Gå til innhold

The Tremendous Trump Thread - Første periode (Les førstepost)


Anbefalte innlegg

Rapport: Republikaner Jim Jordan om whistleblower - mistenkelig.

https://www.breitbart.com/clips/2019/10/09/jim-jordan-we-need-to-know-more-about-the-whistleblower-looks-suspect/

 

 

During Wednesday’s “America’s Newsroom” on Fox News Channel, Rep. Jim Jordan (D-OH) suggested getting more information on the whistleblower who filed a complaint about President Donald Trump’s phone call with Ukraine regarding former Vice President Joe Biden.

Jordan said there is something “suspect” about the anonymous whistleblower who had no first-hand knowledge of the call, adding we need to know more about the whistleblower “if we’re ever going to get to the bottom of this.”

Endret av debattklovn
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nok et eksempel på hvofor breitbart ikke er en godkjent kilde, her har de forandret partitilhørigheten til personen. Sikkert med vilje for å få det til å virke som ikke alle demokrater er enige.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jepp, Jim Jordan er en godt kjent republikaner og Trump-supporter i kongressen. Han har figurert på flere nyhetskanaler under søndagsshowene, og vært svært aktiv under en rekke høringer, kjent fjes.
Her er han på med Jake Tapper forrige søndag, hvor han blir fact-sjekket på direkten. Ca. 11min klipp.
 
 
- - -
Siste:
Det har begynt å komme flere oppfordringer fra senatorer om å ta inn Rudy Giuliani til avhør under ed, etter at to av hans forretningsforbindelser ble arrestert i går kveld for kampanjefinanslovbrudd.

Om dette skjer vil de antagelig foretrekke å avhøre Giuliani bak lukkede dører, for å unngå sirkuset han er blitt kjent for under sine TV-opptredner det siste året. Det vil likevel være både reps og dems tilstede.


 

De to var involvert med Giuliani og karakteriseres som noen av hans primærkilder ifbm. forsøket på å generere en skandale for Biden i Ukraina og få denne etterforsket der.

 

Siste:
To forretningsforbindelser av Rudy Giuliani ble pågrepet for kampanjefinanslovbrudd i går kveld.
De to, Lev Parnas og Igor Fruman som nå er i føderal varetekt, skal ha vært involvert med Giuliani i forsøket på å få Biden etterforsket i Ukraina. De skal ha vært under etterforskning siden 2018 etter store donasjoner til en Pro Trump superpac. Siden den gangen skal de ifølge siktelsen ha begått flere andre relaterte handlinger. De ble pågrepet onsdag kveld.
Deres advokat, Jon Dowd som tidligere representerte Trump, har ikke svart på henvendelser vedr. arrestasjonene.
Rudy Giuliani, en av Trumps nåværende advokater som har vært involvert i samme innsats, har heller ikke svart på henvendelser. Heller ikke WH har svart på henvendelser i dag vedr. dette.

Two business associates of Trump’s personal lawyer Giuliani have been arrested on campaign finance charges
https://www.washingtonpost.com/politics/two-business-associates-of-trumps-personal-lawyer-giuliani-have-been-arrested-and-are-in-custody/2019/10/10/9f9c101a-eb63-11e9-9306-47cb0324fd44_story.html

"Two business associates of President Trump’s personal lawyer Rudolph W. Giuliani were arrested and are in custody Thursday, a spokesman for the U.S. attorney’s office in Manhattan said.
The two men, who helped Giuliani investigate former vice president Joe Biden, were arrested Wednesday night in Virginia and charged with campaign finance violations, according to a person familiar with the charges. The person spoke on the condition of anonymity to discuss an ongoing investigation.
"
 
"Lev Parnas and Igor Fruman have been under investigation by the U.S. Attorney’s office in Manhattan and are expected to appear in federal court in Virginia later on Thursday.
According to the indictment, Parnas, Fruman and other defendants “conspired to circumvent the federal laws against foreign influence by engaging in a scheme to funnel foreign money to candidates for federal and state office so that the defendants could by potential influence with the candidates, campaigns, and the candidates’ governments.

 
"Since late 2018, the two Florida-based business executives have been assisting Giuliani’s push to get Ukrainian officials to investigate former vice president Joe Biden and his son, as well as Giuliani’s claim that Democrats conspired with Ukrainians in the 2016 campaign. They have also been pursuing opportunities in Ukraine for a new liquefied-natural-gas venture."

