Jump to content

bo1e

Medlemmer
 • Content Count

  1881
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

615 :)

Recent Profile Visitors

10622 profile views
 1. Hvis de klarer å lage noe med samme kvalitet som sesong 1 av westworld så er det sikkert plenty av ting fra fallout det går an å lage noe knallbra av. Historien, verdenen og karakterene må være førstepri. Hvis utgangspunktet er at alt i woke checklisten må hukes av først og så tar vi resten siden, så kan de bare la være.
 2. Jeg syns den så spennende ut da honda begynte å tease den, men etterhvert som faktisk informasjon ble tilgjengelig og man forsto at følgende var realiteten: "relativt dyr og upraktisk småbil med klassens verste rekkevidde", så ble det fort uaktuelt.
 3. Så reklame for hudya forbrukslån en eller annen plass i dag og humret litt. Fin bransje det 😄
 4. Dette var ting jeg aldri hadde tenkt over før jeg fikk en liten jobb i en avis-desk. Men litt av en ordbruk ja 😁 Det finnes mange eksempler på uheldig ordbruk og dårlig språk. Men la nå det være utgangspunktet for en opprydning i språket da, som det helt sikkert er behov for innimellom.
 5. Jeg er for klart språk, men jeg har ikke inntrykk av at det er det som er motivet her, slik en del likevel dreier diskusjonen over på. Man må gjerne gjøre en innsats for språket sin del, men å forby ord og uttrykk, som i utgangspunktet ikke har noe med de negative assosiasjonen noen klarer å finne, er i mange tilfeller det motsatte av et slag for klart språk. Og en vel så stor utfordring om man skal hive seg på denne galleien er at om alle skal få si sitt så er det til slutt ingenting igjen.
 6. Tilsynelatende ingen sammenheng for tiden mellom current events (hvem husker know your current events fra late show? det var tider!) og aksjemarkedene. Så da er det vel sannere enn noen sinne at man skal glemme alt om taiming og bare kjøpe indeksfond jevnt og trutt og håpe at verden fremdeles står den dagen man går av med pensjon.
 7. Han har også en annonse hvor massevis av film på vhs gis bort. Så han har tydeligvis gjort en vurdering og valgt ut juvelene som selges for seg.
 8. Fikk nettopp epost fra skymobil om at de overtar for hudya fra 1. juni. Men det er ingen endring i pris. Har 3 nummer som er blitt med fra telipol til hudya og nå til skymobil. Har beholdt prisen jeg hadde fra telipol-tiden. 125 kr for "Fri 1GB". 1GB abonnementet hos skymobil ser ut til å koste det samme også.
 9. Hvis boligmarkedet hadde snudd og verdien på boligen hadde gått ned, hadde det da vært naturlig at vedkommende som flytter ut betalte halvparten av verditapet til den som eier boligen?
 10. Norwegian er med dagens kurs på 4,5 kroner per aksje priset til rundt 13,8 milliarder kroner. Det er mer enn dobbelt så mye som ved nyttår. Grunnen er åpenbart mengden nye aksjer men hallo i luken..
 11. Trodde Rockstar lanserte sitt eget økosystem og launcher for litt siden. Eller ble ikke det noen suksess?
 12. Ser nesten ut som hele epic har konket.
 13. Ryktet sier at gratisspillet i Epic Store i en uke fra i dag er GTA V. Blir tilgjengelig i kveld visstnok. https://www.tek.no/nyheter/nyhet/i/kJ5rr9/epics-mystiske-spill-er-gta-v https://www.epicgames.com/store/en-US/free-games Visste at hvis jeg bare ventet lenge nok så kom det et knakende godt tilbud 🤣
 14. "Svært lite vil ha endret seg når ting kommer opp å kjøre igjen" Ok.
 15. Myndighetene sier vi har den største økonomiske krisen på 100 år foran oss. Økonomiske nøkkeltall er enda verre enn antatt. Børsene er knapt lavere enn de var før galskapen begynte. Det ser nesten ut som du insinuerer at påstanden om at børsene er frakoblet økonomien er tatt ut av løse luften.
×
×
 • Create New...