Jump to content

arya

Medlemmer
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

90 :)

Recent Profile Visitors

6298 profile views
 1. Hei. Jeg leier en leilighet uten kablet nett med unntak av ett soverom hvor ruter står. Nå trenger kidden kablet nett til stasjonær pc på andre siden av leiligheten. Jeg lurer på om dere har noen tips til et mesh nettverk mellom 1000.- og 3000.- som har mulighet for å koble seg til kablet til AP. Jeg har sett at telenor sin snøhetta-mesh funker for dette men det jeg sliter med er å finne ut av hvilke specs jeg ser etter for å se om AP har mulighet for kabel. Til info så er leilighet ca 80kvm, ett plan og det er en avstand på ish 12m mellom rommene, lettvegger. Tips til specs eller produkt?
 2. Hei. Kidden ønsker å spille inn det han spiller på tven uavhengig av hvilke konsoll han bruker. Vi har nintendo 64, wii, switch, xbox 360. Er det noe man kan kjøpe på elkjøp f.eks? Takker for alle svar
 3. Det er fint mulig å bli gravid også på prevensjon så jeg håper alle dere som er i mot abort kun har sex for å reprodusere. Det en kropp skal igjennom med en fødsel er brutalt og potensielt farlig. Dersom noen ikke ønsker å gjennomgå dette så er det helt opp til den kvinnen eller det paret. Vi har grense for når et foster blir regnet som et liv i Norge. Å ta abort av en celle og kalle det for mord er for drøyt.
 4. Der var den! Jeg søkte en del jeg og men var så opphengt i at det var på mobil så sikkert derfor jeg ikke fant noe. Tusen takk!
 5. Åå nå ble jeg glad at ikke jeg innbiller meg ting. 😅 jeg fortsetter søken
 6. Kan du si noe om den er så stor at den hindrer bruken av begge uttakene i veggen? Eller er det plass til to?
 7. Tusen takk for alle svar! Jeg så litt på den EvoLine da den ser jo temmelig fin ut men den kommer kun med 3 uttak, i tillegg så ser det ut til at den vil sperre begge veggutakene med den ene, så muligheten for å ha to forsvinner. Tenker jeg tester denne, var akkurat noe slikt jeg hadde sett for meg.
 8. Hei. Er det en elektriker her inne som kan svare på om det fins forgrenere med et flatere støpsel til selve forgreneren? Jeg trenger en forgrener bak noen hyller men med den jeg har i dag så stikker den så langt ut at hyllene må stå flere centimeter ut fra veggen. Til info så er den jeg har i dag slik at selve ledningen går ned eller opp og ikke rett ut.
 9. Slenger meg på denne, er i akkurat samme situasjon med guttungen. I første omgang er det Fortnite, Minecraft og Rocket League som skal spilles. Tenker å starte med noe som er ok til dette men helst med muligheter til at han selv kan spare opp og "bygge" på.
 10. Jeg og familien diskuterer et spill jeg husker, jeg tror det var på mobil men jeg skal ikke si det sikkert. De aner ikke hva jeg snakker om. I spillet så var det en hvit kanin. Målet var enkelt bare å hoppe oppover mot himmelen og komme så høyt opp du klarer før man da faller ned. Tror man hoppet på skyer eller noe. Bakgrunnen var stjernenatt. Mener også å huske at spille hadde en veldig behagelig bakgrunnsmusikk. Noen som har noe ide om hva jeg snakker om?
 11. Jeg har søkt litt på nettet på dette spørsmålet men det varierer jo veldig ut i fra hvor lenge man har jobbet i bransjen, utdannelse, sertifiseringer og stillingstittel. Så for å finne ut litt mer konkret hva det er å forvente i lønn lurer jeg på om dere vil dele hva dere har basert på bakgrunnen deres? Grunnen til at jeg lurer er at jeg selv er nylig utdannet men har nå jobbet et år i bransjen og lurer på hvor mye erfaring man må ha før man er over "begynnerlønn" stadiet og hvordan framtiden ser ut. Jeg kan selv begynne Stillingstittel: IT-konsulent (privat sektor). Erfaring: 1 år Sertifisering: 0 for øyeblikket. Tenkte å ta en MCITP i sommer. Arbeidsoppgaver: Bruker support, Server drift, tele og datalinjer, patching, installering, konfigurerering, oppgradering og prosjektrådgivning. Utdanning: 1årig Fagskole /Nettverksadministrator med fokus på Microsoft platform, Cisco og Linux. Årsinntekt: 350 000 fast lønn Håper dere kan hjelpe meg å få en oversikt.
×
×
 • Create New...