Jump to content

Peteguy

Medlemmer
 • Content Count

  323
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

147 :)

Recent Profile Visitors

1770 profile views
 1. Kan forstå det angående Death Stranding. Måtte svelge noen kameler underveis selv. På ingen måte enig at det var et elendig manus. Smaken er som baken.
 2. Får bli PC da. Blir litt mye å investere i en X-bone for ett spill
 3. Enig angående falske høye karakterer etter time biten. Ellers leser jeg at du synes spillet ser boring ut, da antyder jeg du ikke har spilt og bare sett. Dette må være rigged da spillet er nominert i 8 katogerier og at Hideo Kojima sitter i styret til metacritic. Best action/adventure yeah right. Du liker ikke spillet og det er innafor det. Forstår bare ikke grunnlaget ditt til å mene det. 7.3 i user score i skrivende stund. Selv ville jeg trodd at scoren hadde vært høyere om det var rigged?
 4. De fleste som syntes dette så ut som en DHL simulator kjøpte det antageligvis ikke og har vel et tynt grunnlag til å mene noe som helst om spillet? Man kan man kalle RD2, MGS5, Horizon Zero Dawn, God of War og Death Stranding DHL simulatorer det også. Trenger bare et reskin omgivelser og items. Du gjør omtrent det samme i alle spill. Skal innrømme at RRD2 og Death Stranding skiller seg litt ut som tregere varianter. Med tanke på antall påtvungne animasjoner ved forskjellige inputs og ikke minst antall cutscenes.
 5. Hvor får man kjøpt den? Beklager om det spørsmålet er besvart i artikkelen.
 6. Kjøpte var dårlig skrevet. Lastet ned mente jeg da det var gratis på ps4 og. Ses på pc utgaven ja 🙂
 7. Godt å vite.angret egentlig på at jeg ikke kjøpte dette til pc med en gang. Solid kortspill.
 8. Slike artikler er interessant. Artikler om AI mot mennesker eller AI mot AI er også artig
 9. Kid når du klarer å være saklig skal jeg gjerne diskutere med deg. Eller hadde du bare en dårlig kveld på slagmarken? Alt kan tilgis 🙂
 10. Synes også dette spillet var moro. Har gjort unna ca. 30 timer på multiplayer og hadde det mye moro. Kommer helt sikkert tilbake for å spille mer en annen gang. Som tilsvar til deg: Syntes du også det er fryktelig leit med årlige utgivelser av CoD? Har ikke spelt serien på flere år og nå som noe virker bra igjen så klarer jeg ikke unngå å tenke "Hva skjer neste år?". Skulle ønske de kunne valgt en abonnement løsning i stede og kommet med jevnlige oppdatering(som de gjør ila. et år bare over flere år). Selv er jeg glad i konkurrere og denne modellen omfavner absolutt ikke det, på samme måte som FIFA ikke gjør det. Uansett et godt spill som jeg hadde gitt 7.5-8/10 selv med ødelagte vinkler og usynlige motstandere(kanskje patcha nå?)
×
×
 • Create New...