Jump to content

traskas waits for alice

Medlemmer
 • Content Count

  2412
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

537 :)

About traskas waits for alice

 • Birthday 06/30/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=178162289 At folk faktisk gidder samt prøver å få igjen noen kroner for OEM kjøler når de kjøper annen kjøleløsning, skjønner jeg ikke. MEN, når du i tillegg ønsker å få 850,- for det, da begynner jeg virkelig å kjenne på at det er enkelte som fortjener smekk der ute. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=178122279 Selger "overkill" pakke med 3930K og EVGA X79 FTW HK for "bare" 8000,-- Håper virkelig dette er tastefeil.
 2. https://probe.com.au/ocart2/index.php?route=product/product&product_id=441 Ser ut som det bare er mono-lyd, men da har du hvertfall mulighet for å få video og lyd ut til USB-adapteren du har kikka på.
 3. Edit: Ved nærmere ettersyn ser det ut som utgangen på kameraet er en egen standard som krever en overgang for å få ut lyd og bilde til eksterne enheter. Har foreldrene dine denne? S-video er vel bare fire plugger samt jord. Den pluggen der er laget kun for å ha noen valg ved tilkobling. Du kan velge og bruke S-video samt rød/hvis for lyd, eller Gul(composite video) samt rød/hvit for lyd. Det blir bare kluss hvis du bruker alle samtidig.
 4. Gikk for asus i stedet for gigabyte, da han snakker om å ha en stillegående maskin. Men hey, fritt valg på øverste hylle. Ingen fasit på noe vis, og dette har du så peiling på, så jeg trenger nok ikke bidra mer her.
 5. Vel, for prisgrensen er det litt kompromisser. Kan legge på 200 og gå for et Asus Prime Z390 hovedkort for overklokkingsmuligheter. Ram er pris/CL versus hva han faktisk trenger.
 6. Ville heller kikka på noe sånt som dette for ca 20k. https://www.komplett.no/wishlist/shared/039a28a2-4ce6-45cd-ac54-576ac553afae
 7. En av få? Tror fortsatt det er mange som velger å ha luftkjøling og disker da det er mindre vedlikehold og ofte vel så stillegående som andre alternativer. Som f.eks. min HTPC:
 8. Dette er info jeg finner på hjemmesiden til Bell & Ross om godkjente serviceverksteder:
 9. Veldig rotete og rart svart. Og hvorfor du blander inn batterier og sånt, skjønner jeg ikke. Veldig enkelt spørsmål: Ville du tatt turen for å bevise dette, eller er det ikke så viktig? Jeg trenger ingen tur da jeg ærlig talt ikke bryr meg så hardt.
 10. Spør igjen jeg, siden jeg ikke så noe svar. Hvis de setter opp en tur til det ytre rom, og du får tilbud om å være med for å bevise at jorden er flat, rund, kube eller bare en fantasi, ville du vært med og dokumentert for oss?
 11. Jeg har ingen intensjoner om å være psykolog, prøve å omvende deg eller fortelle deg noe som helst. Jeg bare tenkte at hvis du fysisk dro ut i rommet for å finne svaret, kanskje kunne finne det definitive bevis på ting som er tatt opp her.
 12. Prøver bare å forstå hvorfor du er så overbevist om at jorden er flat. Men hvis du ikke er med raketten opp og tar bilder/filmer, hvordan skal du da kunne stole på at andre mennesker eller maskiner gjør en riktig jobb som faktisk er så troverdig at dere kan stole på resultatene de kommer tilbake med?
 13. Så det du egentlig mener er at hvis du får plass på en rakett ut i rommet, og kan filme hele reisen fra jordens overflate til rommet, og selv se og filme med eget kamera at jorden er rund, ja da tror du på det? Men inntil det skjer, da er jorden flat?
 14. Veit ikke helt om jeg hadde turt å kjøpe en så dyr maskin brukt når han som selger, har brukt firma for å kjøpe. Kan bli et mareritt å reklamere eller prøve å få noe på garanti ved feil.
×
×
 • Create New...