Jump to content

Sharpings

Medlemmer
 • Content Count

  418
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

165 :)

About Sharpings

Recent Profile Visitors

1574 profile views
 1. De kunne jo ha latt muligheten være der, så kan folk bruke det om de vil. Ikke å fjerne hele muligheten. Det blir som om en bil som ikke kan kjøre på sjette gir fordi den har ikke stor nok bensintank.
 2. Er ikke det en teit begrensning da? Selve telefonen klarer det sikkert, men er det sperret for det? Virker som om de prøver å tvinge deg til å kjøpe den større modellen.
 3. Ja, helt sikker. The gjelder iPhone, men kun ved kjøp med abonnement. Fra mailen fra DNB: POWER - 20 % Den norske elektrokjeden i Norden. Tilbudet gjelder i alle butikker, også i nettbutikken. Unntak fra tilbudet: - iPad - iPhone, Samsung og Huawei telefoner kan kun kjøpes med et privat abonnement fra dagens porteføljer. Telenor: Videreføring eller nytegning. Telia: 12 mnd. avtaletid eller nytegning. ice: 12 mnd. avtaletid og abonnement fra 4GB og opp.
 4. DNB tilbudet hos Power gjelder dessverre ikke iPad.
 5. Kan dessverre ikke være enig i at iOS er verdt 4000 kr. Dessuten å bruke 12.000 kr på en mobiltelefon når fullgode alternativer koster mye mindre er ikke aktuelt. Såpass økonomisk er jeg faktisk at jeg sjelden sløser på unødvendige ting. Men det er opp til enhver.
 6. Har veldig lyst på en slik. MEEEEN, jeg liker ikke en ting spesielt. Jeg driter i USB-C. Lightning er helt ok for meg. Mangel på minnekortplass, ok, det er det på de fleste andre toppmodeller også nå. Men jeg er en ivrig fotograf og bruker telefonen mye til videoopptak. Men for å få telelinsa, så må jeg opp i en pris over 12.000 kr for 128 GB. Kjøper jeg Samsung s21 så får jeg telelinsa og like mye av alt annet til 8.000 kr. Og jeg synes ikke det er verdt å bruke omtrent 4000 kr ekstra for å få telelinsa.
 7. Hvis det kan sammenlignes md en S21+, da vil jeg si det er et ultra kamera. Tror ikke det finnes noe bedre der ute enn det som sitter i S21 serien?
 8. "Ganske bra" høres litt middelmådig ut om du spør meg.
 9. Eplehuset har flere ganger prøvd å vri seg unna garantireparasjon ved å skylde på meg. De påsto blant annet at jeg hadde ødelagt strøminngangen på en MacBook Air ved å bruke noe uoriginalt USB i en av USBportene. Tok kontakt med Apple og de fikset den på garanti uten å krangle. Får inntrykk av at Eplehuset tror de taper penger på å reparere ting på garantien. Så jeg handler aldri der igjen. Bestilte utskifting av batteri på en 6 år gammel iPad mini hos Apple. Det tok 8 dager og vips var en erstatningsenhet levert på døra. Det kostet 1500 kr om jeg husker korrekt, men det var det verdt. Har stort sett gode erfaringer med å benytte Apple til slike ting. Power og Elkjøp kan ikke stave kundeservice i det hele tatt og Eplehuset får utslett bare de hører ordet, så jeg bruker ingen av dem.
 10. Bruk en filbehandler. Masse gode filbehandlere for Android der ute.
 11. Honor 9x. Koster ca 2600 om du kan finne en.
 12. Er den så dårlig da? Jeg har brukt en slik i ca 4 mnd og må si jeg synes den er riktig så bra. Den er kompakt, rask, bra nok skjerm pg kameraet er bedre enn det meste annet i samme prisklasse. Ikke mange Androidtelefoner til 4000 som kan skryte av 4K opptak i 60 fps som også blir skikkelig bra. Dessuten er det veldig få mobiler som er så kompakte noe jeg tror er viktig for de fleste som kjøper en sånn. Neste iPhone på stigen er jo en iPhone 12 Mini til rundt 3000 kr mer, og den har mye den samme innmaten. Jeg synes den ikke er noe å «styre unna», men vi har vel forskjellig mening og det er greit.
 13. Da er det vel en god ting at jeg fikk en med Snapdragon da. Så deilig at den har sånn flat skjerm istedet for dette kurvede tøyset jeg hadde på S10en min.
 14. Ser at Samsung opererer med 2 forskjellige prossessortyper i sine telefoner. Selv har jeg en S21 5G og lurer på hvordan jeg finner ut om dette er Exonys eller Snapdragon? Den er ikke kjøpt i Norge. Hva er det som er de praktiske forskjellene på disse CPUene? Ser at noen sverger til Snapdragon og styrer unna Exonys. Hva er grunnen til det? Edit: Min er visst en Snapdragon 888 modell. Er det bra?
 15. Er ute etter en nyere Samsungtelefon, og ønsker meg så bra kamera som mulig. Er det noe forskjell på kamerakvaliteten mellom en S20 og en S20 FE? Da mener jeg også videoopptaks-kvalitet. Noen som har noe god info om forskjeller/likheter?
×
×
 • Create New...