Jump to content

Iterion

Medlemmer
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

614 profile views
 1. Enig her, det tyder jo bare på at dama er skikkelig kåt og hvem blir vel ikke tent av det?
 2. Han skal ihvertfall ha for å være såpass direkte med deg. 😆Ikke akkurat det mest romantiske spørsmålet å komme med da, hadde vært noe annet om han hadde spurt om dere f.eks skulle tatt en middag sammen ute for å bli bedre kjent osv. Men siden han spør så direkte er det mulig han kun var ute etter et ligg. Om det kunne blitt til noe mer er umulig å si for oss andre for hvem vet hva han tenker. Ok du så du var virkelig ikke intressert i noe forhold nå, men likte han som faen? Også ville du heller ikke ligge med han heller, hva ville du da egentlig?
 3. Du hadde helt rett angående kjølepastaen. Gjorde under å sette på ny pasta også bytta jeg til en mye bedre kjøler i tillegg. Virka som det var cpu throttlinga som forårsaket frysinga, ikke veldig overraskende når kjølepastaen var helt ødelagt og temperaturen lå så høyt. Stakkars cpu Uansett, virker som at problemet er løst da ja, takker for hjelpen
 4. Tragisk at det måtte ende slik rett og slett...Hvil i fred 🙏
 5. Gått ned til litt rundt 60 grader nå etter at jeg lukket den ene spillklienten jeg hadde åpen, men det er snakk om oldschool rs liksom... @Cipher Panda Skjønner ikke hvordan PCen plutselig blir så varm bare av det? Men tipper at det er som du sier kjølepasten/stock kjøleren som er problemet.
 6. Oh shit såpass ja, takk for kjapt svar! Har tatt av begge sidepanelene og støvsuget inni, men er fortsatt det samme. I tillegg har jeg tilbakestilt til default i bios mtp jeg gjort overclocka den littegrann men har ikke hjulpet noe. Da kommer jeg til å gjøre som du sier og satse på at bytting av kjølepastaen hjelper litt i det minste...
 7. Hei folkens. Har en eldre stasjonær pc som har begynt å gi meg en del problemer i det siste med at alt fryser seg minst en gang om dagen. Det eneste jeg kan gjøre da er å slå maskinen av og på manuelt. Har lagt merka til temperatur på både CPU og hovedkort er unormalt høyt, selv når jeg ikke gjør noe ressurskrevende som spilling/video editering osv. Specsa er som følger: Har sjekket minnebrikkene og ikke funnet noe problem her, tror dere det er temperaturen på cpu/hovedkort som er problemet? Har tenkt å bytte kjølepasta og bytta ut stock cooler ganske så snart også i håp om at det hjelper. Ser det kanskje er på tide med en ny build ettersom denne begynner å dra å åra...Mulig jeg kommer til å lage en ny tråd på det ganske snart.
 8. Den er grei. Skal ta en tur innom et par butikker for å se nærmere på disse to spesielt og høre hva de sier der før jeg går til innkjøp
 9. Takk for raskt svar! Så du anbefaler altså bensindrevet fremfor batteridrevet da? Er det veldig stor forskjell i kraft her tro? Vurderte veldig denne her https://www.felleskjopet.no/hjem-og-fritid/hage/hagemaskiner/hekksaks/hekksaks-hsa-86-50322509 (36V) som er batteridrevet, men den leveres da uten både batteri og lader, så sluttsummen hadde blitt en god del over 3k. Av de bensindrevne hadde jeg sterkt vurdert å gå for Stihl HS 45 som var nevnt over her, den ligger på rundt 3k. Frister dog litt mer å gå for en batteridrevet da jeg føler av tidligere erfaring at de bensindrevne ofte slukter mye drivstoff. Også er det jo også bedre for miljøet å gå for en batteridrevet.
 10. Forsåvidt sant det, men ikke glem at jo mykere stolen er, jo dårligere er det for din holdning i lengden. Man får nærmest ingen støtte i ryggen når man sitter i sånne stoler som det der dessverre.
 11. Fått testa den ut noe enda? Hva synes du om HS 45 isåfall, anbefaler du den? Styrker/svakheter? Er ute etter en hekksaks selv, enten bensin eller batteridrevet Anbefaler du fortsatt Stihl over Husqvarna/Ryobi/andre @Dr. Brodsky? Er det noen spesifikke modeller du hadde anbefalt over andre som er batteri/bensindrevet? Gjerne noen litt kraftige som takler litt mer enn bare busker og til max 3000 kr?
 12. Ligner mer på en "sofastol" spør du meg x) Tipper den er veldig god og bløt å sitte i, men er det i hele tatt mulig å justere rygg/håndleddstøtte på den? Hadde dog ikke sagt nei takk til å lent meg bakover i en sånn stol foran TV'en!
 13. Den var inkludert så ble rundt 4.5k totalt inkl. frakt.
 14. Det er vel ganske naturlig at de nyeste/beste mobiltelefonene har den nyeste versjonen av android/ios vel? Er det en Xiaomi tlf du du har @LMH1? Hvilken er det snakk om isåfall, og du får ikke oppdatert til Android 10 på den eller?
 15. Yup fungerer utmerket på min Oneplus 7t også!
×
×
 • Create New...