Jump to content

traskas waits for alice

Medlemmer
 • Content Count

  2416
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

539 :)

About traskas waits for alice

 • Birthday 06/30/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Som du sier, er bare en hundrings. Og i detaljene litt lenger ned står det at den ikke er vanntett på noen måte, kompass og termometer er kun dekorasjoner, ikke funksjonelle. Er vel bare et armbånd til pynt for noe steampunk eller en som liker å skille seg ut veldig uten at det koster for mye.
 2. Er den koblet riktig så alle elementene får strøm da? Det er veldig sjeldent at komfyrer ikke må kobles om før de tas i bruk her i landet siden vi bruker utdatert teknologi. Kan være at dere må få ut komfyren, dra ut støpselet så den er strømløs, ta av et deksel der ledningen kommer inn i komfyren og legge over noen kobberbånd på et par punkter. (Dette skal stå i bruksanvisningen)
 3. Her har vi virkelig røverkjøp. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=183611851 Koster ny på komplett 790,- men her får du en tilsvarende ny en uten kvittering for bare 1000,-. Selges kun fordi han ikke hadde nok watt i maskinen sin for å koble den til.
 4. Hvis du har konto hos DNB, har du vel også nettbank? Hva med å bare overføre penger fra DNB til din vanlige brukskonto, som sist jeg sjekket var gratis, så unngår du å måtte ha bankkort hos DNB. Og vanligvis er det ikke DNB som skal ha 295,- for kort i året, dette er gebyret VISA pålegger de for VISA-delen på kortet.
 5. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=178162289 At folk faktisk gidder samt prøver å få igjen noen kroner for OEM kjøler når de kjøper annen kjøleløsning, skjønner jeg ikke. MEN, når du i tillegg ønsker å få 850,- for det, da begynner jeg virkelig å kjenne på at det er enkelte som fortjener smekk der ute. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=178122279 Selger "overkill" pakke med 3930K og EVGA X79 FTW HK for "bare" 8000,-- Håper virkelig dette er tastefeil.
 6. https://probe.com.au/ocart2/index.php?route=product/product&product_id=441 Ser ut som det bare er mono-lyd, men da har du hvertfall mulighet for å få video og lyd ut til USB-adapteren du har kikka på.
 7. Edit: Ved nærmere ettersyn ser det ut som utgangen på kameraet er en egen standard som krever en overgang for å få ut lyd og bilde til eksterne enheter. Har foreldrene dine denne? S-video er vel bare fire plugger samt jord. Den pluggen der er laget kun for å ha noen valg ved tilkobling. Du kan velge og bruke S-video samt rød/hvis for lyd, eller Gul(composite video) samt rød/hvit for lyd. Det blir bare kluss hvis du bruker alle samtidig.
 8. Gikk for asus i stedet for gigabyte, da han snakker om å ha en stillegående maskin. Men hey, fritt valg på øverste hylle. Ingen fasit på noe vis, og dette har du så peiling på, så jeg trenger nok ikke bidra mer her.
 9. Vel, for prisgrensen er det litt kompromisser. Kan legge på 200 og gå for et Asus Prime Z390 hovedkort for overklokkingsmuligheter. Ram er pris/CL versus hva han faktisk trenger.
 10. Ville heller kikka på noe sånt som dette for ca 20k. https://www.komplett.no/wishlist/shared/039a28a2-4ce6-45cd-ac54-576ac553afae
 11. En av få? Tror fortsatt det er mange som velger å ha luftkjøling og disker da det er mindre vedlikehold og ofte vel så stillegående som andre alternativer. Som f.eks. min HTPC:
 12. Dette er info jeg finner på hjemmesiden til Bell & Ross om godkjente serviceverksteder:
 13. Veldig rotete og rart svart. Og hvorfor du blander inn batterier og sånt, skjønner jeg ikke. Veldig enkelt spørsmål: Ville du tatt turen for å bevise dette, eller er det ikke så viktig? Jeg trenger ingen tur da jeg ærlig talt ikke bryr meg så hardt.
 14. Spør igjen jeg, siden jeg ikke så noe svar. Hvis de setter opp en tur til det ytre rom, og du får tilbud om å være med for å bevise at jorden er flat, rund, kube eller bare en fantasi, ville du vært med og dokumentert for oss?
×
×
 • Create New...