 
 
Two men linked to Trump's lawyer Giuliani arrested on campaign: finance violations
https://www.reuters.com/article/us-usa-trump-whistleblower-arrests/two-men-linked-to-trumps-lawyer-giuliani-arrested-on-campaign-finance-violations-idUSKBN1WP218

Florida businessmen who helped Giuliani in Ukraine arrested on campaign finance charges
https://www.nbcnews.com/politics/donald-trump/florida-businessmen-who-helped-giuliani-ukraine-arrested-campaign-finance-charges-n1064606
 
 
Den 21 siders siktelsen av de to er publisert: https://www.documentcloud.org/documents/6466336-The-SDNY-Indictment-of-Lev-Parnas-Igor-Fruman.html
De skal bla. ha brutt kampanjefinanslover, og vært involvert i fjerningen av den daværende amerikanske ambassadøren i Ukraina for å fjerne et hinder for en konstruert skandale mot Biden mm. Det er kjent at Giuliani også var involvert i dette.
 
Ambassadøren her, Marie Yovanovitch står på planen for avhør i kongressen fredag denne uken. Det er uklart om WH vil prøve å blokkere henne.

 

 

Endret av xRun
  • Liker 5
Lenke til kommentar

Fox News har vært presidentens favorittkanal hele perioden så langt. Også her på bruket har det av Trump-supportere blitt brukt som kilde for å støtte deres synspunkter.

 

Så når en Fox News poll viser at 51% av amerikanere ønsker presidenten stilt for riksrett og fjernet fra det ovale kontor, gjør dere som deres store leder og avskriver Fox, eller stiller dere dere bak denne pollen, som dere helt klart ville gjort om det var en positiv poll?

Endret av CommanderKeen
  • Liker 5
Lenke til kommentar

Det at man i hele tatt tror at en politisk fløy er bedre enn en annen er et tegn på desillusjon og virkelighetsfraskrivelse.

Uten å sammenligne republikanerene med nazistene:

Var NSDAP like gode som de andre partiene?

Nei?

 

Er det mulig at minst ett politisk parti i mindre ekstreme politisk miljø simpelthen er dårligere enn alternativene, fordi de har samlet seg bak krank vitenskap og kvasi-intellektuelle miljøer som fremmer dårlige ideer, liberalister og tea-party, og konspirasjonsteorier, alt-right og kreasjonisme, og har falt for russisk propaganda, som ideen om deep state og ideen om kraftig venstrebias i avisene?

 

Våpenlovene er heller ikke så sort-hvitt som du fremstiller det. Også demokratene har flere ganger blokkert lovforslag som ville medført innstramminger, blandt annet på bakgrunnssjekkene. De har til og med blokkert et lovforslag som ville gitt en dommer muligheten til å permanent hindre personer som (muligens) er innvolvert i terroraktivitet fra å kjøpe våpen. Demokratene ass. Selv potensielle terroristers rettigheter må ivaretas, de er jo mennesker de og. Så var det dette med sorthvitt da.

Det er ingen tvil om hvilket parti som er dårligst når det kommer til å bekjempe våpenproblematikken i USA.

At demokrater i mange tilfeller ikke har gode løsninger betyr ikke at partiet som i fellesskap har dårligere løsning er bedre.

 

Og ja -- NRA betaler politikere på begge sider av skillet.

Men Republikanerene er hardest på å benekte virkeligheten, når det kommer til våpen.

 

Rasisme finnes heldigvis ikke blandt demokrater eller i det demokratiske partiet, dette er kun noe som er forbeholdt GOP. Eller? Rasisme og nazisme er partiavhengig? Rasisme finner man i alle samfunnets kriker og kroker av samfunnet, også hos demokratene.

Du finner praktisk talt ingen nynazister som stemmer demokratisk.

Republikanerene omfavner høyreekstreme -- inkludert Trump.

Flere republikanske kandidater tilhører bokstavelig talt KKK, eller høyreekstreme grupper.

 

Trump hadde Steve Bannon som valgkampstrateg, gjennom mesteparten av valgkampen.

Steve Bannon ble sparket for å være for kritisk for Trump.

 

 

For dem som faktisk har fulgt debatten, så har Trump vært en nedadgående spiral helt siden 2016, som stadig når nye lavmål.

