Jump to content

archongamer

Medlemmer
 • Content Count

  9373
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2070 :)

1 Follower

About archongamer

 • Birthday 10/19/1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

32322 profile views
 1. At AMN ikke får trene med førstelaget for øyeblikket er nok en konsekvens av meldingen han la ut i går. Det var en dum måte av han å gjøre det på, selv om det er lett å forstå frustrasjonen hans. De har nok ganske klare regler på hva man kan og ikke skal gjøre via sosiale medier, og når de ikke følges får det konsekvenser uavhening av situasjon ellers. Arsenal må ikke tape masse penger på han fordi det er synd på han heller om de føler deres krav ikke blir møtt.
 2. Arteta sitter nok foreløpig trygt, og styret vet at dette er en prosess der det fort måtte gå verre før det kan bli bedre. Det blir handlet og styrket på nødvendig posisjoner, og ting vil med tid bedre seg fra hvor vi står i dag, og derfor vil ikke noen #ArtetaOut kampanje fra utålmodige fans påvirke prosessen. Pre season ble ødelagt av covid, samme har troppen blitt rammet i de første kampene nå. Halve stallen vet de er uønsket, og vet at de ikke kommer til å få mye spilletid, mens situasjonen i fotballen gjør at det ikke er klubber som har råd til å hente de. Dette bidrar nok ikke til den beste stemning i og rundt laget om dagen. Enkelte posisjoner skriker fortsatt etter forsterkninger, men når vi ikke blir kvitt spillere er det sikkert en grense for hvor mye vi kan hente inn. Ta dette sammen med at vi møter CL vinneren og PL vinneren fra sist sesong i løpet av de 3 første matchene og du har oppskriften på hvor vi er idag. Vi burde selvsagt gjort en bedre figur mot Brentford, men å møte et heltent nyopoprykka lag i første kamp borte på deres nye stadion med fans tilbake visste man jo lenge før at kom til å bli tøft det også. Nøkkelkampen blir nok kampen mot Norwich på Emirates for Artetas del. Taper han denne og mot Burneley borte uka etter må nok styret gjøre noen vurderinger. Men foreløpig tror jeg styret i Arsenal er der de hadde måtte forvente før seriestart. For meg er det nå viktigere at prosessen med å rydde opp stallen og legge grunnlaget for årene fremover får fortsette, enn å hive ut treneren nå i håp om en rask, men kortvarig forbedring.
 3. Det var gunstige renter grunnet covid, men det spekuleres jo i om det er disse pengene vi nå handler spillere for. Dette lånet kan ikke brukes direkte til spillerkjøp, men ved å nedbetale annen gjeld så friga dette midler i klubben til spillerkjøp. KSE tar det vel ut av Arsenal sine midler. Den dagen klubben ikkke lenger tjener han så selger han nok, men ikke før han har tatt ut det som er av midler i klubben til å dekke KSE sine investeringer/lån forbundet med sitt eierskap.
 4. KSE tok opp et lån med veldig god rente på 150 mill før sommeren, og det snakkes jo om at dette er et lån Arsenal må tilbakebetale til KSE over en gitt periode. Så de spytter på et vis inn penger, men det er ikke Stan som er gavmild på noen som helst måte her. Det er en kalkulert gambling på at vi skal bli i stand til å tjene disse pengene tilbake til KSE, og samtidig gjøre Arsenal til en lønnsom investering for han igjen.
 5. Det Ornstein sa på en podcast jeg hørte han var at han mente Arteta er skeptisk til Auoar grunnet disiplinære utenomsportsllige episoder han har hatt i løpet av karrieren. Arteta har jo vist allerede han godtar lite av slikt av spillerne sine.
 6. Smith Rowe har signert ny kontrakt og får samtidig trøye nummer 10. https://www.arsenal.com/news/emile-smith-rowe-signs-new-long-term-deal
 7. Det kan nok også ha med at vi hadde en kjøper klar for Martinez, mens vi ikke hadde det for Leno. Det var heller ikke som Martinez var feilfri sist sesong, og det er uansett ikke som at Arsenal sitter med en dårlig keeper i Leno pr.idag. Nå ryktes det jo at Leno ønsker seg bort og at Arsenal undersøker mulighetene, selv om det meste tyder på at vi beholder Leno en sesong til før det evt blir en ny førstekeeper inn.
 8. Jeg løste problemet med å klemme slangen i bunn av skråningen med en poseklemme slik at det fortsatt går vann nederst, men det blir nok motstand til at det blir trykk opp hele skråningen også 👍
 9. Det stemmer. Hekken går fra oversiden av huset og ned til baksiden, med en høydeforskjell på ca 3 meter. Så er en ganske bratt skråning. Jeg prøvde å legge ltt bukt på slangen, men skal prøve å få til enda krappere svinger på den så mer av slangen ligger horisontalt. Takk for tips
 10. Noen som har erfaring med vanning av hekk som står i helning? Anleggsgartneren som installerte hekken anbefalte meg å skaffe meg svetteslange, men dette gir meget ujevn vanning, med masse som kommer i bunn av skråningen, noe helt øverst og ingenting midt på slangen. Gravitasjonen jobber altså mot meg, og lurer på om noen har noen smarte tips til å få en svetteslange til å fungere i en skråning.
 11. Den funksjonen spurte selger meg på utlevering om jeg ønsket å skru av, og har ikke hatt den på siden jeg fikk bilen. Synes det er best å passe hastigheten selv. Ang. cruise så er eneste jeg synes de kan jobbe litt med bruk inn og ut av rundkjøringer. Fryktelig treg inn i rundkjøringen, for så gi veldig gass ca midt i rundkjøringen igjen. Ellers er jeg storfornøyd med adaptiv cruise til Audi. Kom fra model 3 som jeg tilslutt nærmest sluttet å bruke funskjonen grunnet fantombremsinger, til ikke å oppleve dette en eneste gang så langt i Etronen. Mye annet jeg kan savne fra 3'ern kontra Etronen også da, så det går litt begge veier
 12. Steve Bould har fått sparken som U23 trener i følge Charlie Watts. Flere andre i trenerteamet har også fått avsluttet sine kontrakter. U23 laget reddet seg akkurat fra nedrykk denne sesongen, og det ønskes visstnok en mer moderne trener fremover.
 13. Og om da ikke Martinez fungerte så godt over denne sesongen ville Arsenal risikert å sitte med to keepere short. Leno visste de i det minste over tid hva de hadde. Leno ville nok bedt om å reise i januar om han havnet på benken fra sesongstart.
 14. Leno hadde ikke sittet et år på benken og tålt det. Ryktes at han ønsker seg bort i sommer grunnet manglende Europa spill, og at Dortmundt er an av klubbene interessert. Om han er god nok eller ikke kan diskuteres, men egoet hans tror jeg ikke ville funnet seg i å være andrekeeper hos oss en sesong for å se om Martinez leverte varene.
 15. Jeg bruker ikke Sumo da jeg er vant med at Arsenal som oftest blir nedprioritert blant de vanlige lagene Tv2 velger å sende. Men siste serierunde burde Tv2 prøve å få sendt så mange kamper som mulig. De har mulighet til å ta en kamp på hovedkanalen, og evt la FotballExtra utgå mot enda en kamp her. Da ville de dekket over de fleste kamper med en eller annen form for betydning. At United har mange supportere er jo en sak, men det er en rimelig betydningsløs kamp mot endel andre kamper denne runden også. Så at seertall alene skal trumfe kan jo diskuteres. Men Tv2 er og blir hva de er.
×
×
 • Create New...