Jump to content

Enlightened

Medlemmer
 • Content Count

  2177
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

407 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Syns det blir litt feil å si at Skyward Sword var et dårlig spill pga motion controls(som jeg synes var veldig lett og overaskende presis å bruke). Blir vel som å si at sjakk er et dårlig brettspill fordi man ikke får det til. Utover det hadde det den beste historien jeg har opplevd i et spill, og jeg følte jeg fikk noe nytt hele tiden. Som bytex nevner så var spillet ganske oversiktlig også. Men repetetivt? Den ene bossen som nevnt over måtte man ta på nytt ca tre ganger, så den var litt unødvendig repetitiv ja. Men ellers var det vel egentlig ingenting spesielt repetitivt med spillet? Hvis noen mener det så må de vel virkelig mene det om breath of the wild, hvor man måtte ta shrines og bevege seg over haugevis av tomme sletter, samt samle på korok seeds. Antar man kan si at alle spill har NOE som er litt repetitivt.
 2. Jeg har venta på mario tennis helt siden power tennis, så det fikk meg hyped! Ultra smash som kom til wiiU sugde, da det ikke dreide seg om annet enn å «ultra smashe». Det nye virker lovende da det var mange forskjellige måter å spille på, slik at spillet gir mer utfordring enn noensinne. Special shots var et av høydepunktene mine i power tennis, så det gjorde godt å se at det endelig er tilbake, pluss at man nå kan bruke special meteret til andre ting i tillegg. Det jeg tror kan ødelegge spillet er at det kan bli «litt vel mye», men jeg tror og håper dette blir like bra som jeg synes power tennis var. Ikke minst får joy cons muligheten til å vise hva de er god for ^^, Smash bros har vel alle venta på egentlig, men jeg tror også at det er en forbedret versjon av wiiU spillet. Etter utgivelsen av smash 4 til wiiU sa Nintendo selv at de nå var tomme for ideer for videre utvikling av smash(litt det samme som de sa om F-Zero), slik at dette under mye sannsynlighet var endepunktet hva utvikling angår for smash bros. Dermed er det nærliggende å tro at de synes smash 4 hadde nådd potensialet til smash generelt(med perfekt balanse), slik at fremtidige utgaver heller blir finpusser, grafikkforskjeller og bedre karakterutvalg. Dermed blir jeg veldig overasket om Nintendo drar et helt nytt smash opp av hatten. Jeg synes uansett smash 4 var bra, så om det nye er lik bare med mer karakterer(forhåpentligvis noen interessante karakterer denne gangen) så går det helt fint. WALUIGI TIME!!!
 3. Ville vel egentlig utelukkende valgt B&O h9. Bruker de selv til trening i form av intensiv gå/jogge turer. Det fine med h9 er at bassen trør skikkelig der det trengs, men samtidig er gjennomsiktig slik at alle detaljer slipper til. Bassen overdøver ingenting, men trøkker som sagt så til de grader der behovet melder seg. Ellers har h9 det bredeste, mest detaljerte og romsligste lydbildet jeg har hørt i en trådløs hodetelefon. H9 står ikke tilbake for langt dyrere kablede alternativer i mine ører. Å få sånn lyd via bluetooth er rett og slett utrolig, og viser at den trådløse verdenen nærmer seg med stormskritt. H9i er også et alternativ, men disse har en veldig aggressiv diskant som skjærer i ørene uten å bruke eq til å justere(hvertfall gjorde det det hos meg). De har også en smule mindre bass enn h9. I h9i har de basicly justert opp frekvensene for at det skal «låte bedre». Personlig syns jeg vanlig h9 har et ganske så perfekt lydbilde ut av eska. Vanlig h9 har også litt svakere støydemping, men det har ikke plaget meg utendørs(er faktisk litt kjekt å vite hva som skjer, så man ikke får en buss i trynet). Jeg ville valgt h9. Den trykker der den skal, og jeg har ikke kjedet meg når jeg har den på.
