Gå til innhold

depaderp

Medlemmer
 • Innlegg

  609
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

3 744 profilvisninger

depaderp sine prestasjoner

399

Nettsamfunnsomdømme

 1. Om jeg går til lege og det viser seg at jeg har skader av langvarig alkeholforbruk, kan legen min skape problemer for meg ved å sende dokumentasjon til NAV? Jeg er 100% ufør pga. mental helse, når jeg fikk diagnosene og fikk innvilget uføre var det ikke dokumentert noen form for rus misbruk.
 2. siden skjermen har høytalere, trenger jeg HDMI 2.5?
 3. hvorfor går den ned i pris om jeg endrer ifra 16 ram til 32? https://prnt.sc/czXjm_HB7zNO https://prnt.sc/4O6z0FoT9DdD
 4. Usikker hva jeg skal kjøpe. skal vare i 3-4 år og må kunne spille de nyeste pillene på ok/bra grafikk på minimun 60 fps. Budsjett er 18000-20000 kr. Er usikker på hvor jeg skal kjøpe og om jeg skal kjøpe en laptop+monitor eller stasjonær+monitor. Er komplett "ukes tilbud" gode? Bør jeg kjøpe kurvet monitor? hvilken grafikkort bør jeg sikte meg inn på for 4 års bruk? 3070 er ca hvor jeg er på Budsjett. Takk.
 5. Når jeg kan kjøre spillet på 2080 med ubegrenset framerate uten at det går i stykker er det ikke spillet som er problemet. Total mangel på sikring fra kort produsenten. e: typo
 6. Situajsonen er at jeg leier. Jeg har bodd i huest lengre enn nåveærene huseier. Tidligere eier kjøpte billige/gammle eller fikk gammle brune/hvitevarer. for noen år siden solgte hun huset. Jeg snakket med ny eier og vi ble enig om at jeg kunne forsette å leie der. Når er både vaskemaskin og kjøleskap på vei til å bli ubrukelig. hvordan løse dette? Virker urimelig at jeg skal kjøpe nye varer når jeg flyttet in til 5-10 år gammle varer. hvem har loven på sinn side?
×
×
 • Opprett ny...