Jump to content

bo1e

Medlemmer
 • Content Count

  1812
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

573 :)

Recent Profile Visitors

10361 profile views
 1. Takk. Skal teste den. Den funket fint. Kjekt å ha alt på én plass!
 2. Fri handel for norske forbrukere innen eu/eøs er jo en våt drøm.
 3. Jeg tror det må være ytre-høyre innad i media som bevisst holder ting som dette unna forsidene, slik at folket skal bli opprørt av at ting holdes skjult. Ytre-høyre ser at det har fungert i Sverige å feie ting under teppet (Sverigedemokratene er nå største parti i Sverige på meningsmålinger, og får spesielt mye støtte på innvandringsfeltet), så nå prøver de det samme i Norge.
 4. Jeg sier ikke at de skal være fritatt. Det er ikke betaling av merverdiavgift jeg har noe i mot. Jeg etterlyser en ordning som ikke er urimelig. Jeg mener det er urimelig at det skal koste hundre, hundreogfemti eller flere hundre kroner å kreve inn noen få kroner i mva. Det er i mine øyne i praksis en rein tollmur mot handel av små varer fra utlandet. Varer som attpåtil ofte ikke er mulig å få kjøpt innenlands.
 5. Jeg kjøper ting jeg trenger. Stort sett ting som ikke er å få kjøpt i norske butikker. Eller ting som koster det mangedobbelte i norske butikker. Klart det er samme jobben, poenget er at det til nå har vært en akseptabel løsning ved at varer med lav verdi har vært fritatt. Det er jo det som er hele poenget, at med denne endringen så blir situasjonen en helt annen, slik jeg beskriver.
 6. Posten ytret vel tidligere at de skulle se på om det lot seg gjøre å få ned prisen på sin behandling. I og med at det er ganske hårreisende med 150 kr i gebyr uansett om varen bare koster en tier. 150 kr i gebyr for å kreve inn 3 kroner i mva. Med det handlemønsteret folk har i dag så er det en vanvittig tollmur på alle småvarer.
 7. Bedre å kjøpe én ting for mye enn én ting for lite. Bare ett gebyr er jo det mangedobbelte av hva mange av varene koster.
 8. Jeg har aldri bestilt så mye fjas fra kina som jeg har gjort de siste par månedene. Alt jeg trenger fra nå til jeg dør må handles inn så det er i postkassen innen 1. april. Går utrolig mye tankevirksomhet med nå fremover på å forutse hva jeg kommer til å trenge.
 9. Ingen kjøper det samlet til den prisen. Er det kun dvder det er snakk om eller bluray? De fleste kvitter seg med fysiske filmer nå om dagen for det tar bare plass. Samlere trenger kun enkeltfilmer. For å bli kvitt noe sånt samlet så tipper jeg det er snakk om borti gi bort-pris.
 10. Remastered-versjoner av Darksiders og Darksiders 2 pluss Steep (snowboard?) gratis på epic store nå.
 11. Noen som har fått amazon prime video til å funke på boxen? Har installert en apk som ser ut til å være for nvidia shield. Fant den på en guide til mii box som er en annen android tv box. Men når jeg prøver å spille av video i appen så blir det bare krøll. Får bilde på skjermen men ikke lyd. Og så bare stopper alt opp. Hele appen låser seg og må startes på nytt. Er det flere versjoner i omløp mon tro? Eller funker det bare ikke?
 12. Min erfaring er at det tar lenger tid med GSP. Men bortsett fra det har det fungert helt flott. Super løsning hvor du får hele kostnaden med en gang. Så lenge det ikke er ting med veldig lav pris man skal handle.
 13. Jeg spurte Get om de ikke kunne komme med en app for android tv, og at det ikke burde være så vrient i og med at Get box kjører android tv. Men fikk til svar da at en app til android tv ville være noe helt annet enn det som kjører på Get box nå, for det var jo ikke en app. Ikke vet jeg. Men en annen sak. Jeg kunne godt tenke meg å bruke usb c-porten på baksiden til å utvide lagringsplassen på get boxen siden den er knapp for å si det pent. Jeg leser i testene som er gjort av get box at den ikke er aktivert men så utdypes det ikke så mye mer. Har noen testet og kan bekrefte at den rett og slett er dau og ikke tilgjengelig for systemet?
 14. Vanskelig å formidle sarkasme i rein tekst 😂
×
×
 • Create New...