Det er utrolig frusterende å oppleve at folk tror at jeg har nådd mitt nåværende synspunkt uten ekstremt gode grunner:

Jeg er like sikker i min sak som jeg er sikker på evolusjonsteorien, at holocaust fant sted, og som at jorden er rund -- fordi alle bevisene støtter standpunktet jeg sitter på nå, mens det ikke finnes gode beviser mot standpunktet, som ikke kommer fra Russia Today eller Breitbart.

 

Ja mange republikanere som støtter syke abortlover. Heldigvis er ikke demokraters post-birth abortions lovforslag syke, men noe helt naturlig og normalt som vi bør omfavne. Alle vet jo at livet ikke starter før man er født, å gi noe ufødt en moralsk status er noe som hørte middelalderen til, heldigvis vet vi bedre i dag. Party og Life og Party of Death er bare teite kallenavn.

Hva er kildene dine til forståelsen din av situasjonen?

Siter gjerne kildene dine.

 

De eneste kildene jeg kjenner til senabort er en lov fra New York som beskytter mor sin rett til å leve om leger mener at hennes liv eller helse er kritisk truet av svangerskapet.

 

Russland? Artig å se at Russland stadig vekk dukker opp igjen. Tror vi fortsatt Trump er en russisk agent?

Hva med å faktisk sette deg inn i hva Trump mener og står for, i stedet for å stille uærlige spørsmål?

 

Hva mener Trump om at Putin er kastet ut av G8 som nå er G7?

 

Hva mener Trump om USA sin egne etterretning, og hva mener Trump om hva Putin forteller ham om verdenssituasjonen?

 

Hva mener Trump om sanksjonene mot Russland, og hva har Trump gjort med sanksjonene -- spesielt mot milliardæren som hvitvasker penger for Putin, en milliardær som fire medlemmer av staben til Trump har fått arbeid hos, og som var klient for Trump sin leder for Department of Justice sitt advokatfirma før han ble leder for Department of Justice, og som hadde kontakter i banken som ga Trump lån som Trump ikke kunne betale tilbake -- et lån på over 300 millioner dollar, fra en bank som ble dømt for å hvitvaske penger for Russland -- som betyr at Trump muligens skylder mennesker i Putin sin omgangskrets 300 millioner dollar verdt av tjenester?

 

Og hva skjer når kongressen med loven i hånd ber om Trump sin skattemelding og papirene på lånet fra Deutsche Bank, som vil bevise eventuell korrupsjon med denne milliardæren nær Putin, og i absolutt beste fall at Trump har levert falske papirer som kvalifserer som dokumentforfalskning og banksvindel for flere hundre millioner dollar?

Endret av Red Frostraven
  • Liker 1
Lenke til kommentar

I 2018 var en selverklært nazist kandidat for republikanerne i Illinois.

Tror også det var en nazi republikaner i California.

 

Eller tror du det er tilfeldig at man hører om FRPere som også er nazister.

Tror du virkelig vi kommer til å høre om nazister fra SV og Rødt?

 

 

Noen partier har tatt valget å spille på en politikk og retorikk som tiltrekker nazi svin.

 

Hvis et parti snakker om likeverd, menneskerettigheter, sosial rettferdighet, tiltrekker de ikke nazi svin.

 

Har partiet derimot ledere som snakket om voldtekts innvandere, og bruker ord som snikislamisering. Så kommer nazi svina ut av kloakken.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Har partiet derimot ledere som snakket om voldtekts innvandere, 

 

Som at alle anmeldt for overfallsvoldtekter i Oslo årene 2006-2008 involverte en ikke-vestlig gjerningsmann? 

https://www.aftenposten.no/norge/i/eK3oy/innvandrere-bak-alle-anmeldte-overfallsvoldtekter-i-oslo

 

Som i Danmark der 35 av 65 voldtektsdømte januar 2016-mai 2017 var innvandrere eller etterkommere?

https://www.nettavisen.no/nyheter/bt-annenhver-voldtektsdomte-i-danmark-er-innvandrer-eller-etterkommer/3423509720.html

 

Som i Sverige der 58 % av voldtektsdømte var født utenlands? 

https://www.aftenposten.no/verden/i/0EA8mM/svensk-kartlegging-58-prosent-av-voldtektsdoemte-foedt-utenlands

 

Hva har disse fakta med nazisme å gjøre? Her er du dessverre langt ute på bærtur, ser jeg. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Live nå nettopp:
Feds kunngjør siktelsene mot 2 personer tilknyttet Rudy Giuliani som ble arrestert i går, og 2 andre medskyldige.
Live i nyhetskanaler og på nett nå opptak:


Start: 1m50s.
 
