Gå til innhold

ps5

Medlemmer
 • Innlegg

  956
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

2 753 profilvisninger

ps5 sine prestasjoner

458

Nettsamfunnsomdømme

 1. Det er ikke mulig å spå 3-4 år inn i fremtiden, men spesielt it vil se dramatiske endringer i årene som kommer. Hadde jeg vært tidlig i utdanningsløpet ville jeg nok selv fokusert på ai / automasjon.
 2. Jeg er ingen stor fan av LTT etter fjorårets kontroverser, men akkurat denne er vel verdt å se:
 3. Det som betyr noe er naturligvis hvem som eier selskapet der overskuddet genereres, deg selv eller noen andre. Hva det koster å realisere, enten som lønn eller utbytte, i eget as kan man enkelt kalkulere. Enk er i praksis ikke lenger spesielt relevant da få kunder vil akseptere dette etter innstramminger i innleieregler. https://www.regnskapnorge.no/faget/artikler/skatt/skatteberegninger-for-lonn-vs-utbytte---oppsett-og-diagram-i-excel/ Hvis dette virker fristende er det som nevnt særdeles tøft (de siste par år) å komme inn i markedet med mindre man har betydelig erfaring.
 4. Kontrakten i seg selv er ikke gyldig før den er signert av begge parter. Om du har fått en muntlig bekreftelse på at jobben er din kan du ha et avtalebrudd ved manglende signering, men det blir ikke enkelt å forfølge. Du må nok nesten vente på mottak av signert avtale.
 5. Håper folk har fått med seg at all selektiv statistikk er ekstremt misvisende. Q3 inneholder juli og august, hvor mange oppdrag utlyses da? (jeg sitter med faktiske representative tall - disse deles ikke - og trenden er en helt annen enn den som fremstilles i denne artikkelen).
 6. Du kommer helt ned i 3% men man er for tiden sjanseløs i dette markedet uten betydelig erfaring.
 7. Ideer er verdiløse. (Velykket) eksekvering kan ha verdi.
 8. Min ruter ligger i uåpnet eske inne i boden. Den trengs ikke på noe tidspunkt ei heller under installasjon.
 9. Du trenger ikke å gjette. "Content preferences also vary between the two platforms. On Douyin, educational content reigns supreme, with videos offering tips and skills for personal growth. TikTok, conversely, is more art-based, with a focus on music, dance, and narrative videos." https://www.digitalcrew.com.au/blogs-and-insights/douyin-vs-tiktok-a-marketers-guide-to-key-differences/#:~:text=Content preferences also vary between,%2C dance%2C and narrative videos.
 10. Eh, houston we have a problem. Edit: da fant jeg igjen hullkortene som FS ble installert fra og fikk testet. Absolutt morsomt å se Dune landskapet i vr, og gøy å kjøre "innsekt", men litt dumt det ikke er noen freeflight, kun tutorials og korte missions. Men absolutt verdt en test.
 11. For de som lar seg overraske over utbredt juks, dette finner vi overalt (og til alle tider)
 12. Så ikke at logo kommer opp, da er det faktisk håp om at eks en foreslått reinstall av windows kan gjøre susen. Windows skal kunne installeres med windows funksjonen "Reset this pc" for ihvertfall win 10/11, du finner sikkert hva den heter på norsk.
 13. Tilsynelatende samme feil på Lenovoen som er omtalt i denne tråden fra i dag. Er visstnok en vanlig feil.
 14. Det har voldsomt mye å si. Det er ingen tvil om at de bevisst gjør dette så knotete og upraktisk at mange simpelthen vil droppe hele reklamasjonen og pengene er dermed spart. Og de slipper unna med det.
×
×
 • Opprett ny...