Jump to content

arya

Medlemmer
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

85 :)

Recent Profile Visitors

5652 profile views
 1. Hei. Jeg lurer på om det er mulig å ligge til en bunntekst i word eller hvertfall på utskrift av dokumenter at den tar med fil stien til hvor filen er lagret. Slik som man får når man printer en artikkel fra nett. Alt jeg finner alternativer for er sidetall, forfatter og dokumentnavn. Finner heller ikke alternativer på skriverinnstillingene. Noen som vet?
 2. Hei. Vi har et verktøy som vi benytter på jobben via telefon. Nettsiden er utviklet for Google Chrome og fungerer derfor ikke i Safari. De fleste i bedriften har Iphone. Problemet mitt er at "add to home screen" i chrome plutselig ikke er et alternativ lengre. Dette er ikke et problem på android telefoner, kun Iphone. Er det andre måter enn via nettleser å ligge til snarvei på Iphone? Jeg har ikke funnet noe svar på google eller andre som har oppdaget problemet enda.... Takker for alle svar.
 3. Nå er det 4 år siden jeg startet denne tråden. Artig å se at den lever enda. Oppdatering fra meg. Jobbet i samme stilling som i første innlegg frem til 31 desember i 2016. For 4 år siden: Stillingstittel: IT-konsulent (privat sektor). Erfaring: 1 år Sertifisering: 0 for øyeblikket. Tenkte å ta en MCITP i sommer. Arbeidsoppgaver: Bruker support, Server drift, tele og datalinjer, patching, installering, konfigurerering, oppgradering og prosjektrådgivning. Utdanning: 1årig Fagskole /Nettverksadministrator med fokus på Microsoft platform, Cisco og Linux. Årsinntekt: 350 000 fast lønn Nåværende: Stillingstittel: IT og markedskonsulent (privat sektor). Erfaring: 5 år Alder: 28 Sertifisering: 0 Arbeidsoppgaver: Bruker support, Drift i nytt firma er outsourcet så nå jobber jeg mest som knutepunktet mellom leverandørene som beslutningstaker, systemadm for de fleste systemer og 50% som markedskonsulent der jeg generer annonser og div. markedmateriell. Har hovedansvar for web og sosiale medier Utdanning: 1årig Fagskole /Nettverksadministrator med fokus på Microsoft platform, Cisco og Linux. Årsinntekt: 480 000 fast lønn Det er mer reising og relasjonsbygging i ny jobb, det er også mye flexitid, så lenge jeg leverer det jeg skal så styrer jeg dagene mine selv. Håper tråden har hjulpet flere å utdanne seg innenfor IT generelt. Jeg angrer ikke et sekund
 4. Jeg vil helst, så langt det la seg gjøre, unngå Iphone og andre apple produkter...
 5. Hei. Jeg ser meg nødt til å svelge mine egne prinsipper og kjøpe en mobiltelefon til poden... Har sett litt på doro sine og de er sånn sett grei men jeg skulle egentilig heller likt å begrense tlf selv. Er det noen som vet om det går ann å installere ett skall på en android tlf som gir deg som voksen mulighet for å bestemme hva poden har tilgang til? I bunn og grunn er det bare ringing og SMS, eventuelt enn app eller to han trenger tilgang til. Jeg tenker noe sånn som at internett er uaktuelt å gi han tilgang til. Og jeg skulle likt å hatt for eks. bilder på startskjermen (som en app) men som da åpner for å ringe til vedkommende det er bildet av eller noe i den duren.. Eventuelle andre apps som skal installeres bør gjøres i en egen sikret modus. Jeg har sett noe lignende på Google Play, men de så ikke så anbefalt ut, i tillegg til at det ser ut til at da blir tlf på engelsk? Anyone som har vært borte i noe lignende? Eller har noen andre ideer? Hilsen frustrert foreldre.
 6. Hei. Jeg er litt usikker på om det er rett sted å poste denne tråden men jeg prøver. Min mor har vunnet en reise til Toscana over internet, jeg er litt mer tvilsom og tror det heller er "vunnet". I mailen hun har mottat står det: For å bestille reisen din skal du følge disse instruksjonene: 1. Gå inn på hjemmesiden vår: http://bonusfly.net/no/access.php 2. Utfyll din bestillingskode 3. Bestill reisen din Jeg har ikke trykt på linken da jeg merket den pekte mot ett annet sted: click.wewonderif.com Mailadressen den kom fra hadde og domenet wewonderif.com Jeg har prøvd å google wewonderif og jeg har googlet bonusfly. På wewonderif fant jeg ingenting relevant mens bonusfly er faktisk en nettside, men jeg klarte ikke å finne noe annet enn informasjon direkte i fra websiden på google, Ingen erfaringer eller referanser til nettsiden fra andre. Er det en webside eller noe der man kan sjekke om en annen webside er legitim? Jeg tenkte å ringe bonusfly i morgen da kontoret var stengt fikk jeg høre på noe gebrokkent norsk, Min mor er heller godtroende og med mindre jeg har noe konkret å komme med som argument er jeg redd hun kjører på og bestiller "gratisturen" hennes.
