Jump to content

Sharpings

Medlemmer
 • Content Count

  275
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

97 :)

Recent Profile Visitors

1195 profile views
 1. Ok, så fordi man velger et rimeligere alternativ, så er god kundeservice utelukket? Da har jeg forstått det.
 2. Det jeg mener er at dersom jeg kjøper telefon gjennom OneCall, og dermed får regninga pr mnd fra Telia, så er det et klart tegn på at disse to selskapene er ett og samme selskap. Uansett om de fremstår som to forskjellige. For om det er Telia som tar betalt for nOe jeg kjøper hos OneCall, så fremstår ikke disse selskapene som 2 forskjellige selskaper. Så da må det jo være en enkel sak for Telia/Onecall å la dette komme kundene til gode dersom et av dem ikke kan levere det jeg betaler for. Jeg er jo strengt tatt Teliakunde i begge kundeforholdene, selv om det står OneCall på den ene og Telia på den andre. Jeg får jo tre regninger fra disse. En fra OneCall som er selve abonnementet, to fra Telia, nemlig bredbåndet hjemme og avbetalingen på mobiltelefonen. Jeg skjønner at det er en spesiell uttalelse å komme med, og jeg regner ikke med at det vil skje, men jeg har bodd i en del andre land i mitt liv, og i flere av de, var det en ting som het kundeservice. Og der var det faktisk slik at dersom det til syvende og sist var én eier av to selskap som trengte å samarbeide, så gjorde de det, for alle visste at eieren var den samme. Så dette kom kunden til gode i mange tilfeller, fordi de var opptatt av at kunden ikke skulle lide for en feil selskapet faktisk var ansvarlig for. Jeg ber sannsynligvis om for mye, og kanskje det ikke er rimelig at jeg ønsker det, men som sagt: merkeligere ting har skjedd. Uansett, takk for at du tok deg tid til å spørre hva jeg faktisk mente.
 3. Vanskelig å ikke gjøre narr av folk du er uenig med ser jeg.
 4. Du vet at Telia eier OneCall? Jeg kjøpte telefon gjennom OneCall, og regninga kom fra Telia. Så hvorfor er det nå plutselig ikke mulig å samarbeide? Hyggelig at du er spydig forresten! En kvalm tone du kunne ha spart deg for.
 5. Jeg forstår ikke helt hva du stusser på jeg. Jeg synes det var ganske klart. Telia + Telia = service og data boost. Telia + Onecall (som eies av Telia) = du får klare deg selv.
 6. Borettslaget der jeg bor har nå fått Telia istedet for Get og nettet har vært nede 3 ganger på litt over en uke. Nede i over 24 timer. Telia har visst ingen på nett garanti, så vi er da fucked med mindre man også har Telia mobilabonnement. Da kan de visst gi en data boost. Jeg har derimot OneCall (som eies av Telia), men de kunne ikke gjøre noe for meg. Jeg kommer til å unngå Telia i fremtiden.
 7. Dette er noe selger burde ha informert om, for meg bekjent så er det ikke mulig å skjule den tripped statusen. Har du mulighet for å få pengene tilbake?
 8. Mener å ha lest at den er hardwarebasert nå, etter S8 modellene. Så den eneste måten å få Knox tilbake er å bytte hovedkort.
 9. Hvis man skal dele 5g tilkoblingen via Wifi, så er det vel relevant?
 10. Har du kjøpt den hos Apple.no, så er det vel dem du skal sende den til for reparasjon/bytte. Hvem bestemte at du skulle benytte Eplehuset?
 11. Kan du ikke bare fortelle henne hva du føler og spørre rett ut om dere har noen fremtid. I verste fall får du bekreftet det du tror. Ikke moro å gå rundt å være usikker på følelsene til partneren. Kanskje hun bare er dårlig på å vise følelser, og trenger en liten push fra deg?
 12. Jeg fikk en gang et nettbrett der eieren hadde satt et MicroSD kort inn i simkortlpassen. Fikk den ut med litt lirking med en bøyd binders. Funket fint etterpå. Viktig å være forsiktig da.
 13. Folk som klager på varmen i Norge. Ærlig talt, vi har 7-8 dager med ordentlig sommer og så skal folk klage. Og drar til Syden når det blir litt kjølig her hjemme...
 14. Har vært så klønete at jeg har anskaffet en e-sparkesykkel fra Denver. Ikke verdens mest anerkjente merke, men jeg tok allikevel sjansen og bestilte en. Den går jo helt fint den. Nedover. Eller der det er helt slett. Men er det antydning til motbakke, så stopper den jo helt opp. Har lest om at det går an på visse e-sparkesykler å fjerne fartsgrensen slik at den går raskere. Nå er ikke jeg interessert i at den skal gå så fort, for 20 km/t er helt greit. Men vil gjerne ha litt kraft i oppoverbakkene også. noen som vet åssen man får til det på en Denver sparkesykkel? SEL-65220
×
×
 • Create New...