Jump to content

depaderp

Medlemmer
 • Content Count

  588
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

406 :)

Recent Profile Visitors

3136 profile views
 1. For debatens sak skal jeg ta begge sider her. Om de begge er like kvalifisert hvorfor skal man ikke ansette den som ser best ut? Vil også ligge til at de begge er like karismatisk. for at det kan skal handle om hvordan man ser ut utelukkende. Betyr ikke genetiske trekk noe? er ikke menneskets natur å foretrekke å omgis aktraktive mennesker fremfor mindre aktraktive mennesker? På andre siden kan muligens den som ser best ut ha bedre karakterer i skolen pga. de er mer aktraktiv. noe som igjen kan ha ledet dem til en bedre jobb selv om de ikke er like kompetent som en som ikke ser like bra ut. Kommer også ann på hvilken jobb det er snakk om. Om man ser på TV2 værdamer er det ikke mye tvil på at de ansetter etter hvordan de ser ut i tilegg til kompetanse. Og om jeg hadde en bedrift hvor kunden møtte den ansatte ansikt til ansikt ville jeg nok også valgt den som så best ut om alle andre kvalifikasjoner var samme. er det noen grunn til at jeg ikke skal gjøre det?
 2. om Man U skal komme i possisjon til å igjen være en av verdens beste klubber, hvorfor er de ute etter King? verdens 100de beste spiss...
 3. så lite forskjell der er på orginalen og på denne versjonen på gameplay grafikk mener jeg det er rimelig misvisende å lansere den som Remastered. Hele greien virker mer som det andre ville kalt en patch.
 4. Problemer med lanseringen jo en ting. men var det i det hele tatt noen vist å relansere dette spillet nå vi ser på sluttprokuktet?
 5. Woodward har funnet en "perfekt" løsning på hvordan å drive klubben. Han fant en trener som var elsket av fansen, men en trener som ville gjort alt for å få jobben. A si at eierene har balletak på Solskjær er mildt. Klubben er i en negativ eklipse hvor værst mulig eierskap har møtt den persoenen som vil gjøre alt som skal til for å være Man U trener. På toppen av det er Solskær vist seg å å være sporadisk inkompetent i en kombinsjon men øyeblikk av brillianse. Klubben kommer til å nå et bunnivå før dette går over.
 6. Jeg mener 3-4 tusen er rimelig om man også spiser mat der. 3k i leie+1k i mat og andre forbruksvarer. Jeg betalte 2500 når jeg bodde hjemme for 15 år siden og var ca. 20 år gammel. Til min overraskelse hadde foredrene mine spart all husleien min og ga det tilbake når jeg bestemte med for å flytte ut. Uansett burde man vende seg til å leve under 12k i forbruk hver månede. vil også si det kommer ann på hvor romslig økonomien til foreldrene dine er, om de burde muligens kunne la deg spare eller om du burde betale husleie. Grunnen til at du ikke går på skole eller er i arbeid ville jeg også tatt i betraktning uansett om det er du som betemmer om du skal betale husleie eller om det er foreldrene dine som vil at du skal betale husleie.
 7. Er utdannet elektrikker og etter som jeg husker kan man uten utdannelse utføre elektrisk arbeid på ting som ikke er fast montert men har "løse" kabler. Tror dette er forde det er ting man kobler ut av strømnettet og er 100% sikker på at det ikke er strømføring. Mange har en oppfattning av at man kan slå av en strømbryter og bytte en lampe i taket uten fare for strøm, men realiteten er at man risikerer 115 volt i seg selv om bryter er av. Lurer på om regelen er som jeg husker, så gjerne rett min påstand.
 8. nesten alt du sier er en motsigesle av hva du sier tildligere. Først sier du minioriteter/majoriteter har ikke noe med rasime å gjøre. nå sier du det er en "pen" måte å si de ikke ønsker hvite normenn. Hvorfor kan det ikke bare være at man ønsker å hjelpe dem som er minioritet og muligens opplever at sammfunnet er litt hardere å navigere en hva det er for en del av majoriteten.
 9. hva har miniritestbakgrunn med hudfarge å gjøre? Vi har norsk fødte nodmenn som er svart som natthimmelen. Jøder, buddhister kan også telles som minirotets bakgrunn.
 10. tror du skal lese PS post igjen, har aldri vært en diskusjon om noen med annen hudfarge skal søke? forøvrig har jeg heller aldri sett en jobb anonnse hvor de søker etter mennesker men annen hudfarge en hvit.
 11. En handling som er motivert av ditt tankesett eller holdning kan jo selvfølgelig være rasistisk. er en grunn a begrep som hatkrimininalitet eksisterer
 12. riktig, og når man ønsker å få en minioriter som er under representert på arbeidsmarkedet i arbeid har det heller ikke noe men rasimse å gjøre. Så om man legger ut en stilling hvor man oppfordrer mennesker med miniroitets bakgrunn å søke er det ikke rasime i følge din egen logikk
 13. "omvendt testen" ville vært on invandrere var majoriteten og norske fødte statsborgere var minioriteten det er selvfølgelig noe du ikke tar i betraktning. Omvendt testen ville vært om nordmenn var underrepresentert på arbeidsmarkedet mens invandrere fikk de fleste jobbene og DERRETTER utlyser en stilling hvor man ønsker norsk fødte statsborgere til å søke på en jobb. Forøvrig er å oppfordre hvite til å søke på en jobb ikke det motsatte av å oppfordre mennesker som er invandrere, annen religion en kristendom eller kommer fra en ennen kultur osv. Har ennda ikke sett en stillingsannonse for de oppfordrer mennesker med mørk hud til å søke på en stilling.
×
×
 • Create New...