Jump to content

Peteguy

Medlemmer
 • Content Count

  343
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

155 :)

Recent Profile Visitors

1793 profile views
 1. Hørtes tungvint ut. Har bare vært i synapse 1 gang siden jeg kjøpte vipern.
 2. EC-1A er en veldig god mus. Synes du den passer innenfor kategorien det enkle er ofte det beste? I såfall mener jeg vipern også gjør det. Bare skru av RGB og gå wired. Kosta nok tilnærmet det samme når de var nye begge to.
 3. Utgaven som ikke er trådløs er mye rimeligere. Ledningen er så lett at det er svært liten forskjell ift trådløs. Jeg merker i hvertfall nesten ikke forskjell. En av de beste passformene jeg har brukt men foretrekker glorious model O her, og muligens zowie ZA-12 fremfor viper formen. Enig med 10/10.
 4. Om de garantert tjener mer penger på det hadde de garantert gjort det tidligere tenker jeg. Fantastisk bra spill og kult at det kommer til PC.
 5. Blir moderert vekk her. Var ikke greit å mene folk er blåst i huet pga armuentasjonen sin. Jeg synes du argumenter men fargede briller og egentlig ikke klarer se ting fra en annen side enn du arumenterer for. Jeg er uenig med deg. Enige om å være uenig da.
 6. Ingen av har vokst opp med gaming? Greit å vite! Du leste helt klart ikke inlegger mitt nøye. Poegnterer jo akuratt rundt det du avslutter med. Fordi noe er ulovlig betyr ikke det at det aldri noen bryter loven. Og det betyr ikke at man like gjerne kan fjerne hele loven. Jeg snakker om gambling i spill. Les før du svarer om du vil ha respons fra meg.
 7. Synes ikke foreldre alene skal stå ansvarlig for dette. For det finnes mye dårlig foreldre der ute. Foreldre som er alkoholikere, narkomane, kriminelle, spilleavhengige og som unnlater å jobbe når de kan. Med logikken som nevnes her inne kunne man jo også droppet aldersgrense på tobakk og alkohol. Ja ungdom får tak i disse produktene uten å være gamle nok fordet. Og ja disse foreldrene jeg nevner kan også kjøpe disse produktene til barna sine om de gir f. Men det bør absolutt ikke være lovlig mener jeg. Edit: skrivefeil
 8. Svakt at de ikke får regulert dette til å omfatte lootbokser også. Men helt klart bedre enn ingenting og ett skritt i riktig retning. Skjer vel mer på denne fronten i årene som kommer.
 9. BizzyX78 Fikk aldri spilt NFS 1 eller High Stakes(tror jeg!) så skal ikke argumentere for eller i mot der. Carbon er det seneste spillet i serien jeg prøvde og må si det spilte mer eller mindre nøyaktig det samme som underground bare uten de samme mulighetene til tuning/customization og masser mer hill climb maps. Jeg synes de senere titlene fokuserte altfor mye på karakterer. Da mener jeg fra og med underground. Edit: skrivefeil
 10. BizzyX78 hadde NFS II og III kommet i dag er det ikke sikkert likt det så godt heller. Men de beste minnene i serien har jeg derifra. Kan virke som det er gode spill i serien jeg ikke har spilt. Som flere nevner her Porsche Unleashed/Porsche 2000 bør jeg få testa. Alt story som ble introdusert etterhvert ga meg ingenting. Det dreier seg om bilene for min del, ikke hollywood stunts og kleine fast and the furiuos inspirerte karakterer. Uansett så var alt bedre før...
 11. Denne serien synes jeg ikke levert noe godt på leeenge. Need for Speed II og Need for Speed III: Hot Pursuit var glansdagene for meg. Første underground var artig en stumd når det var nytt. Ellers så jeg mener Fast and the Furious eraen var med på å sende dette spille til det ugjenkjennelige.
 12. Om det som du sier(noe jeg tror det gjør) er det merkverdig at artikkelen ikke er endret ennå. Er jo direkte feil informasjon som blir presentert i om det over er tilfelle. Det her er viktig!
 13. Starcraft Ghodt hadde jeg også gleda meg til. En vakker dag kanskje 🙂
 14. Isometrisk, himmel vs helvette, så mørkt som mulig og ikke noe online utover 4 player story mode er mine preferanser.
×
×
 • Create New...