Gå til innhold

Navarsete fikk en tekstmelding for 2 år siden...


Anbefalte innlegg

Lurer på hva dere tenker om Navarsete-saken... Hun fikk en ufin melding for 2 år siden, visstnok fra noen på en hyttetur, som først blir en sak nå, og nå går Åslaug Haga inn for kollektiv avstraffelse...

 

Hva tenker dere andre om dette? Litt i seneste laget? Litt oppblåst? Det er hovedsak i de fleste nettaviser nå. 

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2018/04/21/195390008/vedum-ber-sexmeldingens-avsender-melde-seg-innen-onsdag-ellers-anmeldes-saken

 

– Vi tok dette på alvor i 2016. Jeg hadde samtaler med Navarsete, snakket med eieren av telefonen og overbrakte en skriftlig unnskyldning til Navarsete fra eieren av telefonen. Jeg oppfattet på det tidspunktet at det var der saken kunne ende.

Endret av Jarmo
  • Liker 8
Lenke til kommentar

Saken tar litt av... tenker storm i ett shotglass... Håper dette slår tilbake på mediene. Ja meldingen var fyllevrøvl... og ingenting annet. Ingen av dem husker sikkert hvem som sendte meldingen. Det trenger ikke engang være en av de 10 på hytta... kanskje han glemte å logge seg av hjemme, eller et annet sted han var pålogget facebook. Virker som ingen har tenkt på det. 

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Saken er i utgangspunktet bagatellmessig - definitvt ufin og noe samtlige 'mistenkte' burde vite bedre enn å gjøre, men tåpelige fyllemeldinger som virket morsomme der og da har vel nokså mange sendt.

 

Men saken blir noe mer alvorlig når alle de 10 har nektet på at de har sendt den og benektet at de vet hvem som gjorde det. Da går saken fra å være en fyllerør-sak til å bli en sak hvor minst én av disse bevisst, og nå i edru tilstand, lyver. Det er det som er det alvorlige nå.

 

Det er litt som Grande-saken - i utgangspunktet er det som skjedde mellom Grande og denne gutten en bagatell (for offentligheten) og noe som burde bli mellom dem, men om det er slik at Grande har i etterkant løyet for å legge skylden på gutten og fremstille seg selv som et slags offer, så blir saken langt mer alvorlig.

Endret av Zork
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det einaste som mangler nå er at det er ein Grande innblanda i begge sakene.

 

Kjenner dog at forakten for politikere og journalister øker. Blåse opp ein slik bagatell samtidig som Grafsa ikkje blir sendt ut av politikken. Må være hårreisande for Vedum.

Jeg har ikke mye respekt for Grande eller partiet hennes, men at hun er et seksuelt vesen og har noen svin på skogen er ikke et stort problem for meg.

 

På 60- og 70-tallet ble kirken kritisert for å være altfor puritansk. Nå er det mediene som har blitt ekstrem-puritanere, motivert av hvor økonomisk gunstig det er. Og det er ikke bare puritanske grunner til det, det er like mye kikker-mentalitet og mykporno mellom linjene, dobbeltmoral er dobbelt så profitabelt som moral.

Endret av Aiven
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Ser en jusprofessor mener dette er en parodi som bør henlegges.

Det er på en måte en fillesak, på den annen side kan det være viktig å markere at sånne meldinger ikke aksepteres blant folkevalgte politikere. Da kan det utarte.

At noen sender en slik melding til hun der, er ikke lett å forstå. Forstår godt at flere ikke liker hun, så det er sannsynligvis bare for å mobbe. Ikke at det er greit å sende sånt for det, men hon har litt seg selv å takke også.
Ble veldig lettet da hun endelig gikk av. Pleide snu meg bort og skru ned lyden hver gang hun var på skjermen. Tålte hun faktisk ikke.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er synd #metoo-bevegelsen også får følge av slike tøvete saker. Det er selvsagt ikke greit at noen sender en slik SMS/melding, men det får da være grenser for hvor lenge etter man skal bære nag.

 

Liv Signe Navasete har også slått meg som mer hardfør enn dette. Hun har i alle fall opptrådt langt tøffere i møte med kritikk fra andre. Navasete var forøvrig kjent for å bli raskt sint. Hun var for all del ikke langsint, bare kortsint... Og skikkelige beklagelser for raseriutbrudd klarte hun heller ikke å komme med. Hun beklaget helst at folk "oppfattet" henne som sint, når hun bare var svært engasjert. Nå krever altså dama, som ikke er langsint og som helst beklaget andres feiloppfatning av situasjonen, en beklagelse for en "fillesak" som var ute av verden for 2 år siden. Kanskje de 10 kan komme med en kollektiv beklagelse. "Vi var dessverre bøttefull, og sendte komplementer til en hver på telefonlista. Vi legger oss kollektivt flate, og beklager at du oppfattet vår dårlige spøk som krenkende".

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...