Jump to content

bo1e

Medlemmer
 • Content Count

  1934
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by bo1e

 1. Battlefield 1 er gratis* til 4. august hos Prime Gaming (*forutsetter at man abonnerer på amazon prime video). https://www.eurogamer.net/articles/2021-07-22-battlefield-1-is-free-on-pc-through-prime-gaming
 2. Nye spill hos Epic Games Store: Bridge constructor - The walking dead Ironcast Ironcast er litt snedig hvis man liker sånn jewel-matching type spill. Blandet med mech, steampunk og rpg-elementer. Ganske simpelt men en kjekk vri på det.
 3. Hvis man abonnerer på amazon prime video så får man også amazon prime gaming. De deler ut spill innimellom, i tillegg til masse loot-greier til alle slags spill. https://www.gamesradar.com/au/amazon-prime-gaming-giving-out-3-lucasarts-point-and-click-classics-this-summer/ https://gaming.amazon.com/
 4. Kjøpte billig 12 mnd xbox live gold fra livekort.no i 2019 og det fungerte helt som det skulle. Hvis de lever enda så er det sikkert gode greier.
 5. Sonic Mania og Horizon Chase Turbo gratis på Epic Games Store frem til 1. juli.
 6. Jeg har ikke så store problemer med AP generelt. Men vinglingen og tåkepraten til Støre er jeg ikke tilhenger av. Syns han sliter med troverdighet og forutsigbarhet. Seinest eksemplifisert med abort-saken fra landsmøtet. Umulig å vite hva han egentlig mener, og når han plutselig "ombestemmer" seg etter hvor vinden blåser. Mitt inntrykk er at AP ellers er blitt mer realitetsorientert de siste årene. En del realiteter som man tidligere bare unngikk å ta innover seg, som det nå ikke lenger er mulig å se vekk fra. Grunnleggende ting som at bunnlinjen etterhvert blir mindre og mindre pen, hvis ikke en del ting tas tak i. Det som bekymrer meg mer er at AP er avhengig av samarbeid med noen langt mer uspiselige og mindre realitetsorienterte partier for å vinne valget. Og det er noen ganske store uenigheter mellom partiene som er nødt til å samarbeide på venstresiden, så hva slags avtale de lander på blir veldig spennende å se. Hvis AP må gi veldig mye til mikropartiene så kan det bli guffent.
 7. Ja det kommer an på hvordan produktene til leverandøren er satt sammen. Hvis du ikke bruker webmailen så trenger du ikke å ha den. Men om tjenesten kan tas ut av pakken du kjøper av din leverandør må du sjekke med dem.
 8. Du må betale så lenge du kjøper tjenesten. Om du velger å bruke den eller ikke er opp til deg. Om du ikke bruker den så bør du informere leverandør om at du ikke lenger ønsker å kjøpe tjenesten.
 9. Stemmer godt for store deler av det offentlig også, som bruker sak/arkiv-systemer og/eller fagsystemer som er avhengig av microsoft sine produkter i bunn.
 10. Det er ikke vanskelig å sjekke hva som er realitet. Opprett noen profiler på dating-nettsteder så ser du hva slags typer som får napp og ikke. Det er mer troverdig enn anekdoter om at "alle" damer ser etter snille følsomme menn som ikke trenger å ha utseendet med seg, men de bare finnes ikke.
 11. Er ikke relevansen åpenbar? Hvis det ikke en gang stemmer for din egen del at utseendet spiller liten til ingen rolle så har du et dårlig utgangspunkt når du argumenterer for det 😄
 12. Jeg tenker ikke bare tynn/feit. Kortvokst, usymmetrisk, skjeløyd, utstående ører, tenner i alle retninger, kvisete, bleik osv. Både for menn og kvinner så er det andre ting ved kropp og utseendet som spiller større rolle enn vekt så lenge den er innenfor den vide normalen.
 13. Hvor stor andel av mennene du har vært i et intimt forhold med har vært stygge og eller feite?
 14. Hvor mange ikke-attraktive menn har du gjort dette forsøket med?
 15. Du tror ikke attraktiv/ikke-attraktiv kropp har noe å si for om en mann er ufrivillig singel? Om en mann er høy mørk veltrent har ingenting å si for hvor attraktiv en mann er blant kvinner? Er du seriøs nå?
