Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Gro skjegg


Megaman242

Anbefalte innlegg

Dette er helt seriøst ment. Jeg er en mann i starten av 30 åra. Jeg har omtrent ikke skjegg i det heletatt, bare litt på haken. Mitt spørsmål er, finnes det noe der ute man kan gjøre for å få skjegg? Må jeg ta ekstra testosteron eller noe sånt? Jeg er villig til å gjøre omtrent hva som helst. Hvem kan jeg snakke med om dette og/eller få tak i det jeg trenger.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skjeggvekst er genetisk bestemt, så det er lite du kan gjøre. Hvis du har et normalt nivå med testosteron så er det utelukkende genene som er i spill her.

Jeg vil sterkt fraråde deg å ta testosteron i et forsøk på å gro skjegg, du får mer hårvekst, men kanskje ikke alltid der du ønsker og det er stor risiko for å utvikle mer seriøse helseproblemer i fremtiden.

 

At du ikke kan gro skjegg gjør deg på ingen måte deg til en mindre mann. Hvis du sliter med dette og det er noe som plager deg, så vil jeg anbefale at du snakker med noen.

Endret av Uderzo
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Nå i disse juletider finnes det skjegg å få kjøpt i nær sagt alle butikker, dog noe ensidig i fargene?

 

Fra alvor til revolver, har du ikke skjegg, så har du ikke skjegg! Å ta medikamenter for å få mer hårvekst er helt tullete, gled deg heller over at du slipper billig unna når barberingen skal gjøres.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Laaaangt utpå jordet også. Vekt og hårvekst har ingenting med hverandre å gjøre. :)

Ja mulig det :p Husker bare jeg har tenkt tanket etter at jeg har sett det ved vektnedgang. Fettet sperrer kanskje for skjegget eller noe? xD 

Med ettertanke.. Hadde blitt jævlig med inngrodd hår i trynet da!

Endret av MrLuni
Lenke til kommentar

Laaaangt utpå jordet også. Vekt og hårvekst har ingenting med hverandre å gjøre. :)

Vedkommende er faktisk ikke helt på jordet. Snakket vi om skikkelig feite mannfolk har de høyere produksjon av testosteron, noe som gir dårligere sædkvalitet. Jeg er tilbøyelig til å tro den ubalansen kan gå ut over skjeggvekst en.

 

Det er noe av den samme grunnen til at skikkelig feite damer ikke kan få barn. Kroppene deres lager mer testoste, noe som også ødelegger balansen i kroppen. Her snakkes det dog om _skikkelig_ overvektige.

Lenke til kommentar

Gresset er alltid grønnere på andre siden av gjerdet, vet du. Skjegget er vel også tykkere der. Uansett - vi som har litt, har jo en valgmulighet. Jeg for min del skulle gjerne hatt det like tett på kinnene som på halsen... Det kan kanskje utvikle seg fremdeles, selv om jeg er 29(35). Nå har jeg fått hår på ørene også, alt er mulig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...