De to arresterte, Lev Parnas og Igor Fruman, ble pågrepet idet de var iferd med å borde fly på vei ut av landet til en ikke navngitt destinasjon, med mellomlanding i Frankfurt. Potensielt var den endelig destinasjonen et land uten utleveringsavtale. Noen timer før de ble arrestert skal de ifølge Wall Street Journal ha spist lunch med Rudy Giuliani i Trump Hotel i Washington DC. FBI skal ha blitt oppmerksom på at de to kjøpte enveis flybiletter ut av landet. Billettkjøpet skal ha skjedd plutselig, og på kort varsel. Det skal da ha blitt tatt beslutning om å pågripe de to, som skjedde da de var på vei til flyet.
Begge er subpoenaed ifbm. riksrettsgranskningen, dette skjedde før denne pressekonferansen. De er beordret til å presentere dokumenter i respons til kravet senest 16. oktober.
 
Den føderale siktelsen (omtalt tidligere) mot de to er publisert: https://www.documentcloud.org/documents/6466336-The-SDNY-Indictment-of-Lev-Parnas-Igor-Fruman.html Endret av xRun
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Fox News har vært presidentens favorittkanal hele perioden så langt. Også her på bruket har det av Trump-supportere blitt brukt som kilde for å støtte deres synspunkter.

 

Så når en Fox News poll viser at 51% av amerikanere ønsker presidenten stilt for riksrett og fjernet fra det ovale kontor, gjør dere som deres store leder og avskriver Fox, eller stiller dere dere bak denne pollen, som dere helt klart ville gjort om det var en positiv poll?

Breitbart kompis. De vrenger hardt høyre, forbi Alex Jones, og inn i incelparadiset.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Uten å sammenligne republikanerene med nazistene:

Var NSDAP like gode som de andre partiene?

Nei?

La oss nå holde oss nå holde oss til 2019 og dagens [to] partier.

 

De eneste kildene jeg kjenner til senabort er en lov fra New York som beskytter mor sin rett til å leve om leger mener at hennes liv eller helse er kritisk truet av svangerskapet.

Nå er det ikke lenger siden enn tidligere i år at demokratene blokkerte et lovforslag som om ville gitt babyer som egentlig skulle vært abortert, men likevel ble født i live, retten til liv. Dette er en sak mellom moren og legen, mente de. Selv Obama var jo kjent som en abortekstremist.

 

 

Hva med å faktisk sette deg inn i hva Trump mener og står for, i stedet for å stille uærlige spørsmål?

 

Hva mener Trump om at Putin er kastet ut av G8 som nå er G7?

Hva mener Trump om USA sin egne etterretning, og hva mener Trump om hva Putin forteller ham om verdenssituasjonen?

Hva mener Trump om sanksjonene mot Russland, og hva har Trump gjort med sanksjonene -- spesielt mot milliardæren som hvitvasker penger for Putin som fire medlemmer av staben til Trump har fått arbeid hos, og som hadde kontakter i banken som ga Trump lån som Trump ikke kunne betale tilbake?

Ja fortell, hva er relevansen her som gjør at Trump er russisk wannabe-agent.

Lenke til kommentar

La oss nå holde oss nå holde oss til 2019 og dagens [to] partier.

Det er poengløst.

Jeg kunne brukt timer på å presentert tusenvis av beviser fra seriøse kilder, og du vil sannsynligvis bare avvise dem.

 

Men la oss gjøre et forsøk:

Flere republikanske senatorer var på et workshop hvor de lærte seg om hvordan de kan sikre seg gerrymandering i sine stater, inkludert tips til hvordan de skal korruptere domstolene og partiet, og nekte moralske mennesker å bli politikere i staten, samtidig som at de skal forsøke å bestikke demokratiske fargede ledere til å representere republikanerene sin sak, fra demokratene sin side.

De ble lært opp i hvordan de skal slette bevisene for gerrymandering, og utføre gerrymanderingen på en slik måte at den er vanskeligst å oppdage, og hvordan de skal forsvare sine nye inndelinger med tåkeprat.

