Jump to content

archongamer

Medlemmer
 • Content Count

  9243
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1995 :)

1 Follower

About archongamer

 • Birthday 10/19/1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

31135 profile views
 1. Det var Mike Dean som var VAR dommer i går. Han lette selvsagt med lupe etter ting han kunne havne i fokus for. Ikke noe nytt fra den kanten.
 2. De spiller mot Arsenal. Da gjelder ikke sånne ting visstnok. VAR ble ikke tatt i bruk en gang.
 3. Har ikke tro på noen seier, men skal være ok fornøyd om vi kommer fra kampen med en uavgjort. Spent på hvilket lag vi stiller i dag.
 4. Slik jeg ser det også. Og om både Auba og Laca forsvinner etter denne sesongen betyr det at vi må ut å bruke mye penger for å erstatte i hvertfall en av de. Penger vi heller burde ha brukt på andre ledd i laget nå. Auba tror jeg fort kan forsvinne til sommeren, men hadde håpet at Laca ønsket å bli.
 5. Hva tenker folket om en byttehandel med Lacazette mot Lemar som det går mye rykter om nå hvis ikke Atletico får Cavani. Ingen av de har vel prestert veldig bra denne sesongen, men ser helst at vi beholder Lacazette av de to. https://www.skysports.com/football/news/11670/11908665/alexandre-lacazette-thomas-lemar-swap-possible-if-atletico-deal-for-edinson-cavani-fails
 6. Restart reciever ved å fjerne strømmen 1 min. Prøv en annen input på reciever Prøv en annen kabel fra reciever til tv (om ingen signaler kommer til tven uansett hva som er koblet til reciever) Tilbakestill reciever til fabrikkinstillingene
 7. Etter hva jeg har skjønt skal det gå greit så lenge du kjører stock og med en god cpu vifte som er lav nok. Skjermkortet får greit plass etter målene, og ser på Youtube at flere har brukt lignende kort med hell. Skal ikke være annet enn en maskin med grei WAF i stua, som skal brukes til mest Netflix og litt enkel spilling. Har jo delene igjen etter å ha bygd meg ny maskin, og min bedre halvdel synes ikke det er like kult med en spillmaskin stående i stua som meg
 8. Takker! Selger har gode tilbakemeldinger, og hovedkortet skal være nytt og uåpnet i følge annonsen. Så da får jeg satset på det går bra.
 9. Leker med tanken på å bruke mine gamle pc deler i en mini itx build som mediesenter i stua. Kabinettet jeg har sett på er et Fractal Design Node 202, og trenger da å finne et mini-ITX hovedkort til LGA1150 sokkel. Av utstyr jeg har å bruke er det i7-4770K, 16GB ram og et GTX 970. Eneste stedet jeg klarer å finne slike hovedkort til salgs er på Ebay og forhandlere i Kina, og lurer på om noen har efaringer med å handle fra disse, og om varene er ekte og fungerende? Absolutt ikke billige disse hovedkortene, så vil gjerne være så sikker som mulig på at det er legit før jeg kjøper.
 10. Fikk akkurat beskjed om at en helt lik profil har begynt å følge meg. Eneste forskjellen er at brukeren kaller seg SofiaXI Link til profil: https://www.diskusjon.no/profile/540005-sofiaxi/
 11. Forbedring av samtlige i andre omgang, og alle matchet Leeds på det fysiske og innsats. Herlig sliteseier, og Arteta har virklig fått gutta til å jobbe til de stuper når de først er påskrudd. Bournemouth borte i neste runde.
 12. Hadde forventet at Leeds kom med noe å bevise, og jobbet 100%, og at vi kanskje spilte med bremsene noe på. Når i tillegg enkelte spillere er fullstendig ute av form, ref Holding, og vi må stille med Sokratis som høyreback så er det ikke noe stort sjokk at omgangen ble som den ble. STrengt tatt er det ingen krise å ryke ut heller når vi helst bør prioritere andre ting denne sesongen. Men litt bedre innsats i andre omgang er det lov å håpe på.
 13. Ny maskin med fire HyperX Fury 8 gb DDR4 brikker. Alle brikker er testet hver for seg og fungerer. Alle slots på hovedkortet er testet og fungerer. Setter jeg en brikke i slot 1 vil ikke maskinen boote uansett hvilken annen slot jeg setter brikke i. Setter jeg to brikker i noen av de andre booter pcen til bios, men leser kun ene brikken. Hardware feil, eller noen løsning jeg kan teste? Asus Z390-F Gaming HyperX Fury 8Gb x4 Intel i7 9700K Edit: Oppdatert bios og xmp aktivering ordnet problemet.
 14. Om noen så intervjuet med Luiz og Sokratis nå etter kampen ser dere at vi ikke ble pisset på, men lot de ha mer ballen da de selv var klar over at de ikke var der de skal være fysisk, og de ville ikke gå tom på samme måte som mot Chelsea. Vi holdt strukturen og lot ikke United komme til mye, og tok en forholdsvis kontrollert seier til slutt. Vel gjennomført kamp mot et svakt United.
×
×
 • Create New...