Jump to content

Peteguy

Medlemmer
 • Content Count

  419
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

204 :)

Recent Profile Visitors

2086 profile views
 1. Kom gjerne med flere detaljer/følelser av spillet fremover Dukat! Det settes pris på.
 2. Man må trykke seg inn på forumtråden nederst til høyre under artikkelen og svaret der for sitert kommentaren du svarer. Må innrømme jeg gidder ikke det og heller nevner brukeren jeg svarer med navn. Edit: gidder ikke* Må også inn på forumtråden om du vil redigere det du har skrevet.
 3. Ville egentlig ikke kommentere på denne artikkelen da jeg synes det er ikke sak men velger å gjøre det pga kommentarene. Nå virker det jo klart at denne videoen er ekte. Men den er ikke veldig overbevisende ved kun å se den. Folk har gått mye hardere til verks for klikk før. Slutt å henge ut folk som er skeptiske. Så noen kommentarer her i natt at vedkommende ikke har venner osv. Disse er antagelig kompiser av han i videoen? Hvorfor er den videoen er en nyhet i det hele tatt er beyond med. Men jeg har ingen venner.
 4. Fristene å prøve denne da produsenten er ukjent for meg. I tillegg at jeg som oftest er enig i karakterer gitt mus som anmeldes her. Når det gjelder bilder/design så kan jeg si meg noe enig at et plain bilde for å illustrere passform kunne vært nyttig for oss lesere. Om du mener design som stil, farger og RGB tror jeg de fleste som kjøper denne typen mus ikke er så opptatt av det.
 5. Kan skrive under på at dette spillet er gøy. Mario party vibber på Playstation det her for min del 🙂
 6. OlaHaldor sier ikke at eldre ikke bruker det altså. Mitt inntrykk er at de jeg spiller rundt min alder(33) foretrekker TeamSpeak fremfor discord. Da de ikke har bruk for alle tilleggsfunksjoner. Vi skal snakke piss, gi calls og sende ut en popflash link kanskje. Det dekker behovet. Så har folk selvfølgelig forskjellige behov.
 7. Det virker som de fleste yngre foretrekker discord. Personlig foretrekker jeg og det er fleste jeg spiller med TeamSpeak. Det er aldersgruppen 27+. Litt enig med BadCat. Det blir for mye informasjon og verktøy jeg ikke har bruk for. Tror ikke folk på min alder følger så mange på Twitch eller må dele memes mellom gaming økter. Det er vel vi som er produktet i dette tilfelle også som de fleste andre sosiale plattformer.
 8. Ja dere skal ha skryt for den videos anmeldelsen synes jeg. Proft og ryddig!👏
 9. Gleder med til å endelig få spilt dette. Noen som har spilt det ferdig på PC som vil dele sine tanker rundt hvor brukervennlig dette blir på PS? Eller om dette bør spilles på PC?
 10. Fint med dårlig PR for FUT. Kudos til de som står bak lekkasjen. Hold oss oppdatert gamer 👍
×
×
 • Create New...