 

Videre viser forskning at demokratisk side sine nye inndelinger ikke endrer statenes totale stemmestruktur, mens republikanere tydelig har et felles ideal om å sikre stemmer gjennom gerrymandering -- fremfor demokrati.

 

Jeg har selvsagt kilder, som er postet for noen sider tilbake i tråden, da nyheten var fersk.

 

Sånn.

 

Nå kan du avvise faktaene uten noen som helst innsats; la meg gjør det for deg:

 

"Demokratene er like gale."

Eventuelt:

"Å undergrave grunnleggende demokratiske prinsipper om lik representasjon er ikke galt, demokratene ville gjort det samme om de hadde muligheten."

 

Perfekt.

Så må jeg kaste bort enda mer tid på å faktisk komme med flere beviser, som igjen bare kan avvises uten å forbruke en kalori, uten at noen av oss blir klokere.

 

Nå er det ikke lenger siden enn tidligere i år at demokratene blokkerte et lovforslag som om ville gitt babyer som egentlig skulle vært abortert, men likevel ble født i live, retten til liv. Dette er en sak mellom moren og legen, mente de. Selv Obama var jo kjent som en abortekstremist.

Seriøse kilder som er kvalifiserte til å snakke om jus og lover, takk.

 

Ja fortell, hva er relevansen her som gjør at Trump er russisk wannabe-agent.

Det er som å diskutere en serie med 10 sesonger, etter å ha sett behind the scenes-materiale og alt som finnes av intervjuer med direktørene og producerene, med en person som bare har sett traileren for sesong 4 -- og forsøke å overbevise personen som ikke har sett serien om at serien var elendig, når vedkommende nekter å akseptere at den var elendig, kaller alle eksemplene dine dårlige, sammenligner eksemplene med liknende eksempler fra genuint gode serier, kaller lange lister med feil og mangler renspikket propaganda, mens de nekter å se serien selv, og nekter å akseptere profesjonelle anmeldelser.

 

Nei, det blir bare et tilfelle av "You should have been there" -- jeg har ikke tid til å liste opp eksempler fra et hav fra eksempler, når jeg vet at eksemplene uansett vil bli ukritisk avvist, etter at jeg har lidd meg gjennom et hav av informasjon om Trump sitt presidentskap over mange år, informasjon som dere ikke gidder å sette dere inn i selv.

 

Men surprise me.

Skaff deg informasjon om hendelsene, og forsøk å forklare Trump sine posisjoner -- helt uten å lese talking-points som republikanerene har levert til Breitbart, Russia Today og Fox News og youtube-personligheter som også sprer republikansk propaganda, slik at alle kan snakke med en stemme.

Endret av Red Frostraven
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Siste:
Flere medier melder at seniorrådgiver for utenriksminister Pompeo går av. Beslutningen skal ha sammenheng med økende misnøye innad i utenriksdept. ifbm. Pompeos håndtering av Ukraina-skandalen og stab i UD som er blitt trukket inn i dette.
Dette kommer få timer etter at det ble kjent at to personer tilknyttet Giuliani, som var involvert i Ukraina-skandalen sammen med Giuliani, ble arrestert og satt i føderal varetekt onsdag kveld.
 
Senior adviser to Pompeo resigns
https://www.sfgate.com/news/article/Senior-adviser-to-Pompeo-resigns-14510315.php

"WASHINGTON - Michael McKinley, a career diplomat and senior adviser to Secretary of State Mike Pompeo, has resigned from his position amid rising dissatisfaction and plummeting morale inside the State Department over what is seen as Pompeo's failure to support personnel ensnared in the Ukraine controversy.
A senior officer who has held a range of diplomatic posts, including ambassador to Afghanistan, Colombia and Peru, McKinley was serving as ambassador to Brazil last year when Pompeo recruited him as a policy adviser and a conduit between his office and the career service.
Pompeo was expected to issue a statement Friday announcing his departure.
McKinley declined to comment Thursday evening.
"

 
 
- - -
Washington Post melder at minst 4 personer ved nasjonalt sikkerhetsråd i WH reagerte på Trumps aktiviteter vedr. Ukraina både før og etter samtalen mellom Trump og Zelensky 25. juli.

John Bolton, som fortsatt var nasjonal sikkerhetsrådgiver på dette tidspunktet, skal ha blitt varslet etter samtalen. Han var allerede obs på hvordan Trump hadde forholdt seg til Ukraina i lengre tid, inkl. fjerningen av ambassadøren som var et hinder for planen.