 7. Har lastet ned DHTML (sothink) add in til MS Expression Web 4 men når jeg kjører setup-filen til add in får jeg opp en feilmelding som sier "Setup can not find Microsoft Expression Web. Failed to Install Expression Web Extension" Har søkt Google opp og ned og i mente, og de eneste oppføringene jeg finner med samme tema er andre forumbrukere som ikke har fått svar. Anyone?
 8. Oki skal teste dette på den ene telefonen. Den andre har allerede 6.1.3 installert så der blir det muligens bare å sende den til leverandør. Men til en litt annen sak: Samme bruker har en Ipad som hele tiden kaster han ut av apper og nettleser. Har slettet hele Ipaden men problemet vedvarer. Kan Ipader få virus, det er jo et gangske lukket miljø? Og finnes det et antivirusprogram til Ipad som fungerer? Eller er det noen som har noe anelse om hva dette kan skyldes? Har lest en del på nettet men det er jo omtrent kun bloggere og forum som poster om antivirus til apple produkter så er litt forsiktig med hvem jeg stoler på da jeg ikke føler meg kyndig på apple...
 9. Hei. Jeg har to brukere som har kommet til meg i dag og sagt at deres Iphone 4 tappes for batteri over natten. Det vil si de var full-ladet om kvelden og tom for strøm om morgenen. Jeg er selv en samsung/android bruker så jeg følger bare med på apple med et halv øye. (Nylig sluttet kollega var apple entusiast) Er det noen her som vet om det har vært en oppdatering de siste dagene som kan føre til batteri-tap? Eventuelt en fix? Versjonen er 5.1.1
 10. Kom over denne på FB. Må si enkelte mennesker "have a way with words"
 11. Jeg har søkt litt på nettet på dette spørsmålet men det varierer jo veldig ut i fra hvor lenge man har jobbet i bransjen, utdannelse, sertifiseringer og stillingstittel. Så for å finne ut litt mer konkret hva det er å forvente i lønn lurer jeg på om dere vil dele hva dere har basert på bakgrunnen deres? Grunnen til at jeg lurer er at jeg selv er nylig utdannet men har nå jobbet et år i bransjen og lurer på hvor mye erfaring man må ha før man er over "begynnerlønn" stadiet og hvordan framtiden ser ut. Jeg kan selv begynne Stillingstittel: IT-konsulent (privat sektor). Erfaring: 1 år Sertifisering: 0 for øyeblikket. Tenkte å ta en MCITP i sommer. Arbeidsoppgaver: Bruker support, Server drift, tele og datalinjer, patching, installering, konfigurerering, oppgradering og prosjektrådgivning. Utdanning: 1årig Fagskole /Nettverksadministrator med fokus på Microsoft platform, Cisco og Linux. Årsinntekt: 350 000 fast lønn Håper dere kan hjelpe meg å få en oversikt.
 12. Jeg har søkt litt på nettet på dette spørsmålet men det varierer jo veldig ut i fra hvor lenge man har jobbet i bransjen, utdannelse, sertifiseringer og stillingstittel. Så for å finne ut litt mer konkret hva det er å forvente i lønn lurer jeg på om dere vil dele hva dere har basert på bakgrunnen deres? Grunnen til at jeg lurer er at jeg selv er nylig utdannet men har nå jobbet et år i bransjen og lurer på hvor mye erfaring man må ha før man er over "begynnerlønn" stadiet og hvordan framtiden ser ut. Jeg kan selv begynne Stillingstittel: IT-konsulent (privat sektor). Erfaring: 1 år Sertifisering: 0 for øyeblikket. Tenkte å ta en MCITP i sommer. Arbeidsoppgaver: Bruker support, Server drift, tele og datalinjer, patching, installering, konfigurerering, oppgradering og prosjektrådgivning. Utdanning: 1årig Fagskole /Nettverksadministrator med fokus på Microsoft platform, Cisco og Linux. Årsinntekt: 350 000 fast lønn Håper dere kan hjelpe meg å få en oversikt.
 13. Er det vanskelig å kvalifisere seg til å bli en potet?
×
×
 • Create New...