Gå til innhold

Nicci NO

Medlemmer
  • Innlegg

    242
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

2 034 profilvisninger

Nicci NO sine prestasjoner

25

Nettsamfunnsomdømme

  1. Original Sin 2? Ehhhhh brennende søppel faktisk... Gått på en vegg for mange ganger du eller? 😇😆
  2. Bra avgjørelse. Episoden står helt perfekt alene. Ingen vits i å utbrodere historien og potensielt risikere å svekke den "by association". Ja den er ikke den samme historien som i spillet. Men om man bare aksepterer dét, så er begge historiene veldig bra og trenger ikke noen sammenligning. Litt usikker på Kaitlyn Dever derimot. Syns ikke hun passer i det hele tatt slik jeg opplever/oppfatter Abby, men jeg skal holde et åpent sinn til jeg ser resultatet.
  3. Hmmm, japp, det er fett. Men slår det original sin 2? Eller I det hele tatt pathfinder wrath? Jeg vil si nei... (er på slutten av act2)
  4. Er som flere litt overrasket over at Larian virker å ta det som en selvfølge at en expansion må innebære fortsettelse med samme character og videre leveling. D&D er jo kult fordi hver historie ikke nødvendigvis trenger å være en Hollywood dommedagsscenario med redding av verden. Spin-off noen nye characters med litt (vage) referanser til Main story eller noe sånt? Sleng på noen skurker som utnytter kaoset og lag en litt mer åpen verdenmed flere områder (Pathfinder er genialt på denne måten). Kommer til å selge i bøttevis hvis det gjøres like bra som Main story...
  5. Kanskje ikke NØDT, men for guds skyld GJØR det. Blir litt som å si at du ikke må kose deg med pinnekjøtt på julaften for å kunne spise riskrem til dessert. JA TAKK BEGGE DELER! 😂😂
  6. Jeg pleier alltid vente med å kjøpe spill til en stund etter lansering. Noen ganger en god stund. Noen ganger aldri (Cyberpunk). Tusen takk til alle frivillige beta-testere som selvoppofrende sørger for at jeg har et godt produkt når jeg går til anskaffelse! Settes stor pris på!
  7. Fantastiske nyheter! Men mistenker at de trenger mer enn én sesong for å kunne fortelle TLoU2 uten å avkortet veldig.
  8. Sikkert en upopulær mening, men jeg skjønner ikke hvorfor... Eksakt samme spillet med litt nyere grafikk? Wooooooow Åpenbart en cash grab uansett hva anmelder måtte hevde...
  9. Jeg glemte også det aller mest irriterende... Firkantbygging. Å gud så frustrerende å ikke engang kunne bygge murer på skrå. Skulle tro man kunne lage bybyggespill uten komplett avhengighet av 1990-tallets firkant-grid.
  10. Det er ikke allerede skikkelig bra. Å si det er overdrevet hype. Det funker, men krever fremdeles masse balansering og mer innhold. Det er også design-aspekter som gjør en vanvittig irritert, som et svakt logistikk-system rundt ressurser og påkrevd klyngebygging av boliger. Gøy en stund, men etterhvert litt meh. Slik spillet er i skrivende stund.
  11. Er det noen teknisk begrunnelse for hvorfor Samsung ikke gjør dette tilgjengelig for eldre modeller også? Er kanskje bare for å selge noen flere nye TVer?
  12. "Loot" I Lootbox refererer nok til substantivet, ikke verbet, så det må I så fall bli plynderboksforbud? Men det er kjøperen av boksen som blir plyndret Jokes aside, ordlyden flyter bedre med Outliers forslag. Hehe ja, sant sant. Men 'plynder' er så sjeldent brukt i det norske språket at det er kjempegøy om det kan hentes litt frem igjen...
×
×
  • Opprett ny...