Jump to content

Sharpings

Medlemmer
 • Content Count

  594
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sharpings

 1. Billig. Treigt. Dårlig ytelse. Selges mest i U-land. Men det funker hvis du ikke er kravstor.
 2. Enig med Cocola her. Har selv byttet batteri på en S7 selv og det innebar mye oppvarming med hårføner og fjerning av bakdeksel. Dette dekselet ble såpass skadet at nytt bakdeksel også måtte handles inn. Såpass mye jobb og kostnad at du kan like gjerne betale en proff 699 for å gjøre det.
 3. Bruker du den mye til å se film/TV serier og slikt? Jeg gjør det, og opplever med både VLC og alle andre slike apper at lyden og bildet er helt usynkronisert. Mulig det bare er min.
 4. Er det uten bindingstid? Har fått for meg at det ofte er litt andre regler når det gjelder kjøp av iPhone. Men du er sikker på dette?
 5. Hvis prisen er den samme vill jeg nok valgt iPhone 11. 12 Mini er nok litt bedre på ytelse og kamera, men med 11 får du større skjerm, mye bedre batteri og som du nevner mer lagring. Jeg ville ikke kjøpt en telefon med mindre enn 128 GB idag.
 6. Tror det er på telefoner at Huawei ikke kan bruke Google apps. Tror ikke det gjelder Tablets. Men så er det såpass lenge siden at Huawei lagde en Tablet, så de som er i butikk er fra før forbudstiden. Men jeg er usikker på dette, så kanskje en ide å styre unna Huawei tablets som er såpass nye. Sjekk eventuelt før du kjøper.
 7. Teoretisk sett vil det nok ikke merkes så mye, men du må da benytte Amazon sin app-butikk i stedet og da måtte forholde deg til dems priser og brukervillkår. Og jeg har lest at noen Google apper vil ikke fungere på den. Så jeg ville nok heller ha gått for noe rimelig Samsung, Lenovo eller Huawei, da hardware er stort sett det samme og du vil ha tilgang til Googles app store som jeg innbiller meg er bedre enn Amazon sin. Les litt her, så får du flere svar fra folk som vet mer enn meg. https://ebookfriendly.com/amazon-fire-tablet-things-to-know/
 8. Har noen, men jeg har vært ute og sjekket disse da lyden er der, og alle varmepumpene har vært av akkurat da.
 9. Det er nok noe annet, uten at jeg kan bekrefte det. Har slått av all strøm i huset og lyden var fortsatt der. Den kom tilbake igjen igår og varte noen timer. Skal jeg bruke mine analytiske egenskaper vil jeg tro at et eller annet sted i en garasje eller underjordisk anlegg så er det er maskin av noe slag som står på og lager en vibrasjon som manifesterer seg i blant annet mine vegger. Har ikke snakket med andre i området om dette, så jeg vet ikke om noen andre hører det. Sannsynligvis kommer jeg aldri helt til bunns i dette, og må lære meg å leve med det.
 10. Amazon Fire er ikke utstyrt med Google Play Store, kun Amazon sin egen app store. Så dette må installeres på egen hånd, om du vet åssen du gjør det. Verdt å vite!
 11. Joda, men kan dessverre ikke anbefale noen av dem. Androidnettbrett i den prisklassen er en sørgelig affære. De er treige som fy, svake prosessorer, lite minne, ikke spesielt gode skjermer og selv om de markedsføres som "laget for barn", så tåler de allikevel ikke så mye. Jeg har selv testet uhorvelig mange nettbrett med Android i prisklassen 1300-2500 kr og det er ikke bra opplevelser i det hele tatt. Dette har jeg gjort fordi jeg har 3 barn selv og heldigvis er de nå såpass store at de kan passe på tingene sine. Så vi har skaffet dem en iPad eller iPad Mini. Mye bedre brukeropplevelse, og ikke så mye dyrere. Så jeg kan dessverre ikke anbefale deg å kjøpe noe slikt, med mindre du er helt klar over at det er noe veldig stusselige greier du får.
 12. Ikke helt sikker på at dette er påkrevd. Jeg har 5G med OneCall på en Sharp Aquos R5G som kun selges i Japan. Ganske sikkert på at den ikke står på lista over støttede telefoner i Norge.
