Jump to content

Peteguy

Medlemmer
 • Content Count

  367
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

167 :)

Recent Profile Visitors

1898 profile views
 1. Helt enig TheKims det faller ekstremt dårlig i samk i battle Royale som har nok utslagsgivende tilfeldigheter fra før. Det svir absolutt mest i CS synes jeg hvor 14-2 blir til 14-16 og motstandere har ila kampen fått gamesensen til Xyp9x.
 2. Det gledes. Likte første delen godt. Ikke så grådig heller mener jeg da første del var et fullverdig spill.
 3. Sent ute her. Men må bare skrive under på at dette spille er fantastisk moro og vanedannende. Har sittet oppe til 5-6 på morgen et par dager nå. Jeg er så oppslukt at det nesten er litt skremmende. Tenker tilbake på Oregan trail når jeg spiller dette.
 4. Likte den ordlyden bedre. Jeg spurte fordi jeg synes hun(og mange damer) var vanskelig å lese etter middag og film. Det hadde godt bedre enn jeg antok og det å spørre var totalt unødvendig. Var passe flau på vei til bilen 😁 For å kysse etter man har veksla de orda jeg nevnte blir ikke helt det samme. Edit: Hun var nok ute etter noe annet enn meg også. Det var tross alt tinder så burde kanskje skjønt det 😊
 5. Alle som prøver å få seg er ikke rovdyr. De prøver å få seg samleie, kvinner og menn. Vi bør ikke generalisere slik. Er ikke rart mange ikke tørr å delta i slike debatter(meg selv inkludert) om det ikke skal mer til å bli stempla som rovdyr. Har spurt en kvinne om å lov til kyss før. Da fikk jeg høre at det hadde hun ikke hørt siden barneskolen. Fikk kyss men ingen flere dates og fikk også beskjed det var turn off. Det var sånn ho var. Det er ok. Det har vært seksuell trakassering mot kvinner altfor mye og altfor lenge. Men å risikere å bli sikta for seksuell trakassering fordi man prøver å kysse noen er ikke greit mener jeg. Jeg tenker ikke på han det er snakk om i artiklen her men sikter lovgivning du postet. Selvfølgelig skal man bruke fornuft og lese signaler. Men det er også lov å feil en sjelden gang.
 6. Å sjenke seg full gjør man selv. Ingen andre skjenker deg full. Resten i kommentaren din er jeg enig i. Hva som er fakta vet jo ingen av oss. Å ta noe standpunkt og forsvare den ene eller den andre er dumt vil jeg påstå.
 7. Kanskje dette har med måten du oppfatter valgene Iki, som også vet hvordan zombier påvirker psyken til folk. Neida du skrev ikke det ordrett. For meg virker det som at noen mener TLOU 2 skal være skånet for en hver kritikk. Har bare spelt et par timer selv. Å snike med analogien og trykke trekant så firkant har ikke vært veldig underholdene så langt. Men jeg er sikker på det er en fantastisk story og mer variert gameplay utover i spillet.
 8. Har ikke noe særlig å si hvordan den ser ut for min del. Visste ikke gamlere var så opptatt av interiørdesign og powerbokser 😂
 9. Ja det er spesielt og samtidig kult. Ikke sett noe lignende andre steder. Må innrømme jeg har tenkt litt på hvordan det ser ut når du er ute med data og kamera utstyr og tar bilder 😂 Herlig touch.
 10. Dette må prøves! Ble aldri noen mester i første XCOM men likte det veldig godt. Det andre har jeg ikke fått testet. Virker som et friskt pust dette. Er så deilig med slike type spill når man er litt utbrent av andre litt mer hektiske sjangere. Bare å lene seg tilbake å nyte sine egne misplays 🙂
 11. PaladinNO Hva har SC2 gjort deg? Altså om du spiller kun for campaign og eneste bryr deg er høyere oppløsning(hva kjørte de fleste på når SC2 kom ut). Og Nvidia sorround så har du et annerledes forhold til spillet en folk flest. Endre zoom nivå når en spiller selv!?? Har du spilt multiplayer starcraft før og forstår virkningen av å endre zoom nivå på kamera? Skru av fog of war med det samme kanskje? Høres ut som du vil spille starcraft EZ mode og ikke har noe kjærlighet for serien.
 12. Helt enig. Kjempe artig spill tross alle problemer. Her vil jeg legge til ingame voice problemer ved crossplay. Om noen har en fiks tas det gledelig i mot.
 13. Ja det begynner å bli litt vel mange store oppdateringer her. Litt av cluster fuck på serverne igår.
×
×
 • Create New...