Gå til innhold

Karltorbj

Medlemmer
  • Innlegg

    1 566
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Karltorbj

  1. Kjekke aa faa foran seg,med dobbel sperrelinje, i 3 - 4 km. Enten skulle de ikke, ha vaert i trafikken, eller saa skulle det ha vaert gjort noe, med 45 km, lovverket.
  2. Naa blir det, samme kaoset her, som i Karmoeysaken. Erstatningen paa 1,7 millioner, til foreldrene, staar enda, nesten ett og ett halv aar, etter frifinnelsen. Viggo maa betale 1,7 milloner til de etterlatte. https://www.nrk.no/norge/frikjent-for-baneheia-drapene-_-ma-fortsatt-betale-foreldrene-1.16850051
  3. I en rusdokumentar, jeg saa for en del aar side. Kan desverre ikke huske nok, til aa komme med den her,men der spurte de en lege, som hadde peiling paa rusproblematikk, om hva han hadde valgt,hvis han var noedt til aa velge, blant de alternativene, vi har. Cannabis, svarte han. Cannabis hjeper, mot depresjoner. Ren cannabis, ikke iblandet plastikk, fenatyl, amfetamin, syntetisk THC, osv, som du faar paa pusherstreeten i sentrum.
  4. De stiller vel opp, som martyrer da. Tar den smellen, som maatte komme. Synes det staar respekt av det, i kampen, for rettferdighet.
  5. Den 20 april, som er den internasjonale samledagen, for cannabisbrukere, skal Alliansen for rettsorientert ruspolitikk ( AROD ), aapne Cannabiscafe i Oslo. Ser ut for, at de tenker aa kjoere det, ganske gjennomfoert. Det er snakk om sivil ulydighet og fordeling av straff, bla. Veldig bra, at serioese organisasjoner, tar fatt i dette og faar belyst det skikkelig, paa en slik maate. https://www.tv2.no/nyheter/innenriks/apner-cannabiskafe-i-oslo/16608690/
  6. Hva du enn velger, ikke velg alkohol! Roeyk og snus, hva gir det deg? Daarlig helse og avhengighet.
  7. Er det noen gitarister her som har peiling paa lydkort og lydbokser? Har en aukustisk elektrisk Ibanez Tcm50e med en aukustisk Ibanez, 10w forsterker til. Er en amatoer, som sitter hjemme aa klimprer og kunne tenkt meg, noen gode lydalternativer. Har absolutt ingen erfaring med det. Er det noe, ganske bra, billig, lydkort eller boks, jeg kan kjoepe der? Er det noen, som kan gi et tips?
  8. Det er mangen, som har blitt tatt paa Heliporten og testet positivt, paa cannabis. De mister alt. Det er forferdelig aa se, saa resurssterke mennesker, bli knekt paa saa kort tid. De mener de er en sikkerhetsrisiko, paa grunn av cannabisbruk, hjemme i fritiden. Det hengrer jo ikke paa greip.
  9. Begynner aa tenke paa avlaten i den katolske kirken, naar jeg leser noen av innleggene her. Har vi ikke raeva full av penger da? Synes vi med de ressursene og historien hvordan, vi har tjent alle de pengene, burde vaere langt fremme paa banen der.
  10. De trengte mer folk, sa de paa radioen,i morges.
  11. Mener du at den gjelden, faller i hodet paa oss, til slutt? Eller er det kostnadene, tilknyttet dette, du tenker paa kanskje? Med de lovene og reglene vi har, er det slik det er. Ikke for aa veare spydig, men er det kostnadene, du tenker paa, saa finnes det tusenvis av slike eksempler, i forhold til det temaet, der ressursene, blir brukt feil.
  12. Saa selvbildet vaart, blir lavt av at, vi tror paa evolusjonsteorien og begaar dermed lettere drap? Ser jeg er i fare, for aa spore av, men ble veldig nysgjerrig paa, hva du mener, er den rette teorien da?
  13. Hoerte en lignende historie, i sammenheng med Fargo filmen. Minesota, var da, den minst kriminelle staten i USA, og da forklarte en sykolog at ofte, var det slik at, da ble de faa, kriminelle handlingene, mordene, mye raaere, verre. Som en "sykologisk" yin og yang.
  14. Hva er dette, yin og yang? Synes ikke det er noe hold i denne teorien.
  15. Forstaar den, det er jo veldig vanskelig. Traadstyrer skriver at det er ikke spesielle grupper, som skiller seg ut, det gaar over hele linja. Da blir det vanskelig.
  16. Tror nok at oekonomien, spiller inn. Lavkonjuktur og nedgangstider, sliter paa folk.
  17. Jeg tror ogsaa, at "dette er mitt, ikke ditt", er universiell," Eller, den hyoptetiske sivilisasjonen, som lever paa epler, paa en stor planet, i forhold til befolkningen, og har fem ganger saa mye epler, lokalt ogsaa, som de trenger. Hadde det vaert harmoni og fred der? Tror vi maa lytte til Sigmund Freud, der jeg. Forplantningen og maktbehovet, lager nok sjau, der ogsaa
  18. Naar jeg ser denne tulletraaden, gaar og gaar og hoster opp, tusenvis av innlegg, saa kan jeg forstaa, at Donald Trump, staar sterkt, i USA.
  19. Hva saa? Hadde de blitt her, saa hadde de faatt avkommet her.
  20. Hvis du ikke har handlet enda, saa er det en fin pakke til deg, paa Finn.no. kode 345468645
  21. Fiks ferdig. paa Finn.no, hva er det for noe dritt?
  22. Har et inntrykk av at kristne, liker ikke aa snakke om liv paa andre planeter, vil helst ikke mene noe om det. Bibelen, gaar ikke i mot det. Hvorfor er det slik?
  23. Naar jeg ser paa det fokuset, det er paa, de norske "flyktningene" i Sveits, saa tenker jeg paa de noeske cannabisflyktningene, som er spredd rundt i verden. Resurssterke, godt bemidlede mennesker, som ikke orker aa bo her. Tenk paa hva det norske samfunnet har paakostet disse menneskene, bare gjennom utdannelse, foreksempel. Flyktninger, som kommer seg ut i fra det landet de bor i, ved egen hjelp, er som regel veldig resurssterke mennesker.
  24. En pytt i panne blanding, med stekt komle, mais, spagettiskruer og poteter, med Falukorv og Bretangesaus. Chili, hvitloek, ost og fennikkel i sausen. Kjempegodt!
×
×
  • Opprett ny...