Jump to content

Sharpings

Medlemmer
 • Content Count

  382
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sharpings

 1. Hadde det det? Eller hadde de bare latt være og oppfordret folk til å kjøpe nytt? Det er trolig det som skjer her, slik det skjer ganske ofte. Man tjener visst ikke penger dersom man fikser noe som man allerede har fått betalt for, vet du. Det blir litt som Wifi problemene på XZ1. Kjøp ny, sa de. De visste om problemet i 2 år uten å gjøre noe.
 2. Nå kjenner ikke jeg til Sailfish OS, men er det slik at dette er en Linuxdistro som kan tilpasses med apper slik som Linux? Eller er det en helt egen greie som har et stort/lite utvalg med apper? Bortsett fra nysgjerrigheten, hva er det som eventuelt blir bedre med Sailfish?
 3. Men er det greit at istedet for å få din enhet fikset, så må du kjøpe ny istedet? Jeg tror at dersom et visst epleselskap hadde gjort noe slikt, så hadde det vært ramaskrik
 4. Må si at dette er seriøst dårlig av Sony. Å være klar over et problem, men allikevel velge å ikke forbedre det. Får ikke lyst på Sony telefon da.
 5. Det har du helt rett i. Tusen takk for mye nyttig informasjon.
 6. Et annet «morsomt» aspekt ved jobben hennes er at hun trekkes i lønn for lunsjpause. 30 minutter pr skift. Men hun kan ikke forlate sjappa, siden hun er alene på jobb der. Så hun jobber altså gratis den halvtimen. Dette kan da ikke være lovlig?
 7. Takk for et godt formulert svar med mye nyttig informasjon. Hun er 19 og har jobbet der i snart 2 år. Så hun skulle altså hatt en lønn som er høyere siden hun har mer enn 4 mnd erfaring. Forsto jeg rett?
 8. Veldig dømmende i spørsmålet ditt, men du skal få svar. Hun jobber 1-2 dager i uka, og etter skatt er det knapt noe igjen. Og dette er ikke penger hun er avhengig av, men det handler mer om å føle seg verdsatt. og jeg kjenner mange trygdede som tjener bedre enn dette. På å sitte hjemme. Så hvordan skal man motivere unge arbeidstakere dersom lønnen er så lav? jeg er snart 50, så jeg hadde nok funnet meg en annen jobb, eller klart meg uten de få kronene jeg får der. Heldigvis er jeg i en annen stilling etter å ha betalt skatt i mange år og derfor har både høyere lønn og bedre arbeidsvilkår. Hun sitter nå og vurderer om hun skal finne en annen jobb eller å konsentrere seg fullt om studiene istedet. Big Bite er ikke et sted hun ser noen fremtid i alle fall.
 9. Har en venn som jobber i Big Bite som butikkansatt. Hun tjener 134,59 i timen. Noe jeg anser som svært lav lønn. Er jeg helt på jordet her? Denne ansatte er 19 år gammel. Altså jeg hadde ikke kastet bort tiden min på så lav lønn. Hva skal man egentlig kunne kreve i en slik stilling? Hele sjappa lider jo av manglende motivasjon pga at de føler seg ikke verdsatt. Hva mener folk der ute om dette? Er det noe man kan slå i bordet med og kreve?
 10. Takk for tipset! Det funket!
 11. Hei, jeg har flere Android nettbrett og mobiltelefoner der jeg trenger en spesiell funksjon til å bli standard "default". Hver gang jeg plugger disse til datamaskinen for å overføre filer, så kommer det opp på skjermen : "denne enheten lades via USB" trykk her for flere valg. Er det noen måte jeg kan sette dette til å ALLTID være "filoverføring via USB"? Da kunne jeg spare masse tid. Noen som vet åssen jeg kan få til dette? Dette gjelder nettbrett og telefoner fra Lenovo, Samsung, Huawei og Android versjoner fra 7 til 10. Håper noen kloke hoder har et tips til hvordan enheten selv velger å bruke filoverføring.
 12. Du finner stort sett ingenting her i Norge med mindre du har iPhone eller Samsung. Prøv Aliexpress. De har det meste.
 13. Den er dessverre verdt altfor lite i kroner og øre. Mer i bruksverdi.
 14. Tror ikke nødvendigvis han «ofrer venner og jobber» for å uttale seg. Tror det heller er et resultat av at han ikke har tenkt igjennom det han uttaler seg om. Er ganske sikker på at han ikke tenker så veldig nøye gjennom ting. Tviler på at han har kapasitet til det. Sikkert en trivelig fyr, men jeg hadde ikke lånt han bilen min, for å si det sånn...
 15. Husker ikke fra hvor, men en sa til den andre: «Now we are even Steven». Som betyr nå er vi skuls. Men oversettingen ble til «Nå er vi Erling Jevne.»
 16. Ja, den er vel det, men for meg blir det for mye penger for for lite.
 17. Jeg liker også tanken på mer kompakte telefoner. Det er jo stort sett bare iPhone SE 2020 som kan kalles skikkelig kompakt i dag. Denne ser for øvrig veldig lovende ut. Skulle ønsket meg en zoomlinse på kameraet, men ellers er den vel bra på det aller meste. 7.000 kr er jo ikke direkte billig, men dog rimeligere enn mye annet der ute idag. Den har vel en relativt ren versjon av Android 11 med ZenUI tweaks. Ikke så viktig for meg da jeg ikke er en sånn stock android fan allikevel. Skulle gjerne ha testet denne.
 18. Tror ikke det er mulig å støtte noen av sidene i denne konflikten. Hamas utnytter sin posisjon til å skyte raketter mot sivile i Israel for så å gjemme seg blant sivile. Israel skyter naturligvis tilbake, med mangedoblet kraft og ødeleggelse, akkurat slik Hamas ønsker for å skape mer uvilje ovenfor Israel. Begge sider er skyldige i drap og ødeleggelser. Hamas er feige. Og det er Israelske staten også.
 19. Nei, det er faktisk ganske komplisert. Prøvde selv på en P40 Lite og fikk det aldri helt til. Fulgte oppskrifter på nett, men det var alltid noe som ikke gikk slik det skulle.
 20. Sony er alltid veldig bra på papiret, men når alt kommer til alt så skuffer de gang på gang. Ikke verdt prisen i mine øyne. Asus kjenner jeg ikke så mye til, men Mi 11 er nok en del bedre enn Sony.
 21. Å uttale seg slik basert på så lite informasjon er ganske naivt. Jeg føler jeg synes litt synd på deg.
 22. Hvor mye kan man selge et 3070 for på bruktmarkedet tro? Brukt i 2 uker.
 23. Så det går ikke an å lagre som filer på PC. Takk for svar.
 24. Ja, den måten er mulig, men finnes det en måte å få disse lagret som filer på f.eks laptop?
 25. Har Telia internett og Kabel TV. Har en slik Telia Box med innebygget Chromecast. Har mulighet for å ta opp programmer jeg vil se senere. Er det noen måte å overføre disse opptakene til f.eks PC eller nettbrett for å kunne ta det med meg for å se på toget f.eks?
×
×
 • Create New...