Gå til innhold

Sharpings

Medlemmer
  • Innlegg

    733
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

3 145 profilvisninger

Sharpings sine prestasjoner

325

Nettsamfunnsomdømme

  1. Foden. Kane eller Son?
  2. Takk. Vi har nå gjort det, så får vi vente og se hva banken kan gjøre med dette.
  3. Har et kort i Nordea og jeg fikk vite nå nettopp at noen har klart å bruke min kortinformasjon til å kjøpe greier for 6000 kr i Playstation Store. Jeg har ikke vært uforsiktig med kortinformasjonen min. Hva gjør jeg? Hvilke rettigheter har jeg ? Kortet er selvfølgelig sperret nå, men har jeg noe håp om å få tilbake disse pengene?
  4. Jeg sjekker Finn.no flere ganger daglig og det er en del Z Flip til salgs. Men nesten alle «har fått ny skjerm», noe som gjør at jeg mistenker at veldig mange med en slik telefon opplever at skjermen går i stykker, og får ny skjerm på garantien. Men før eller senere går garantien ut, og hvis skjermen fortsatt skal gå i stykker etter 7-8 mnd ved vanlig bruk, da fremstår den som en smule skjør. Eller er jeg helt på jordet her?
  5. Hei, en i familien min liker å se på koreanske og Japanske TV serier på Netflix, og frem til nylig har vi kunnet bruke en Japansk Netflix konto for å få til dette. Nå har Netflix dessverre funnet ut at vi bor jo i Norge, så da er bare norsk Netflix tilgjengelig. Vanskelig skal det være. Så nå lurer jeg på om noen kan forklare hvordan jeg går frem for å lure Netflix til å tro at vi er i f.eks Japan, slik at de kan igjen få se sine serier derfra. Håper å få noen gode tips.
  6. Min Mac med Safari nekter å laste inn VG Live. BG.no går helt fint, men akkurat VGLive er bare en blank side. Chrome på samme maskin klarer det helt fint. Det gjelder faktisk alle 3 macene jeg har i huset med 3 forskjellige versjoner av OSX. VG live nekter å laste. Dette har fungert helt fint tidligere. Noen kloke hoder som kan hjelpe meg med en løsning? Vil gjerne fortsette å bruke Safari.
  7. Leker med tanken på å ha en Samsung Galaxy Z Flip i lomma for å spille musikk mens jeg kjører, ta noen bilder på ferie og vanlig bruk. Men noe stopper meg. Holder skjermen? Den skal jo brettes og åpnes og brettes igjen et utall ganger. Og ja, Samsung påstår at den skal tåle ca 400.000 brettinger. Men hvor mye tåler skjermen seriøst? Ikke sånne fantasitall fra reklamen liksom. Er det noen som har en Z Flip som kan fortelle om sine erfaringer?
  8. Men når konkurrentene tilbyr bedre resultat rett ut av esken, uten å måtte lære seg, da skal det mye til å lokke til seg kunder med de stive prisene som er nå om dagen.
  9. Jeg synes også at det som trekker mest ned når det gjelder Sony sine telefoner er kamera-appen. Den er ikke bra i det hele tatt. Kanskje den er bra hvis du er litt proff, men folk flest er ikke det. Folk flest vil ha point and shoot funksjonalitet og der ligger Sony langt bak de andre. Trist egentlig når de faktisk lager både bra kameraer og brukbare telefoner i utgangspunktet.
  10. 100% på 13 PM og 99% på 11 PM
  11. Har gått til innkjøp av en iPhone 13 Pro Max for å erstatte min trofaste 11 Pro Max. Men det forundrer meg litt at min 3 år gamle 11 Pro Max har en god del bedre batteritid enn den nye 13 PM. Er dette å forvente? Er det 5G som tar så mye mer strøm? Vurderer faktisk å selge 13 PM igjen og bare beholde 11 PM et par år til. Ytelseforskjellen er ikke noe jeg legger merke til, og kameraet oppleves heller ikke mer enn marginalt bedre. Og så tung den er i forhold. Noen som har lignende opplevelse?
  12. Samsung Galaxy A9 er treeeeeig! Har en sånn på jobben og alt går ganske sakte. Hadde heller satset på en Xiaomi Pad 5 eller en iPad. Mye bedre ytelse.
  13. Det blir litt spesielt å klage på at Apple lager dårlige greier, når du har kjøpt noe helt annet da. Det blir som å klage på Samsung fordi Nokia laderen ikke passer.
  14. Enig i det. Bare den billigste har beskrivelsen Apple produkt.
  15. Den billigste er laget av Apple og den andre er laget av et selskap som mener de lager bedre ting enn Apple. Hva de baserer det på er jeg ikke sikker på.
×
×
  • Opprett ny...