Gå til innhold

Feynman

Medlemmer
 • Innlegg

  4 686
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Feynman sine prestasjoner

1,7k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Har innbruddstyven dirket opp låsen, eller glemte eieren å låse huset sitt? Så interessant er diskusjonen om laptopen ble «hacket». 🙄
 2. Hunter Bidens laptop er den nye epostserveren til Hillary Clinton.
 3. NRK har skylden for at bruken av kokain blant unge voksne har økt noe de siste årene : https://www.aftenposten.no/oslo/i/0nqkzB/ungdommene-lot-seg-inspirere-av-tv-serien-exit-blaaste-kokain-opp-i-nesen-paa-sovende-og-beruset-15-aaring. Vær så god, diskusjonen er over.
 4. Diplomacy ville jeg først og fremst beskrevet som et spill ut terning og andre flakselementer, og det avgjørende er evne til å forhandle med motspillere og å tenke ut strategier. Det historiske Europakartet gir et realistisk scenario. Tror ikke tanken på Europa farges noe mer enn hva man skulle tenke om verden om man foretrekker Risk.
 5. Litt på siden ja. Men egne sykkelfelt vil hjelpe deg som fotgjenger. Tenk på det 😀
 6. Godt eksempel, men jeg ser ikke mer enn frykt for negativ prising i gamle artikler. Også er det vel verdt å nevne at det var en priskrig i OPEC+ på gang. Gassprisene holdt seg for Norge sin del.
 7. Det er også en god del bilister som gir beng i rødt lys, og det er e-scooterbrukere som gjør de merkeligste ting. Politiet må gjerne kontrollere syklister, men da på plasser hvor det gir mening. En kontroll som var omtalt i Aftenposten ble holdt i Akersgata hvor det er stengt for biltrafikk. Overskriften handlet om at ingen bilister ble tatt i kontrollen 🙄
 8. Forklar gjerne hvordan dette skulle skje får jeg vandrer inne i denne fantasien din.
 9. Hele sykkelsatsingen for hele Oslo har altså kostet mindre enn en det man taper for en måned i elbil-subsidier! Penger kan man f.eks. hente fra å stenge ring 1 permanent slik at man slipper å oppgradere Hammersborgtunnelen, som vil koste 3 milliarder. Denne tunnelen kommer uansett til å bli stengt i 3 år. Bestemmer man stengning nå kan man starte på gode permanente løsninger istedenfor dårlige midlertidige løsninger. Jeg vet ikke om sykkelsatsingen krever veldig mye mer bygging. Det begynner å bli bra i sentrum, men det er mulig at det trengs mer lenger ut. Det største problemet nå er sikkerhet, og da er mindre biltrafikk og håndhevelse av trafikkregler det viktigste tiltaket.
 10. Mulig jeg gikk glipp av noe, men etter 3 sider ser det ikke ut til at sakens kjerne er nevnt med et ord. Det er altså snakk om et etisk spørsmål om det er riktig at den norske stat skal sitte på de ekstra pengene som har kommet inn pga energiprisene i Europa som følge av krigen. Skal vi være krigsprofitører i tillegg til utslippsprofitører? Norge har vært i den situasjonen før da vi under første verdenskrig tjente godt på transport uten å lide nevneverdig fra krigen selv. Mer om saken her: https://www.tv2.no/mening_og_analyse/du-ma-dele-pa-krigsprofitten-jonas/15214201/
 11. Siste fra Twitter og bedriftens "free speech absolutist" CEO:
 12. Ikke stor politisk risiko heller. Israel lot det regne over Gaza i 2009 og jeg tipper de færreste husker det i dag.
 13. Jeg er ikke i mot dyr i fangenskap, men mot mishandling. I kyllingoppdrett er det kyllinger som får så sterk muskelvekst at skjelettet ikke tåler det. Etisk sett er det milelangt fra storfe som får beite ute. Heldigvis ser det ut som at folk er me bevisst på slike ting nå. Man må gjerne jakte dyr også, men jeg tror ikke etterspørselen etter hvalkjøtt er så stor at det er verdt å holde liv i industrien. Bestanden kan med fordel vokse og tulleargumentene om at spiser opp all fisken tror jeg ikke på.
×
×
 • Opprett ny...