Jump to content

-C64-

Medlemmer
 • Content Count

  843
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

130 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

1178 profile views
 1. Blant annet Parler. Du har heller ikke noe annen informasjon fra de som kastet ut Parler. De har ikke vist deg noe annet en påstander. Og det er heller ikke Amazons jobb å håndheve USA's lover. Det er det rettssystemet som skal. Parler har ikke vært tatt for noen dommer enda.
 2. Ja Jeg mener det. Og du ser det ofte også. Se hva som blir foreslått av enkelte mot brukere av Resett? Vi som er der er kloakkrotter og det som verre er, fordi vi skriver meningen vår der, og Resett nekter å blokkere oss. Det har vært aksjoner gående for å hindre noen i å reklamere på Resett inntil de kuttet ut, eller sterkt modererer sitt kommentarfelt. Noen av dem som skriver kan ikke skrive under ekte navn, og det har en grunn. Så du har ytringsfrihet i Norge, så lenge du er politisk korrekt, og skriver de rette tingene. Kjenner ikke godt til "Navalnyj-saken", og så raskt gjennom den nå. Han kritiserer makthaverne og blir straffet for det. Ikke ulikt hva som skjer i Norge. Men her havner du ikke i fengsel, men blir fordømt på andre måter av de som er politisk korrekt (norges stasi). Feks de ringer de arbeidsgiver, og spør om de ønsker å ha en med slik og slik mening ansatt. Så nei, det vi ser er ikke konspiranoia-land, da hadde det kun vært en konspirasjonsteori og ikke noe vi kunne se og oppleve.
 3. Ææ jo, når feks VG sender en bruker til en artikkel, så er det deres egen artikkel. Google sender ikke brukeren til hovedsiden, men direkte til artikkel som om det var deres egen, og folk kommer tilbake til Google når de klikker tilbake. Hva folk søker etter er jo totalt irrelevant for VG's del. De vil bare har betalt for at Google brukes deres innhold. Skjønner ikke helt hva du babler om angående program i dette tilfelle?
 4. Betalte ikke før de begynte med annonser, og har ikke planer om å begynne nå. Noen websider vil nok forsvinne, men jeg tror vi klarer oss utmerket uten dem.
 5. Google har mistet all tillitt den siste tiden. Jeg har derfor av-installert Google Chrome og alt tilhørende Google. Bruker nå Brave nettleser, og Pi-hole for å filtrere bort alt av annonse domener.
 6. Nei, de krever betalt for at Google sender søkere rett til nyhetsartikkelen. Selvsagt bør Google betale for å bruke andres innhold. Og hvorfor skal Google ha rett til å blokkere deler av internett mener du? Google kan feks sende søkere av en nyhetsartikkel rett til hovedsiden, ikke til artikkel.
 7. Om vi alle hadde de penger og fikk dekket de behov vi hadde, så tror du at det ikke ville vært noen som ville ha mer en å dekke sine behov? Er det ikke et ordtak som sier, mye vil ha mer?
 8. Med MSM menes main stream media ja, og nei, de forholder seg overhodet ikke til kildekritikk. Det er grunnen til at du har sett så mye fake news fra dem siste årene. Ikke gir de nødvendigvis noen lov til å forsvare seg heller. Verken Lurås eller Miff har fått tilsvarsrett som du sikkert vet. Du må mene de rette tingene for å få tilsvarsrett. Ikke beklager de når de har tatt feil heller. De nekter tilsvarsrett og fortsetter på de samme løgner. Prøv å lese noe annet enn MSM og se om det ikke går et aldri så lite lys opp for deg?
 9. Sitter desverre i Norge, og må være forsiktig så jeg ikke skriver for mye som ikke er politisk korrekt. Norges version av stasi rapporterer villig vekk for tiden.
 10. Vel, nå er det koko venstresiden som har kjørt på med Fake news og propaganda I 4 år nå. Det er bra at Parler og andre spretter opp for oss som enda bryr oss om ytringsfrihet og frihet. Og det er heller ikke høyresiden som er MSMs nyttige idioter. Mange av oss kan fremdeles tenke selv, og trenger ikke msm til å diktere hva som er bra og ikke.
 11. Rart å tenke på at man må til Russland for å få lovlige ytringer ut. Det sier litt om forfallet i vesten. Takk til Russland som enda kan stå opp mot sosialistiske og antidemokratiske makter i vestlige land.
 12. Jeg har forsøkt å sette meg inn i saken, og så langt ikke funnet det du påstår? Parler slettet ulovlige ytringer som stred mot loven. Problemet var at Amazon ville at Parler skulle forhånds sensurere ting som var lovlige ytringer. Noe ala facebook og Twitter. Dette gikk ikke Parler med på siden deres policy gikk på full ytringsfrihet (under loven).
 13. Det blir litt for dumt å diskutere med deg når du ikke engang kan/vil lese.
 14. Du snakker om hvordan informasjonen er lagret, og tror det forklarer hvordan informasjonene kom til? feks I en DVD lagres informasjonen som du vet ved hjelp av hull i platen. Forklarer det hvem som skrev programmene på DVD platen? Jeg snakker om INFORMASJONEN, ikke hvordan den er lagret.
 15. Haha forklart du Jeg har fått allverdens merkelig påstander i denne tråden, men ingenting er blitt forklart nei,
×
×
 • Create New...