Jump to content

archongamer

Medlemmer
 • Content Count

  9288
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2030 :)

1 Follower

About archongamer

 • Birthday 10/19/1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

31458 profile views
 1. Ryktes at han krever 250k uka, noe jeg mener han lett er verdt. Vi får heller bite i det sure eplet og betale Ozil ut av kontrakten sin, og bruke lønna på Auba i stedet. Han betyr langt mer for klubben nå både på og utenfor banen.
 2. Hadde den vært tatt utenfor hadde den kunne fratatt en klar målsjanse, og dermed rødt for kepperen. Dette ble også bekreftet på BT Sport akkurat av han dommeren de har med til å vurdere situasjonene i kampen. Chelsea bør føle seg snytt for det røde kortet, da det aldri burde vært gitt, men akkurat denne situasjonen er grei.
 3. Den ble sjekket av VAR så skjønner ikke helt at den diskuteres. Var aldri helt utenfor boksen.
 4. Kommer vel an på om han ønsker å legge opp eller ei. Å bli i Arsenal uten en gang være på benken eller spille kamper er nok dødsstøtet for karrieren hans videre.
 5. Han har nok fått beskjed om at han ikke lenger er ønsket og med i klubbens planer. Klarer faktisk ikke bry meg.
 6. Han har reist til Tyrkia. Herlig og alt i alt fortjent seier.En utrolig viktig en, og håper dette bidrar til at Arteta får noe midler til å bygge videre på dette. For en gangs skyld var det ikke Arsenal som fikk en viktig kamp ødelagt av skader og diskutabel dømming.
 7. Vi stiller samme lag som i semifinalen. Har ingen god følelse for kampen, men laguttaket var i det minste hva jeg håpte på.
 8. Nye hjemmedrakta er offisielt lansert. https://www.arsenal.com/news/arsenal-stars-new-adidas-home-kit
 9. Hvordan går det å handle i betjente kasser og ditt kontrollbehov da? Krever du å få scanne varene selv så den ansatte ikke får tatt på varene dine?
 10. Støttes. Har selv vært der med en ganske stor lakkskade på ene døren, og jobben de gjorde var meget bra. Ikke var det skremmende dyrt heller.
 11. Var det ikke så at Arsenal hadde registrert Saliba og at han derfor kunne spille for oss skulle lånet bli forkortet e.l? Mente jeg leste noe sånt et sted. Edit: han kan spille f.o.m 30 juni. Vi slo Charlton 6-0 i en treningskamp på Emirates i dag.
 12. Er det dugg er det normalt. Blir det vanndråper er det garantisak, og Tesla bytter/utbedrer uten diskusjon. Måtte selv bytte min baklykt to ganger før problemet ble ordnet, men det var aldri noe problem med Tesla ang.dette.
 13. Er det kun avgiftene som skiller disse indexfondene, eller er det andre ting jeg bør være oppmerksom på?
×
×
 • Create New...