 16. Jenter er flinkere til å si i fra enn gutter, så det er nok en del av forklaringen. Og når du snakker om kroppspress og attraktivitet så er det jo godt dokumentert at laaaaangt flere gutter enn jenter er ufrivillig singel og barnløs. Det må jo være et selvpåført kroppspress hos jentene da, for det er ikke mangel på interesse fra guttene ihvertfall.
 17. The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut har visst vært gratis på GOG nesten hele desember. Oppdaget det ikke før i dag. https://www.gog.com/news/the_witcher_enhanced_edition_now_free_for_all_gog_galaxy_users
 18. Jeg har prøvd å finne bruksanvisning, uten hell. Modellen heter Potter PAS 1313. Symbolene går gjerne igjen på flere modeller, men jeg har ikke klart å finne noe som helst fra denne produsenten om selve bruken. Stort sett nettsider på russisk som har referanser til disse, og ifølge det jeg finner så er de produsert i Kina. Men jeg finner ikke bruksanvisning. Hvis noen er god på å snuse opp ting med google så er det fritt frem å gjøre et forsøk Jeg tenkte gjerne at funksjonene som finnes på slike kar er felles for mange, sånn at det gikk an å ressonere seg frem til det bare ved å kjenne til hva som vanligvis finnes av funksjoner, eller hva som trengs for å si det sånn. Det virker jo å være en eller annen vedlikeholds eller driftsfunksjon. Jeg har aldri hatt noe sånt før så jeg aner ikke hva som er vanlig.
 19. Har overtatt hus med massasjebadekar. Det har et kontrollpanel med tre knapper. En er av og på for lys i bunnen av karet, en er av og på for massasjestrålene, og så er det en som er et mysterium for meg. Se bilde. Noen som har noen idèer? Tenkte kanskje det var noe rengjøring eller tømming eller noe sånt, men klarer ikke å finne noe som ligner på det symbolet noe sted. Det kommer en summe/durelyd fra beistets indre når knappen aktiveres. Og så blinker lyset ved knappen. Jeg ser nå at det også renner litt vann ut av et lite hull midt på ene veggen i karet når denne slås på.
 20. Det er temmelig stusselig hvis det funker bedre uten koaksen. Da bør de jo droppe hele koaksen fullstendig. Såvidt jeg vet er koaks-mode eneste måte å få riktig lokalsending på NRK, med mindre man holder til i Oslo og omegn. Da må man bla seg frem til det i NRK sin app istedenfor.
 21. Man skal være ganske prippen for å ikke tåle at det står navnet på en nettbutikk på pakken. De selger jo masse forskjellig. Det er ikke automatisk en monsterdildo liksom. Eneste som ofrer dette en eneste tanke er deg selv.
 22. Lurer litt på hvordan sånne kombinasjonsløsninger blir når HBO Nordic dør og Max tar over. Nå er det vel sånn at disse leverandørene som har HBO som tilleggstjeneste har egne versjoner av innholdet, og tilgjengeliggjør det gjennom sine (elendige!) løsninger. Og når HBO Nordic sin egen plattform har vært like dårlig så er det uansett bare nødt til å bli bedre når Max tar over. Hvis Max har en god plattform så er vel det å foretrekke fremfor at norske leverandører gir tilgang gjennom sånne halvveisløsninger bygget inn i sin egen plattform.
 23. Gutter som sliter er tapere som må ta seg sammen og tilpasse seg samfunnet, og de som forsøker å sette fokus på gutters problemer blir ikke tatt på alvor, for å si det pent. Jenter som sliter er offer for feil og urettferdighet og samfunnet må tilpasses og det må forskes på og politikere må tildele penger og være dypt bekymret på tv. Kjør debatt.
 24. Nettopp gjort denne vurderingen og landet på å prøve ut Home Assistant. Den skal visst endelig komme i versjon 1.0 nå i løpet av desember.
 25. Dette er noe off topic, men jeg har flyttet og har nå T-we fra Telenor istedenfor Get/Telia. Å fytti h...... T-we er det mest tragiske opplegget jeg noen sinne har vært borti. Både boks og app fra Get/Telia var en fryd i forhold til makkverket Telenor leverer. De burde ikke hatt lov å ta betalt for noe så elendige greier. /rant
×
×
 • Create New...