Jump to content

Iterion

Medlemmer
 • Content Count

  145
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

42 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

1151 profile views
 1. Hmm det er jo forsåvidt kjekt @Nimrad, skal ta en titt der. Men kommer an på både ventetid og pris ikke minst. Er ikke gira på å vente flere mnd, skulle helst tatt en nå i høst isåfall. Xboxen kan jeg få kjøpt allerede nå til 5k.
 2. Takk for fyldig og godt svar @Raynee 😇Skal se litt nærmere på både Game Pass og Ps plus og se hvem som har spill som frister mest. Men er ganske så interessant hvis MS overtar Blizzard da de har en god del tøffe spill jeg kunne tenkt meg, som f.eks Diablo Immortal/Diablo 4 spillene(hvis de kommer på konsoll da). Er ikke så mye på online gaming da har flest kompiser som gamer på pc, men kunne godt tenkt meg å prøve God of War, det nye Ratchet and Clank spillet blant annet. Får ta en nøye titt på hvilket spill de begge kan komme med før jeg bestemmer meg Hadde uansett blitt en del god del ventetid dersom jeg hadde gått for PS5 virker det som. Uaktuelt å kjøpe til blodpris på finn. Så dersom Xbox har nok fristende spill er det godt mulig jeg ender opp med den. Synes den også ser bedre ut forsåvidt.
 3. Vurderer kjøp av Xbox series x eller PS5. Fordeler/ulemper folkens? Ps5 er vel mer utilgjengelig og ganske så mye dyrere, men har flere exclusive games?
 4. Iterion

  Elbil-tråden

  Grattis @OC-Freak, håper du blir fornøyd med bilen!
 5. Sant nok kommer an på hvor mye man har kjørt og kjøremønster blant annet. Men er uansett viktig med gode dekk om vinteren, ikke minst nok mønsterdybde. De fleste bytter vanligvis dekk etter en 5-6 sesonger, men det varierer så klart. Gummien blir uansett hard etter noen år og med vanlig kjøremønster vil jeg tro de dekka er ganske så slitte!
 6. Hmm 3000,- pr dekk? Det hørtes dyrt ut. Hva er dimensjonene på dekka? Hvis jeg var deg ville jeg kjøpt noen fint brukte på finn.no isteden. Da kan du fort få 4 dekk, inkl felg for 3-5k totalt. Selger 4 piggfrie vinterdekk(Continental Viking Contact 7 på Trinity 16" felger, 205/55/R16 XL) til under 4000, kun brukt 2 vintre og kjøpt i 2019. Så let litt der
 7. Venter i spenning på Raptor Lake jeg også, så får vi se hva som gir mest "bang for bucks". Har en eldre, utdatert pc så må definitivt bygge en ny en i år. Hovedsakelig til gaming og video redigering. B650+7000 er sikkert ikke en dum kombo, men er B650'en DDR5 kompatibel?
 8. Iterion

  Tesla - kaféen

  Ah ok, fant den @Complexity, hadde dessverre Intel Atom cpu'en og på lavspennings batteriet står det bly. Mens batteriet med høy spenning er lagd av litium-jern-fosfat. Og det er toppers @Salvesen.! Takker begge to.
 9. Iterion

  Tesla - kaféen

  Det høres lovende ut isåfall Og det er godt mulig, men er ikke sikker på hvilken prosessor jeg har faktisk. Hvor får jeg sjekka opp det? Rettelse: Virker som den cpu oppgraderinga ikke kom før desember 2021, jeg fikk bilen i november en gang.
 10. Iterion

  Tesla - kaféen

  Ah ok takk for oppklaringen. Var usikker på om lading av hovedbatteriet også ville holde 12V-batteriet oppladet. Nå er ikke bilen min 1 år gammel engang, og har kjørt en del langturer i det siste, så skulle nok uansett litt til for at 12v batteriet plutselig hadde streiket med i vinter. Men fortsatt greit å være føre var
 11. Iterion

  Tesla - kaféen

  Har noen av dere noen gang trengt å lade 12v batteriet på deres tesla enda? Skal vel mye til for at det går tomt, med mindre man kun kjører kort turer?
 12. Mange som har lagt inn bestilling på pro versjonen? Og hvilken type lader/strømadapter anbefales til 14 serien?
 13. Kanskje de t.o.m har gått over til usb C by then? 😏
 14. Ok. Jeg har en 3 år gammel OnePlus telefon så er langt unna iPhone 12/13 😁Og skjønner. Har 90hz på min nåværende tlf, så noe under det er uaktuelt for min del. Hva med pro vs pro max?
×
×
 • Create New...