Jump to content

Feynman

Medlemmer
 • Content Count

  4157
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

392 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er vi i Vesten som lever etter islam: http://islamicity-index.org/wp/latest-indices-2018/
 2. Denne "kritikken av islam" er i mange tilfeller ekstremt kunnskapsløs, om ikke direkte løgn, og det er rimelig lett å gjennomskue. Så da er neste logiske skritt å tenke over motivene. Om det er rase (oppdiktet begrep), nasjonalitet, religion, hudfarge eller etnisitet, så ser man de samme mekanismene for å definere en gruppe, often en minoritet, som forskjellig fra "oss" og dermed en trussel.
 3. Rasismebegrepet har inkludert flere grupper enn bare rase siden 60-tallet, så dette er et fantastisk dårlig motargument.
 4. For det første er tallene i innlegget du siterer tatt ut av luften, og for det andre er nok rasist et bedre begrep enn islamofob. Islamofobi er noe rasistene forsøker å spre i befolkning for å få støtte i sitt syn. Metoden er å fremstille muslimer som en homogen gruppe og fremstille alt av forbrytelser begått av denne gruppen som motivert utfra religion. Legitim religionskritikk kaller de det.
 5. Det får holde med mor for barnas del. Viktig med far også generelt sett, men sannsynligvis best å la noen andre i familien, som ikke dro til Syria, gi litt bedre innflytelse.
 6. Det er ikke et problem, det er ment å være sånn i vestlige demokratier. Det kalles rettsstat og er ment for å forsikre likhet for loven og hindre at demokratiet blir et flertallsdiktatur. Du skal være glad for at det er slik, for det er en garanti for at politikerne har begrenset mulighet til å definere deg som del av en uønsket gruppe og behandle det deretter. Når noen nevner at alle IS-mødrene bør hentes hjem så er det ikke pga. "snillhet", men pga at man har hentet en og bør ha lik praksis for alle. Signalet om en fungerende rettsstat er viktig. Minoriteter føler seg nok forskjellsbehandlet allerede, og hvis det blir bevisst politikk vil det øke segregeringen og gjøre det lettere å rekruttere flere til terror.
 7. Samtidig er det ganske urettferdig at Jony Ive, med langt større fartstid i Apple og den som her gjort mest for produktutviklingen, bare har en formue på $130 mill.
 8. Bobel i Norge, lys i huden og helst ikke muslim. Da kan man dra til andre land og drive narkotikasmugling eller spionasje for fremmede makter, og alle vil se det som en selvfølge at man skal hjem.
 9. Han ønsker barn med norske foreldre hjem, er villig til å få inn mødrene om nødvendig, og har sagt at fedrene er uønsket. Rett skal være rett.
 10. Problemet er ikke ulikhet, men at ulikhetene øker. Ulikhet tror jeg de fleste godtar til en viss grad, men "system" gjør at rikdom konsentreres på toppen og at bunnen bare får mindre og mindre, så når man et punkt hvor aksepten er borte. Man trenger ikke være sosialist for å se på dette som en bekymring.
 11. Hva med de rike som kjøper boliger som investeringsobjekt og dermed presser prisene opp? Det blir et reellt problem når inntektene til vanlige lønnsmottakere spises opp av lånerenter.
 12. Får flashback fra tiden da 4G ble introdusert. Samme historien: Mange flere antenner, er dette trygt? 😱 Det eneste helseskaden jeg ser er skamløse mennesker som bruker folk manglende teknologiforståelse til å spre frykt.
 13. Det blir fordelt på partiene. Igjen er det Arbeiderpartiet som får mest, 154 mill. Med rundt 51000 medlemmer tilsvarer det ca. 3000 per medlem. Ikke akkurat noe jeg ville valgt karriere utfra.
×
×
 • Create New...