Etter samtalen var det flere konkurrerende interesser i spill blant de involverte i WH. Noen ville låse ned samtalen for å hindre at innholdet i samtalen ble avslørt, mens andre skyndet seg for å sikre et grovt transcript av samtalen for å kunne dokumentere hva som hadde skjedd.
 
At least four national security officials raised alarms about Ukraine policy before and after Trump call with Ukrainian president
https://www.washingtonpost.com/national-security/at-least-four-national-security-officials-raised-alarms-about-ukraine-policy-before-and-after-trump-call-with-ukrainian-president/2019/10/10/ffe0c88a-eb6d-11e9-9c6d-436a0df4f31d_story.html

 

 

Utdrag:

 

"Those concerns soared in the call’s aftermath, officials said. Within minutes, senior officials including national security adviser John Bolton were being pinged by subordinates about problems with what the president had said to his Ukrainian counterpart, Volodymyr Zelensky. Bolton and others scrambled to obtain a rough transcript that was already being “locked down” on a highly classified computer network.

“When people were listening to this in real time there were significant concerns about what was going on — alarm bells were kind of ringing,” said one person familiar with the sequence of events inside the White House, who, like others, spoke on the condition of anonymity to discuss a sensitive matter. “People were trying to figure out what to do, how to get a grasp on the situation.”

It is unclear whether some or all of the officials who complained to Eisenberg are also the ones who later spoke to the whistleblower.

The accounts are sharply at odds with Trump’s depiction of the call as a “perfect” exchange in which he “did nothing wrong,” despite appearing to link U.S. support for Ukraine to that country’s willingness to investigate the family of the former vice president. On Thursday, Trump renewed his attacks on Twitter, describing the impeachment inquiry as a “Democrat Scam.”

But new details about the sequence inside the White House suggest that concerns about the call and events leading up to it were profound even among Trump’s top advisers, including Bolton and then-acting deputy national security adviser Charles Kupperman. Bolton and Kupperman did not respond to requests for comment.

Officials said that within hours of the 9 a.m. conversation, a rough transcript compiled by aides had been moved from a widely shared White House computer network to one normally reserved for highly classified intelligence operations. According to the whistleblower’s complaint, White House lawyers “directed” officials to move the transcript to the classified system. At the same time, officials were seeking ways to report what they had witnessed, an undertaking complicated by the lack of a White House equivalent to the inspector general positions found at other agencies.
"

 

 

Kilde: https://www.washingtonpost.com/national-security/at-least-four-national-security-officials-raised-alarms-about-ukraine-policy-before-and-after-trump-call-with-ukrainian-president/2019/10/10/ffe0c88a-eb6d-11e9-9c6d-436a0df4f31d_story.html

 

 

Endret av xRun
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det er poengløst.

Jeg kunne brukt timer på å presentert tusenvis av beviser fra seriøse kilder, og du vil sannsynligvis bare avvise dem.

 

Men la oss gjøre et forsøk:

Flere republikanske senatorer var på et workshop hvor de lærte seg om hvordan de kan sikre seg gerrymandering i sine stater, inkludert tips til hvordan de skal korruptere domstolene og partiet, og nekte moralske mennesker å bli politikere i staten, samtidig som at de skal forsøke å bestikke demokratiske fargede ledere til å representere republikanerene sin sak, fra demokratene sin side.

De ble lært opp i hvordan de skal slette bevisene for gerrymandering, og utføre gerrymanderingen på en slik måte at den er vanskeligst å oppdage, og hvordan de skal forsvare sine nye inndelinger med tåkeprat.

 

Videre viser forskning at demokratisk side sine nye inndelinger ikke endrer statenes totale stemmestruktur, mens republikanere tydelig har et felles ideal om å sikre stemmer gjennom gerrymandering -- fremfor demokrati.

 

Jeg har selvsagt kilder, som er postet for noen sider tilbake i tråden, da nyheten var fersk.

 

Sånn.

 

Nå kan du avvise faktaene uten noen som helst innsats; la meg gjør det for deg:

 

"Demokratene er like gale."

Eventuelt:

"Å undergrave grunnleggende demokratiske prinsipper om lik representasjon er ikke galt, demokratene ville gjort det samme om de hadde muligheten."

 

Perfekt.

