Jump to content

archongamer

Medlemmer
 • Content Count

  9275
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2019 :)

1 Follower

About archongamer

 • Birthday 10/19/1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

31321 profile views
 1. Er det dugg er det normalt. Blir det vanndråper er det garantisak, og Tesla bytter/utbedrer uten diskusjon. Måtte selv bytte min baklykt to ganger før problemet ble ordnet, men det var aldri noe problem med Tesla ang.dette.
 2. Er det kun avgiftene som skiller disse indexfondene, eller er det andre ting jeg bør være oppmerksom på?
 3. Vil gjerne ha noen råd fra dere med litt erfaring fra fondsparing. Jeg har i dag ca. 300 000,- som jeg ønsker å investere i langsiktig sparing. Jeg er i dag 40, og ser på dette som sparing til fremtidig tillegg til pensjonen. Så har et 20-25 års perspektiv på denne sparingen/investeringen. Har ingen erfaring med å investere i fond eller aksjer fra før, og føler det er et hav av valg og alternativer som ikke sier meg så mye om hva som er best i mitt tilfelle. Jeg ønsker middels til lav risiko. Hva slags type fond ville dere anbefalt meg å se nærmere på i en slik situasjon? Bør jeg dele opp mellom fond og aksjer, f.eks 70% i fond og 30% aksjer? Er banken min til å stole på som rådgiver om hvilke tilbud som passer best, eller er de mest opptatt av å selge deg det de vil tjene mest penger på selv?
 4. Jeg monterte skvettlappene fra Tesla, og hadde de på et par uker før de ble byttet. For det første så de ikke bra ut, men det verste av alt var all driten de samlet. Bare etter to uker på bilen var det fullt av møkk og hullet som skulle fungere som drenering var potte tett. De jeg har på nå drenerer langt bedre ut vann og søle, og ser i tillegg langt bedre ut. Skvettlappene fra Tesla gikk i søpla.
 5. Rennende nese var feil av meg. Det som er gjeldene er. "Alle sykehusansatte med symptomer på koronavirus skal testes: luftveissymptomer, tungpustet, hoste eller feber. "
 6. For helsepersonell gjelder det ved hoste, rennende nese, sår hals, tungpust, feber og andre influensalignende symptomer. Alt helsepersonell som får disse symptomene skal testes.
 7. Alt helsepersonell som har symptomer eller føler seg syk blir testet og satt i karantene. De blir da fulgt opp og testet til det er helt sikkert de er friske og virusfri.
 8. Om du holder til på Østlandet har det ikke vært stort annet enn evt litt veistøv å få på bilen på veiene i dag. Tørt og fint vårvær er ikke dagen du setter voksen på bilen på test akkurat
 9. Kampen til helgen skal spilles som normalt.
 10. Om det er 14 dager siden kontakt i dag skal de vel være ute av karantene i løpet av dagen. Forutsatt at ingen viser symptomer.
 11. Jeg handler mest hos Bilnerden, Blankbil og Storefot. Trenger ikke koste skjorta for gode kjemikalier til vask av bil, men du får som regel det du betaler for ja. Voksen bør få herde før du har på noen hurtigglans e.l, om det i det hele tatt trengs etter voks. Hvor lang tid en voks bør herde varierer og står beskrevet på boksen. Gjerne fra noen timer til et døgn stort sett.
 12. Prickbort er super petrokjemisk avfetning. Selv bruker jeg en kombinasjon av Prickbort og Surfex samt et skumlag med BiltHamper Auto Foam oppå der igjen. All møkk og salt er da garantert av bilen før jeg går løs på håndvasken. Biltema sin voksshampo kjenner jeg ikke til, og ville personlig investert i en skikkelig bilshampo spesielt nå på vinteren. Har du mulighet ville jeg også lagt voks på bilen, men en god quick detailer kan gjøre nytten det også, selv om dette må påføres oftere for å holde på effekten. Husk at avfetning som Prickbort helst skal legges på tørr bil for best effekt.
 13. Er dette etter du har kjørt så er det desverre slik det er med salt og våte veier selv med nyvasket bil. Nå er vel heller ikke vannavisingen til biltemaproduktene noe å skrive hjem om, så det vil heller ikke hindre at det meste skitt du får spylt på bilen din blir sittende der, slik som en kvalitestvoks, quickdetailer vil hjelpe til med å hindre. Hvilken avfettning var det du brukte? Nå på vinteren må du som oftest på med både en petrokjemisk og en alkalisk avfetning for å få bilen helt ren før håndvasken.
 14. Ved å blokkere siler man ut hvem man har sjekket ut profilen til og funnet uinteressant. Da slipper man å få denne personen opp i sine søkeresultater og lister i fremtiden. Er man 100% sikker på at personen er utenfor interesse er det ikke noe poeng å få dem opp i sine søk heller. Er langt fra bare damer som benytter seg av dette for å luke bort folk de ikke har noen interesse av å komme i kontakt med, selv om de nok er i stor overvekt.
×
×
 • Create New...