 13. Motorola har aldri laget en virkelig god kameratelefon. Sånn er det bare. Så hvis du skal ha bra kamera er det ikke Motorola du skal ha.
 14. Nå har det vært stille siden Tirsdag. Merkelig. Jeg tror ikke det jeg hører er dette såkalte "The Hum", da jeg hører det 2 steder i stua, men ikke midt i mellom disse to stedene. Det er veldig stedsspesifikt. Stua mi er 6 meter bred. Jeg hører det ved begge veggene, frem til ca 1-1,5 meter ut ifra veggen. Men midt mellom disse veggene høres det ikke.
 15. Jeg bor i Indre Østfold, så jeg vet ikke om det kan være det samme. Men jeg la merke til at nøyaktig klokka 20.45 nå i kveld, så ble det stille. Har ikke kommet igjen ennå, men jeg syns det er mystisk. Ikke noe varmepumper utenfor heller som står på og lager noe vibrasjoner. Merksnodige greier.
 16. Ja, nå går det. men etter hvert vil Nordea gå helt vekk ifra BankID på mobil og kun bruke sin egen NordeaID.
 17. Det er jo bra for deg. Nordea har dessverre bestemt seg for å bruke en helt egen app.
 18. Har nettopp blitt obs på en slik lyd selv i mitt hus. Jeg bor i rekkehus, og jeg hørte lyden først ved veggen inn til naboen. Naboen er ganske bråkete av seg, så jeg tenkte at han kanskje hadde en vifte eller noe inntil veggen. Men merkelig nok hører jeg ingenting hvis jeg er mer enn en meter fra veggen. Med mindre jeg går over til den andre siden av stua, altså den parallelle veggen. Der hører jeg det igjen. Som om en bil står utenfor huset på tomgang. Men det er ikke noen bil der. jeg merker at denne lyden gjør meg ganske urolig og jeg kjenner den i brystet. Som om hele brystet vibrerer litt. Kona og sønnen vår på 13 hører det også, så det er ikke noe jeg innbiller meg. Har plugget ut alt elektrisk uten hell, og tatt sikringen uten at det endret noe. Har dere kommet frem til en konklusjon eller løsning på dette?
 19. For oss som har mer enn en bank er situasjonen slik at vi må nå bruke 2 apper. For bankene er ikke enige om hvilken app som skal brukes. Nordea f.eks bruker Nordea ID, som de få gangene jeg har prøvd den har vært veldig dårlig. BankID på mobil har funket helt fint for meg. "If it ain't broke - fix it" ser ut til å være slagordet her.
 20. Oppdatering: Brettet sliter med en ting. Og det er en ting som irriterer ganske mye: Lyden via Bluetooth er ikke i sync med bilde. Ser jeg på lagret fim/video, så kommer lyden en del etter bildet. Hvis jeg bruker BT øretelefoner eller propper. Opplever dette både med Airpods, Bose QuietComfort 35 v2 og AKG BT headset. Så dette er en feil i brettet.
 21. Det er kun en gimmick. Noe Samsung fant opp for å skille seg litt ut utseendemesig. De går mer og mer vekk ifra det, mens noen andre nå begynner å bruke det. Det har ingen praktisk verdi, og er mer et irritasjonsmoment for mange.
 22. Fant en løsning som innebærer bruk av PC/MAC og ADB for å fjerne appen i terminal/dos-prompt. Er det virkelig nødvendig at det skal være så tungvint?
 23. Hvis dere ser på bildet, så får jeg opp en mengde forslag til ting jeg kan gjøre i innstillinger menyen. Jeg er ikke interessert i å få masse forslag der. Hvordan får jeg fjernet det?
 24. Altså de er på som standard. Så man må selv å inn i innstillinger for å slå det av. Det burde ikke være nødvendig.
 25. En av de litt irriterende tingene med Android er at alle varsler og slik er PÅ som standard. Man må selv gå inn i innstillinger for å slå av alt slik dersom man ikke vil ha dem. Logger man inn i Google Play Store f.eks, så logger du også automatisk inn i e-postprogrammet som henter mailer og gir deg beskjed om det. Kun fordi du ville laste ned Pokemon Go liksom. Jeg synes det blir litt mye mas fra Android og apper frem til man får brukt litt tid på å slå av alt sånt.
×
×
 • Create New...