Gå til innhold

Ny Galaxy Fold-flause: Nå faller Samsung-logoen av


Anbefalte innlegg

Jeg er ikke fanboy når det kommer til telefoner. Sjelden jeg kjøper samme merke 2 ganger på rad. Var kanskje fanboy back in the ericsson days.

Tilbake til apple. De solgte en telefon som bøyde under normal bruk. De solgte en telefon som mistet signalet hvis man holdt i den uten først å feste et gummistrikk rundt den. Tror det er du som er den egentlige fanboyen her. Og du bare hater at Samsung har noe apple ikke wr i stand til å lage. Og snart har huawei det også.

 

Newnick, du er ganske morsom. Du er veldig flink til å påpeke alt som er galt med Apple og Appleprodukter. Så ikke sitt der og lat som om du er upartisk i denne diskusjonen.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

For å si det sånn. Jeg var ikke aktiv under bendgate, og det var du som hudflettet samsung for å gi ut en telefon med "mangler". Bare viste til at dette ikke akkurat er et ukjent fenomen fra apple... Bendgate fikk mye oppmerksomhet, men egentlig ikke nok. Apple tviholdt på at det ikke var noe feil med produktet mens de endret design i det skjulte. Samsung inrømmer iallefall feilene... Og vi alle husker vel: you're holding it wrong....

Men hva har egentlig denne artikkelen med Apple å gjøre?

det var du som hudflettet samsung for å gi ut en telefon med "mangler". Bare viste til at dette ikke akkurat er et ukjent fenomen fra apple...

Jeg hudfletter Samsung for å gi ut en telefon som ikke tåler normalt bruk. Dette er et ukjent fenomen for Apple, da de som du så fint sier selv, fikser produktene sine når de får kritikk. I motsetning til Samsung som er frekke nok til å selge et produkt til 20 000 som de vet blir ødlagt ved normalt bruk.

 

Men hva har egentlig denne artikkelen med Apple å gjøre?

 

Ingenting. Men synes bare det er komisk med fanboysa som lager veldig big deal over bensgate på iPhone 6, samtidig som de overser og bagetalliserer at Fold har en skjerm som er myk som smør, og knapt tåler at du er borti den uten at det blir skade.

 

Men hva vet jeg, det er visst sverting i følge disse fanboysa å nevne problemene med Galaxy Fold. Burde jo egentlig for all del ikke nevne de, for det er jo slemt ovenfor Samsung. Er jo tross alt ikke noe galt med at tidenes dyreste telefon faller sammen eller blir oppskrapet av normalt bruk.

1.

Telefonen tåler helt fint normalt bruk.

 

2.

Det var som sagt du som skulle ha dette over til å handle om Apple.

 

3.

Det er fortsatt kun et enkelt tilfelle hvor noen få bokstaver har falt av en telefon.

Noe som vi ikke engang vet om skjedde under bruk.

 

4.

Skjermen tåler normal bruk, og du kan fint ta på den.

Det er kun når du bruker unormalt med kraft, og neglene dine, at noe går galt.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Hvorfor slapp de den andre?

  

Enig.

Åja, så vi er nede på det nivået der. Besvarer spørsmål med et annet spørsmål, og er åpenbart fornøyde med det.

 

Synes det er overraskende hvordan enkelte fullstendig slakter denne telefonen på et så tidlig tidspunkt.

 

edit: Det kan jo hende man kan venne seg av med å bruke spiker som stylus akkurat på innerskjermen, og at telefonen faktisk funker tipp topp for de som er oppegående nok.

Endret av frohmage
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...