkverdig at de har fjernet så mye funksjonalitet også fra den GAMLE versjonen av WC3. Jaja, tror jeg fremdeles har en sjørøverversjon med rundt 100 TD/Maul-maps liggende, den fungerer nok helt utmerket enda!
 7. Storkoste meg med Milkmaid of the Milky Way, så jeg gleder meg virkelig til å teste dette!
 8. @Gunfreak Hvordan er det berettiget når dette spillet ikke ble utviklet av EA? Spillet ble laget av Respawn Entertainment, som i tur ble starta av noen av folka bak Infinity Ward/Call of Duty-serien. Det er absolutt riktig og bra å være skeptisk til spill utviklet av EA. Men SWJ:FO er ikke et slikt spill.
 9. "Problemet" er at både stikka og d-pad er digg å ha øverst, så hva man foretrekker kommer vel oftest an på hva man spiller
 10. Til alle folka som sier "gidder ikke VR bare for Half-Life", da blir det ikke mere Half-Life på dere, enkelt og greit. Valve er på VR-kjøret, et eventuelt HL3 i fremtiden blir garantert VR only fordi det er eneste/mest nyskapende som finnes. Jeg ser på HL:A som tå eller tre i vannet for å teste temperaturen. Om det slår an, så får vi kanskje HL3 (eller i det minste HL2 episode 3) om en 5-6 år, når VR er blitt litt mere allemannseie, og enda bedre hardware finnes.
 11. Det er litt kult at du ikke reagerte på grafikken før du så at det sto "low" da. Må jo bety at til og med low ser ganske bra ut?
 12. En stor del av det er at NÅ så kan du lage og sende flere serier uten at det går på bekostning av andre ting på tv. I "gamledager" så måtte du ta bort noe fra sendeplanen for å lage plass til en ny serie, så da ble det en helt annen type konkurranse enn vi ser idag. Har et lønnlig håp om at Firefly gjenoppstår en vakker dag, men det virker uråd å samle alle de rette mennesken igjen for å få det til å skje
 13. Noe man kan høre omigjen og omigjen, altså? Misforstå meg rett, jeg har også lyst på WC4, men det betyr ikke at det er noe *galt* med WC3.
 14. Meh, er ferdig med WoW. Blizzard får ikke ei krone av meg før Diablo 4.
×
×
 • Create New...