 4. Ja der er endel tutorials i starten, men med en gang du er kommet litt utti det så er de så å si helt vekke. Anbefaler virkelig at du gir det en sjanse til, da spillet virkelig er en flott opplevelse om man liker fire emblem ^^,
 5. Switch har også fire emblem warriors, son jeg har kosa meg skikkelig med. Skikkelig godt gjennsyn med kjente karakterer på en annen måte. Ser ingen eller få andre har nevnt det, så jeg kan hvertfall varmt anbefale det(synes det er mye bedre enn hyrule warriors var i gameplay).
 6. Dessverre så er vertical banding og tint ofte mye værre på 2017 panelene enn de var på 2016 panelene. Har selv returnert to 2017 oled modeller grunnet ekstrem banding og tint før jeg fikk en som var ok(fremdeles ikke perfekt). Så panel lotteriet er fremdeles i beste velgående ^^, Bildekvaliteten er identisk på dagens lg modeller ja, så i realiteten er det kun design og bedre lydløsninger som utgjør prisforskjellen. Om du skal ha lg er det derfor best å velge den billigste egentlig, og kjøpe en lydløsning utenom(som vil være myyye bedre uansett). Anbefaler at du heller velger Sony eller philips, da begge har en mye bedre bildeprosessor som håndterer bilde og bevegelse mye bedre enn lg idag. Lg har laget en ny prosessor, men den kommer først i 2018 modellene senere.
 7. Har hatt to oled tver(philips pos9002 og lg b6v) og har aldri hatt screen burn på noen av de, så jeg tror denne innbrenningsproblematikken er ganske oppblåst. Grunnen til at få produsenter selger over 65»oled, er nok at det er en relativt kostbar affære å lage større oled paneler. Det er nok få som kjøper de, siden de koster så vanvittig mye. Hvilken tv du skal kjøpe avhenger i stor grad egentlig av hva du er ute etter. Hvis du må ha over 65»størrelse er lcd definitivt det beste valget, da de har en mye mer vennlig prislapp enn oled. Oled har derimot det beste bildet, og null bakgrunnsbelysning som igjen eliminerer baklysproblematikken. I tillegg har oled tilnærmet perfekt innsynsvinkel, som jeg merket spesielt godt i overgangen fra lcd til oled. Oled har dessverre også i likhet med lcd noen baksider som vertical banding og tint, som varierer mye fra modell til modell. Alt i alt kommer ikke jeg til å gå tilbake til lcd, da bildekvaliteten til oled er helt fantastisk.
 8. Hvor bra en tv er på motion avhenger stort av bildeprosessoren som sitter inni tven. Lg sin bildeprosessor er ikke spesielt god på å takle bevegelse, noe som gjorde at jeg ikke valgte lg på nytt(hadde lg b6v, som er så å si lik b7). Når det kommer til bevegelse er det sony og philips som er i toppsjiktet i markedet nå(philips med sin p5 prosessor og sony med sin x1 extreme) på oled fronten. Personlig ville jeg ikke valgt lcd idag, siden oled prisene er blitt ganske vennlige. Oled har perfekt svart, og tilnærmet perfekt innsynsvinkel(fargene endrer seg nesten ikke uansett hvor du sitter i forhold til skjermen), samt en enorm bildekvalitetsforskjell i form av kontrast i forhold til lcd. Sony xe9005 har også VA panel, som med sin dårlige innsynsvinkel vil gi deg gråskjær i bildet om du ikke sitter midt på skjermen. Jeg har hatt to oled tver(philips pos9002 og lg b6v) og har aldri hatt noe screenburn på de, så jeg tror denne innbrenningsproblematikken er et noe oppblåst tema. I din situasjon hadde jeg ikke valgt noen av de du ser på. Jeg hadde valgt philips pos9002 eller ventet til philips eller sony sine 65oled blir priset mer vennlig. Å velge mellom smålagg i bildet her og der(LG) eller dårligere bildekvalitet(Xe9005) pluss ræva innsynsvinkel er et litt kjipt valg å ta. Dersom du derimot MÅ ha 65»oled idag og ikke har råd til sony eller philips, så er nok LG eneste alternativ på 65» fronten. Dersom du klarer deg med 55», så er philips pos9002 å finne på netonnet til 14K, noe som gjør den til det beste 55» tv kjøpet etter min mening. Du må nok bare velge
