Gå til innhold

Dagens middag


*NORGE*

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet
Jarmo skrev (3 timer siden):

Jada, bare å prøve med andre pølsetyper også. Det har jeg gjort.

Pappa er jo død nå men når han bodde hjemme så skiftet butikken vi handlet i over til Bunnpris og pappa elsket pølser også kjøpte vi en pakke med Kløver pga Gilde grill var utsolgt og etter det gikk det bare i Kløver det tristeste var at Bunnpris butikken ble lagt ned og det ble Extra i stedet og de gode pølsene måtte byttes til Gilde og skal jeg ha kløver nå må jeg kjøre til Elveveien i Larvik ☹️ da skal jeg prøve med Gilde 😀

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Gjest Slettet-aNZFa3
Skrevet

Latskap i dag også. Bare Toro Spaghetti a la Capri mikromat, toppet med masse parmesan, og Pasta Rosso krydderblanding.

Skrevet (endret)

Fjordland risengrynsgrøt. 

Etter at jeg fikk induksjonsovn har denne blitt mye bedre en den jeg kokte selv før i tia.. 🫣

Fikk liksom ikke regulert varmen godt nok så den svei seg hver gang...

Men fjordland sin er god nok så da slipper jeg å prøve. 🥳

Endret av Duriello
  • Hjerte 1
Skrevet
Duriello skrev (20 minutter siden):

Og vi slår til med enda en dag med fjordland risengrynsgrøt... 😂

Jeg trodde det var Fjordland på meg i dag også, men det var "Fersk og ferdig". 

Lasagne. Laget en salat ved siden av. 

  • Liker 1
  • Hjerte 1
  • 2 uker senere...
Skrevet

Ørretpakker i dag.

Fiskefileter legges i aluminiumsfolie og krydres med salt og pepper, en dæsj lime, og toppes med sukkererter, ingefær, purre, tomater og hva annet du har i kjøleskapet. Pakk sammen folien, inn i ovnen på 220 grader i 20 minutter, ta ut og pakk opp. 

Enkelt og godt! 

  • Liker 2
  • Hjerte 2
Gjest Slettet-xCi4gw
Skrevet

Det skulle egentlig være ribbe, men det skar seg i ovnen, så det ble i stedet medisterkaker med potetmos, saus og rødkål. 
 

☹️

Skrevet
Slettet-xCi4gw skrev (17 minutter siden):

Det skulle egentlig være ribbe, men det skar seg i ovnen, så det ble i stedet medisterkaker med potetmos, saus og rødkål. 
 

☹️

Surt! 🙄

Digg med medisterkaker og da.

Ble medisterkaker med poteter, grønnsaker og brun saus her idag.

  • Hjerte 1
Skrevet (endret)

Pasta og kebabkjøtt fra Gilde. Det blir nok siste gangen jeg kjøper dette, det var ikke noe særlig å skryte av.

Endret av oOF
  • Liker 1
  • Hjerte 1
Skrevet

I dag kuttet vi opp en del rotgrønnsaker og la i en ildfast form. Vi kuttet kyllingfilet i biter og hadde over. Krydret med salt, pepper og provencekrydder. Inn i ovnen en snau halvtime, gode greier. 

  • Liker 2
  • Hjerte 2
Skrevet (endret)
Duriello skrev (41 minutter siden):

Digg med medisterkaker og da.

Merkelig nok så syns jeg at Gildes medisterkaker har blitt bedre i siste årene. Mer smak. Koker de med kjøttbuljong.

Endret av Jarmo
  • Hjerte 1
Skrevet
Jarmo skrev (1 minutt siden):

Merkelig nok så syns jeg at Gildes medisterkaker har blitt bedre i siste årene.

Enig, så lenge det er de som heter Våre beste medisterkaker.

Men går mest på ett lokalt slakteri sin variant. 🤤

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Skrevet
oOF skrev (2 timer siden):

Pasta og kebabkjøtt fra Gilde. Det blir nok siste gangen jeg kjøper dette, det var ikke noe særlig å skryte av.

Kva brukte du som saus? 

Kebabkjøttet frå Gilde er skinke med litt krydder, så i seg sjølv er det ikkje veldig spennande. Kjøttet har lite smak, så det viktigaste er at kebabkrydderet ikkje kræsjer med pastasausen. 

  • Hjerte 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...