Gå til innhold

Nintendo Switch: Informasjon og generell diskusjon


Gjest Slettet-NIoHlfL

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Arms shows that Nintendo Switch motion controls hold promise

Somehow, I found it to work almost perfectly. Punching and grabbing with the pair of Joy-Con controllers proves why this is an ideal control scheme.

https://www.polygon.com/2017/5/30/15712712/arms-motion-controls-nintendo-switch

Testet arms forrige helg og nå gleder jeg meg veldig til release. Syns online party mode var veldig varierende og artig. Da spesielt 1vs1vs1 kampene! Sitter igjen med den godfølelsen når man kommer seirende ut av en slik kamp.

Lenke til kommentar

Mine forventninger til Arms har skutt i været nå i det siste, og jeg har ikke en gang prøv testpunch. Ble ikke videre begeistret da de viste det fram første gang, og jeg lo av dere påstander om "DEPTH, CHALLENGE AND REPLAYABILITY". Men nå ser det ut som at det faktisk kan stemme.

Lenke til kommentar

 

Høres ut som en helt utrolig dårlig idé å ha det fastsatte tidspunkter som det der, og så var det én time eller to spilletid også? Eller har de endret det?

I tillegg til en demo er det også en test på infrastrukturen. Så da vil de ha så mange som mulig samtidig for å stressteste.

Det er vel mest for å få kjørt så mange inn som mulig for å teste stabilitet. Noe som kanskje blir vanskeligere om tidsvinduet er større ved at spillerne fordeler seg mer utover vinduet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

k4LMP9P.png

HORI just announced a headset and an adapter for Switch to allow for both in-game sound and voice chat through the same headset. As Switch does voice chat through an Android and iOS app, which is launching this summer, such a setup appears to be necessary.

 

 

Fantastisk mongo opplegg.

Lenke til kommentar

 

Now that we know that Switches "custom" Tegra prosessor is architectually identical to Nvidias existing X1 prosessor...

Så det var rein løgn og fanteri at det var noe custom med den i det hele tatt?

Som antatt så var det et salgstriks for at folk ikke skulle skjønne at Nintendo på nytt lanserte konsoll med utdatert hardware.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...