Jump to content

XmasB

Medlemmer
 • Content Count

  3655
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1933 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Digg med fiber, men litt surt å sette av 200 GB til et enkelt spill. Merkelig valg å ikke splitte opp Warzone fra øvrig del av spillet også.
 2. Har kjøpt to sett med joy-cons. 1 har vært inne på service, de andre er inne på service nå. På den første var det bare venstre, mens det på den andre gjelder både venstre og høyre. Bruker pro-controller 99% av tiden, men men frustrerende når man vil spille håndholdt eller med flere.
 3. Absolutt ikke. Jeg har fått reparert 2 stk, og skal sende de samme på runde 2. Spiller nesten utelukkende med Pro controller pga drift-problemer på joy-con (pluss at joy.con er ganske #"¤%).
 4. Omtrent som hos meg dette. Jeg fikk disse via Get som kompensasjon for en del annet tull. Har 3 stk, men har konkludert med at det er mer stabilt å bare kjøre med 2. Den siste ligger i en skuff. Jeg har en i kablet nett og en trådløst. Hastighet ligger som regel rundt 100-150 Mbps, litt avhengig av hvor jeg tester fra. Stort sett fungerer det greit, men iblant er det helt sirup, med fart mål til langt under 1Mbps, og ofte stopper spesielt video på mobilen opp midveis. På pc er ikke dette et problem, ei heller på mobildata. Derimot opplever jeg iblant at det er drop i noen øyeblikk på pc, spesielt om jeg spiller online, eller ved samtaler (Discord, Skype osv). En restart av alt utstyr pleier å kurere de fleste problemer. For en stund. Det frister veldig å bytte ut til noe annet.
 5. Det i seg selv burde trekke et par solide hakk i karakter.
 6. Er litt usikker på om spillet er for meg også. Hadde lyst å gi det et forsøk. Alternativt tipper jeg min datter vil elske det. Men om jeg begynner på et spill har jeg jo i praksis "ødelagt" hennes mulighet til å starte sitt eget. 🙃 Astral Chain har jeg sett litt på, men der er jeg enda mer usikker på om det er noe for meg. Kan ikke huske å ha sett noen demo heller?
 7. Flott at du koser deg. Men du er altså ikke i samme bås med de som blir "krenket". For egen del har vi en Switch stående i stua. Vi er 4 personer i huset. Nintendo vil altså at en familie på 4 skal bla opp totalt 16400 kroner om de alle skal spille på hvert sitt spill. 4 Switch og 4 spill. Vi har foreløpig løst det ved å ikke kjøpe spillet i det hele tatt. Hadde jeg bodd alene, eller vi hadde flere Switch, hadde det selvsagt ikke vært et problem. Men å kjøpe flere er helt uaktuelt. Det er forøvrig den samme mentaliteten vi har sett en del nordmenn ha siste ukene, hvor de melder flytteendring til hytta eller fyller opp bilen med toalettpapir og antibac. Det handler ikke om å være krenket, men ha evnen til medfølelse for andres situasjon. Review-bombing er dog fortsatt teit. Også lurer jeg på hvordan det evt er å dele på en spiller. Altså at alle spiller på samme. Blir det bare rot? Bare Nintendo som har dette problemet. Samme med online-saves. Samtlige andre konsoller og pc har klart seg ganske fint uten dårlige unnskyldninger som om det er 1990.
 8. Bortsett fra en del synsing i kommentarfeltet, så står det ingenting om microtransactions der?
 9. Tror en av grunnen til at mange ikke forelsket seg fullstendig i botw var de sinnsvake forventninger de fikk pga medieomtale blant annet. Det tok litt tid før jeg likte det, men når jeg først hadde fått noen timer synes jeg det var veldig bra. Langt fra noen 10'er hos meg, og Witcher 3 er fortsatt milevis foran. Og jeg bouncet ganske hardt av W3 ved første forsøk. Samtidig er det vidt forskjellige spill. Witcher 3 har sidequests like store som main quest i andre spill. Det er helt nydelig - spesielt på pc med noen mods. Historiene og personene er interessante. I BotW husker jeg lite av hverken historie - om det kan kalles det - eller personene/skapningene. Men jeg liker fortsatt spillet godt. Tror kanskje jeg må teste XC2, for jeg digget det første - selv om jeg aldri fullførte det.
 10. Avhengig av situasjon vil jo det ene våpenet være overlegent. Hvilket avhenger av situasjon. Som regel er det jo sånn i spill som er noen lunde balansert, at det blir litt stein-saks-papir over det hele.
 11. 35 USD gir 3650 mynter. Det meste man kan bruke første dag er 3475 mynter: Every wildcard: 1,800 coins Champion wildcard: 300 coins each with a limit of three per week. Epic wildcard: 120 coins each with a limit of three per week. Rare wildcard: 30 coins each with a limit of six per week. Common wildcard: 10 coins each with a limit of six per week. Three expeditions: 1,200 coins Startup bundle: 475 coins Kilde: https://dotesports.com/lor/news/best-ways-to-spend-money-playing-legends-of-runeterra-for-new-players Etter første uke kan man dermed bruke 2000 mynter per uke antar jeg. Med en begrensing på 40 kort i en deck er det begrenset hvor mye P2W det kan bli, men ja - en liten fordel i form av valgfrihet får man kanskje helt i starten. Jeg er ihvertfall langt positiv til denne modellen fremfor f.eks Magic, Hearthstone og de fleste andre jeg har testet som nærmest krever en kontinuerlig investering for å holde seg relevant i meta. Av det lille jeg har lest meg frem til kan man ganske fort skaffe de kortene man ønsker via wildcards, som kan tjenes ingame eller kjøpes for mynter. Ettersom kort relativt greit kan skaffes via wildcards og ikke random via booster packs, som i f.eks Magic, er det begrenset hvor mye fordel man får ved å betale. Kort er videre delt opp i sjeldenhet - common, rare, epic og champion. Ettersom wildcards av en grad kan lage hvilket som helst kort av samme grad er det ikke sånn at enkelte kort er verdt mer enn andre (så lenge de er av samme grad). Mye av incentivet for å bruke penger i spillet ligger på kosmetiske ting, fremfor booster packs. Så blir det spennende å se hvordan de klarer seg på sikt.
 12. Kanskje en feil? Jeg får opp 579,-.
×
×
 • Create New...