Gå til innhold

Kamptråd - Manchester United vs Liverpool


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Carrick > Can/Hendo

Alle som ikke er enige forstår neppe verdien av å ha Carrick på banen. Gjør den usynlige jobben glitrende.

 

 

 

Men Mourinho er ikke enig med deg? Carrick har kun spilt 9 av 20 kamper i denne sesongen ( 8 ved 11 første og 1 byttet inn) 

 

Det var fordi Mourinho eksperimenterte med Fellaini og Pogba som CDM (gah..) i begynnelsen av sesongen. Etter at Carrick kom inn har laget sett 100x bedre ut, både offensivt og defensivt. United har enda ikke tapt med han på banen. Underrated. 

 

Hvilket lag som er det beste på papiret har forøvrig ikke en dritt å si, det er Leicester et prakteksempel på. 

Lenke til kommentar

Hvis en Liverpool-supporter klager på kampplanen til Mou er så må det jo være positivt for oss :) 

"For kampen sin del"... sure. 

 

 

 

Hvis vi klarer å etablere samme press som vi gjorde på Anfield i første omgang og klare å fortsette å ha noe kontroll på angrepsspillerne til Liverpool i andre så tror jeg det skal gå bra. Men vet aldri i disse oppgjørene. Helt åpent.

Lenke til kommentar

Lallana er en svært dyktig fotballspiller og passer perfekt inn i stilen til Klopp (en manager jeg elsker, og en spillestil jeg elsker), men å nevne Pogba og Lallana i samme setning er jo helt sinnsykt fjernt. Kunne du sett for deg Lallana på Juventus eller Lallana gli rett inn i elleveren til Frankrike? Er dere på syre? Pogba var en av kandidatene til Ballon d'Or. Han har også vært Uniteds beste spiller denne sesongen. WhoScored har en snittrating på 7.85 på Pogba. Det er kun Hazard og Sanchez foran. Coutinho og Pogba på delt tredje, altså. Lallana et godt stykke bak (7.27). Misforstå meg rett; Lallana er en svært god fotballspiller og passer perfekt inn i spillestilen til Liverpool, men å tro at han kunne forsterket toppklubbene i verden viser dessverre en noe mangelfull fotballforståelse. Igjen; jeg liker Lallana, han er god, men ikke sammenlign en av verdens beste spillere (Pogba) med en veldig god fotballspiller (Lallana).

 

Zlatan versus Origi/Sturridge/Firmino er også en diskusjon jeg ikke engang orker å kommentere. Vennligst finn én som ikke heier på Liverpool som ville valgt en av de tre på Liverpool foran Zlatan. Jeg tror du vil slite med å finne noen som ville valgt alle tre foran Zlatan også.

 

Jeg liker Liverpools måte å spille fotball på, de har en del bra spillere, men å sammenligne enkeltspillere (og det har INGENTING med lønningsposen å gjøre) på det to lagene blir bare useriøst. Når det er sagt; enkeltspillere gjør ikke et fotballag, det vet alle sammen. Se på Leicester i fjor, Real Madrid på 2000-tallet da de strevde som verst - det var aldri et spørsmål om det var store nok navn, de slet med harmonien i laget. Liverpool spiller utrolig bra sammen og har en manager som klarer å få de til å yte maks. Dét er hva Klopp kan; få maksimalt ut av det man har. United har hatt toppspillere i stort sett alle ledd uten å få det til spillemessig inntil Mourinho kom. Gradvis har laget spilt bedre og bedre, og per nå så mener jeg vi er på høyde med Liverpool mtp. underholdning.

 

Summa summarum; det blir en kamp mellom to artige lag å se på, så får man ser hvem som får bragging rights etter kampen!

Endret av Bandidos-Pelle
  • Liker 7
Lenke til kommentar

Hvis Jones og Rojo fortsetter på det nivået som de har gjort i det siste, og de to + Smalling holder seg skadefrie, så er det ikke noe problem at Bailly er i Afrika.

 

Mane kommer nok derimot til å bli savnet mer. Har vært en av Liverpools beste spillere denne sesongen. En fryd å se han spille fotball. Jeg hadde tro på ham før overgangen, men jeg trodde at han kom til å være betydelig mer ujevn i prestasjonene. Har blitt en nøkkelspiller i Klopps mannskap. 

Lenke til kommentar

Jeg er imponert over hva Klopp har fått til med troppen til Liverpool. Han får uten tvil det beste ut av spillerne, og de ligger fortjent på andreplass, 5 poeng foran oss. Vi har allikevel hatt en elendig høst, og når vi møtte Liverpool på Anfield i midten av oktober var vi mange ganger dårligere enn det vi er nå. Det vil bli litt av en prestasjon for Liverpool å gå seirende ut fra oppgjøret på Old Trafford slik som gutta våre presterer for tiden. Legger gjerne til at Mourinho stort sett er et taktisk geni i slike kamper. 

Gleder meg!

Lenke til kommentar

Mange som må ta av seg United- og Liverpool-brillene sine her. Anbefaler å se alle kampene til begge lag først i det minste.

 

Noen nevnte at Carrick ikke er foretrukket, det stemmer bare litt, og det stemmer bare fordi det var et par kamper i starten av sesongen. Carrick var skadet og syk i 3-4 av kampene i starten og United-laget var generelt ganske annerledes enn det er nå (fra Chelsea-kampen og frem til nå).

Fellaini ble foretrukket og Pogba og Herrera byttet på en dypere rolle. United før og etter den tid er to forskjellige historier. ​Man kan nesten sammenligne United før oktober med Liverpool forrige sesong. Tidvis ekstremt bra, men bunnivået er lavt og formen ustabil. Klopp trengte tid forrige sesong på å fikse ting, akkurat som Mourinho brukte tid i starten av denne sesongen. 

 

Virker som enkelte her ikke har sett Pogba spille siden han hadde en formdupp i starten heller. 

 

Etter det har han vært knallgod og tidvis helt fantastisk. Fire mål og tre assists fra sentral midtbane. Dessverre for oss fem skudd i stanga også. Men med flest sjanser skapt i ligaen, flest dueller vunnet, flest pasninger og flest gjennombrudd på et lag som ikke har tapt siden oktober er ikke så jævlig dårlig spør du meg. Og å sammenligne han med Lallana, blir ikke det veldig merkelig? Kan like gjerne sammenligne Chris Brunt med Luis Suarez, da.

 

Så etter oktober har United vært hakket mer imponerende enn Liverpool etter min mening, og begge lagene har tidvis vært glitrende offensivt. United har fremstått et lite hakk mer trygge og dominante, men scorer for få mål ut fra de mange sjansene. 

 

Mye diskusjon om spiller vs. spiller her også. Det blir svært vanskelig å sammenligne på grunn av spillestil og system. 

 

Likevel; spiller for spiller er det jo liten tvil om at United har en mer attraktiv og sterkere tropp med bedre dekning enn Liverpool, men som et kollektiv er Liverpool foran. United startet sesongen som en samling av mange gode enkeltspillere, men som ikke fungerte bra nok sammen. Siden oktober har dette gradvis endret seg, og United ser nå ut som et samspilt storlag igjen.

 

Av spillere som kunne gått inn i den fulle troppen til United per dags dato ser jeg for meg Clyne, Henderson, Lallana, og Matip. Milner ville nok også vært en som muligens kunne gått inn på venstrebacken nå. 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...