Jump to content

Øystein.F.

Medlemmer
 • Content Count

  2345
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

301 :)

About Øystein.F.

 • Rank
  Skribent, Gamer.no
 1. Det skal stor kunst til for å løfte seg over desse problema. ANMELDELSE: Ori and the Will of the Wisps
 2. Det er på tide med ein ferie til varmare strøk, mykje varmare strøk. FEATURE: Desse spela gler vi oss til i mars
 3. Store draumar og endelause mengder zombier står på månadens meny. FEATURE: Desse spela gler vi oss til i februar
 4. Det siste Dragon Ball Z-spelet byr på ein solid leksjon i repetisjon. ANMELDELSE: Dragon Ball Z: Kakarot
 5. Det får du ta opp med utgjevaren Private Division som ikkje gav oss tilbod om kode før lansering av konsollversjonen.
 6. Ancestors byr på ei brutal og fantastisk reise ulik noko anna. ANMELDELSE: Ancestors: The Humankind Odyssey
 7. Har denne måten å setje namn på produkta gjort det vanskeleg for Apple å selge iPhone? Trur dette skal gå bra eg.
 8. Om du ikkje hadde nok bryne deg på allereie, kjem litt til. FEATURE: Desse spela gler vi oss til i vinter
 9. Asterix og Obelix fortener betre enn dette. ANMELDELSE: Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menihr
 10. Eg kan ikkje basere vurderinga mi av eit produkt basert på kva andre meiner og/eller vil ha. Faktumet er at MediEvil anno 2019 er eit spel som er utgjeve i 2019, og såleis vil det stå i butikkhyller, både fysisk og digitale side om side med andre spel som har lagt problema med eit spel som MediEvil langt bak seg. Fordi vi har lagt det bak oss, vi har kome vidare, vi har løyst dei utfordringane som utviklarane bak MediEvil var nokre av dei første til å bryne seg på. Eg må vurdere det på like linje med andre spel som blir lanserte i dag. Kameraet er for dårleg, eg kan ikkje tilgi det fordi det er ein remake av eit gammalt spel. Kontrollsystemet er dårleg, og sjølv om spelet er lett, er omlag alle utfordringar slik eg ser det ein konsekvens av eit dårleg og upresist kampsystem som gjer det vanskeleg for spelaren å fullt ut forstå kvar han er i forhold til fiendane. Eg tenkte og i starten at sjekkpunkt i eit slikt spel hadde vore tull. Det var inntil eg daua på forferdeleg frustrerande vis nokre gongar. Som regel fordi eg ikkje såg kva eg dreiv med godt nok. Nivåa er korte, ja, men eg har ikkje lyst til å spele dei om att, så i det minste, i det minste, putt eit sjekkpunkt før ein sjefskamp så du slepp å starte på ny om du skulle daue. Eit nivå (labyrinten i hagen) måtte eg starte om att fordi sjakkbrettet bugga ut. Der og hadde eit sjekkpunkt vore fint. Dette er ikkje eit roguelike. Det er ikkje eit vanskeleg spel. Det er ikkje eit spel der det er vanskeleg å finne ut kva du skal gjere. Det er eit beint fram lineært eventyr eg personleg ikkje synest det er spesielt moro å spele meir enn ein gong fordi det er ikkje noko utfordring. Å trekke fram Dark Souls blir såleis litt søkt. Gamle spel er ikkje frie for kritikk. Spesielt ikkje om dei blir pussa opp for eit nytt publikum. Remaken av Secret of Mana var til dømes ikkje god. Eit av mine favorittspel blei nesten øydelagt av å spele det på ny. For det viste seg å ikkje eigentleg vere så bra. Eller kva med eit anna av mine favorittspel, A Link to the Past. Å spele det om igjen er ein tidvis leksjon i frustrasjon der ein må kjempe mot eit kampsystem som berre deler ut skade i rette vinklar, og difor kan sende deg i døden om du kjem feil inn på ein fiende. Eg aksepterte det før, eg aksepterer det når eg pluggar inn Super Nintendoen min og spelar om igjen. Men om Nintendo laga ein Remake av A Link to the Past hadde eg forventa at dei hadda pussa på dei tinga som ikkje fungerer bra. Og det er den mentaliteten eg har tatt med meg inn i MediEvil. Som eit spel frå 1998 er det artig og knirkete. Som eit spel promotert i 2019, 8ikkje fullt så mykje.
 11. Teknisk sett litt verre sidan dei har endra rekkevidda på sverdet slik at du må vere enda nærare for å treffe fienden. Spelar eigentleg lita rolle kva som er endra så lenge endringane ikkje fører til ei målbart betre oppleving.
 12. Det er ein forskjell på å be om at barnesjukdomane i eit spel blir fiksa litt på når ein bestemmer seg for å gje det ut på ny, og å ville ha eit digert rollespel du ikkje treng spele sjølv.
 13. Den gamle slageren MediEvil viser at alt definitivt ikkje var betre før. ANMELDELSE: MediEvil
 14. Haustmørkret byr på mykje rart i år, frå dyrehage til okkult barnepass. FEATURE: Desse spela gler vi oss til i november
 15. Skal sjå meg einig i at dette ikkje er ein smidig måte å løyse oppdrag på, men eg gjekk berre og kvilte meg (ingame) dei få gongane slike ting dukka opp.
×
×
 • Create New...