Jump to content

XmasB

Medlemmer
 • Content Count

  3629
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1926 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Bruker Google Pay daglig med EMUI9. KAn se ut til at jeg kanskje like greit kan vente litt med å oppdatere da? Har både fingeravtrykk og ansiktsgjenkjenning på. Fingeravtrykk fungerer cirka 30% av gangene, og tar lang tid når det fungerer, så det holder ikke. 0% av gangene hvis jeg er litt ekstra tørr på fingrene. Til sammenligning fungerte det 99% av gangene på Mate 9 Pro, på millisekundet.
 2. Det var egentlig flere punkter. Jeg hadde den rett over 30 dager, men ble aldri glad i tastaturet. Sånne sære ting som at det mangler høyre ctrl-knapp, hvor man finner "større enn/mindre enn" knappen istedet. Mao er de på helt feil sted. Ganske slitsomt når jeg koder er del, og har innarbeidet muskelminne på en helt annen plass. Piltastene var knøttsmå. Videre var det Veldig variabelt støynivå. Stille når den var det, men plutselig satte turbinene i gang. Mic fanger opp viftestøyen, som var veldig slitsomt for de jeg gamet med. Kan selvsagt løses med mic på headset, men det har jeg ikke trengt på min gamle Asus. Sitter med headset, men uten mic. En død pixel omtrent midt i skjermen som jeg oppdaget for 2 dager siden. Tungvint å komme til harddisker, minne osv. Så bra ut på video jeg fant på nett, men krevde 10 skruer og det knaket så fælt at jeg var sikker på at noe skulle ryke. Min gamle Asus gir tilgang til hdd og minne ved å ta ut en enkelt skrue. Flott skjerm, men med mye IPS Glow. Ikke veldig plagsomt i spill og vanlig bruk, men helt klart synlig i mørke scener/bilder og oppstart. Litt for mye negativt på en maskin til 23k.
 3. Returnerte en 17" HP Omen til Power i dag. Nå er jeg tilbake på min 6 år gamle Asus. Håper på et godt tilbud på en ny 17" bærbar egnet for gaming i noen år fremover.
 4. Det blir spennende å se hvordan erfaringene blir i løpet av de neste ukene. For de som allerede har flere konsoller og pc, med eksisterende bibliotek, en stadig økende mengde gode gratis spill og flere tilbydere som Xbox Game pass, blir nok mengden spill veldig liten. Både hva som er inkludert og som kan kjøpes. Men vi får se hvordan dette blir. Er også veldig bekymret for Google sin trend hva gjelder å ta livet av produkter som ikke får suksessen de håpet på.
×
×
 • Create New...