Jump to content

depaderp

Medlemmer
 • Content Count

  603
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

409 :)

Recent Profile Visitors

3350 profile views
 1. Hvor mye penger kan man ta med seg over grensen, og om man har over tillatte summen, hvor mye må man betale i toll? om man har kvitering på utbetaling ifra f.eks et kasino. Må man da også betale inntekktsskatt selv om man måtte tolle?
 2. Noen for vet on det er mulig å få kjøpt noe slikt? har er dyrt headset som har nedre del under volum kontrol på kabelen er ødelagt. 3.5 mm phono stereo med microfon til usb som skal i pc. setter pris på tips. har sjekken på elkjøp type butikker, clas ohlson, teknikkmagasinet.
 3. har en regning på ca. 45.000 som startet på 20.000 for ca 3-4 år siden. Har mulighet til å betale den ved hjelp egne middler + noe hjelp av familie. Hvor mye er det mulig å få den ned? Usikker på hva de kan slette. Snakker om Lindorff. Edit: dette var et kredittkort som første år var rentet av banken, gjelden var på 20.000+ renter. deretter overfært til lindorff
 4. hgsd er Haugesund eller? mener 1500 er rimelig ok pris. drivstoff og bompenger blir sikkert 1000+ kr. så da kan du jo prørre deg om det er verd å kjøre begge veier for en å spare et par hundre kr.
 5. Eneste vi handler er jo daglivarer, vi har også fått beskjed om å ikke hamstre. sammtidig har mange butikker kortere åpningstid, så er ikke så overraskende ved dagligvarebutikker. handlesentre er nok noe mer oppsiktsvekkende, jeg handler selv på et av norges største handlesentre siden det er nærmeste daligvarebutikk og ikke kjører bil. Der er det nesten helt tomt bortsett fra på mandager når nye tilbud kommer ut.
 6. kommer nok ann på hvor man bor også. I bergen har BKK egent fibernettverk i tilleg til telenor.
 7. Det er en ting, men for meg virker som om at de prrøver å selge abonemanter på befolkningens frykt. silk som en av sakene de har oppe noe "SÅ LETT KAN DU BLI SMITTET" VG+ Til og med i store bokstaver.
 8. Noen andre som reagere på at en del av Corona nyheter og informasjon på VG er i VG+ artikler? mulig det er bare meg, men føles litt smakløst.
 9. Hei, har en helt grei spill PC men er litt utdatert. Men jeg er helt utdatert på PC kunnskap. Om jeg kjøper meg VR headset har det eget grafikkort? eller trenger jeg super kort in maskinen min også? Super sugen på å spille Half-life alyx. har bare 1060 gtx med 6 BG nå.
 10. er ikke noe problem at vi er i hus ved siden av hverandre. grunnen at det ikke er ønsket at folk drar på fjellet/hytte er at det blir en ekstra vanskelig å hjelpe om man skal bli syk. og det hjelper heller ikke at man er frisk når man drar, siden vuruset har inkubasjonstid før symptomer vises.
 11. Har spilt et par doom spill mulig jeg har gått glipp av ett. Dette er det skjedligste jeg har spilt så langt. Er vanvittig repetativt både med animasjoner og monstre. Våpenene er ikke spesielt intresante heller. Mulig det tar seg opp senere i spillet. men tviler på at jeg gidder å finne ut.
 12. i følge esquire er de mest bruke søkeordene innen erotikk på nett Lesbian, Japanese, MILF. Uskikker på om dette ville blitt en best seller.....
 13. Vanskelig. Vi snakker trolig om respirator kapasitet her? Første jeg ville valgt bort er nok dem med underliggende helse problemer som er selvforskylt at livstil. røyking,driking, feddme ect. Jeg ville nok tatt i betraktning forventet levetid om man overlever viruset. dvs. redde en 12 årning med astma fremfor en med høy alder. Når det kommer til borgere som verken er barn/ungdom eller eldre. la oss si 20-60 elle noe sånt med ikke underliggende heleproblemer kommer den vanskeligste prioriteringen syntes jeg. Tror muligens vil ville vurdert om pasienten er forsørger. altså barn eller unge som er avhengig av dem. Også hvilken funskjon pasienten i hverdagen, så kan man diskutere opp og ned hva som er viktigs at en snekker eller en musiker. Er uansett lettet jeg ikke er den som må ta disse valgene.
 14. Har litt pragmatiske tanker om det egentlig er verd å stenge ned samfunnet slik vi har gjort. Det er ikke på noen måte ment på en måte at jeg mener eldre og andre utsatte ikke skal skånes, men mer at bivirkningene kan har like store eller verre konsekvenser. Gloal økonomisk deprisjon vil føre til høyere selvmordstall, mer kriminalitet, folk vil sulte, mangel på livsviktige medisiner, stans av nødhjelp, nedprioritert medisinsk behandlig av andre vil føre til dødsfall. ++++++ Vi ser på bare en uke hvor store skader det har gjort. Håper en fungerende vaksine og produksjon kommer rask, viss ikke kan vi være i skikkelig problemer.
 15. bør nok ha en 7.1 forseterker om du har planer om å bruke 4 front 1 senter og 2 bak.
×
×
 • Create New...