Jump to content

Powertrainer

Medlemmer
 • Content Count

  969
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Powertrainer last won the day on October 2 2021

Powertrainer had the most liked content!

Community Reputation

704 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Støtter den, høres ut som et spenningsfall, krypestrøm som skaper overslag til jord fører til spenningsfall som kutter funksjonen til styresystemer til motor og abs-pumpe. Spenningsfallet fører også til høyere strømtrekk som kan gjøre at sikringer til disse komponentene ryker. Jeg ville begynt med å sjekke alle sikringene og hovedstrømkrets til startmotor, da spesiellt isolator på hovedpluss på startmotor. Det er et skudd i mørket men vil ha sjekket dette før jeg har overlatt problemet til verkstedet.
 2. Tror vi er ganske enige, drikking i det skjulte er totalt uakseptabelt, og da må man virkelig se seg selv i speilet å vurdere om man har et alkoholproblem.
 3. Jeg snakker ikke om skjult drikking men å komme til enighet om å gjøre det sånn,det er snakk om å respektere hverandres behov og interesser, er som sagt bare et forslag og trenger ikke å være en del av løsningen. Krisemaksimere kan alle gjøre, man bør alltid mulighet for transport, spesiellt når man har små barn, dette er elementærkunnskap.
 4. Man må ta utgangspunkt i at TS snakker sant fordi man har ikke grunnlag for å vurdere noe som helst utover det. Å holde det til helgene etter at resten av huset har lagt seg ser jeg på som en god strategi, man skal ikke utelukke at alkoholmotstand er en del av problematikken her.
 5. Det er vel kostnad mot nytteverdi. Luke med støvsuger i kjøkkengulvet blir fort dyrt når man likevel må fram med kosten for å få det nedi. Da blir kost og støvbrett et enkelt valg. Når det gjelder robotvaskere så har de sånn som jeg har forstått fått modeller som både støvsuger,vasker,tømmer og renser seg selv. Har hørt om større småbarnsfamilier som har to oppvaskmaskiner, men da blir det så mye at begge må gå og man må bruke kjøkkenskap til oppbevaring.
 6. Han gjør ikke det, han har et tak på 1,5liter. Snittet er en gang i uken, da ser jeg ikke på det som et problem hvis man legger det til et beleilig tidspunkt.
 7. Kan ha noe med ditt utsagn om noen visse soldater i fredriksten festning å gjøre😂😂😂
 8. Jeg teller kun tomgods i kroner. Spørs hvor lenge parforholdet hans holder hvis han stølper i seg 4,5liter om dagen😄😅
 9. Hold deg til helgene,fredags&lørdagskveldene, og helst etter at hun har lagt seg, da er problemet ute av verden.
 10. Politipersonell var ny info for meg, men kan jo kanskje bidra til noe mer organisert plan. Det er jo som kjent ikke militærets sterke side, ihvertfall ikke i Norge.
 11. Får håpe at det er yrkesmilitære som er satt til denne oppgaven men jeg har mine tvil. Har de egentlig noen plan bortsett fra å være synlige?
 12. At det kan være en viss utjevningseffekt i kombinasjon med andre energiproduksjonsformer er en ting men artikkelforfatteren vet tydeligvis ikke definisjonen på et batteri med tanke på energilagring, og med tanke på at det mest sannsynlig må utvikles patenter for å bedre takle naturkreftene med tanke på driftsikkerhet så ligger dette nok i beste fall ganske langt fram i tid.
 13. https://www.dekkonline.com/rshop/Dekk/Nokian/Nordman-8/175-65-R14-86T-XL--med-pigger/D-125280
 14. Ja synd at biltema kun har de som erstatter tradisjonelle 18&36w rør. Savner flere erstatnings lyskilder men det ser ut som lysindustrien går mer for armaturer med fast led som ikke er utskiftbare.
×
×
 • Create New...