Mannen med ljåen Skrevet 12. mai Skrevet 12. mai Hva veier forresten krydderposen i en Toro lasagne familiepakning? Greit å vite hvor mye jeg skal bruke når det ikke leveres ferdig oppmålt. Kanskje noen kunne veie den ved anledning. 1
Karltorbj Skrevet 12. mai Skrevet 12. mai (endret) Mannen med ljåen skrev (24 minutter siden): Hva veier forresten krydderposen i en Toro lasagne familiepakning? Greit å vite hvor mye jeg skal bruke når det ikke leveres ferdig oppmålt. Kanskje noen kunne veie den ved anledning. Ser at hele pakken er 310 gr og at det er 68% lasagneplater. Det blir det vel ca. 1/3 med pulver, som blir ca. 100 gr. Endret 12. mai av Karltorbj 1 1
Salvesen. Skrevet 13. mai Skrevet 13. mai Ble grillings ala dato disken i dag, både lunsj og middag. Dårlig med salat i kjøleskapet så ble en boks mais. Funker for meg! 2 2
Salvesen. Skrevet 14. mai Skrevet 14. mai (endret) Ble fjordline komle på kontoret i dag, fra dato disken som vanlig EDIT: Fjordland kanskje 😛 Endret 14. mai av Salvesen. 2
Simen1 Skrevet 14. mai Skrevet 14. mai Grovbrød med makrell i tomat. Jeg tenkte tråden skulle være til inspirasjon og har derfor brukt å spare dere for alle mine lite minneverdige middager. *hint* 1 1
Duriello Skrevet 14. mai Skrevet 14. mai Lasagne-rester fra i går, varmet i microen. Var som å spise en pastakake. 🤔 1
Salvesen. Skrevet 14. mai Skrevet 14. mai Simen1 skrev (29 minutter siden): Grovbrød med makrell i tomat. Jeg tenkte tråden skulle være til inspirasjon og har derfor brukt å spare dere for alle mine lite minneverdige middager. *hint* Virker ikke helt slikt i fra da den originalt ble laget, frarådet faktisk oppskrifter: Sitat Vi mangler så vidt jeg kan se en vesentlig tråd her på forumet. Systematisk oversikt over våre middagsvaner, egnet til forskningsprosjekt anno 2068 samt til inspirasjon i nærmere fremtid. Dette prøves hermed rettes, så nå altså spørsmålet: Hva skal du/dere ha til middag i dag? Fortell, fortell (men legg regelrette oppskrifter i kokeboktråden). opplever den mer som noe så enkelt som overskriften, dagens middag uavhengig av om den er kjedelig eller ikke. 2 1 1
Dragavon Skrevet 14. mai Skrevet 14. mai Salvesen. skrev (2 timer siden): Ble fjordline komle på kontoret i dag, fra dato disken som vanlig EDIT: Fjordland kanskje 😛 Fikk en del Fjordland som overtidsmiddag på jobben for en del år siden. Den gang var det godt syntest eg 😋 1
Salvesen. Skrevet 14. mai Skrevet 14. mai Dragavon skrev (4 minutter siden): Fikk en del Fjordland som overtidsmiddag på jobben for en del år siden. Den gang var det godt syntest eg 😋 Ja smaker ikke så værst, iallefall for innsatsen. 10 minutt på småkok, klipp opp og dandær😅 1 1
Salvesen. Skrevet 15. mai Skrevet 15. mai (endret) Anti pasti, spises på hjemmekontoret igjen. Fra dato disken såklart 😅 blir vell noen pølser til kvelds Endret 15. mai av Salvesen. 1 2
Mannen med ljåen Skrevet 15. mai Skrevet 15. mai I dag laget jeg en HHOSPV DeLuxe. Med ekte kokt skinke, Kongsgård ost og frøhorn fra et lokalt bakeri. Så godt at jeg glemte å ta bilde. Og Litago ved siden av. 2
Jarmo Skrevet 15. mai Skrevet 15. mai Knekkebrød uten pålegg, er på slankekur. 4-6 kg må vekk innen 2030.. ^^ 2
Salvesen. Skrevet 15. mai Skrevet 15. mai Jarmo skrev (16 minutter siden): Knekkebrød uten pålegg, er på slankekur. 4-6 kg må vekk innen 2030.. ^^ Klarer du knakkebrød uten pålegg i 5 år er du god 1
Jarmo Skrevet 15. mai Skrevet 15. mai (endret) Salvesen. skrev (9 minutter siden): Klarer du knakkebrød uten pålegg i 5 år er du god En gang i uka er nok innen 2027. Gått ned 2kg på 2 mnd. Fra 82 ned til 80. (sykehus målte tall) Endret 15. mai av Jarmo 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå