Jump to content

Feynman

Medlemmer
 • Content Count

  4492
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1046 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tenker på griller som f.eks. denne: https://www.jula.no/catalog/hage/utemiljo/griller-og-ildsteder/elektriske-griller/elektrisk-grill-013900/ Har man lite plass virker den genial, og det er mye gode omtaler som går på at de varmer fort og er lett å rengjøre. Noe som ble påpekt i en anmeldelse er at grillen ikke er så stødig og det er viktig. Anmeldelser er uansett noe som lett kan kjøpes, så jeg er litt skeptisk. Forsøkte å se om det var noe på finn.no, og der var det en del som «selges billig». En modell jeg vurderte å kjøpe (fra Clas Ohlson) var bare brukt en gang. Så nå håper jeg noen som har en slik grill vil dele sine erfaringer. Er det som lovet eller er det bare å styre unna?
 2. Nei, det gjelder avkastning og salg av aksjer i et hvilket som helst selskap. Forsøk å selge akskjer med fortjeneste så merker du det fort.
 3. Gevinst på aksjer ganges først med et faktortall (1,44 i 2021) før det beregnes skatt på 22%. Dette er innført for at de som jobber i eget selskap ikke unngår skatt ved å ta ut utbytte istedenfor lønn. Aksjer favoriseres når det gjelder formueskatt da verdisettingsrabatten er større, 45% vs 5%.
 4. Nå er det gått snart to uker og Anders Noreng har gjentatt synet sitt om kjønn i flere medier. Så langt foreligger det ingen politianmeldelse. Sterktest reaksjonen er at en Venstre-politiker mener han bør få sparken: https://www.dagbladet.no/nyheter/bor-sparke-laerer-etter-pride-uttalelser/76363591. Om trådtittelen er det som fortsatt skal diskuteres er debatten død.
 5. TLDR: Bjørn Villa er trist og lei seg over å at Helseplatformen møter kritikk. Utover dette er det ikke noe mer informasjon i artikkelen av interesse.
 6. Bill minner meg på en ting som gjør at jeg støtter LGBT+ i skolen: Alternativet er ikke mindre eksponering, men at informasjonen kommer fra Instagram, TikTok, evt nye lignende plattformer. Selv om en influencer for en kjønnsskifteklinikk er myntet på amerikansk publikum er rekkevidden global.
 7. Denne du sikter til: https://www.axios.com/2022/02/17/lgbtq-generation-z-gallup ? Jeg tviler på at det er noe særlig som er forandret annet enn at det er mer aksept i samfunnet for hva man kan identifisere seg med.
 8. Relevant innlegg som er verdt å lese: https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/ja5Mdb/trans-trusselen EDIT: Med påfølgende eksempel om hva som omtales 👇
 9. Er denne grunnen biologisk eller sosial. Hvis du mener den er biologisk kan du jo tenke over hvorfor noen, men ikke alle land har egne togvogner for damer.
 10. Her er saken som kan gi svaret på det TS spør om: https://www.nrk.no/norge/osloskolen-med-i-pride-paraden.-_-for-seksualisert-for-barn_-mener-laerer.-1.15987353
 11. Å stoppe Fornbubanen vil koste 5-6 milliarder: https://www.tu.no/artikler/baerum-anslar-koster-minst-fem-milliarder-ikke-a-bygge-fornebubanen/519634 Og for disse pengene får vi - ingenting! Eller vent, vi får kanskje andre problemer som vil koste beløp som kan måles i antall Fornebubaner.
 12. 😪 Trøster meg med denne: Undersøkelsen viser at ideen om rase og forutsetninger knyttet til etnisitet er mer utbredt blant de med lav utdanning, som bor utenfor storbyene og som leser nyheter fra alternative nyhetskilder som Resett og Document.no.
 13. Sverige og Finland anser allerede PKK som terrororganisasjon siden de begge er EU-medlemmer. Tyrkia bruker bare situasjonen for å skaffe seg et forhandlingskort. EDIT: Here it comes: https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/Jx9v9P/tyrkias-nato-vilkaar-krever-33-terrorister-utlevert-fra-sverige-og-finland
 14. I denne flaggdebatten er jeg ekstra stolt over å være fra Bergen: https://www.bt.no/nyheter/lokalt/i/0G69WE/vi-gaar-for-aa-vise-vaar-takknemlighet-til-norge
 15. Når majoriteten i USA er etterkommere av innvandrere fra andre kontinent så er det vel på sett og vis en del av det å være amerikansk. Det er jo unntaket man har et begrep for - natives.
×
×
 • Create New...