Gå til innhold

Den store Playerunknown Battleground-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Første gang jeg har bare lukket spillet av å ha dødd... Kjørte rundt utkanten av kartet hele runden og samlet ting. AWM med silencer og 8x. M16 med 240 kuler og 8x. Level 3 backpack, hjelm og armor. Fullt inv med medpacks, drinks, painkillers, granater og adrenaline syringe. Dør av en fyr med AKM på 600m avstand med et lucky headshot rett før jeg stuper i dekning. FML.

 

ENMeMEx.jpg

 

eeuz6vT.jpg

 

Z31GmaB.jpg

 

MClP5Jr.jpg

 

G7AQ2yX.jpg

 

9k3GQP9.jpg

 
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Første gang jeg har bare lukket spillet av å ha dødd... Kjørte rundt utkanten av kartet hele runden og samlet ting. AWM med silencer og 8x. M16 med 240 kuler og 8x. Level 3 backpack, hjelm og armor. Fullt inv med medpacks, drinks, painkillers, granater og adrenaline syringe. Dør av en fyr med AKM på 600m avstand med et lucky headshot rett før jeg stuper i dekning. FML.

Har hatt fullt utstyr og blitt drept av uheldig spawn av force fieldet. Og kommet topp 10 med 30 skudd og såvidt noe utstyr. Det er ganske mye random når man spiller så mange mot hverandre :p

 

Men har merket at man etterhvert overlever lenger og lenger ved å endre måten man går på i forhold til force fieldet. Dvs aldri ha potensielle fiender på begge sider av deg.

Lenke til kommentar

Har hatt fullt utstyr og blitt drept av uheldig spawn av force fieldet. Og kommet topp 10 med 30 skudd og såvidt noe utstyr. Det er ganske mye random når man spiller så mange mot hverandre :p

Jeg hadde en sånn runde i går. Hoppa over Pochinki, men fikk ikke tak i noe bra loot. Jeg hadde en armbrøst og en hagle, ikke noe særlig annet. Det var selvfølelig en hel haug med folk rundt meg. Når sirkelen begynner å krympe så havner den midt i byen to ganger på rad. Jeg sitter inne i et hus, for å unngå en fyr som hadde forsøkt å drepe meg. Neste sirkel, og nå er sirkelen liten, blir et stykke uten for byen. Han som hadde forsøkt å drepe meg hopper inn i en bil og kjører rett mot huset jeg sitter i. Jeg treffer med et armbrøst skudd rett i hode hans, flaks, og får all looten hans pluss en bil. Ender opp bland topp fem.

 

Men har merket at man etterhvert overlever lenger og lenger ved å endre måten man går på i forhold til force fieldet. Dvs aldri ha potensielle fiender på begge sider av deg.

Helt enig i dette, kjempe lurt. Selvfølgelig er det ikke alltid lett å vite hvor folk er. I runden jeg beskrev over ble jeg drept av en fyr som kom bak meg. Noe jeg syntes var rart fordi jeg satt helt i enden av en sirkel og hadde gjort det en stund. Fyren må ha kommet fra utsiden på en eller annen måte. Uansett, sjekk bak deg også.

Endret av Flin
Lenke til kommentar

Kommer meg ofte til topp 15, men derfra og ut så går det mye på lykke og fromme. Har blitt temmelig god i dette spillet når det kommer til "breach and clear". Og det er jo veldig mye roaming i hus osv i starten hvor jeg tidvis føler meg nærmest uslåelig med hagle. Foretrekker S12K da den lar meg bomme opptil flere ganger uten at det har noe å si da jeg kan fyre av 5-8 (8 med Extended Mag) på null, komma, ingenting. Men selv også med dobbel barrel som bare gir meg to skudd før jeg ligger veldig tynt ann så går det som oftest veldig bra. Tror jeg vinner over 80% av alle mine en mot en, og en mot to dueller i starten av spillet for tiden.

