Gå til innhold

Nintendo Switch: Informasjon og generell diskusjon


Gjest Slettet-NIoHlfL

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
On 3/22/2020 at 5:14 PM, Bytex said:

Men er det ikke nok at hun lager sin egen bruker og starter spillet med den brukeren? Slik har jo alle konsoller vært siden Xbox.

Hey! Det er Nintendo vi snakker om. Naturligvis låser vi ned spillet som om det skulle vært en håndholdt konsoll fra 1990. Er jo faktisk verre ettersom det ikke går per catridge heller, har du kjøpt spillet to ganger så kan du fremdeles ikke få din egen øy.. Neida, du må ha en dedikert Nintendo Switch og en kopi av spillet per spiller...

Det verste er at spillet gjør en temmelig elendig jobb med å la flere faktisk spille på samme øy også. Det er den som startet spillet førstegang som blir en slags borgemester, alle de andre som spiller kan ikke progressere historien i spillet videre. Alt dette må gjøres av den spilleren som startet spillet. Så du spiller egentlig på den spilleren sin nåde. Er jo helt borte i natta elendig gjennomført.

Synes helt ærlig at det er så elendig utført at spillet burde bli trukket i karakter sporenstreks i alle anmeldelser. Du kan ikke ha så elendig funksjonalitet og logikk på et spill i 2020 og samtidig få 9 av 10 osv i karakter. Det er jo helt krise ræææva utført.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Reiview bombing

Almost every negative comment concerns New Horizons' multiplayer, and specifically the way in which only one island can be created per Nintendo Switch system. As we've come to expect, rather than assessing all aspects of the game calmly, users have taken the opportunity to drag the game down with a score of zero to prove their point.

http://www.nintendolife.com/news/2020/03/angry_players_are_starting_to_review-bomb_animal_crossing_new_horizons

 

Lenke til kommentar

Plager ikke meg, jeg spiller alene i min egen stue uten et menneske i nærheten :) Jeg gir glatt blaffen i noe som ikke berører meg i det hele tatt.

Men i dagens krenkekultur skal jo ALLE bli maks krenket på vegne av andre.

Endret av Bytex
  • Liker 3
Lenke til kommentar
fnwilborn skrev (19 minutter siden):

Et kjapt søk på elkjop.no viser at den er i god supply, men koster flesk nå.

Ja, det er pga at krona for øyblikket er historisk lav. Tenker at den vil justere seg gradvis oppover men ikke forvent noe "tilbud" med det aller første...

Lenke til kommentar
Bytex skrev (På 24.3.2020 den 14.03):

Plager ikke meg, jeg spiller alene i min egen stue uten et menneske i nærheten :) Jeg gir glatt blaffen i noe som ikke berører meg i det hele tatt.

Men i dagens krenkekultur skal jo ALLE bli maks krenket på vegne av andre.

Flott at du koser deg. Men du er altså ikke i samme bås med de som blir "krenket".

For egen del har vi en Switch stående i stua. Vi er 4 personer i huset. Nintendo vil altså at en familie på 4 skal bla opp totalt 16400 kroner om de alle skal spille på hvert sitt spill. 4 Switch og 4 spill. Vi har foreløpig løst det ved å ikke kjøpe spillet i det hele tatt. Hadde jeg bodd alene, eller vi hadde flere Switch,  hadde det selvsagt ikke vært et problem. Men å kjøpe flere er helt uaktuelt.

Det er forøvrig den samme mentaliteten vi har sett en del nordmenn ha siste ukene, hvor de melder flytteendring til hytta eller fyller opp bilen med toalettpapir og antibac. Det handler ikke om å være krenket, men ha evnen til medfølelse for andres situasjon.

Review-bombing er dog fortsatt teit.

Også lurer jeg på hvordan det evt er å dele på en spiller. Altså at alle spiller på samme. Blir det bare rot?

kupoflupo skrev (20 timer siden):

Lagringssystemet er vel begrunnet i at folk ikke skal kunne jukse med å bytte ting mellom flere kontoer på samme konsoll, men enig i at det er idiotisk og, da jeg ikke får spilt før samboen er lei da jeg vil ha en egen øy

Bare Nintendo som har dette problemet. Samme med online-saves. Samtlige andre konsoller og pc har klart seg ganske fint uten dårlige unnskyldninger som om det er 1990.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...