Gå til innhold

ali q

Medlemmer
  • Innlegg

    517
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

ali q sine prestasjoner

502

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det heter ikke tog. Det heter ikke trikk. Det heter ikke Bybane. Ifølge loven heter det SPORVOGN. Det heter ikke bird strike, ifølge Luftfartstilsynet så heter det KONFLIKT IMELLOM FLYMASKIN OG DYR. Du vet, som at de ikke ble helt enige.
  2. Mindretallet har fortsatt valgt å bo i et borettslag og ikke kjøpe sin egen tomt med egen bolig.
  3. Hvis du leser hva du selv skriver og faktisk klarer å ta inn over deg rekkefølgen på det du skriver, så har du faktisk løyet på POB. Å ta det opp på autorisasjonssamtalen er irrelevant siden du skulle ha nevnt det på personopplysningsblanketten (uansett om du hadde begrenset, uansett om du ikke jobbet i prosjekt som krevde sikkerhetsklarering/autorisasjon). Det at du slenger med irrelevant informasjon for å skape støy og distrahere forandrer ikke det faktum at du løy på POB. Du er uærlig. At du ikke klarer å skjønne dette selv sier også hvor uærlig du er (for jeg tror du bare spiller dum, innerst inne så vet du hva du gjorde og vil bare nå unngå konsekvensene av idiotien du bedrev).
  4. Ikke glem at Barnevernet slettet eposter etter å ha spurt om mulig straff først, for svaret de fikk var at brudd på Offentlighetsloven ikke fører til sanksjoner.. Hvis det ikke kan eller blir håndhevet, er det da vits i å ha loven der i det hele tatt? Hvis Superman ikke kan straffes, gjelder egentlig loven for han?
  5. Har kun RMA'et en Seagate IronWolf Pro hittil, den var 27k POH, men de 6 før det var alle under 22k (4 WD og 2 Hitachi). Det blir uansett anekdotisk å bruke egne erfaringer, ei heller bryr det meg spesielt mye siden de uansett blir bytta ut så fort de maser om bad sectors eller andre defekter. Sånn sett ønsker jeg heller at de dør før 5 års reklamasjonsretten ryker så jeg enten får ny disk eller pengene igjen, og ingenting er surere enn å se en disk ryke rett etter 5 års fristen..
  6. Har både exos 20TB og 18TB og de støyer betydelig mer enn alt annet jeg har hatt under 12TB. Ellers gode disker, en av de begynner å nærme seg 44 000 power on hours, så jeg håper nesten den dør før 5 år bursdag så jeg får brukt reklamasjonsretten på den som mange andre disker..
  7. Det øker terskelen for å utnytte mulighetene i en hardwaredings du har kjøpt, så selv om det ikke er 100% låst så er jeg for at Forbrukerrådet tvinger gjennom en slik åpning.
  8. Du må fortsatt ha meldt deg på Digipost og gitt de en e-postadresse. Det finnes alternativer til Digipost (eller skulle iallefall finnes i sin tid, vet ikke hvor mange av alternativene som lever idag). E-posten er altså en purring fra Posten sendt til Digipost som så trigger varsel om ulest digipost-melding per e-post (fra Digipost, betyr ikke at selgeren har opplyst om din e-postadresse). Hvis du betaler i Posten sin app før det går purring til digipost så slipper du maset i digipost (og dermed maset per e-post).
  9. Teletilbyder kan sperre IMEI globalt kun: - Hvis de har pant i mobilen fordi de solgte den og kjøper har misligholdt avtalen sin - De er den aktive teletilbyderne for kunden som sist brukte mobilen og kunden melder mobilen stjålet/mistet. Men hva er det du degentlig bekymrer deg for? Hvis det er abonnementskostnader du er redd for så er det SIM-kortet du må sperre. Om en hjemløs narkis har stjålet mobilen og satt inn sitt eget SIM-kort så er det ikke som at noen vil komme etter deg som lovlydig eier av mobilen (selv hvis den skulle bli brukt til ulovlige handlinger). Joda, du kan gjøre livet surt for den som evt. finner mobilen, men du har ingenting å tape hvis den ikke blir meldt tapt/stjålet (og IMEI-blokkert globalt).
  10. Kontakt teletilbyderen og hør om de er villig til å utlevere siste IMEI-nummer brukt på abonnementet? SIM-kort og microSD-kort har forøvrig ingenting med kodelås på selve mobilen.. Et nytt SIM eller nytt microSD vil ikke på magisk vis overstyre pin-kode og gi tilgang til mobilen.........
  11. De skal og ha skryt for å ha avlyst 3 netter med levering for å forhindre at pakkene var lett bytte, og at pakkene i den perioden til slutt ble levert til hentepunkt istedefor helt hjem. Det hadde vært utrolig frustrerende å få pakken stjålet og så måtte krangle med kundeservice om at pakkene ikke lå i postkassen om morningen som forventet.
  12. Er vel brukt en del millioner på lobbyister opp imot skatteetaten slik at de kan dekke inn siste underskudd på nesten en mrd..
  13. Kun om man allerede vet det du prøver å formidle. For de som ikke allerede vet samme informasjon som du kommer med så er det fullt mulig at du blander to forskjellige selskaper med nesten identiske navn.
  14. *Schibsted (OSE: SCH) (?) (eller mener du "Shibsted" siden du skriver det "Shibsted" flere ganger?)
  15. Det blir helt opp til hver enkelt. Når det er sagt så er det mye å spare på å vite om og bruke rettighetene dine. Så fort du får en e-post som sier forventet leveringsdato, bruk snooze i Gmail til å utsette e-posten til dagen etterpå, og hvis pakken ikke er kommet ifølge sporingen så åpner du case sporenstreks og får pengene igjen, og så slipper du iallefall å tenke over at du betalte for noe du aldri mottok. Kommer pakken senere så er det bare en bonus.
×
×
  • Opprett ny...