 

Har endret fullstendig spillestil i starten av matchene. Før var jeg utrolig passiv, sørget stortsett å lande langt borte fra alt og alle, lootet det jeg kunne og snek meg rundt og forsøkte egentlig å komme i så få konfrontasjoner som mulig. Nå lander jeg stortsett i områder hvor jeg vet det er mye, bra loot sammen med bøttevis av andre og så fort jeg ser noen så handler det om å være super offensiv. Føler at den offensive parten vinner duellene i de fleste tilfellene. Nå har jeg til og med begynt å spille godt innenfor sirkelen og følger med på air drops og det er overraskende mange ganger jeg får tak i air drops uten store problemer og dette gir jo ofte en level 3 military body armour, eller level 3 helmet + spesielle våpen som enten AWM, M249 eller Tommy Gun som egentlig alle er bedre enn hva du finner i spillet 99% av tiden. Selv liker jeg M249 veldig godt, men den bråker jo som et helvete.

 

 

Men mot slutten så sliter jeg voldsomt. Da ligger det stortsett folk med rifler over alt som alltid klarer å snipe meg. Enten fordi jeg blir tvunget til å bevege meg over relativt åpne sletter, eller fordi folk rett og slett bare klarer å spotte meg og vips så fikk jeg en kule i hodet eller lignende. Til tross for liten sirkel som man skulle tro betydde mer intime kamper som ut ifra hva jeg føler meg best på skulle passet meg som hånd i hanske så blir det aldri tett nok til at det blir relevant. Matchene avsluttes jo alltid i åpne områder også, så det virker som 4-8x scope og sniper er helt klart å foretrekke mot slutten meg jeg er helt ræva med disse våpnene da jeg overhode ikke er fortrolig med hvordan sikting og bullet drop fungerer i dette spillet. Hadde 8x og en AWM og klarte å så vidt å drepe en som jeg hadde full kontroll på som var knappe 50-100 m unna meg. Det er åpenbart noe med dette zeroing systemet jeg ikke forstår meg på for kulene traff så visst ikke der jeg siktet for å si det sånn.

Lenke til kommentar

M249 fungerer bare til en ting, og det er å sprenge biler. :D Ellers føler jeg den er udugelig på medium/long range.

Når jeg spiller solo sørger jeg alltid for å være mest mulig i midten av sirkelen når slutten nærmer seg, så jeg flytter på meg minst mulig.

Annen protip i solo er å alltid ha en bil i nærheten. Når sirkelen er liten og ute på et åpent området er det utrolig deili å bruke jeepen til å kjøre rundt og finne bra cover evt. bruke bilen som cover når du ser folk.

 

Ang. AWM'en så virker det som om den har veldig rask bullet-time iforhold til Kar98 f.eks.  Jeg bomma også noe forferdelig første gangen jeg testet den. Men fant ut at jeg siktet alt for langt fremfor personen når han løp. På 50-100m kan man sikte nesten rett på personen med AWM, hvis han løper

Lenke til kommentar

Jeg har plasert lene funksjonene på tommelknappene på musa, lettere å bruke de mens jeg beveger meg.

Q og E er med/first aid kit. Musehjul knappen er boost og 0 er bandasje.

 

X har jeg unbindet (er shift x nå) pga. Jeg av og til legger vekk våpen om jeg hopper til.

Lenke til kommentar

Jeg starter runden med å lande på toppen av en kran som jeg så falt ned fra. 10% helse og jeg har nettopp landet på container kaia sammen med alt for mange andre. Dette ser ut til å bli en meget kort runde. Stort bedre blir det ikke når jeg etter ca 2 minutter bare har anskaffet meg en motorsykkelhjelm, sekk og en stekepanne...

 

Jeg finner en Vector og får ladet den. Jeg rekker knapt bevege meg 10 meter før jeg ser en person, sikter og får tatt han ut før han skjønner hva som skjer. Han har ingen helse items.

 

Jeg går litt rundt mellom containerne, finner mye utstyr men lite som har med helse å gjøre. Til slutt begynner jeg å trekke bort fra kaia opp mot en gruppe hus på utkanten av brettet. Heldigvis er det ingen som går samme vei, og etter noen minutter med løping så har jeg funnet nok til å nå 100% igjen, og utstyret begynner å se greit ut. Men sikter, det har jeg ennå ikke sett noe til.

