Gå til innhold

Nintendo Switch: Informasjon og generell diskusjon


Gjest Slettet-NIoHlfL

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Glassmaneten skrev (3 timer siden):

Det der var et interessant tips! Jeg har nemlig etter halvannet år ennå ikke koblet opp min Switch. Mye styr og lite ledig plass, for få innganger og utganger og alt mulig. Bruker Switchen kun i vannrett stilling, spillende av og til på seng og sofa. Og den er ikke noe bra å holde i.

 

elborgo skrev (5 minutter siden):

Hvor kjøper dere fra? På nettsidene deres ble det svindyrt med frakt.

Noen som har 3D-printet grip? Har tilgang til printer, men ikke peil selv...

Jeg husker jeg backet ett par  av disse  løsningene over indigogo og kickstarter for mange år siden, men det har vel kommet kopier  og flere modeller etter dette 😛

Synd  frakten er så  latterlig dyr  om man bestiller  fra Satisfye sine sider ja.

Lenke til kommentar
19 hours ago, Sarcoex - Gnålern said:

Jeg bruker selv Hori Split Pad Pro. Fornøyd med den ^^

Ooh, kanskje dette er tingen å kjøpe? Offisielt lisensiert av Nintendo, står det. 4 1/2 stjerne på Amazon UK av nesten 9.000 anmeldere.

EDIT: vel, det er den god del folk som opplever joystick drift med denne, ser det ut til. Pluss andre ting. Men det er jo selvfølgelig alltid noe som går galt for noen.

Endret av Glassmaneten
Lenke til kommentar
Bytex skrev (2 timer siden):

Europa har vel aldri hatt noe annet enn PAL@50Hz? Så ser ikke problemet her. 60Hz var en amerikansk greie.

Ser ikke problemet? Problemet er jo at europeiske N64-spill kjørte i 50 bilder i sekundet fremfor 60, med den konsekvensen at de kjørte 50/60 ganger hastigheten, dvs. ca. 17 prosent treigere. Samme greia med NES og SNES, PS1 også for så vidt. Vi tenkte jo ikke over det den gang, men det er mye kjipere opplevelse, og helt utrolig teit hvis de viderefører det nå.

 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Fordi spillene kjører tregere enn de er laget for. 18 fps kontra 24 fps i Zelda f.eks. Jeg vil tror de fleste nå ønsker å spille spillene i sin optimale utgave, og med dagens teknologi burde ikke det være umulig.

På noen spill ble det kompensert for slik at spillene kjørte tilnærmet like raskt, bare i ulik fps. Men mange av de store klassikerne gjør ikke det. 

Endret av Buddy Dakota
  • Liker 1
Lenke til kommentar
47 minutes ago, Bytex said:

Men hvorfor er det en kjipere opplevelse, når vi i EU aldri har spilt i 60Hz før uansett? Vi spilte jo alltid i 50. Vi har jo ikke opplevd noe som ikke fantes. USA var vel det eneste stedet i verden som insisterte på sine egne standarder.

Bodd under en stein de siste tyve årene eller? Hvem er det som ikke har spilt et spill i 60 fps før?

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Elefantmesteren skrev (31 minutter siden):

Bodd under en stein de siste tyve årene eller? Hvem er det som ikke har spilt et spill i 60 fps før?

Jeg husker jeg selv alltid synes det var rart at slåssespill (Tekken og King og Fighters) så kjappere ut på arkaden enn hva det gjorde på min Playstation. Etter mange år fant jeg jo ut at det nettopp var PAL-50-hz-begrensingen som gjorde dette.

Tilfeldigvis hørte jeg en Sonic-sang her om dagen. Jeg vokste opp med Sega Mega Drive, da med 50hz som alle andre i Norge, og jeg ble mye mer nostalgisk når jeg hørte Sonic-sangen i den faktiske hastigheten jeg hørte den i når jeg var liten gutt, altså i 50hz-hastighet.

Du kan høre den i 50hz her.

Jeg kan altså forstå at Nintendo velger å videre-emulere HZ-en (eller hastigheten) også, da dette gjengir en virkelig emulering av spillet som du faktisk spillte det, i det landet du spillte det i. Det er nettopp dette som har irritert meg med alle emulerte spill i nyere tid. ALLE er 60hz-utgaven, noe som er en del kjappere utgave enn hva jeg selv spillte spillene i. Kall meg nostalgisk, men rett skal være rett, ihvertfall i forhold til emulering. Det kunne dog vært et valg at man kan bytte mellom 50 og 60 hz...

Endret av Kilko1337
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...