Jump to content

Kontorstol

Moderatorer
 • Content Count

  10576
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Kontorstol last won the day on August 1 2018

Kontorstol had the most liked content!

Community Reputation

2272 :)

About Kontorstol

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 06/06/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

34843 profile views
 1. Etter det jeg har erfart er RTX 2070 Max-Q ca. 10 % bedre enn RTX 2060, mens RTX 2070 er ca. 10 % bedre enn RTX 2070 Max-Q.
 2. Hos Nordea har minstebeløpet for innskudd blitt økt fra 100kr til 150kr. Nordea mener at det er DNB som har justert opp dette, men hos Nordnet er det fortsatt 100kr som gjelder. Vet noen om det er DNB som står bak?
 3. Nettopp, men problemet er at jeg ikke finner en slik kabel i Norge, og lurer derfor på om noen vet hvor jeg kan få kjøpt en som er god nok.
 4. Takk for svar. Jeg har dog lest at flere har hatt suksess med en USB-kabel med høy båndbredde.
 5. Hei. Jeg har bestilt Oculus Quest, og trenger en USB-kabel så jeg får koblet den til PCen og spilt Alyx via Oculus Link. Problemet er at jeg ikke finner noen kabel som jeg er sikker på er bra nok. Er det noen som har peiling på en passende kabel i en norsk butikk?
 6. Hva mener du med at Pinex har "best" paracetamol? Pinex Forte er 500 mg paracetamol og 30 mg kodein, mens Paralgin Forte har 400 mg paracetamol og 30 mg kodein. Dersom Paralgin/Pinex Forte ikke har noen effekt kan det skyldes at personen mangler enzymet som omdanner kodein til det aktive virkestoffet morfin. Ca 7-10 % av befolkningen mangler dette enzymet.
 7. Det er ikke snakk om å justere ned skattetrekket. Det er snakk om at det er likt skattetrekk hele året i stedet for "halv skatt" i desember. Om det så bare utgjør 500kr i måneden er det penger som kan gå til nedbetaling av gjeld nå og hver mnd fremover, i stedet for 6k ekstra utbetalt i desember.
 8. Takk for svar. Jeg spør ikke for meg selv, men for noen med økonomiske problemer der hver krone teller, så prøver å få mest mulig penger tilgjengelig hver måned nå fremover.
 9. Hei. Det er vanlig med halvt skattetrekk i desember, men det er likevel mulig å få samme skattetrekk hele året slik at det månedlige skattetrekket går litt ned og blir det samme hele året. Men kan man kreve dette?
 10. Både aksjer og aksjefond gir 75 % ligningsverdi.
 11. Jeg har et par Dali Zensor 1, og er veldig fornøyd. Høyttalerene er aktive, dvs. at de har innebygget forsterker, og kan brukes både trådløst og via kabel.
 12. Jeg fikk nytt Shell MasterCard for et par mnd siden, og det hadde trådløs betaling.
 13. Jeg ville definitivt droppet nytt HK, solgt begge 1070 og kjøpt 2070. Mye bedre på alle måter.
 14. Administratorer, moderatorer og veiledere arbeider frivillig og får ikke betalt. Det gjøres alltid en vurdering om en feilpostet tråd skal flyttes eller stenges, og i tilfellet som refereres til over ble tråden stengt.
 15. Å sette pengene på sparekonto i seks år er idiotisk, og om man har fått i oppgave å forvalte pengene best mulig bør man ikke ta på seg jobben om man ender opp med å sette det på sparekonto der renten i beste fall motvirker inflasjonen. Seks år er i grenseland når det gjelder aksjefond, og jeg ville selv gått for en investeringskonto og Nordnet Smart 5. Dette er et "smart" kombinasjonsfond som bør gi en ganske god balanse mellom avkastning og risiko. Fondet er også valutasikret, og i tillegg får man rentebeskatning på gevinsten (22 % i stedet for 32 % i vanlige aksjefond). Det første sikrer verdien mot nedgang ved sterk kronevekst, mens sistnevnte gir vesentlig besparelse i skatt.
×
×
 • Create New...