Jump to content

ps5

Medlemmer
 • Content Count

  161
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

71 :)

Recent Profile Visitors

697 profile views
 1. Ser ut som ingen som har bestilt digital har fått mens (nesten) alle som har bestilt med disc har fått. Hyl ut om noen har bestilt digital og faktisk fått levert.
 2. Min kom på terminal i dag tidlig med forventet levering i morgen men ble nå plutselig klar for henting
 3. Fremdeles til salgs og leveres ila Juli, du var altså ikke for sein. (forhåndsbestilt da cdon ikke har den på lager enda).
 4. Noen som vet hvor ofte cdon sender av gårde pakker? ps5 har nå stått slik siden søndag morgen: "Klar att skickas iväg, transport bokad hos Bring"
 5. Betilte 8. juni 10:45, og min på vei. Det må ha vært et vanvittig volum denne gangen, hadde aldri trodd jeg skulle få denne i juni.
 6. 99 999 er placeholder priser, ingen grunn til å varsle om disse (gjelder flere butikker på både ps5 og rtx)
 7. De har nå endret ordlyden på siden fra juni til "Forventet leveringstid: Kommende" men man får fremdeles lagt inn bestillinger. Veldig mystisk dette.
 8. Alt tyder på mennesklig feil der noen har glemt å lukke bestilling eller gjenåpnet ved et uhell. Selvsagt under enhver kritikk at de ikke har oppdaget dette enda, men Elkjøp gjorde samme tabbe med 3080 i april, og slik gikk det: Eller man kan velge å tro på julenissen inntil det motsatte er bevist (krysser fremdeles fingre)
 9. 😄. Hvis man ikke er ferdig med urealistiske kjøp i dag, kan man prøve seg på ps5 fra cdon som har vært tilgjengelig siden i går: https://cdon.no/spill/playstation-5-release-2021-54876367
 10. Kanskje båten med alle utestående bestillinger for Komplett plutselig kom cdon i hende, så vi får krysse fingrene
 11. Fremdeles tilgjengelig for bestilling på cdon, begynner ligne mistenkelig på når Elkjøp la ut rtx 3080 for salg en hel kveld der absolutt alle ordre ble kansellert.
×
×
 • Create New...