Jump to content

Janzen

Medlemmer
 • Content Count

  205
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

41 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2268 profile views
 1. Hvorfor fikk den i det hele tatt 2 poeng?
 2. Mye pvp? Eneste jeg så av multiplaye var to blå phantoms, som indikerer co-op.
 3. Helt ærlig, så er dette en grunn til å gå for PS5. Er så få spill fra Bethesda jeg liker den dag i dag at dette er bare bra. Mindre søppel på PS platformen.
 4. Kalorier 2796.16 Proteiner 292.538 Karbohydrater 40.449 Fett 146.611 Jeg har laget meg ett excel dokument som jeg bruker når jeg spiser. Og dette er fra i dag (Søndag, 22/3). Er på dag 4 av lav karbo dietten. Skal bli kvitt brusmagen og litt fett under haken, ikke mye, men nok. Før dette så spiste jeg vel ca 400-500g havregryn til dagen (det er 60g karbohydrater per 100g). Pluss middag og annt? Uansett... JEG SULTER IGJEL. Vil det bli lettere når jeg har vært på dette i noen uker/dager? Noen forslag om mat jeg kan spise? (PS: Jeg er super kresen. Dessverre ikke ett valg, jeg bare er slik).
 5. Da må jeg nok skuffe deg. Du får ikke spille klassisk Warcraft 3 lenger via B.net.
 6. Jeg er ikke en svær kar, har trent siden 2017 (november), og først i fjor startet jeg å få i meg nok kalorier (ca 3000 daglig i form av havregryn, kylling, eggerøre (ca6 egg), protein shake og gainere)) og da merket jeg en større fremgang på musklene. Men jeg sliter med å komme meg videre på biceps og bryst. Har vært lenge stille på 50kg (ikke ink. stang) på benkpressen (5-3 repetisjoner på 4 set). På biceps så ligger jeg nå på 5-3 på 40kg (ikke ink. stang (den er vel ca 10kg tror jeg) på 4 sets. Jeg har rundt 1 min pause mellom settene, og 2min pause mellom øvelser. For øyeblikket trener jeg slik som dette Mandag (tung dag, 3-6 repetisjoner)* Bryst, triceps og kjerne Drop Set Tirsdag (tung dag, 3-6 repetisjoner) Rygg, biceps og leggene Drop Set Onsdag (tung dag, 3-6 repetisjoner) Skuldrer og kjerne Drop Set Torsdag (Effektiv dag, 8-12 repetisjoner) Bryst og triceps Rest Pause Fredag (Effektiv dag, 8-12 repetisjoner) Rygg, biceps og kjerne Rest Pause Lørdag (Effektiv dag, 8-12 repetisjoner) Skuldrer og lår Rest Pause Søndag PAUSE *kjerne og legger varierer da jeg ikke teller de (502kg på leggpress, føler jeg har de der jeg ønsker det) Tilleg til disse så jogger jeg 2-3 ganger i uken (jeg liker å trene, men om jeg kjenner at kroppen sier nei, så tar jeg en pause). Dette gjør jeg i 4 uker, før jeg tar 1 uke med lett trening 3 ganger i uken før jeg starter på nytt med noen nye øvelser for å få litt variasjon. Det jeg tenkte å endre på var pausene. Senke de fra 1 minutt til 30 sekunder. Ellers så lurer jeg på om noen her har noe jeg kunne prøvd? Noe jeg kunne endret på?
 7. Har brukt Xbox 1 kontroller i vel ett år nå, muligens lengre, men aldri opplevdt noe fall i bilder på grunn av det.
 8. Dette er vanskelig å svare på, for det er nesten 30 år siden nå. Men jeg tror det var Sonic 1 eller 2 på Sega som vi lånte på Music Box (spill, musikk og VHS filmer). (Ser også at dette er en 12 år gammel tråd.)
 9. Tenkte jeg skulle skaffe meg ett nytt lyd anlegg eller lydplanke da jeg føler at kvaliteten på det jeg har nå har blitt dårlig med årene (lg 5.1 blu-ray anlegg fra ca 2008-2010). jeg har minimalt med peiling når det kommer til lyd. Så for øyeblikket ligger jeg mellom de to som er lenket under Sony BD-VN9200 Blu-Ray hjemmekinoanlegg https://www.komplett.no/product/1149493/tv-lyd-bilde/hi-fi-hjemmekino/hjemmekinosystem/sony-bd-vn9200-blu-ray-hjemmekinoanlegg LG SL10YG lydplanke med trådløs subwoofer https://www.elkjop.no/product/lyd-hi-fi/hoyttalere/27800/lg-sl10yg-lydplanke-med-tradlos-subwoofer Bruksområde er netflix via TV, Nintendo Switch og mediafiler via PC som jeg ikke kan røpe hvordan jeg har fått tilgang til. Om du/dere har andre forslag i samme prisklasse (7000,- max) så er jeg åpen for forslag.
 10. Hei. Selv kunne jeg tenke meg noen å spille med fra tid til anne. Spiller en del forskjellig, for øyeblikket så er det WoW (levling og bare litt forskjellig egentlig(ikke pvp)), CoD og foirskjellige co-op spill. Også kan jeg nå i det minste si at jeg er '87 modell (2019 - 1987 = ????) + Call of Duty World of Warcraft Co-Op lignende spill Remnant: From The Ashes Borderlands Left 4 Dead lignende spill. - Counter-Strike MOBA Ball spill (fotball, basketball, hockey m.m.) EA og DICE rellaterte multiplayer spill. Jeg har for øyeblikket litt problemer med stemmen, det vil si at jeg blir litt hes/skurrete om jeg snakker over lengre tid, men det stopper meg ikke fordet om. På Discord så er brukernavnet mitt Jansen#9088.
 11. Dette ligner ikke noe på Dark Souls. Slutt å kalle alle action RPG spill for Dark Souls. Nei, det er tredje person? Må være dark souls. Nei, slåssing? Må være dark souls. Nei... Fantasy? Må være dark souls. Men ser bra ut.
 12. Audacity fungerer. Finnes en del tutorials på hvordan du fjerner støy. Men vær obs på at fjerning av støy (som for eksempel viftestøy) kan også fjerne S'en når du snakker. "Så denne settningen her kan høres ut som dette" "å denne ettningen her kan høre ut om dette"
×
×
 • Create New...