 9. Jeg har philips pos9002, og hadde lg b6v før den, og jeg har aldri opplevd screen burn på noen av de. Tror nok denne innbrenningsproblematikken er kraftig oppblåst. Utover det er oled og lcd som natt og dag for meg, så i din prisklasse hadde jeg valgt oled uten tvil så lenge du klarer deg med 55» skjermstørrelse. I motsetning til lg så har philipsen en mye bedre bildeprosessor som gir bedre bildekvalitet og bevegelse, samt at den har ambilight. Lg har derimot dolby vision støtte, som er et litt bedre hdr format enn hdr 10, men dette tror jeg ikke hvermansen vil tenke over i praksis. Om du klarer deg med 55tommer(65tommer oled er det nok lite av i 15k klassen) så vil jeg si at philipsen er det beste tv valget til prisklassen. Da får du ambilight, en av markedets beste bildeprosessorer og oled som gir den beste bildeopplevelsen en skjerm kan gi idag. Du får foreløpig ikke dolby vision, men jeg vil si totalpakka til philipsen er best. Selv styrte jeg unna lg grunnet litt dårlig bevegelse, men philipsen er uten tvil den beste tven jeg har hatt.
 10. Philips sin 65oled873 vil nok være et veldig godt valg når prisen synker ja. Nå står det ikke noe om lagerstatus på denne, så det kan tenkes at prisen på 35K bare er en såkalt «placeholder», altså bare en sånn ca pris frem til den egentlige prisen avsløres. Så lenge tven har p5 prosessoren, ambilight og oled er det vanskelig å trå feil på tv valget
 11. Hadde en lg oled b6v tidligere, og den slet med en del lugging i bildet under krevende situasjoner, og har hørt at dette fremdeles er et problem på 7 serien til lg også. Ville derfor ventet til lg lanserer de nye modellene som får en ny bildeprossesserings chip som forhåpentligvis fjerner disse problemene. Klarer du deg med 55 tommer, så er philips pos9002 det jeg anser som det definitivt beste valget av tv i forhold til pris nå. Den har philips sin nye p5 bildeprosessor som er en av markedets beste(både på bevegelse og bilde), den er oled og har ambilight som et pluss oppå det igjen. Philips lanserer også nye modeller innen oled snart, i 65 tommer også, men det vil nok ta tid før disse synker i pris. I din situasjon hadde jeg holdt ut med samsungen en stund til(eller kjøpt pos9002 om du klarer deg med 55 tommer) og ventet til philips sine 65 modeller synker til prisklassen din. Lg er hvertfall foreløpig no-go for min del. Husk også at 65 versjonene av oled ofte har mer synlige/større plager med de kjente oled problemene enn 55 tommerene. Dette vil jeg tro også gjelder for lcd generelt.
 12. Hjelper lite med hundrevis av tilgjengelige spill, om bare en brøkdel er gode spill. Jeg syns hvertfall mesteparten av alt på eshop er «meh».
 13. Jeg har Philips 55pos9002, og hadde Philips sin topp LCD(65pus8602) i hus et par dager. For min del er forskjellen mellom Oled og LCD så stor at jeg simpelthen ikke kommer til å gå tilbake til LCD igjen. Det å få perfect black og et kontrastnivå som overgår LCD med mange steg er for meg mye viktigere. I din situasjon hadde jeg valgt Oled om jeg skulle handle NÅ. Oled kommer nok også til å bli billigere etterhvert, så om du ikke må ha TV nå så kan det tenkes at du kan gjøre en god deal på en 65 oled etterhvert. 55Pos9002 er den tv-en med best bildekvalitet jeg har sett, så den kan jeg fint anbefale.
 14. Til mobilbruk skjønner jeg at forsterkeren i mobilen vil slite ja, så der må jeg nok kjøpe en mojo eller noe om jeg skal ha hd800. Men om jeg bruker x-fi HD så bør det vel gå noenlunde greit vil jeg tro?
×
×
 • Create New...