 

Vi er på den fjerde ringen og jeg ser en drop som ikke virker så langt unna meg. Det viser seg at den er minst 500 meter ut fra land, og det står 2 båter der alt. Jeg får brukt en god del skudd, men på 500 meter med iron sights så er det ikke veldig lett å treffe. Men de må jo til land en gang de også tenker jeg.

 

Ting begynner å snu da jeg får tatt ut de to når de kommer i land med kort mellomrom. Han ene har både sikter, helse og en ghillie suit! Nå begynner utstyret å se bra ut, men ringen nærmer seg fort! Jeg løper såvidt innenfor den blå mens jeg hører skudd like i nærheten, og plutselig noen som går. Jeg løper nærmest på den ene, og får gjort kort prosess med vector-en. Han andre får jeg tatt ut like etterpå med M416-en. Helsa er nede på 20% igjen.

 

Jeg løper innenfor ringen og får satt meg ned. Men før jeg bruker first aid ser jeg en bil til siden, og like inntil sitter det noe som må være en person. Jeg snur meg kjapt, sikter og fyrer løs. 4 kontrollerte skudd og han er ute, endelig får jeg tid til å få opp helsen igjen.

 

Sikker på at det ikke kan være flere i den retningen begynner jeg å klarere motsatt vei. Ringen er nede på 100x100 meter nå, men det er fortsatt 9 stk igjen. Alt for mange i forhold til hvor åpent terrenget er. Jeg går rolig fremover og går nærmest rett på en annen som jeg får tatt ut før han rekker å gjøre så mye. Ghillie suit eller ikke, uten silencer har du ikke lyst til å fyre løs når du vet de andre er så nærme. Det er nå 4 stk igjen.

 

 

Det startet ganske ille, men det endte opp som en av mine beste runder! :)

 

JHfY0XZ.jpg

 

 

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Merker meg at looting og hopping er litt mer responsivt enn tidligere etter den nye patchen.

Har ikke spilt så mange rundene, men har rukket å finne SSV en gang i et hus. Rakk aldri å teste den siden jeg var inne i topp 10 og veldig liten sirkel. :p

 

Har spilt i litt under 2 uker og har type 8-10 2. plasser, en god del topp 10 og veldig mye topp 30.

Flere av rundene jeg har kommet på 2. plass så har jeg gjort noen småfeil som har kostet meg seieren.

Sureste var her om dagen. Jeg hadde kun en shotgun som jeg hadde klart å få med meg 3 kills på veien med. Men i 1v1 på medium range så var ikke mine 2 shotgun hits nok til å drepe han. Hadde jeg bare hatt en AR så hadde jeg tatt den 1v1en og vunnet, men neida. :hm:

Endret av Cappo
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Har helt klart troen på at dette kan bli et bra spill, men for meg er det altfor mye løpe for å finne utstyr og gjemme seg spill. Jeg foretrekker noe annet enn å campe i 30 min hver runde, skal jeg være aggressiv her trengs det flaks på første loot. Bilene er noe vimsete og får den følelsen av å spille gta når jeg styrer karakteren,altså en treg snu mekanisme.

 

Er på ingen måte imot spillet, men inntill slike ting er fikset holder jeg meg til h1z1:kotk som er nesten samme spill, bare dårligere grafikk, litt annerledes hitbox, bulletdropp.

Samt der er det turneringer ofte og eget norsk 5 manns turneringer hver søndag :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Er det bare jeg som er forbanna lei av at det plutselig dukker opp en når en har hoppet ut av flyet som kommer seg fortere ned enn deg?

Ikke skjønner jeg hvordan en klarer det, for mange ganger så kan en ikke dykke ned mer enn meg skal en klare å komme seg like langt.

Lenke til kommentar

Er det bare jeg som er forbanna lei av at det plutselig dukker opp en når en har hoppet ut av flyet som kommer seg fortere ned enn deg?

Ikke skjønner jeg hvordan en klarer det, for mange ganger så kan en ikke dykke ned mer enn meg skal en klare å komme seg like langt.

Hvis du når maksfart (234) og slipper W-knappen akkurat i det fallskjermen utløses så faller du lenger ned en stund.

 

Så hvis mulig vil du alltid nå 234 før fallskjermen utløses for å nå målet kjappest mulig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...