Gå til innhold

Iterion

Medlemmer
  • Innlegg

    776
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

2 860 profilvisninger

Iterion sine prestasjoner

439

Nettsamfunnsomdømme

  1. Der kom den "bomben" ja. Veldig overraskende var det vel ikke, var mer et tidsspørsmål hvor lenge Iran kom til stå på sidelinjen her føler jeg så lenge Israel fortsetter i Gaza. Tror dette kan bli stygt, både nå og i fremtiden for Israel.
  2. Iterion

    Elbil-tråden

    Ah ok, det gir mening. Kanskje like greit sånnsett
  3. Iterion

    Elbil-tråden

    Hehe det kan nå være. Det er jo kun pga størrelsen på bilen og fordi den er designa for det amerikanske markedet. Så det er bare tull, kommer en mindre versjon til Europa på et senere tidspunkt mest sannsynlig. Og det er det lov å mene, design på biler er veldig subjektivt sånnsett. Jeg synes Model 3 ser meget bra ut fra siden og bak, og ok ut foran. Model Y begynner å bli kjedelig å se på, sikkert fordi man ser de overalt og hele tida. Men finnes biler som jeg synes er mye finere enn både 3 og Y. BZ4X er langt oppe på listen av styggere biler jeg har sett i nyere tid. Hadde forsåvidt vært artig å se folks topp 10 liste på de "styggeste elbilene i moderne tid" hehe.
  4. Iterion

    Elbil-tråden

    Neh vil ikke si at den bilen der skiller seg ut i det hele tatt. Typisk stygt toyota design. Minner om en mindre RAV4 og litt på EV6 bakfra. Cybertrucken er mye mer funksjonell og praktisk og hadde lett valgt den over Bz4x om jeg måtte valgt en.
  5. Iterion

    Elbil-tråden

    Forholdsvis stygg den også, men den skiller seg ihvertfall litt ut fra mengden.
  6. Iterion

    Elbil-tråden

    Var det et stikk til Tesla @kremt? 😆 Jeg må si meg helt enig med @oOFher, synes BZ4C ser helt forjævlig ut altså. Hjelper ikke med de svære partiene med plast over hjulbuene akkurat.. Kia Ev6 ser smashing ut ift denne spør du meg.
  7. Iterion

    Tesla - kaféen

    Digg med litt med bedre rekkevidde men prisa litt høyt ift AWD versjonen kanskje? Kun litt over 30k billigere, de fleste velger nok fortsatt AWD versjonen her.
  8. Kan fint kjøpe brukte RTX 2080/3060+series gpuer nå til en ok pris...men hva ligger budsjettet på og hvor gammel er gutten? Er han en skikkelig gamer ville jeg nok kanskje hatt det i bakhodet ift oppgraderingsmuligheter.
  9. Iterion

    Tesla - kaféen

    Når det gjelder selvkjørende biler avhenger det ganske mye av fremgangen på AI, compute power og "supercomputers". Og Nvidia står for det meste av hardwaren her, da i hovedsak GPUer. Tesla Dojo som er Teslas supercomputer, bruker haugevis av Ndivia A100 Tensor core GPUs som er kjente for ekstrem ytelse og som er beregna for AI. Teslas Dojo har med over 5k av disse gpuene 1.8 exaflops med compute power, noe som er ganske vilt. Disse Nvidia gpuene er naturligvis ekstremt ettertraktet da alle vet hvor viktig og hvor mye i vinden AI er. De som har mest og raskest fremgang her, er også de som kommer til å ha 100% selvkjørende biler først, IMO.
  10. Iterion

    Tesla - kaféen

    Ja lurer på hvor Reuters har fått denne intel'en fra.. Tviler på at det er sant, men who knows. Kommer egentlig en bil som er mindre enn en Model 3 til å selge bedre enn en Model 3/Y? Jeg er usikker, selv hvis de hadde satt prisen til 250k NOK. Personlig synes jeg Model 3 er liten nok allerede, selv som barnløs.
  11. Iterion

    Tesla - kaféen

    Tenker nok at dette fortsatt er et stykke fram i tid, men Musk skal ha for alle ideene og planene sine! Mannen må jobb i hjernen 24/7. Men ja, spent på hva som egentlig kommer 8/8, kan hende at de lanserer noen spenennde planer med disse robottaxiene. Spørs om de ikke skal ta i bruk Dojo chipene i disse robottaxiene 😛
  12. Iterion

    Elbil-tråden

    Jeg er også fornøyd med min som ble lagt i 2021. Den holder lenge, men kan miste litt av glansen etterhvert. Da er det perfekt tid for å booste lakken. Jeg skal etterbehandle coatinga nå i mai siden det er snart 3 år siden den ble lagt.
  13. Iterion

    Elbil-tråden

    Med en skikkelig bra coating er det gjerne vanlig at den holder mellom 3 og 5 år. Den Evil-Duck har brukt gjør også det ser jeg. Går også an å booste den med forskjellige produkter, avhengig av type coating som er brukt.
  14. Iterion

    Tesla - kaféen

    Så lenge ikke det blir noe mer kjedelig og unødvendig krangling i trådene er jeg fornøyd...det kan heller tas på pm hvis dere absolutt må. Så er det lov å være kritisk til Tesla og andre saker, så lenge det er relevant. Men greit å ha en fin tone her inne, vi bruker jo alle sammen en del tid her inne! Utenom det har ihvertfall ikke jeg imot noen av dere, så er det modsa som avgjør om noen går over streken, ikke oss brukere.
  15. Iterion

    Tesla - kaféen

    Ja. Men av det jeg har lest og sett, har all lakken blitt kraftig forbedret fra alle 2021 modeller og utover. Så hadde ikke vært nevneverdig bekymret for noen av dagens farger ift kvalitet på lakken. Tror ikke hvit er noe bedre enn de andre selv om det står "multicoat".
×
×
  • Opprett ny...