Gå til innhold

IS-kvinne tilbake til Norge sammen med sine barn.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Feynman skrev (16 minutter siden):

Denne "kritikken av islam" er i mange tilfeller ekstremt kunnskapsløs, om ikke direkte løgn, og det er rimelig lett å gjennomskue. Så da er neste logiske skritt å tenke over motivene. Om det er rase (oppdiktet begrep), nasjonalitet, religion, hudfarge eller etnisitet, så ser man de samme mekanismene for å definere en gruppe, often en minoritet, som forskjellig fra "oss" og dermed en trussel. 

Nei, det er ikke kunnskapsløs kritikk, ikke for mitt vedkommende ihvertfall. Det er en relasjon mellom shitcountry og islam kan du si uten at jeg gidde å bringe inn beviser her og nå.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Drunkenvalley skrev (1 time siden):

Og er du sikker på at du egentleg kritisere religionen, kontra muslimer? Rasister er ikkje romvesen, dei er normale menneske med meiningar. Dei kan vera skadelege, men dei er framleis folk. Er du dermed så trygg på at kritikken du henviser til et noko retta mot religionen, i staden for etniske gruppene du assosiere med dei?

Du fordømmer jo nord og ned de fleste som er imot dine idealer i denne tråden så mon tro det kanskje bor en liten voksende rasist i deg selv? 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Feynman skrev (5 timer siden):

Det er ikke et problem, det er ment å være sånn i vestlige demokratier. Det kalles rettsstat og er ment for å forsikre likhet for loven og hindre at demokratiet blir et flertallsdiktatur. Du skal være glad for at det er slik, for det er en garanti for at politikerne har begrenset mulighet til å definere deg som del av en uønsket gruppe og behandle det deretter.

Når noen nevner at alle IS-mødrene bør hentes hjem så er det ikke pga. "snillhet", men pga at man har hentet en og bør ha lik praksis for alle. Signalet om en fungerende rettsstat er viktig. Minoriteter føler seg nok forskjellsbehandlet allerede, og hvis det blir bevisst politikk vil det øke segregeringen og gjøre det lettere å rekruttere flere til terror.

Du drar det altfor langt - ergo mitt synspunkt. 

Rettsstaten strekker seg ikke utenfor staten og vi har ingen plikt eller rett å bringe terrorister hjem denne regionen de herjet i - og det er der det skurrer. 

Vårt demokrati strekker seg ikke utenfor vår grenser.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
neglesprett skrev (8 minutter siden):

Nei, det er ikke kunnskapsløs kritikk, ikke for mitt vedkommende ihvertfall. Det er en relasjon mellom shitcountry og islam kan du si uten at jeg gidde å bringe inn beviser her og nå.

Selvutnevnte islamekspert som har sett youtubevideoer om Eurabia. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
19 minutes ago, Feynman said:

Hvorfor mener du det bare er tull?

Rangeringen inkluderer ingenting som er spesifikt til Islam.

Resultatet er at Kina som aktivt diskriminerer muslimer, forbyr langt skjegg og hijab i enkelte muslimske byer og plasserer muslimer i re-utdanningsleirer, havner over land som Morocco og Tyrkia fordi de har svakere internasjonale relasjoner.

Endret av Camlon
  • Liker 3
Lenke til kommentar
frohmage skrev (54 minutter siden):

Skandinavia er altså Norge, Sverige og Danmark (om noen skulle være i tvil). Sverige gir vel ikke straff, så da har både Norge og Danmark "en av de strengeste".

I Danmark så mister man statsborgerskapet, spesielt om man har et annet statsborgerskap i tillegg. Det gjør man ikke i Norge pga AP, SV og røkla.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...