Så må jeg kaste bort enda mer tid på å faktisk komme med flere beviser, som igjen bare kan avvises uten å forbruke en kalori, uten at noen av oss blir klokere.

 

 

Seriøse kilder som er kvalifiserte til å snakke om jus og lover, takk.

 

 

Det er som å diskutere en serie med 10 sesonger, etter å ha sett behind the scenes-materiale og alt som finnes av intervjuer med direktørene og producerene, med en person som bare har sett traileren for sesong 4 -- og forsøke å overbevise personen som ikke har sett serien om at serien var elendig, når vedkommende nekter å akseptere at den var elendig, kaller alle eksemplene dine dårlige, sammenligner eksemplene med liknende eksempler fra genuint gode serier, kaller lange lister med feil og mangler renspikket propaganda, mens de nekter å se serien selv, og nekter å akseptere profesjonelle anmeldelser.

 

Nei, det blir bare et tilfelle av "You should have been there" -- jeg har ikke tid til å liste opp eksempler fra et hav fra eksempler, når jeg vet at eksemplene uansett vil bli ukritisk avvist, etter at jeg har lidd meg gjennom et hav av informasjon om Trump sitt presidentskap over mange år, informasjon som dere ikke gidder å sette dere inn i selv.

 

Men surprise me.

Skaff deg informasjon om hendelsene, og forsøk å forklare Trump sine posisjoner -- helt uten å lese talking-points som republikanerene har levert til Breitbart, Russia Today og Fox News og youtube-personligheter som også sprer republikansk propaganda, slik at alle kan snakke med en stemme.

Hvilke konservative kilder bruker du slik at du ser hele bildet når du vurderer hva som skjer i Washington? Jeg er glad i Bret Baier - like objektive nyheter på Fox som mye på CNN
Lenke til kommentar

Ganske feil. Det går ikke veldig bra. Folk må ha 2 og 3 jobber for og overleve. Og de som er på 50% lavest inntekt går faktisk ned i inntekt.

 

Man tjente mer i 1970

 

FT_18.07.26_hourlyWage_adjusted.png

Jeg har ikke sagt at folk ikke var rikere i 1970, men det er flere sysselsatt nå enn det har vært siden 1970. At realtimelønna er konstant synkende er noe de fleste er klare over. Like fullt er det arbeid til de fleste, og det er langt bedre enn alternativet. Amerikanere jobber mye mer i dag enn før, ja, men de har likefullt en høyere årlig medianlønn CPI-justert, noe som betyr at det er arbeid til folket der.

 

 

Grunn til at dollaren er sterk er mye takket være olje for dollar systemet som gir en høy etterspørsel. Samt de "eksporterer" sin inflasjon. Når dette tar slutt, så vil all inflasjon komme tilbake. Og hva som skjer da kan være så mangt.

Dette må du rett og slett forklare på nytt.

Endret av Amoralsk
Lenke til kommentar

Please. 

 

Dette er et problem i Tromsø også. Prisene er latterlige, fordi de er styrt av tilbud og etterspørsel, og ikke av en diktator. Jeg kjenner to fra Stanford som ble igjen på vestkysten etter endte studier, de har ikke sjanse til å komme seg inn på boligmarkedet i SanFran (selv om begge har langt over gjennomsnittet gode jobber).

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Ny økonomistudie finner: Permanente tariffer på kinesisk import ville stimulert til opprettelsen av 1 million jobber. 

https://www.breitbart.com/politics/2019/10/10/study-wins-prestigious-award-china-tariffs/

 

 

 

A recent study that found permanent tariffs on Chinese imports would create more than a million American jobs has won a prestigious national award.

As Breitbart News reported, the study concluded that a permanent 25 percent tariff on Chinese imports would create about 1.05 million American jobs by 2024 and boost the nation’s GDP by $167 billion.

 

Dette er veldig dårlige nyheter for demokrater og andre som mener at Trump ikke kan business. 

Lenke til kommentar

Ny økonomistudie finner: Permanente tariffer på kinesisk import ville stimulert til opprettelsen av 1 million jobber. 

https://www.breitbart.com/politics/2019/10/10/study-wins-prestigious-award-china-tariffs/

 

...I en "studie" gjennomført av "Coalition for a prosperous America" som er en organisasjon som er mot frihandel og som jobber for proteksjonisme og isolasjonisme. Studien er forøvrig fra juli i år, og ikke "recent" som Breitbart hevder.

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...