Gå til innhold

Kontorstol

Moderatorer
 • Innlegg

  10 610
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Kontorstol vant dagen sist 1. august 2018

Kontorstol hadde mest likt innhold!

Om Kontorstol

 • Bursdag 06. juni 1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

36 309 profilvisninger

Kontorstol sine prestasjoner

2,3k

Nettsamfunnsomdømme

8

Hjelpsomme svar

 1. Hei. Har en billig oljeovn som bråker med høye klikkelyder både fra termostaten og fra ekspansjon i metallet. Dette er spesielt irriterende på natten. Er det noen som har tips til en billig (1000W, gjerne under tusenlappen) oljeovn som ikke lager klikkelyder?
 2. Takk for svar. Utleier sier at han har "den beste ruteren som Telenor tilbyr", men siden det er satt opp et eget nettverk til utleiedelen får jeg ikke tilgang til denne direkte. Det er heller ingen kontakter for oppkobling i leiligheten som vi leier.
 3. Hei. Jeg sliter med varierende hastighet og signalstyrke på wifi hjemme, men har et sted i leiligheten der både signal og hastighet virker å være topp. Jeg vil derfor sette opp en forsterker der (ruter og modem står i etasjen over hos utleier), men er usikker på hvilken jeg skal velge. Det hadde vært topp med en modell fra Power til under tusenlappen (grunnet gavekort). Er det noen som har peiling? På forhånd takk!
 4. Nå har jeg renset vannlåsen, og det ble egentlig ikke spesielt bedre. Det virker egentlig som elendig design med liten diameter i både sluk og vannlås.
 5. Takk for svar! Er det noen risko med å sku av vannlåsen selv (utover ekkelt søl)?
 6. Jeg leier en nesten ny leilighet, og har en vask på badet som blir tett på rekordfart. Jeg må bruke plumbo 1-2 ganger i måneden for å holde vannstrømningen høy nok til at vasken kan brukes som normalt. Dette kan ikke være meningen, og jeg lurer på om noen har et tips til hva jeg kan gjøre?
 7. Yep for uinntresant og forvirrende hadde håpet på et nytt Dishonored spill men dette gadd jeg ikke å spille mer en 1 time så ble det avinnstalert. Vil virkelig anbefale deg å gi det et par timer til. For meg klikket det virkelig på plass etter 3-4 timer når jeg skjønte hvor genialt og originalt konseptet er. Og voice actingen i seg selv gjør det nesten verdt det.
 8. Poenget er å ha en pc som ikke brukes til nedlasting av torrents, browsing på nettet og der det installeres ørten utvidelser i nettleseren. Dette vil gi en stor trygghet sammenlignet med min ultrabook som dama låner og mer praktisk enn den klumpete gaming-pcen. En kryptert Linux-pc er med andre ord ikke nødvendig for å øke sikkerheten.
 9. Hei. Jeg begynner å bli litt paranoid når det kommer til handling av krypto, og vil ha en egen laptop som bare brukes til dette. Den må gjerne være bitteliten (under 13"?) og ha nok batteri for et par timers bruk. I tillegg vil jeg ha Windows for enkelhets skyld. Er det noe som gir grei value for et par tusenlapper?
 10. Takk for svar. Som jeg skrev tar jeg ut innskuddet fra ASK, så det utløses ingen skatt. Gevinsten lar jeg stå i markedet sammen med månedlige innskudd. Litt av poenget er å sikre oppgangen den siste tiden samtidig som jeg tar noe del i en eventuell videre oppgang.
 11. Jeg regner med å kjøpe bolig innen et par år, og har derfor planer om å selge meg ut av et indeksfond som jeg hadde øremerket til EK. Tenker å ta ut innskuddet fra ASK og sette dette inn på en boligsparekonto med 2,8 % rente. Samtidig tenker jeg å fortsette den månedlige sparingen i indeksfond. Håper med dette å sikre litt EK samtidig som jeg holder meg i aksjemarkedet. Noen grunn til at dette er en dårlig plan?
 12. Bugs var bare en liten del av problemet med Cyberpunk 2077. Det største problemet var dessverre mye verre, og kan aldri fikses med verken oppdateringer eller DLC; Etter første akt er alle aspekter av spillet et totalt sjelløst skall av det de prøvde å lage. Verdens mest polerte gråstein er fortsatt bare en gråstein. Jeg skal aldri bruke et minutt til på dette produktet, uansett om det kommer ultra HD-utgave på PS5 eller expansion pack med 20 timer ny story. Vil anbefale alle som ikke har spilt det å slutte å vente og gå videre.
 13. Om du har lang horisont kan du spare i et globalt indeksfond. DNB Global Indeks er et veldig bra valg. Du trenger ikke å diversifisere med flere fond.
 14. Jeg har tre stk IKZ hos Nordnet.
×
×
 • Opprett ny...