Jump to content

Øystein.F.

Medlemmer
 • Content Count

  2427
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

421 :)

1 Follower

About Øystein.F.

 • Rank
  Skribent, Gamer.no

Recent Profile Visitors

10335 profile views
 1. Vel, kommentarer ang nynorsk har hvertfall blitt slettet før, mange ganger. Og jeg snakker ikke om meg selv, jeg tåler nynorsk, selv om det er tungt fordøyelig og slitsomt å lese. Det må du tåle å høre. har selv en dame som skriver nynorsk... Slutt å tull nå her nå, dere har en anmeldelse av Return To Monkey Island å skrive.... Den bør ikke være 6/10 men kan godt være på nynorsk siden jeg allerede er ferdig med spillet selvfølgelig Eg toler det heilt fint, men det er uinteressant og eg brukar ikkje energi på det. Har jobba her i 20 år, om eg skulle slutte å skrive nynorsk på noko tidspunkt hadde det skjedd for lenge sidan. Kommentarane blir så vidt eg veit sletta fordi det er ei avsporing og irrelevant mtp innhaldet i teksten.
 2. Rolig nå, regner med denne kommentaren din (samt min for å slette spor?) kommer til å bli slettet av artikkelforfatter, det har skjedd gjentatte ganger når noen har forsøkt å kritisere grautmålet,, ehh nynorsken før i anmeldelser her 😅. Hårsårt tema Hårsårt? Har høyrt dette gnålet i 20 år no, har rimeleg tjukk hud. Som Audun seier, eg kan ikkje slette kommentarar, eg nøyer meg med å himle litt med auga.
 3. Det har du helt rett i, bare jeg som blandet litt, beklager det. Men likevel, bruker du selv ordet sjefskamp? Eller gå å drepe sjefen? Du skriver hardware i artikkelen et par ganger Hva skedde med hardvare på god gammeldags norsk? Heng nok etter frå tida vi var under hardware.no,men godt poeng, skal skjerpe meg der. Eg seier sjef ja, men kva ein seietr i tale er ikkje nødvendigvis relevant for skriftleg form. Den eine har reglar, ikkje den andre. No skriv eg på norsk, og då blir det veldig unaturleg for meg å skrive boss fight.
 4. Som jeg skriver så velger du kun å fornorske noe. Les hva jeg skriver en gang til angående lett og hard mode som er en blanding mellom norsk og engelsk. Men ja "boss fight" er vel ganske universalt og noe de aller fleste bruker. Som i et MMO når vi skal gå å drepe bossen. Tror ingen sier : skal vi gå å drepe sjefen? Småpirk dette men. Syns hele denne fornorskinga er bare teit. Eg har ikkje skrive lett og hard mode. Kvar finn du det?
 5. Nynorsk har vore fast innslag på Gamer.no i 20 år, så at det blir meir kan du vere trygg på 😊
 6. Han skriver at det eneste som skiller lett og hard mode er hvor lang tid det tar å drepe fiendene, med unntak av sjefskamper. Sjefskamp, får vondt i tolvfingertarmen av det ordet 😂 Du skriver lett mode(norsk og engelsk) og hard mode (engelsk og engelsk). Så hvorfor ikke lett modus og vanskelig modus? Skal du fornorske noe så får du pigadø gjøre det skikkelig mann Har du eit betre alternativ til sjefskamp?
 7. Du mista biten der eg sa eg hadde sett fram til spelet? Tiny Tina er spelet som drap entusiasmen min.
 8. Litt dårleg ordval der, takk for pirking Eg tillet meg å pirke litt til. Om handlinga er satt til 1936 så må det være opptakta til andre verdskrigen. Den fyrste verdskrigen tok slutt i 1918 medan den andre verdskrigen starta i 1936. Haha, visst. Sånn går det når ein ser seg blind på eigne ord. Det er sjølvsagt andre verdskrig :)
 9. Burde være gode gode muligheter for mikrotransaksjoner og masse penger inn. Om de lager en sang butikk og man kan kjøpe sangene man ønsker. Ser for meg at det kanskje blir problematisk å betale artistene da. Men det var vel noe slikt det fungerte i gh live? Dei fekk det fint til i Rocksmith, så det burde ikkje vere noko problem. Rocksmith pumpa ut nye låter regelmessig over fleire år.
 10. Jeg fikk akkurat samme følelse. Tusen takk for en utrolig bra skrevet artikkel, det er sånt stoff som dette som jeg håper å finne hver dag når jeg åpner gamer.no(/uten-sport siden jeg er omtrent like utdatert som CRT TVen du måtte finne frem...) Takk for hyggeleg tilbakemelding. Skal ikkje sjå bort frå at det kan bli meir slikt etter kvart som fleire og fleire spel feirar jubileum :)
 11. Ja, men det er litt misvisande. Det er ein veldig kort kampanje med, men vi får og Chaos Theory, ein modus der du spelar ulike scenario basert på dei fem filmane som er lansert så langt. I tillegg finn vi sandkassemodus og Challenge-mode, som du må spele for å ha noko å leike deg med i sandkassa. Det manglar ikkje på innhald sånn sett. Om du er på jakt etter ei historie, vil du derimot bli skuffa. Dette spelet handlar først of fremst om å spele gjennom dei gamle filmane med eit kommentatorspor frå Jeff Goldblum som les Ian Malcolm-dialog i ein nesten pinleg karikatur av seg sjølv.
 12. Despotar skal fjernast, zombier skal slaktast og storslagne krigar skal kjempast. FEATURE: Desse spela gler vi oss til i oktober
 13. Xuan-Yuan Sword 7 byr på ei engasjerande reise gjennom kinesisk mytologi. ANMELDELSE: Xuan-Yuan Sword 7
 14. Lost Judgment når ikkje heilt opp til fjorårets Yakuza-meisterverk, men byr på mykje moro. ANMELDELSE: Lost Judgment
×
×
 • Create New...