Jump to content

Drunkenvalley

Medlemmer
 • Content Count

  4115
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Drunkenvalley last won the day on June 3

Drunkenvalley had the most liked content!

Community Reputation

2482 :)

About Drunkenvalley

 • Birthday 01/08/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Interessant. Du klandre BLM for ting dei ikkje har gjort og no? Forresten, kva hadde dei felles med ISIS igjen? Du svarte aldri på det...
 2. Nei, er det ein bøtte du konklusivt tilhøyre er det den. At du er uenig med det er forholdsvis immaterielt.
 3. Fullstendig udokumentert? Hmm... "Are we born racist?" Kanskje den fortel noko. Personleg er eg ikkje så interessert i kor mange som er eller ikkje er rasistiske; problemet må angripes og handteres likevel. Folk flest har holdninger, oppfatninger og hypoteser i hodet som me har plukket opp på vegen. Mange av disse kan konstrueres som rasistisk, men er trivielle og forholdsvis uproblematiske - f.eks manglende forståelse som lett kan korrigeres, som korleis svarte menneske ofte(st?) har hår som treng mykje meir pleie. Dette kan vera positive tanker, faktiskt - mange ser på asiatere som gode med matte. Det er jo ikkje sannleiken, men i staden er det ein meir kompleks sosio-økonomisk situasjon kor asiatere eksponert til dei testene er meir sannsynlege til å vera godt lærde. Og generelt er mange slike holdninger forholdsvis trivielle og korrigeres over tid sannsynlegvis. Mange andre holdninger er meir skadelige. For eksempel dei openbare, som påstander at utlendinger er meir voldelige, eller andre former av uvennlige og inkompatible med vår kultur; dette er jo rett og slett berre spekulasjon, men mange utagere veldig negativt mot utlendinger likevel.
 4. Mobbing basert på rasistiske uttrykk er framleis rasisme.
 5. Dette virker som ein påstand uten openbar rot i realiteten.
 6. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/Op46rl/de-har-selv-opplevd-rasisme-haaper-barna-vil-slippe
 7. Må hugse å markere sarkasme. Fælt mykje Poe's law ute og går på nettet. https://en.wikipedia.org/wiki/Poe's_law
 8. Kven foreslår brenne bøker? 🙃 Rive statuer er veldig standard affære og har vært det lenge. Det er direkte ahistorisk å påstå at dette er eit absurd forslag.
 9. Eg tør påstå at dette er ein optimistisk fantasi.
 10. No snakket du om århundre med undertrykkelse, ikkje siste par åra: "Emphasis mine," som man seie. Eg trudde sjølv ikkje at Norge, UK, osv, hadde stort poeng i å demonstrere utover å vise solidaritet. Etter kvart no byrje eg å endre meining, i stor grad sida det blir tydeleg at mange omkring i verda må bli lærd kva slags rasisme minoriteter oppleve i landet. I tillegg beskriv du framleis ein "massesuggjesjon" - men kva i alle dager er det du egentlig meine her?
 11. At dei var vanlig gjer det ikkje akkurat greit da. 🙃 Skjønt det er ikkje implisert her heller, men føre var og greier.
 12. Kva meine du med "kilde SSB", for så å ikkje lenke den? Lukter av mykje spekulasjon dette for min del.
 13. Javel? Nøyaktig kva betyr dette egentlig? Du skriv dette som om me burde forstå, men det er ingen openbar underliggende logikk her for meg. Vennligst utdyp. Forresten, lite bein å plukke med deg: Om du trur svarte i Storbritannia ikkje har noko historikk å klage over treng du leita fram historieboka di. Kor skal me byrja egentlig? Eg trur eg skal henvisa deg til wikipedia for denne. https://en.wikipedia.org/wiki/Racism_in_the_United_Kingdom
 14. Relasjonen til emnet her byrje bli litt tynt, men framleis:
×
×
 • Create New...