Jump to content

bo1e

Medlemmer
 • Content Count

  2138
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

945 :)

Recent Profile Visitors

17732 profile views
 1. Skal gies bort spill på prime gaming nå i dagene fremover. Er alltid litt rusk og rask og små indie-greier der, men kommer gjerne noen større spill også. Akkurat nå er blant annet Maniac Mansion gratis. *"Free with Prime" https://gaming.amazon.com/home
 2. Når man svarer aldri så er det vel ikke lenger så mye å lure på? Skal du begynne å kverulere på hva aldri betyr? Det betyr ganske åpenbart at man ikke er positivt innstilt til homofili og homofile. Sannsynligvis heller litt eller veldig negativ. Men for all del, vri det gjerne til noe helt annet hvis du helt ærlig tror det er det som ligger i tallene. Det er sånn vi oppnår fremskritt i denne problemstillingen, garantert. Det er jo ikke som om noen lider under dette hver dag eller noe sånt.
 3. Dette er fra 2017 (undersøkelse gjennomført 2016).
 4. https://www.vg.no/rampelys/i/rEQ9wR/nrk-maatte-slette-1700-tiktok-kommentarer Dette er nesten enda verre enn selve handlingen. Står ikke særlig bra til hvis dette er representativt for den norske tiktok-generasjonen. Er det lov å håpe at myndighetene setter seg grundig inn i hvem som står bak sånne kommentarer, og ikke med silkehansker og unnvikenhet? Det må jo være særdeles viktig å kartlegge slike holdninger, hva det kommer av og hvem som sprer det blant barn. Kanskje en Mia Landsem-type kan hjelpe til, hvis de ikke klarer det selv.. Mye av dette må vel være dypt inne i grenseland for hva som er ulovlige hatytringer og oppfordring til eller forherligelse av vold mot en spesielt utsatt gruppe?
 5. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/Xqydno/terrorforsker-ofte-en-eller-annen-form-for-paavirkning Uansett om gjerningspersonen skulle bli funnet utilregnelig så er det vel mye som tyder på at dette var et terrorangrep? I og med at vedkommende har vært i tett kontakt med islamistiske ekstremister. Enten var han tilregnelig og gjennomførte et terrorangrep, eller så ble han brukt av andre ekstremister for å gjennomføre et terrorangrep. For meg virker det ganske opplagt at disse to scenarioene er de to mest sannsynlige. Finnes det andre plausible scenarioer?
 6. Det har åpenbart noe med religion å gjøre, fordi hatet er religionsbasert. Uansett om det er relevant eller ikke, avgjørende for utviklingen av disse monstrene eller ikke, så gjør de det fordi de finner grunnlag og oppfordringer til det i religionen. Kanskje de bruker det som påskudd, eller kanskje de får inspirasjon direkte derfra som de ikke hadde hatt hvis ikke det hadde vært for religionen de tilhører. Finnes helt sikkert eksempler på begge deler. Å bare blankt avvise at religion har noe med saken å gjøre, omtrent før man vet noe som helst... det tyder på at man ønsker/velger å tro noe heller enn at man har tenkt seg om og innhentet informasjon og så gjort en vurdering.
 7. https://www.nrk.no/norge/skyting-pa-utested-i-oslo-1.16016478 Utestedet London pub er et kjent utested for homofile. 2 skal være bekreftet døde og flere skadet.
 8. Escape from Monkey Island, WRC 8, Far Cry 4 gratis på Prime Gaming for amazon prime-folk. https://gaming.amazon.com/home
 9. Det første som skjer er vel at avstanden mellom fattig og rik blir større. Og det er litt sjokkinnføring av den biten allerede nå. De som Vedum ser når han kalkulerer, de har det fint selv om økonomien er i en skvis. Mens de som regner seg selv for å være vanlige folk, som akkurat var i balanse fra før, de får det svært trangt nå. De ser etter almisser fra staten, for det har de blitt lovet av uærlige ministre som er fullstendig i utakt med disse folkene sin virkelighet, men det er mindre og mindre å hente fremover.
 10. Var en del som mente at tilskuddsordningen var eneste måten å gjøre det på pga ymse regelverk. Veldig typisk bortforklaring når upopulære ting skal presses gjennom. Når den rette motivasjonen dukker opp så var det visst mulig med momsfritak med grense likevel.
 11. Shantae and the Pirate's Curse gratis hos GOG. https://www.gog.com/summer-sale-2022
 12. bo1e

  Bankinnskudd

  Man trenger ikke føle seg skyldig med mindre man er det.
 13. Folk merker seg sånne episoder og unngår å handle steder der sånne ting til stadighet oppstår. Ekspresskasser og selvbetjente kasser løser mye av de problemene. De som har det travelt besøker heller butikker som har slike ting på plass. Litt hensyn kan man selvfølgelig prøve å ta. Slipp gjerne folk med bare et par varer foran hvis det er mulig.
 14. bo1e

  Bankinnskudd

  Hadde det vært perfekt om myndighetene ikke hadde mekanismer for å oppdage hvitvasking? Pussig påstand.
 15. Historien i diablo-spillene er løvtynne (men det er ikke nødvendigvis et problem i seg selv, jeg har likt tidligere diablo-spill likevel). Problemet er at spillet er laget for mobilskjerm og har kontrollene på skjermen. Noen ekstra tommer på skjermen løser ikke det. Når jeg skriver liten skjerm så tenker jeg 5-6-7" vs 21"-32" som man er vant å spille denne typen spill på. Noen syns det funker, men jeg liker det ikke. Jeg ga spillet en sjangse, men ser at den negative responsen til spillet da det ble annonsert var helt på sin plass. Å foreslå at man skal kjøpe seg en mobiltelefon til 15000 kr for å redde dette er like dødfødt som "don't you guys have phones". Mobilspill er veldig populært og mikrotransaksjoner er veldig innbringende ja. Det var jo det Blizzard innså. Men de bommet litt på målgruppen. De burde lansert spillet på candy crush con, og ikke på blizzcon.
×
×
 • Create New...